Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 26, 18:59)
Nu plem, tikrai ipilsiu, nes man truk-plysk reikia doh.gif  lotuliukas.gif

O jeigu dumbliu spirulinos kelis grudelius imestumet? gi jie stiprus, ir svelni spalva nuo keliu gruduku atsirastu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2010 05 26, 19:24)
O jeigu dumbliu spirulinos kelis grudelius imestumet? gi jie stiprus, ir svelni spalva  nuo keliu gruduku atsirastu smile.gif

Gera mintis bigsmile.gif ! Ir siuo atveju spirulina arciau nei chlorofilas biggrin.gif Tik AN neturi siuo metu verysad.gif .Ir lazdyno riesutu aliejaus neturi... O man be abejo reikia dabar to, ko nera doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 26 gegužės 2010 - 18:41
QUOTE(ernesin @ 2010 05 26, 17:20)
O kokiai odai skirtas kremas su ežiuole, kiek laiko jau naudoji? smile.gif Man aplamai visi kol kas Argital išbandyti produktai labai patinka good.gif

"Kremas su ežiuole - padeda odai su spuogais ir inkštirais, slopina įvairios kilmės uždegimus. Šis kremas vėsina ir suteikia komforto jausmą karščiuojančiai odai. Ežiuolių ekstraktas stiprina imunitetą. Kremo poveikį sustiprina kraujažolių ir medetkų ekstraktai, gvazdikėlių ir medetkų, eukaliptų, citrinų, verbenų, pipirmėčių eteriniai aliejai ir žaliojo molio gelis. Migdolų aliejus maitina odą ir suteikia jai elastingumo"

Maniškė tai mišri, buvo dehidratuota ir baisiausiai probleminė, niekaip neatsikratau skruostų šonuose giluminių spuogelių ir dėmių... Nu žodžiu, baisi biggrin.gif Naudoju gal apie mėnesį, daugiau jau turbūt g.gif doh.gif Tai oda daugiau nuo šio kremo tikrai nesikemša, kaip jau minėjau, susitvarkė sausumas visas, dabar tokia mišri į normalumą, tik kakta mėgsta pasiriebaluoti smile.gif Žodžiu, patinka man šis kremas, nedaug tereikia, o dar ta maloni vėsa užsitepus wub.gif Ai, dar karts nuo karto užberiu ant išspausto kremo šiek tiek gintaro pudros ir AHA užlašinu kokį lašiuką (bet čia tik vakare)- tai labai patinka, oda tikrai paskaistėjusi atrodo smile.gif
Beje, merginos, ar galiu ryte teptis su gintaro pudra paturbintu kremu? Bijau tos gintaro rūgšties, kad saulėj nesuveiktų biggrin.gif
KAUNIETĖS, ypač pradedančiosios natūralistės: PASKAITA Natūralios odos priežiūros priemonės[COLOR=red]. "Kodėl dažnai nesirūpiname tuo, ką tepame ant savo odos, kuo valome ir plauname ją?
Juk žinome, kad tai turi būti taip pat gryna ir natūralu kaip maistas, kurį valgome, nes galų gale tai persmelkia kiekvieną kūno dalelę." 2010 m. gegužės 29 d. ( šeštadienį ) , 16 val.[COLOR=red]
http://www.aukimekar...ra-ir-kosmetika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 26 gegužės 2010 - 18:57
Pirmieji atsiliepimai apie OP. Šampūno reikėjo mažiau, nei Sante. Plaukai lieka purūs, švelnūs, beveik kaip po acto bigsmile.gif Taip pat, kaip ir Saturai, šiek tiek apsunkę, kas irgi pliusas (nemėgstu plaukų, kai jie skraido ir negalima su jais susitvarkyti). Kolkas labai patinka šitas šampūnas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 05 26, 19:49)
KAUNIETĖS, ypač pradedančiosios natūralistės: PASKAITA Natūralios odos priežiūros priemonės[COLOR=red]. "Kodėl dažnai nesirūpiname tuo, ką tepame ant savo odos, kuo valome ir plauname ją?

Kazin ar bus informatyvi paskaita ar tik prekiu, kuriomis prekiauja parduotuve reklamavimas? g.gif Net ivardinta konkreciai apie kurias prekes kalbes... Bet kokiu atveju nespeju, dirbu ...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 26, 19:40)
Gera mintis  bigsmile.gif ! Ir siuo atveju spirulina arciau nei chlorofilas  biggrin.gif  Tik AN neturi siuo metu  verysad.gif  .Ir lazdyno riesutu aliejaus neturi... O man be abejo reikia dabar to, ko nera doh.gif

Aš Jūsų įkvėpta ką tik sumarmalavau sesei gelį smile.gif Aloe gelis, mango milteliai, vos vos ananasų miltelių ( labiau dėl kvapo, nes geliui gal nelabai gerai jie..), keli šaukštukai hidrolatų, spirulina padažiau dantų krapštuko galiuką, suksantaninau, paskaninau melionų aliejumi ir ekokonservantu smile.gif gavosi tokios vos vos žalsvos spalvos skaniai kvepiantis geliukas smile.gif žiūrėsiu kaip jai tiks, jei trauks odą truputį aliejaus pridėsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 26, 20:02)
Kazin ar bus informatyvi paskaita ar tik prekiu, kuriomis prekiauja parduotuve  reklamavimas?  g.gif Net ivardinta konkreciai apie kurias prekes kalbes...  Bet kokiu atveju nespeju, dirbu ...

Na, aš kai tik pradėjau domėtis nat.kosmetika, tai ėjau į visas pasitaikiusias, užtenka, kad užvestų ant kelio...
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2010 05 26, 20:03)
Aš Jūsų įkvėpta ką tik sumarmalavau sesei gelį smile.gif Aloe gelis, mango milteliai, vos vos ananasų miltelių ( labiau dėl kvapo, nes geliui gal nelabai gerai jie..), keli šaukštukai hidrolatų, spirulina padažiau dantų krapštuko galiuką, suksantaninau, paskaninau melionų aliejumi ir ekokonservantu smile.gif gavosi tokios vos vos žalsvos spalvos skaniai kvepiantis geliukas smile.gif žiūrėsiu kaip jai tiks, jei trauks odą truputį aliejaus pridėsiu wink.gif

Is pavydo dabar ir numirt galiu cry.gif - kaip ir as noooriu tokio!! Ir spirulinos turit, visko cry.gif !!! Idekit foto , nors su telefonu padaryta bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 05 26, 20:04)
Na, aš kai tik pradėjau domėtis nat.kosmetika, tai ėjau į visas pasitaikiusias, užtenka, kad užvestų ant kelio...

Be abejo, as tik mastau, nes esu buvusi ir as keliuose tokiuose parduotuviu - tai man pasirode gryna reklama...Gerai, jei gerai uztaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 26 gegužės 2010 - 19:07
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 26, 20:05)
Is pavydo dabar ir numirt galiu  cry.gif  - kaip ir as noooriu tokio!! Ir spirulinos turit, visko cry.gif !!! Idekit foto , nors su telefonu padaryta bigsmile.gif

Bandžiau nufotkinti, bet spalva prieblandoj ir tokiu trantu mobu biski kraiposi.. o kokybe tai tyliu.. Na mazdaug matosi, tik cia svieziai ismaisyta tai ksantanas iki galo neissimaises.
zalias gelis
Atsakyti
Nidulia,
tai kaip kremukai patiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 26, 18:55)
Prasau man parasyti apart chlorofilo, su kuo galeciau zaliai nudazyti mase?

Chlorofilas parduodamas čia: http://www.chlorofil...n...s&Itemid=49 4u.gif

O čia išvis apie tai kas yra skystas chlorofilas ir iš kur išgaunamas: http://www.chlorofilas.lt/

Jeigu ką domina kaina, tai 500 ml - dabar 29 Lt smile.gif 1 litras dabar 55 Lt (įprasta kaina 60 Lt)
Galima pirkti ir internetu..
http://www.enteropol...ct/view/id/6382

Esu pirkusi ir chlorofilą, ir koloidinį sidabrą cool.gif

Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 26, 17:39)
kaip ir viskas tvarkoje, sertifikuotas, bent jau nesu girdejus neigiamu nuomoniu 4u.gif

Taip pat maniau, bet kaip visada-reikia pasitikslinti biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 05 26, 18:33)
Jei 100ml bus per daug,  puse paimciau  lotuliukas.gif  (jei is Vilniaus  4u.gif )

Kaip pirmam kartui, tai ir 50ml. pabandymui butu gerai drinks_cheers.gif kiek pirkau alieju po 100ml., tai naudoju ilgai ir nuobodziai atrodo biggrin.gif nera tiek jau ir mazai. galesim kooperuotis mirksiukas.gif
Atsakyti