Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Palomina @ 2010 05 26, 22:49)
Siandien truputi apsipirkau  rolleyes.gif  Taigi, isigijau Aubrey Organics plauku balzama su zaliaja arbata, Aubrey Organics pudra, lazdyno riesutu aliejaus (is SP), gintaro milteliu (pirkau Ekobangoj, kainavo 10 lt/25 ml)..

Gintara ir lazdyno riesutu alieju jau isbandziau.. Katik ju misinuku issitepiau veida.. Ziuresim kas cia bus  biggrin.gif
AO balzama tik paziurejau koks kvapas ir konsistencija.. Kvapas siaubingas  lotuliukas.gif  O konsistencija - skystaliukas.. Jauciu greitai naudosis.. Idomu koks poveikis bus.. Labai skiriasi nuo mano pries tai tureto AO GPB balzamo..

Sveika mirksiukas.gif o lazdynų riešutų aliejus iš SP toks pat geras kaip iš Aroma Natural, jis skaitosi nerafinuotas, galima ant veido tepti? ax.gif Ir ar jie lygiai tokie patys, nes SP rašo, jog lazdynų riešutų aliejus kosmetikoje naudojamas sausai ir suskilinėjusiai odai prižiūrėti. O Aroma Natural, cituoju: "Kosmetinis poveikis.
Šis aliejus - geriausia riebios, spuoguotos odos bazė. Jis puikiai pasiskirsto, įsigeria ir sutraukia poras, nepalieka riebalų plėvelės. " g.gif Gal paaiškinsite, merginos, man nesusipratėlei, kokiai odai jis geriau tuomet? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 27, 10:45)
Na ir aš išbandžiau obuolių acto su vandeniu veido toniką, dariau 50/60-70 maždaug, tai valant odą tikrai atrodo stiprokas kvapas, bet kažkokio baisaus graužimo nėra, nebent kokia žaizdelė būtų. Patinka odai, tikrai suminkština.

Aš irgi bandžiau actą su vandenuku ~50/50. Vakar vakare nuvaliau su juo veidą, tai kai pradėjo jis man garuoti - aš į ašaras visa lotuliukas.gif Kvapas manęs kažkaip negąsdina. Oda irgi nieko, gal tokia minkštesnė paliko (šįryt tyrinėjau smile.gif. Ryte plaukus perskalavau su biškiu acto, arba jo buvo per mažai, arba vienas kartas nemačija - nieko nepastebėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 27, 10:45)
Na ir aš išbandžiau obuolių acto su vandeniu veido toniką, dariau 50/60-70 maždaug, tai valant odą tikrai atrodo stiprokas kvapas, bet kažkokio baisaus graužimo nėra, nebent kokia žaizdelė būtų. Patinka odai, tikrai suminkština. Po jo deduosi Argitalio pilingą/kaukę su žaliuoju moliu, tai nežinau kurio didesnis nuopelnas, bet labai per porą dienų apsitvarkė pečiai. smile.gif (Jau paskutiniu metu labai vargino tokie dideli giluminiai kaip guzai pradėję kilti, tai šiandien jau viskas nusiraminę, dingo tokie uždegiminiai paraudimai aplink juos. ant išspaustų pradūrus adatėle užsidėjo mažučiai šašiukai kurie matosi kad greitai nukris)

Diva zinoma liga smile.gif campakus bent uostei, meginai ??? ar duoti tau pasimeginimui?? smile.gif
o as acto neturejau, tai su obuoliu rugstimi susitaisiau. obuoliu actas ir obuoliu rugstis-tas pats dalykas, tik su obuoliu rugstimi nera jokio kvapo smile.gif ir mano odai patinka, labai suminksteja, susvelneja, o ryte skaisti tokia wub.gif
Noriu labai pagirti Lavera Lips repair + vitamine, ismeginau siandien, labai patiko mano vis durniuojancioms lupoms ir panosei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 gegužės 2010 - 10:26
QUOTE(Brilliant @ 2010 05 27, 11:05)
Sveika  mirksiukas.gif  o lazdynų riešutų aliejus iš SP toks pat geras kaip iš Aroma Natural, jis skaitosi nerafinuotas, galima ant veido tepti? ax.gif  Ir ar jie lygiai tokie patys, nes SP rašo, jog lazdynų riešutų aliejus kosmetikoje naudojamas sausai ir suskilinėjusiai odai prižiūrėti. O Aroma Natural, cituoju: "Kosmetinis poveikis.
Šis aliejus - geriausia riebios, spuoguotos odos bazė. Jis puikiai pasiskirsto, įsigeria ir sutraukia poras, nepalieka riebalų plėvelės. " g.gif  Gal paaiškinsite, merginos, man nesusipratėlei, kokiai odai jis geriau tuomet?  blush2.gif  4u.gif

AS AZ skaiciau kad jis nekemša poru, kad sutraukia jas. Manau kad jis tinka tiek sausai tiek riebiai odai. Nes gi aliejus ne drėkina o maitina. Man šis aliejus nei riebalina nei sausina odos. Oda galiu pasakyti ne tai kad riebi, bet probelminė, vis kylantys jaunatviniai spuogai.
Dabar kartu naudoju aleverde firmos prausikli probleminei odai, paskui pasipurskiu morku seklu hidrolatu, nes rozes isbaigiau ir pasitepu lazdymo riesutu aliejumi. Diena kaip kyla noras, vis alijosium apsitepu arba vandenuku pasislakstau. Prausiusi ri tepuosi aliejumi ryte ir vakare. Poros zymiai susitrauke, prie nosies juoduliuku jokiu nebematyti. Net kur ir buvo ant smakro vis negyjantis spuogas, uzsitrauke ir liko vos pastebimas. Man sis derinukas kol kas idealiausiai tinka. Dar galvoju vietoj morku seklu hidrolato bandyti obuoliu acto tonika.
Tiesa kaukes dedu retai, viena kart max per savaite.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 27, 11:20)
o as acto neturejau, tai su obuoliu rugstimi susitaisiau. obuoliu actas ir obuoliu rugstis-tas pats dalykas, tik su obuoliu rugstimi nera jokio kvapo smile.gif ir mano odai patinka, labai suminksteja, susvelneja, o ryte skaisti tokia  wub.gif

O kaip atsimatuoji kiek tos rūgšties dėti? mirksiukas.gif Dėl odos suminkštėjimo tai drinks_cheers.gif neapgavo kosmetologė, būtent tai labiausiai ir akcentavo, ir kad tinka linkusiai pasispuoguoti odelei smile.gif

QUOTE(wilike @ 2010 05 27, 11:25)
Dabar kartu naudoju aleverde firmos prausikli probleminei odai..

Gal galima plačiau apie šį prausiklį, ar nesausina odos, kokio kvapo, konsistencijos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 27, 11:33)
O kaip atsimatuoji kiek tos rūgšties dėti? mirksiukas.gif Dėl odos suminkštėjimo tai drinks_cheers.gif neapgavo kosmetologė, būtent tai labiausiai ir akcentavo, ir kad tinka linkusiai pasispuoguoti odelei smile.gif

is akies blush2.gif po to paragavau, per rugstu buvo, tai dar atskiedziau, tada jau ant odos lopinelio pameginau, ziuriu viskas ciki, tuomet jau drasiai ant vatos diskelio ir veideli isvalau. Sian sumasciau imesti silikomo siek tiek smile.gif gal dar silko laseli. Zodziu, tobulejimui nera ribu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 05 27, 09:48)
AO balzamas,tai cia tas cream rinse? Man jis patiko  bigsmile.gif ,ir kvapas net  biggrin.gif , bet naudojant ji po sampuno,man per daug likdavo apsunke plaukai,gal net suriebalinti.Tai as naudojau pries,tai plaukai labai minkstuciai ir svelnus budavo.  good.gif Kartociau dar.
Parasyk atsiliepimus kai isbandysi.  4u.gif

Taip, Cream Rinse drinks_cheers.gif as rytoj ji isbandysiu.. man sake, kad sis balzamas turetu but lengvesnis nei AO GPB ir labai neapsunkinti plauku.. tai ziuresiu..

QUOTE(Brilliant @ 2010 05 27, 11:05)
Sveika  mirksiukas.gif  o lazdynų riešutų aliejus iš SP toks pat geras kaip iš Aroma Natural, jis skaitosi nerafinuotas, galima ant veido tepti? ax.gif  Ir ar jie lygiai tokie patys, nes SP rašo, jog lazdynų riešutų aliejus kosmetikoje naudojamas sausai ir suskilinėjusiai odai prižiūrėti. O Aroma Natural, cituoju: "Kosmetinis poveikis.
Šis aliejus - geriausia riebios, spuoguotos odos bazė. Jis puikiai pasiskirsto, įsigeria ir sutraukia poras, nepalieka riebalų plėvelės. " g.gif  Gal paaiškinsite, merginos, man nesusipratėlei, kokiai odai jis geriau tuomet?  blush2.gif  4u.gif

Taip, SP aliejai yra geri - nerafinuoti, kokybiski. Tepiau ant veido ir man labai patiko smile.gif

QUOTE(wilike @ 2010 05 27, 11:25)
AS AZ skaiciau kad jis nekemša poru, kad sutraukia jas. Manau kad jis tinka tiek sausai tiek riebiai odai.

Butent drinks_cheers.gif tinka ir riebesnei odai ir sausesnei.. zodziu, pareguliuoja sis aliejus odos riebuma..
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 27, 11:33)
Gal galima plačiau apie šį prausiklį, ar nesausina odos, kokio kvapo, konsistencijos? 4u.gif

Va šis prausiklis

Apie jį rašo : Natūralus gydomasis molis kasamas tik išskirtinai ALVERDE‘i ir aps augo nuo neš varumų bei odos sudirgimo.
- su juodosios gy vatţolės ekstraktu ir vertingais bio-ali ejais š vel niam valymui

sudetis AQUA, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SORBITOL,
COCO GLUCOSIDE, LOESS, SODIUM COCOYL
GLUTAMATE, DISODIUM COCOYL, GLUTAMATE,
CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN PARFUM
(NATURAL ESSENTIAL OILS), PRUNUS
AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL**
XANTHAN GUM, CIMICIFUGA RACEMOSA ROOT
EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY)
EXTRACT, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR
CANE) EXTRACT, CITRUS MEDICA LlMONUM
(LEMON) EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS
(ORANGE) FRUIT EXTRACT, ACER SACCHARUM
(SUGAR MAPLE) EXTRACT, HELlANTHUS ANNUUS
(SUNFLOWER) SEED OIL**, ALCOHOL
TOCOPHEROL, SSODIUM HYDROXIDE, CITRONELLOL
*, LlNALOOL *

Man odos nesausina. Labai švelnus. Kvapas kaip čia pasakius. Nėr kvepaintis, bet nėra ir smirdalas kažkoks. Konsistencija skystos grietinės. Spalva tokia į žaluma - pilkumą. Neputoja kai prausiesi tiesiog gal kaip moliu rasulo mozotumeisi, tik maloniau.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 27, 11:20)
Diva zinoma liga smile.gif campakus bent uostei, meginai ??? ar duoti tau pasimeginimui?? smile.gif

Nea, neuosciau , bet pasvaigti tai galima? doh.gif biggrin.gif Zodis labai grazus-čampakai rolleyes.gif .Itariu,kad bus man kaip su OP doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 27, 13:13)
Nea, neuosciau , bet pasvaigti tai galima?  doh.gif  biggrin.gif  Zodis labai grazus-čampakai rolleyes.gif  .Itariu,kad bus man kaip su OP doh.gif  biggrin.gif

oi nepirk campaku aklai, arba isimyli is karto kvapa, arba suvimdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 27, 13:17)
oi nepirk campaku aklai, arba isimyli is karto kvapa, arba suvimdo smile.gif

Zinau, jau gi kadais buvau uzvedus sia tema- tai mazdaug puse pasisake, kad kvepia, puse, kad ne.Jie arba patinka arba nepatinka- ir jokio viduriuko nera smile.gif Butinai pries tai pauostysiu- jei jau OP atsisukinejau parduotuveje buteliukus ir isuosciau biggrin.gif , tai campakus butinai.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 27, 13:26)
Zinau, jau gi kadais buvau uzvedus sia tema- tai mazdaug puse pasisake, kad kvepia, puse, kad ne.Jie arba patinka arba nepatinka- ir jokio viduriuko nera  smile.gif  Butinai pries tai pauostysiu- jei jau OP atsisukinejau parduotuveje buteliukus ir isuosciau biggrin.gif , tai campakus butinai.

indelyje campakai kvepia vienaip (stipriai labai, aitrokai) o pasitepus, ant odos-visai kitaip (man tai labai maloniai ir erotiskai) smile.gif
Atsakyti