QUOTE(Palomina @ 2010 05 26, 22:49)
Siandien truputi apsipirkau Taigi, isigijau Aubrey Organics plauku balzama su zaliaja arbata, Aubrey Organics pudra, lazdyno riesutu aliejaus (is SP), gintaro milteliu (pirkau Ekobangoj, kainavo 10 lt/25 ml)..
Gintara ir lazdyno riesutu alieju jau isbandziau.. Katik ju misinuku issitepiau veida.. Ziuresim kas cia bus
AO balzama tik paziurejau koks kvapas ir konsistencija.. Kvapas siaubingas O konsistencija - skystaliukas.. Jauciu greitai naudosis.. Idomu koks poveikis bus.. Labai skiriasi nuo mano pries tai tureto AO GPB balzamo..
Gintara ir lazdyno riesutu alieju jau isbandziau.. Katik ju misinuku issitepiau veida.. Ziuresim kas cia bus
AO balzama tik paziurejau koks kvapas ir konsistencija.. Kvapas siaubingas O konsistencija - skystaliukas.. Jauciu greitai naudosis.. Idomu koks poveikis bus.. Labai skiriasi nuo mano pries tai tureto AO GPB balzamo..
Sveika o lazdynų riešutų aliejus iš SP toks pat geras kaip iš Aroma Natural, jis skaitosi nerafinuotas, galima ant veido tepti? Ir ar jie lygiai tokie patys, nes SP rašo, jog lazdynų riešutų aliejus kosmetikoje naudojamas sausai ir suskilinėjusiai odai prižiūrėti. O Aroma Natural, cituoju: "Kosmetinis poveikis.
Šis aliejus - geriausia riebios, spuoguotos odos bazė. Jis puikiai pasiskirsto, įsigeria ir sutraukia poras, nepalieka riebalų plėvelės. " Gal paaiškinsite, merginos, man nesusipratėlei, kokiai odai jis geriau tuomet?