Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(rutuk @ 2010 05 17, 18:24)
DG plaukai  wub.gif

Zinok turbut su natur priemonem daug sunkiau nei sintetinem  unsure.gif  Man FIN sampunas blondinems patiko, kita pamainymui nusipirkau su arbatmedziu: isplauna super, maziau riebaluojas, bet jau kaip velia plaukus  doh.gif  Tai reiskia sausina mano galus, nors sampunu trenku tik saknis, o ant galu VISADA dedu kondicionieriaus ir vis tiek pasisiause stagarai  blink.gif

Ar yra bandziusiu Dr Organic  http://www.drorganic.co.uk/index.asp  Kokie atsiliepimai?

4u.gif
bet as sakau, kad nesveiki jie tongue.gif biggrin.gif

o bandei CWC? biggrin.gif (t.y. del kondic ant galu pries sampuna)

as bandziau Dr Organic sampuna ir kondic. normalus sampunas, kondic kazkoks per mazai drekinantis smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 05 17, 18:28)
Ekostudijoj smile.gif Su šaltmėte, va tokią user posted image ax.gif

man po jos dantys jautrus pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 20:41)

kuo? smile.gif
pasisiaust, tai man atrodo, labai lengva smile.gif
pabandyk aloe ar zoles. po aloe ar indisku zoliu as isvis kaip liutas, va
.

Ohoho bigsmile.gif Aloe naudoju, bet nesigauna tokie plaukai.. verysad.gif O kas čia per indiškos žolės? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 20:54)

man po jos dantys jautrus pasidare  g.gif

Na tikiuosi man taip nebus doh.gif Etama, aš tada netaip supratau blush2.gif Supratau, kad UT pasirodė geresnis nei Druide. Jau nebežinau visai ką daryti su šampūnu. Druide šiek tiek brangoka. O tos, kurios naudojat ilgiau Druide purity, per kiek maždaug laiko sunaudojat buteliuką? Etama, kiek tu kartų plovei plaukus su šiuo šampūnų (mėginėliu)? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 17, 21:06)
Etama, aš tada netaip supratau blush2.gif Supratau, kad UT pasirodė geresnis nei Druide. Jau nebežinau visai ką daryti su šampūnu. Druide šiek tiek brangoka. O tos, kurios naudojat ilgiau Druide purity, per kiek maždaug laiko sunaudojat buteliuką? Etama, kiek tu kartų plovei plaukus su šiuo šampūnų (mėginėliu)? rolleyes.gif

neeee, UT man prastesnis 4u.gif
na gali meginti gal UT su rasulu arba tuomet su kokia henine lavsonija? jauciu, kad jis bus panasus i rasulo sampuna, bet gal kiek geresnis g.gif (cia tik mano nuojauta)
tiesa del kainos, Druide uz pilna kaina ir as nebuciau pirkusi, bet uz 36lt isigijau ir tikrai nesigailiu rolleyes.gif gaila, kad jau baigesi akcija, dabar turbut nebegreit bus doh.gif na jei dar miniukams yra nuoaidu, pamegink isigyti, siaip lyginant su visa talpa, 12lt irgi brangoka, tai net nezinau ka pasiulyti doh.gif
miniuka naudojau... hm tiksliai nebezinau kiek kartu, 2 kartus, 1 karta sunaudojau dvigubai daugiau, nes ploviau aliejine kauke, po to lyg dar 2 kartus ploviau, tai dar liko. visai taupiai jis man naudojasi, as trenku tik saknis, gan nedideli kieki naudoju-pirma karta ismuiluoju, tada vandeniu perplaunu ir antra karta trenkant jau gerai suputoja thumbup.gif

na arba UT su rasulu ar hena megink arba gal pasidairyk i kt sampunus, lavera ar weleda? kainu ju nezinau, bet gal pigesni bus. jei nori galiu atsiusti savo konspekteli nesutvarkyta, susirinkau ten sampunus perskaiciusi bloga, kurie patrauke aki ir persikopinau komentaru keliu merginu is forumo apie iv. sampunus. gal kazka issirinktum mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 17 gegužės 2010 - 20:14
QUOTE(Etama @ 2010 05 17, 21:11)
neeee, UT man prastesnis 4u.gif
na gali meginti gal UT su rasulu arba tuomet su kokia henine lavsonija? jauciu, kad jis bus panasus i rasulo sampuna, bet gal kiek geresnis g.gif (cia tik mano nuojauta)
tiesa del kainos, Druide uz pilna kaina ir as nebuciau pirkusi, bet uz 36lt isigijau ir tikrai nesigailiu rolleyes.gif gaila, kad jau baigesi akcija, dabar turbut nebegreit bus doh.gif  na jei dar miniukams yra nuoaidu, pamegink isigyti, siaip lyginant su visa talpa, 12lt irgi brangoka, tai net nezinau ka pasiulyti doh.gif
miniuka naudojau... hm tiksliai nebezinau kiek kartu, 2 kartus, 1 karta sunaudojau dvigubai daugiau, nes ploviau aliejine kauke, po to lyg dar 2 kartus ploviau, tai dar liko. visai taupiai jis man naudojasi, as trenku tik saknis, gan nedideli kieki naudoju-pirma karta ismuiluoju, tada vandeniu perplaunu ir antra karta trenkant jau gerai suputoja thumbup.gif

O kiek mėginėlyje yra mililitrų? ax.gif O lyginant s UT, kuris taupesnis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 17, 21:16)
O kiek mėginėlyje yra mililitrų? ax.gif O lyginant s UT, kuris taupesnis? rolleyes.gif

65ml mirksiukas.gif dabar neturiu fotiko, parodyciau realiai prie rankos pridejus kokio dydzio buteliukas ir kiek dar liko.
bet dar 2 kartams tikrai, (2 su puse mazdaug) o treciam kartui turbut teks laseli ir is dideles talpos praimti biggrin.gif

lyginant su UT (nors nebelabai jo pamenu), bet ta jausma pirma karta plaunant galva Druide tai puikiai prisimenu-toks svelnus sampunas rankoms net, UT budavo skystaliukas toks, o cia net nemoku paaiskinti-vos ne kaip krema tepi, o kaip ir minejau antra kara perplaunant ir gerai suputoja, tai sakyciau, kad Druide tikrai taupesnis mirksiukas.gif ir konsistencija zymiai malonesne, putojimas toks geresnis

redagavau ana zinute, gal nebeperskaitei:
na arba UT su rasulu ar hena megink arba gal pasidairyk i kt sampunus, lavera ar weleda? kainu ju nezinau, bet gal pigesni bus. jei nori galiu atsiusti savo konspekteli nesutvarkyta, susirinkau ten sampunus perskaiciusi bloga, kurie patrauke aki ir persikopinau komentaru keliu merginu is forumo apie iv. sampunus. gal kazka issirinktum

Papildyta:
beje, pasigirsiu ax.gif
buvo atsirade pleiskanu ziemos pabaigoje, pries sav. gal paziurejau tai dar vietomis buvo pasausejusi oda, bet dabar isvis ne vienos nebeliko thumbup.gif dar nezinau kam dekoti, gal Druide sampunas padejo rolleyes.gif dejausi beje ir kauke saknims su iv. aliejais ir roziu milteliais, na rasiau ir temoje pilna sudeti, tai isplovusi galva ziuriu, kad ne vienos nebeliko schmoll.gif gal netgi UT buvo pasausines oda g.gif kad ir dabar plaunant galva, atrodo plaukai tikrai ir purumo turi, svariai issiplauna, visa kita, bet nesijaucia to tokio issausinimo, o po UT jausdavosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 17 gegužės 2010 - 20:25
QUOTE(Etama @ 2010 05 17, 18:35)
Beje, Daddygirl- dabar pagalvojau tik. ar nebandei plaukams kanapiu al.? Ne tai, ko ieskai ir balzamo aisku nepakeis, bet galetum pameginti jei taip plaukai puciasi, kanapiu al. smarkiai glotninantis g.gif  Gal ir labai tiktu mastau.gif
o man plaukai buvo svelnus, glotnus ir visokie kokie-po sezamu seklu al., labai patiko siuo atzvilgiu rolleyes.gif gal kiek greiciau susiriebino, bet rezultatu tikrai buvau patenkinta.

jau ant isplautu plauku?
as isvis nebandziau aliejaus ant galiuku ir nenuplaut. irgi pabandysiu. aciu.

QUOTE(Etama @ 2010 05 17, 18:50)
kazkodel isivaizdavau tave l.mazyte ir gleznute rolleyes.gif
butum liute karaliene bigsmile.gif 

[COLOR=yellow]net isgasdinai biggrin.gif - nuotraukose as didele atrodau? nes as ir esu maza ir smulki (apie 48kg) biggrin.gif

plaukai gal tokie del mano zodiako zenklo lotuliukas.gif

as dabar skaiciau apie elektrinimasi raso, kad kruvis susidaro, kai plaukai graziai negula vienas ant kito, o trinasi. t.y. kai nelygus plauko pavirsius.
tokiu atveju gali padeti kondicionierius su cationic quaternary compound (as taip suprantu, kad kiekv kondicionieriaus tai pagrindine sudedamoji dalis).
dar labai gerai Dimethicone, bet cia silikonas smile.gif apie sita medziaga priestaringos nuomones internete.
dar gali padeti aliejai, turintys stambias molekules (pvz alyvuogiu, kamelia).

QUOTE(Joliee @ 2010 05 17, 18:54)
O kas čia per indiškos žolės?

pagrindines amla, brahmi, shikakai, muilo riesutai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 17 gegužės 2010 - 20:42
Daddygirl, man tai gražūs plaukai ir graži moteris 4u.gif O dėl pasikeitusių plaukų tai turiu vieną mintį (nors gal ir nne ta priežastis, bet...). Ar negali būti, kad plaukai pasikeitė dėl hormonų įtakos? Aš pvz. per nėštumą ir maitinimą turėjau labai sunkius ir nepaslankius plaukus, o iki nėštumo mano plaukai buvo labai paslankūs, lengvai formuojami. Dabar turiu kažkokį tarpinį variantą biggrin.gif
Beje, žinau moterį, kurios plaukai nuo antrojo blink.gif nėštumo pradėjo banguotis. Ir dar vieną, kurios plaukai gerokai patamsėjo rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi turiu plauku putimosi beda, bet greiciausiai man nuo sviesinimo cia.. Bet geriausiai is mano megintu kondicionieriu pazaboja mano plaukus - tai lavera basis, bet vistiek ne tiek kiek noreciau verysad.gif Nepadeda nei fitokeratinai, nei silkai, nei pantenoliai ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 21:36)
jau ant isplautu plauku?
as isvis nebandziau aliejaus ant galiuku ir nenuplaut. irgi pabandysiu. aciu.
net isgasdinai  biggrin.gif - nuotraukose as didele atrodau? nes as ir esu maza ir smulki (apie 48kg)  biggrin.gif
plaukai gal tokie del mano zodiako zenklo  lotuliukas.gif

dar gali padeti aliejai, turintys stambias molekules (pvz alyvuogiu, kamelia).

ant isplautu gali pameginti tik delnuose laseli paskirscius, perbraukti kokiu aliejuku, bet gal lengvesniu, nes kanapiu tai toks lb glotninatis. turejau galvoje kauke, pries plovima. dar perbraukti gali pameginti su sezamu al., man labai patiko kauke su juo, suglotnino, susvelnino plaukus thumbup.gif
nesigasdink lotuliukas.gif gal kad plaukai dideli taip atrodo, neturejau galvoje stora ar kokia ten doh.gif tik isivazidavau tokia boruzele isvis mazyte, bet pasirodei didesne, kaip ir as lotuliukas.gif drinks_cheers.gif pasiklausytu kas nors tokiu moterisku pasnekesiu, nu mda... lotuliukas.gif

o kameliju alieju laaaabai noreciau isbandyti, masina jis mane bigsmile.gif
QUOTE(Babi* @ 2010 05 17, 21:53)
Etama, konspekto tai labai norėčiau, vis gi lengviau būtų išsirinkti 4u.gif

ok, tai parasyk i AZ el. pasta, atsiusiu. neispudingas jis, bet vis sis tas ir vienoje vietoje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2010 05 17, 21:59)
As irgi turiu plauku putimosi beda, bet greiciausiai man nuo sviesinimo cia.. Bet geriausiai is mano megintu kondicionieriu pazaboja mano plaukus - tai lavera basis, bet vistiek ne tiek kiek noreciau  verysad.gif  Nepadeda nei fitokeratinai, nei silkai, nei pantenoliai ir t.t.  biggrin.gif

pastebejau ir as ta, labiausiai puciasi sviesinti plaukai drinks_cheers.gif
o kaip Basis, neapriebina plauku? parasyk daugmaz ka padro su plaukuciais rolleyes.gif kokius kondicionierius dar esi bandziusi?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 16:58)
va kokia as dabar pasisiausus  verysad.gif smile.gif (net po sante kondicionieriaus)

kokie pasakiški plaukai 4u.gif Daddygirl, pepkė teisi - indiškos žolės sausina plauką, jį pučia. Jei vistiek norisi dėtis žolių, tai maišyk jas būtinai su aliejumi, ar matyt apsimokėtų maišyti su Sante kondicionieriumi ir laikyti viską kartu ilgiau.

man Sante Brilliant toks maitinantis per daug buvo. Daug mieliau naudojasi Laveros variantai - Basis ir rožių. Galvoju, jei ir maitintum, ir drėkintum, gal greičiau pasijustų norimas efektas? g.gif

o šiaip tai turėčiau tokius plaukus, tai jokių klausimų forume nekelčiau biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 17:06)
kazkas ideta, tik kazkodel neraso.. (yra ir paprastas TS pas juos)

na jei dar išvalytas baltas (a la kiaulės taukai), tai blink.gif Žodžiu, TekilaSunrise, gyvai nepažiūrėjusi po indelio dangteliu tikriausiai nepirkčiau ax.gif

QUOTE(nikata @ 2010 05 17, 18:29)
cia man gal ekspertes patars. Noreciau pasigamint kremuka koki paprasta, bet esu alergiska citrusiniams. Tai gal vietoj GSE butu galima ivarvinti koio rozmarinu EA?

rozmarinų EA nekonservuos, tada reiktų rozmarinų CO2. Dar tinka ekokonservantas, naticidas - jų yra AromaNatural smile.gif

o ką turi arsenale, iš ko nori gamintis? Ir kam konkrečiai esi alergiška??

QUOTE(Babi* @ 2010 05 17, 19:15)
pro Panormamą ir Europą, o aš skaičiau, kad ten yra eko kosmetikos parduotuvių. Atrodė išlipsiu ir pėškom iki jų nueisiu lotuliukas.gif

o tai naglai nereikalavai sustoti? blush2.gif Mano pagrindiniai reikalai- reikia į Madą/Panoramą, nes pasibaigė šampūnai, yra nuolaidų cool.gif Užsukam pas Monicos tėtį - reik prekes pasimt cool.gif Varom į Ozą, ten paskutinė vyriška želė plaukams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 19:41)
as dabar kaip tik UT aloe sampunu plaunu wink.gif (beje, kai po jo dabar naudoju sante kondicionieriu, galvoju, kad visai geras tas UT sampunas smile.gif)
jie ne tik purus, jie sausi kazkokie..
kokoso aleiju seniai naudojau, reikes uzsideti sekanti karta  4u.gif
pasiskaitysiu apie fitokeratinus  4u.gif
aha, daziausi kai lt buvau (pries 5 men), tai dabar ziauriai ta spalva nubegus, o patys plaukai tokie sviesus, negrazus.. tikrai, jauciu tas dazymas irgi pasausino  g.gif
pasisiaust, tai man atrodo, labai lengva smile.gif
pabandyk aloe ar zoles. po aloe ar indisku zoliu as isvis kaip liutas, va
(o tai jei trumpi plaukai butu, tai kaip atrodyciau?  biggrin.gif )
tik kad as ieskau, kas duotu priesinga efekta  ax.gif

Mano tai sviesinti del to sausi galai. Ir manau, kad tu teisi, sampunas nera pats geriausias, bet vis vien kaip nors sunaudosiu ax.gif
Ir as noreciau silkiniu, svelniu, blizganciu (lyg ir nieko, bet negana ir negana, noriu ideliu plauku biggrin.gif )

QUOTE(Etama @ 2010 05 17, 19:42)
Ta ir as pastebiu, isimtinai tik saknis trenku sampunu, bet galiukams pakanka ir nubegancio sampuno, tikrai pasausina galus (bet as konicionieriaus galiam sakyti ir nenaudoju, taip kad pati kalta biggrin.gif ) norejau tik pasakyti, kad man irgi tas pats galioja. gal kondicionierius per silpnas? mano plaukai silpni, tai reikia stipresniu priemoniu, intensyviau veikianciu. o turincioms normalius plaukus kiek pastebiu ir silpnos priemones super efekta duoda (nes nera ka ten taisyti biggrin.gif )
jau i kirpykla reiktu eiti, bet vis norisi ta ilgi islaikyti, tai kiek galiu, tiek tempiu blush2.gif

As kondicionieriaus negailiu, pas mane kondicionierius naudojas greiciau nei sampunas blink.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 19:54)
o bandei CWC?  biggrin.gif (t.y. del kondic ant galu pries sampuna)
as bandziau Dr Organic sampuna ir kondic. normalus sampunas, kondic kazkoks per mazai drekinantis smile.gif
man po jos dantys jautrus pasidare  g.gif

Siandien isbandziau, kai isdzius pasakysiu ar yra skirtumas mirksiukas.gif

Praejusi karta blizginau akytes i Dr Organic, bet kazkas uzkliuvo ir nepirkau blush2.gif
Atsakyti