Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Satura @ 2010 05 28, 12:06)
geriau labai po mažai berti ir vis pridėti, jeigu trūksta  4u.gif

Kitą kartą jau žinosiu 4u.gif O su ksantanu irgi taip pat reikia daryt? blush2.gif
Atsakyti
Aciu visom uz pagyras 4u.gif wub.gif

QUOTE(balla @ 2010 05 28, 08:59)
P.S. kodėl nežinai?

Na, laiko visgi uzima, o dar kol istrauki visus produktus is visu kampu, kol vel viska atgal sudelioji biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 05 28, 09:50)
man įdomu, ar nepasirodys tau riebus savaiminis wink.gif Ne tik apie gebėjimą nuspalvinti odą, bet ir apie šitą jo savybę lauksiu atsiliepimų smile.gif

o kokios ten dalelės matosi tame kreme?  ax.gif

braškinis šveitiklis kūnui padarytas ar veidui jį naudosi?  4u.gif

Del savaiminio-geras klausimas g.gif

Cia kuriame kreme tos daleles? jauciu tas kur "slaunims ir pilvui"? tai ten plakiau su tokiu plaktuvu, kuris kaip cia issireikst truputi "ispucia" krema ir taip susidaro tokie oro tarpeliai kreme, tai ten turbut ir matosi tie oro burbuliukai ax.gif

Braskini dariau kunui, bet jis toks svelnus, kad laisvai ir veidui galima, bet ten toks kiekis, kad kol veidui sunaudociau doh.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 05 28, 12:40)
Pandora, nuostabūs gaminiai  wub.gif Labai lauksiu atsiliepimų panaudojus, ir parašyk po poros savaičių - ar nesugedo šveitikliai, nes maniškiai turi savybę supelyti greitai, bet receptūra truputį kitokia  ax.gif

O konservanto jokio nededat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 28, 12:10)
O su ksantanu irgi taip pat reikia daryt? blush2.gif

irgi smile.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 28, 12:20)
Del savaiminio-geras klausimas g.gif

tai ten turbut ir matosi tie oro burbuliukai ax.gif

ir man, ir kunigundai78 gavosi tas pats efektas, todėl smalsu, kaip tau bus 4u.gif

aaa ax.gif

gal iš AZ plakikli turi? Pažiūriu vis į tą, kur kainuoja 5 eurus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 28, 13:20)
O konservanto jokio nededat? g.gif

Dėjau GSE, bet ėmiau ne su mentele, o šlapiom rankom, gal dėl to ax.gif
Papildyta:
Beje, Vilniaus CUP'e dukterėčiai specialia dilde ir aliejuku labai gražiai nupoliravo nago plokštelę, atrodė kaip lakuotas bespalviu laku. Kaina už tą komplektą (dildė, aliejukas, dar kažkas) buvo virš 100 lt. Ar teko kuriai nors tą dalyką bandyti, ar kažką girdėti? Kiek supratau, dėmesio verta tik dildė, aliejuką ir pati galiu susimaišyti.
Man kai apie tai dukterėčia papasakojo, prisiminiau ir Kubelkos heroję iš Ofelija mokosi plaukti, kai ji poliruodavo nagus kažkuo šilkiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 05 28, 12:46)
Išsitrauksiu vakare knygą ir paskaitysiu, kuom ten Ofelija poliravo, kodėl man šilkas įstrigęs  blink.gif

ir čia parašyk: tikrai kažkoks natūralus senovinis dalykėlis buvo biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 05 28, 12:47)
tai nuslifavimas virsutinio nago sluoksnio iki blizgejimo, kad atrodo, kaip nulakuoti bespalviu laku, skamba bauginanciai.

o paskui nagas vis silpsta, praranda apskritai bet kokį spindesį. O nagus aptept mineral oil ar aliejumi, kad spindėtų, tai nežemiškų sugebėjimų niekam nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 28, 13:44)
be to, pažeidžia nagus jie su tom savo dildėm....

Tikra tiesa, siaubingai nuplonina naga blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 28, 13:24)
gal iš AZ plakikli turi? Pažiūriu vis į tą, kur kainuoja 5 eurus biggrin.gif

Mane irgi tas plakiklis domina, tik va irgi pasižiūriu pasižiūriu ir nedrįstu pirkti g.gif Norisi komentarų.. Atrodo toks mini mini, geras dalykėlis turėtų būti..
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 28, 13:20)
Aciu visom uz pagyras 4u.gif  wub.gif
Na, laiko visgi uzima, o dar kol istrauki visus produktus is visu kampu, kol vel viska atgal sudelioji biggrin.gif

jooo ,šitas reikalas ir man nepatinka, galėtų visi reikiami dalykėliai ant stalo sueiti patys biggrin.gif
Kartais kol viską išsitraukui ir mūza pabėga smile.gif

Tiesa, pasidalinsiu tais šepetėliais, kur galvutės keičiamos. Tie nailoniniai daug kartų smagesni nei naturalūs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 28 gegužės 2010 - 13:35
_Pandora_, mielai paragaučiau to riūžavo šveitiklio - labai skaniai atrodo... thumbup.gif

QUOTE(balla @ 2010 05 28, 14:33)
Tiesa, pasidalinsiu tais šepetėliais, kur galvutės keičiamos. Tie nailoniniai daug kartų smagesni nei naturalūs  thumbup.gif

Čia apie dantų šepetėlius, ane?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 05 28, 14:41)
Čia apie dantų šepetėlius, ane?

Aha, apie dantų šepetėlius. Natūralius anksčiau naudojau, tai man jie taip kietokai brūžindavo. O naturalūs švelniau, minkštesni tokie. Prisidedu prie ekologijos - keičiu tik galvutes, kotukas visą laiką tas pat thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 28, 14:43)
jum tai tik issitraukt reikia, o ka daryt tom, kurios prisiziuri tokiu grozybiu  wub.gif , o ne puses ingridientu neturi?  lotuliukas.gif  lauksim algu, sturmuosism AZ ir AN ir gaminsim...  lotuliukas.gif

Laukiam laukiam ir mes algų, norai begaliniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, na tris dienas naudojau tą obuolių actą vietoj toniko(kadangi saulės buvo mažai arba visai nebuvo) ir bent jau man atrodo kad vis gi mano odai jis nepatinka, nors pati oda suminkštėja ir sušvelnėja, tačiau odos atspalvis darosi potamsis ir lyg toks nelygus, pradeda labiau tamsėti visos dėmelės, neeksperimentuosiu daugiau schmoll.gif
Atsakyti
mergaites, jus labiau zinot, domites, gal parasysit is praktikos ar zinot kokia nesudetinga kauke is alieju ir kt naturaliu priedu - gaivinancia tonizuojancia kauke veidui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 05 28, 15:14)
mergaites,  jus labiau zinot, domites, gal parasysit is praktikos ar zinot kokia nesudetinga kauke is alieju ir kt naturaliu priedu - gaivinancia tonizuojancia kauke veidui  4u.gif

veidui gaivinti pasidaryk ledukų iš medetkų, ramunėlių, levandų nuoviro. Tiks naudoti ryte ir vakare. Prausk veidą negazuotu mineraliniu (geras Rasos). Gerai tonizuoja dumbliai, jų gali įmaišyti į kokį švelnų rasulo molį, kuris nesausina. Kai kam tinka ir jogurto kaukės su įvairiais priedais smile.gif

dar iš tokių naminių priemonių prisiminiau, kad veido skaistumą ir matiškumą išlaiko jo valymas baltu sausu vynu. Mano draugė sėkmingai praktikuoja, pati nebandžiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 28 gegužės 2010 - 15:33