Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 27, 20:57)
tiesa sakant, dar ne, tik va po gamybos, matyt pirsta issimozojus tuo kremu buvau ir nepastebejau taigi ir nenuploviau, nes ziuriu-ruda deme atsiradus, nu tokia grynai, kaip buna, kai savaiminio padaugini biggrin.gif tai reiskias veiks smile.gif

tai lauksiu atsiliepimu kai isbandysi 4u.gif labai smalsu kap ten savos gamybos savaiminis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 27, 13:34)
O vyno acta kas bande plaukams? skiriasi nuo skalavimo su obuoliu actu poveikio?  unsure.gif

As turiu vyno acta, man tinka, tik vat ant plauku kvapas ilgokai islieka, o nuo veido greit nugaruoja. Idomumo delei kita kart pirksiu obuoliu acta ir galesiu palygint smile.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 27, 19:20)
Na ka, dedu dar viena mano eksperimentu dali ax.gif

Nezinau kada vel prisesiu ka nors gamintis biggrin.gif

Viskas atrodo fantastiskai wub.gif As irgi tame burelyje kur visos ziuri i tavo gamybos produktus ir pavydi biggrin.gif

Ir noriu paklaust merginu kurios turi pusilgius-ilgus plaukus, ka jus darot nakciai su plaukais? As nenoriu rist nes riebaluojas greiciau, nenoriu pint nes susibanguoja, nenoriu palaidais nes susivelia g.gif Ka Jus darot su savo plaukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 05 27, 22:21)
Ir noriu paklaust merginu kurios turi pusilgius-ilgus plaukus, ka jus darot nakciai su plaukais? As nenoriu rist nes riebaluojas greiciau, nenoriu pint nes susibanguoja, nenoriu palaidais nes susivelia  g.gif  Ka Jus darot su savo plaukais  g.gif

Labai lengvai supinu keliais uzmetimais, be gumeles.kad nebutu palaidi, bet ir ne supinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 05 27, 13:35)
o tonika su obuoliu actu darote ilgesniam naudojimui ir i saldytuva? 4u.gif
Nelaikau šaldytuve, kolkas viskas gerai smile.gif

QUOTE(Flos @ 2010 05 27, 13:54)
p.s. aš jau kelios dienos tyliai naudoju obuolių acto toniką, oda tikrai paskaistėjo, bet nežinau kas daugiau įtakos turėjo - ar įvairios kaukės, ar pasidarytas gelis ar sesija..

Lauksiu ir aš to paskaistėjimo bigsmile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 05 27, 16:52)
Nusipirkau Bios ekologisko jogurto, noriu  dali sukrauti ant plauku, dali ant  veido, likusi-i skrandi lotuliukas.gif
Su eco jogurtu tik kartą dariau, nepamačiau jokio poveikio tai daugiau net nebandžiau rolleyes.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 27, 20:20)

Čia tai jo wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 05 27, 18:14)
nusipirkau obuoliu acto Biosaloj  biggrin.gif  na tai jau bandysiu tonika daryti
Įdomu kuo jis geresnis nuo paprasto, kiek jis kainavo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 27, 20:20)
Nezinau kada vel prisesiu ka nors gamintis biggrin.gif

Vauuuu wub.gif Kaip smagiai atrodo, super smile.gif Pagirtina thumbup.gif
P.S. kodėl nežinai?
Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2010 05 27, 22:21)
Ir noriu paklaust merginu kurios turi pusilgius-ilgus plaukus, ka jus darot nakciai su plaukais? As nenoriu rist nes riebaluojas greiciau, nenoriu pint nes susibanguoja, nenoriu palaidais nes susivelia  g.gif  Ka Jus darot su savo plaukais  g.gif

Aš meigu palaidais, man taip geriau ir nesivelia. Nes jei susipinu nors kiek, tai ryte jie tokie sulankstyti būna. O jei tepuosi visokiom kaukėm/aliejukais tai tada į kasą ir mieguot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 28, 00:10)
Įdomu kuo jis geresnis nuo paprasto, kiek jis kainavo? rolleyes.gif

mokejau apie 10 lt uz 750 ml. Kuo geresnis tai nezinau, nes pirma karta acta nusipirkau (nes as niekur maisto gamyboj acto nenaudoju) blush2.gif Bet pagalvojau, kad jei jau veidui naudosiu, tai reikia ekologiskesnio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 28 gegužės 2010 - 08:02
pasiskaitymui: pirmasis lietuviskas naturalus kremas smile.gif

Pandora, visi gaminiai atrodo wub.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 28 gegužės 2010 - 08:42
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 27, 19:20)

Savaiminio idegio kremas:

Kremas "pilvui ir slaunims":

Braskinis sveitiklis:

kaip skaniai viskas atrodo wub.gif

man įdomu, ar nepasirodys tau riebus savaiminis wink.gif Ne tik apie gebėjimą nuspalvinti odą, bet ir apie šitą jo savybę lauksiu atsiliepimų smile.gif

o kokios ten dalelės matosi tame kreme? ax.gif

braškinis šveitiklis kūnui padarytas ar veidui jį naudosi? 4u.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 05 27, 19:49)
Pasidariau gelį (hidrolatą tirštinau su guaro guma) ir man liko tokie neištirpę guaro gumos gumuliukai.

per greitai ir skubėjai maišyti. Kai dedu guarą, o jį teko dėti sunkiau sutirštinamiems dalykams, tai darau taip: su pirštu stuksendama į šaukštelį kaip įmanoma lygiau ir ploniau paskleidžiu guarą, jis akyse geria skystį. Bet taip, atsiranda paviršiuje guaro miltelių "salų". Jų neskubu įmaišyti su šaukštu, o lengvai pučiu, kad ritinėtųsi po paviršių ir lengvai byrėtų ant skysčio toliau. Pasiteisina biggrin.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 05 27, 21:21)
As turiu vyno acta, man tinka, tik vat ant plauku kvapas ilgokai islieka, o nuo veido greit nugaruoja.

nes plaukai tiesiog ilgai kvapus išlaiko smile.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 05 28, 08:01)
Bet pagalvojau, kad jei jau veidui naudosiu, tai reikia ekologiskesnio  biggrin.gif

gizma yra išaiškinusi, kad nelabai verta ekologiško acto ieškoti, tinka ir paprastas, kadangi actą gaminant bakterijos žaliavą visą "suėda" ir perdirba. Čia nebent dėl pačios idėjos, kad ekologiškų obuolių augintojus paremti nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 28, 09:50)
per greitai ir skubėjai maišyti. Kai dedu guarą, o jį teko dėti sunkiau sutirštinamiems dalykams, tai darau taip: su pirštu stuksendama į šaukštelį kaip įmanoma lygiau ir ploniau paskleidžiu guarą, jis akyse geria skystį. Bet taip, atsiranda paviršiuje guaro miltelių "salų". Jų neskubu įmaišyti su šaukštu, o lengvai pučiu, kad ritinėtųsi po paviršių ir lengvai byrėtų ant skysčio toliau. Pasiteisina biggrin.gif

O aš atmatavau ir visą supyliau iš karto ir maišyt pradėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 28, 11:03)
O aš atmatavau ir visą supyliau iš karto ir maišyt pradėjau doh.gif

geriau labai po mažai berti ir vis pridėti, jeigu trūksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 27, 20:05)

Griūk negyvas kaip gražu wub.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 05 27, 21:21)
Ir noriu paklaust merginu kurios turi pusilgius-ilgus plaukus, ka jus darot nakciai su plaukais?

Negaliu pakęst, kai plaukai mėtosi po pagalvę biggrin.gif, todėl aš pinu į lengvą kasą, lengvai surišu. Maniškiai tiesūs, tad visiškai nesibanguoja, nebent supinčiau šlapius plaukus 4u.gif
Atsakyti
Pandora, nuostabūs gaminiai wub.gif Labai lauksiu atsiliepimų panaudojus, ir parašyk po poros savaičių - ar nesugedo šveitikliai, nes maniškiai turi savybę supelyti greitai, bet receptūra truputį kitokia ax.gif

Beje, šiandien gavau Moterį - birželio mėnesio nr su ekologiška dvasia, tik perversti ryte spėjau, labai įdomių straipsnių nepastebėjau, o ir mėginukai įdėti: 1 Natura house kūno kremo, o kiti - neskafe ir dove blink.gif

Atsakyti