Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

o tonika su obuoliu actu darote ilgesniam naudojimui ir i saldytuva? 4u.gif
Atsakyti
Pareklamuosiu pazystamos švietėjišką straipsniuką ekologiškos kosmetikos tema smile.gif Na, jūs turbūt viską žinote smile.gifstraipsnis
p.s. aš jau kelios dienos tyliai naudoju obuolių acto toniką, oda tikrai paskaistėjo, bet nežinau kas daugiau įtakos turėjo - ar įvairios kaukės, ar pasidarytas gelis ar sesija..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 27 gegužės 2010 - 13:02
QUOTE(Manija69 @ 2010 05 27, 09:48)
AO balzamas,tai cia tas cream rinse? Man jis patiko  bigsmile.gif ,ir kvapas net  biggrin.gif , bet naudojant ji po sampuno,man per daug likdavo apsunke plaukai,gal net suriebalinti.Tai as naudojau pries,tai plaukai labai minkstuciai ir svelnus budavo.  good.gif Kartociau dar.
Parasyk atsiliepimus kai isbandysi.  4u.gif

Neistveriau ir vis delto katik emiau ir isbandizau blush2.gif Likau daugiau nei patenkinta thumbup.gif Patiko, kad truputi suglintnino plaukus, bet ju neapsunkino.. Plaukai be to svelnus ir minksti.. Kvapas tai galetu ir geresnis buti (man AO GPB sakniau kvepia rolleyes.gif )

QUOTE(Nidulia @ 2010 05 27, 13:17)
oi nepirk campaku aklai, arba isimyli is karto kvapa, arba suvimdo smile.gif

As tai ne is pirmo karto isimylejau Campaku pomada biggrin.gif Kelis kartus KN uosciau kol nusprendziau nusipirkti.. Pirma kart pauoscius sakiau niekada nepirksiu biggrin.gif Kita kart pauoscius visai nieko pasirode, bet dar nepirkau.. O va trecia karta kai paauosciau tai jau emiau ir nusipirkau wub.gif

QUOTE(Etama @ 2010 05 27, 13:20)
Atejo nauja banga biggrin.gif  as irgi ismeginsiu, tik dabar neturiu obuoliu acto ax.gif  visai sudomino

drinks_cheers.gif
Jau ir as galvoju obuoliu acto nusipirkt ir pabandyt.. Dar ji ir plaukams galvoju pabandyti..

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 05 27, 13:35)
o tonika su obuoliu actu darote ilgesniam naudojimui ir i saldytuva? 4u.gif

As darysiu ilgesniam laikui.. Maisysiu su mineraliniu ir laikysiu saldytuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 27 gegužės 2010 - 12:59
QUOTE(Palomina @ 2010 05 27, 12:56)
Pirma kart pauoscius sakiau niekada nepirksiu  biggrin.gif  kita kart pauoscius visai nieko pasirode, bet dar nepirkau.. o va treicia karta kai paauosciau tai jau emiau ir nusipirkau  wub.gif

man irgi nosis pokštus kažko krečia. Užsilikęs miniukas Farfalla kvepalų Nerola. Kai gavau ir uosčiau, tai nepatiko, bet kažkaip niekam ir neatidaviau. O dabar tirštai prisipurškiu ir kaifuoju wub.gif Čampa ataras irgi vasarą kažkaip labai pradėjo patikti kaip kvepalas g.gif Visos vasarą ant lengvesnių kvapų puola, o aš atvirkščiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2010 05 27, 13:54)
p.s. aš jau kelios dienos tyliai naudoju obuolių acto toniką, oda tikrai paskaistėjo, bet nežinau kas daugiau įtakos turėjo - ar įvairios kaukės, ar pasidarytas gelis ar sesija..

turbut actas, nes as nei gelio, nei sesijos, tik ta obuoliu rugsti smile.gif
as Campakus is pirmo pauostymo pamilau ir nusipirkau, sexi aromatas toks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 gegužės 2010 - 13:16
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 27, 14:13)
turbut actas, nes as nei gelio, nei sesijos, tik ta obuoliu rugsti smile.gif
as Campakus is pirmo pauostymo pamilau ir nusipirkau, sexi aromatas toks  wub.gif

nebeviliokit! lotuliukas.gif tai dabar jau teks begt ir man uostyt..

O vyno acta kas bande plaukams? skiriasi nuo skalavimo su obuoliu actu poveikio? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 27, 14:34)
nebeviliokit!  lotuliukas.gif  tai dabar jau teks begt ir man uostyt..

O vyno acta kas bande plaukams? skiriasi nuo skalavimo su obuoliu actu poveikio?  unsure.gif

turetu buti irgi gerumelis:)pamegink, nepatiks, perskalausi plaukus kondiske kokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 gegužės 2010 - 14:17
Šiandien šiek tiek nusivyliau OP šampūnu verysad.gif Plaukai nebuvo visai prisiploję, bet ir netokie gražūs, kaip vakar. Bandžiau ir aš obuolių actą su vandeniu, tai kvapas nepats maloniausias, bet oda atrodo gražesnė thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau Bios ekologisko jogurto, noriu dali sukrauti ant plauku, dali ant veido, likusi-i skrandi lotuliukas.gif
Gal kuri pametes minciu, kuo galima butu 'paturbinti' jogurta, kad gautusi labai faina kaukyte? rolleyes.gif
Atsakyti
prisiskaiciau siandien darbe budama apie ta obuoliu acto tonika veidui. Gryzau ir tiesiu taikymu i spintele virtuvej ziuret ko turiu. Radau Obuoliu vyno acta (5%). Tai cia tas pats obuoliu, ar cia jau is kitos serijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 27, 16:52)
Nusipirkau Bios ekologisko jogurto, noriu  dali sukrauti ant plauku, dali ant  veido, likusi-i skrandi lotuliukas.gif
Gal kuri pametes minciu, kuo galima butu 'paturbinti' jogurta, kad gautusi labai faina kaukyte? rolleyes.gif

O as siandien puse indelio suvalgiau, tai reiskias kita puse eis ant veido lotuliukas.gif gerai, kad priminei apie tokia kauke blush2.gif tik ko butu dar galima idet?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 27, 16:52)
Nusipirkau Bios ekologisko jogurto, noriu  dali sukrauti ant plauku, dali ant  veido, likusi-i skrandi lotuliukas.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 05 27, 18:03)
O as siandien puse indelio suvalgiau, tai reiskias kita puse eis ant veido lotuliukas.gif  gerai, kad priminei apie tokia kauke  blush2.gif  tik ko butu dar galima idet?

man tai patikdavo tiesiog ilasinti eteriniu alieju ir pvz truputi bazinio aliejaus..
dar kartais molio idedavau..

nusipirkau obuoliu acto Biosaloj biggrin.gif na tai jau bandysiu tonika daryti
Papildyta:
QUOTE(Odrey @ 2010 05 27, 17:55)
prisiskaiciau siandien darbe budama apie ta obuoliu acto tonika veidui. Gryzau ir tiesiu taikymu i spintele virtuvej ziuret ko turiu. Radau Obuoliu vyno acta (5%). Tai cia tas pats obuoliu, ar cia jau is kitos serijos? g.gif

manau tas pats.. pas mane irgi 5 proc. (obuoliu sidro actas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 27 gegužės 2010 - 17:16