Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 26, 19:40)
Tik AN neturi siuo metu  verysad.gif  .Ir lazdyno riesutu aliejaus neturi... O man be abejo reikia dabar to, ko nera doh.gif

Nu, man tai visada taip biggrin.gif Žinau, ko reikia, pažiūriu - nėra. Tada pamatau dar kažką, ko norėčiau, bet sakau, kad reikia palaukti, kol tas, ko reikia, atsiras. Tuomet, žinoma, dingsta kitas nužiūrėtas dalykas lotuliukas.gif doh.gif Na, matyt, dar nelabai reikia, jei taip. Tai jau kelias savaites taip tampausi ir nepadarau užsakymo vis.
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 05 26, 21:21)
Chlorofilas parduodamas čia: http://www.chlorofil...n...s&Itemid=49  4u.gif

MB mama jam davė chlorofilą nuo skrandžio rūgštingumo gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 05 26, 19:49)
"Kremas su ežiuole - padeda odai su spuogais ir inkštirais, slopina įvairios kilmės uždegimus. Šis kremas vėsina ir suteikia komforto jausmą karščiuojančiai odai. Ežiuolių ekstraktas stiprina imunitetą. Kremo poveikį sustiprina kraujažolių ir medetkų ekstraktai, gvazdikėlių ir medetkų, eukaliptų, citrinų, verbenų, pipirmėčių eteriniai aliejai ir žaliojo molio gelis. Migdolų aliejus maitina odą ir suteikia jai elastingumo"

Maniškė tai mišri, buvo dehidratuota ir baisiausiai probleminė, niekaip neatsikratau skruostų šonuose giluminių spuogelių ir dėmių... Nu žodžiu, baisi biggrin.gif Naudoju gal apie mėnesį, daugiau jau turbūt  g.gif  doh.gif  Tai oda daugiau nuo šio kremo tikrai nesikemša, kaip jau minėjau, susitvarkė sausumas visas, dabar tokia mišri į normalumą, tik kakta mėgsta pasiriebaluoti smile.gif Žodžiu, patinka man šis kremas, nedaug tereikia, o dar ta maloni vėsa užsitepus  wub.gif

Man kosmetologė po visko pabaigoje juo patepdavo veidą šiuo kremu su ežiuole, bet nusipirkti kažkodėl rekomendavo našlaičių(čia turbūt kad atgaivinti odą), kai pabaigsiu reikės šio nedidelį kiekį įsigyti, dėkui kad pasidalinai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 26, 22:01)
MB mama jam davė chlorofilą nuo skrandžio rūgštingumo gerti smile.gif

O kur ji jį perka, ar TB jaučia poveikį? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 26 gegužės 2010 - 21:11
QUOTE(ernesin @ 2010 05 26, 22:11)
O kur jis jį perka, ar jaučia poveikį? smile.gif

Jo mama per kažkokius platintojus perka, net nežinau aš. Ji iš ten ir papildus, vitaminus visokius smile.gif Firma - Nature's sunshine, bet užrašai visi rusiški, Rusijos rinkai skirta, kaip suprantu... g.gif
Dėl poveikio, tai jis nereguliariai jį geria, kai prisimena - bet sako, kad padeda, kad nebebūna dabar jau toks rūgšties.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 26, 21:20)
Nidulia,
tai kaip kremukai patiko? ax.gif

neismeginau nei vieno ax.gif susivelinau vakar, tai tik nusiprausiau, hidrolatu pasipurskiau ir liulia:)
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 05 26, 21:21)
Chlorofilas

O kaži diabetikams galima, įdomu koks poveikis... ax.gif
Atsakyti
Siandien truputi apsipirkau rolleyes.gif Taigi, isigijau Aubrey Organics plauku balzama su zaliaja arbata, Aubrey Organics pudra, lazdyno riesutu aliejaus (is SP), gintaro milteliu (pirkau Ekobangoj, kainavo 10 lt/25 ml)..

Gintara ir lazdyno riesutu alieju jau isbandziau.. Katik ju misinuku issitepiau veida.. Ziuresim kas cia bus biggrin.gif
AO balzama tik paziurejau koks kvapas ir konsistencija.. Kvapas siaubingas lotuliukas.gif O konsistencija - skystaliukas.. Jauciu greitai naudosis.. Idomu koks poveikis bus.. Labai skiriasi nuo mano pries tai tureto AO GPB balzamo..
Atsakyti
linutiaaaa, ismeginau kremuka. Ma patiko, gerai susigere, nepaliko jokio riebalo ant odos ir negrauze,neparaudo.Tepiau specialiai ant sausos odos, nepurskiau hidrolato,kad aiskiau matyciau kaip tepasi ir geriasi.Dar surizikavau, pries tepantis kremu, nuvalyti oda obuoliu rugsties toniku, siek tiek bijojau, kad rugstis su suliciu kaip nors negerai nesureaguotu, bet viskas gerai. Jei tepti ant hidrolatu papurksto veido,reiketu zymiai maziau kremuko ir butu apskritai supper,gautusi lengvas kremukas, vasraai tinkamas.Bet cia tik mano isvados:)
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2010 05 26, 21:28)
Bandžiau nufotkinti, bet spalva prieblandoj ir tokiu trantu mobu biski kraiposi.. o kokybe tai tyliu.. Na mazdaug matosi, tik cia svieziai ismaisyta tai ksantanas iki galo neissimaises.
zalias gelis

O kokios konsistencijos? Ar labai tirštas gavosi? kai savo dariau, tai tirštokas buvo, sunkiai tekėjo ir užtepus ant odos jautėsi lipnumas. galvoju, gal ksantano per daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krepsyte @ 2010 05 27, 09:22)
O kokios konsistencijos? Ar labai tirštas gavosi? kai savo dariau, tai tirštokas buvo, sunkiai tekėjo ir užtepus ant odos jautėsi lipnumas. galvoju, gal ksantano per daug? g.gif

Greičiausiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 05 26, 22:49)
Siandien truputi apsipirkau  rolleyes.gif  Taigi, isigijau Aubrey Organics plauku balzama su zaliaja arbata, Aubrey Organics pudra, lazdyno riesutu aliejaus (is SP), gintaro milteliu (pirkau Ekobangoj, kainavo 10 lt/25 ml)..

AO balzama tik paziurejau koks kvapas ir konsistencija.. Kvapas siaubingas  lotuliukas.gif  O konsistencija - skystaliukas.. Jauciu greitai naudosis.. Idomu koks poveikis bus.. Labai skiriasi nuo mano pries tai tureto AO GPB balzamo..

AO balzamas,tai cia tas cream rinse? Man jis patiko bigsmile.gif ,ir kvapas net biggrin.gif , bet naudojant ji po sampuno,man per daug likdavo apsunke plaukai,gal net suriebalinti.Tai as naudojau pries,tai plaukai labai minkstuciai ir svelnus budavo. good.gif Kartociau dar.
Parasyk atsiliepimus kai isbandysi. 4u.gif
Atsakyti
as pasidziaugsiu pagaliau pasidarius levandu zoles leduku veidui ax.gif nu kvapas wub.gif ir jis dar siek tiek laiko islieka ant odos, labai patiko ryte wub.gif

ir tuo paciu pagirsiu urtekram sampuna su ruduoju cukrum. plaukai gerai atrodo dar ir i antros dienos pabaiga, kas su kitais sampunais sunkiai pasiekiama ax.gif naudoju jau antra savaite, tai tikiuosi, kad nuomone apie ji nepasikeis smile.gif ir jei nepasikeis, tai jis uzims vieno is labiausiai patikusiu sampunu vieta (kol kas tarp ju buvo hauschkos su citrinom ir logonos bambukinis atrodo).
Atsakyti
Na ir aš išbandžiau obuolių acto su vandeniu veido toniką, dariau 50/60-70 maždaug, tai valant odą tikrai atrodo stiprokas kvapas, bet kažkokio baisaus graužimo nėra, nebent kokia žaizdelė būtų. Patinka odai, tikrai suminkština. Po jo deduosi Argitalio pilingą/kaukę su žaliuoju moliu, tai nežinau kurio didesnis nuopelnas, bet labai per porą dienų apsitvarkė pečiai. smile.gif (Jau paskutiniu metu labai vargino tokie dideli giluminiai kaip guzai pradėję kilti, tai šiandien jau viskas nusiraminę, dingo tokie uždegiminiai paraudimai aplink juos. ant išspaustų pradūrus adatėle užsidėjo mažučiai šašiukai kurie matosi kad greitai nukris)
Atsakyti