Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(pepkė @ 2010 05 26, 14:31)
o ne chlorofilo milteliai spalva duoda? g.gif
Sudėtis tai super paprasta, bet kiek menu tai tau nepatiko agurkų ekstraktas smile.gif , nebent sudėtį tobulint savo nuožiūra. ax.gif

Taip, taip - chlorofilo! Sakau is kur jo gaut? Gal ne tik AZ buna? g.gif Sudetis tai paprasta labai, as manau vietoj mineralinio deciau kokiu 2 rusiu hidrolatus rolleyes.gif
Dabar papasakosiu blush2.gif - einu i tema eko. dalinames kosmetika ir ne tik, ideti skelbima, kad parduodu tuos agurkus savo biggrin.gif , rasau, dedu foto ir DAR karta pasiskaitineju kas ten parasyta apie ji biggrin.gif - ir kad atrandu ta zele, siaip visokiu ten pagyru biggrin.gif ir nedejau skelbimo biggrin.gif ....
Man ne tai kad nepatiko, as tiesiog jokio poveikio nepajutau gryna naudojant. O sumaisius su aliejumi, labai riebalino man. Bet cia juk su vandenine terpe maisome biggrin.gif , tad gal but ir ims patikti! Dar pasinagrinejus atidziau, manau galima drasiai i hidrolatus lasinti- juk jis labai geras drekinime, hidroglicerinas juk...Beja, paskaiciau, kad negalima tepti gryno!!! O as uzsitepdavau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 26 gegužės 2010 - 13:43
QUOTE(krepsyte @ 2010 05 26, 13:02)
Va va, apie tokį masažą info ieškojau užsimušdama  visą dieną internete, bet nesugebėjau rasti (tik NKG temoj užsiminta, kad tokį darosi). Gal galėtumėt papasakotį kaip ir su kuo jį daryti?  ax.gif 4u.gif

Esu issisaugojus toki receptuka:
"Valomoji veido kauke:
VEIDO KAUKĖ SU RICINOS ALIEJUMI:
1 šaukštelis ricinos aliejaus, 3 jojobos (na santykis 1 prie 3) sumaišyti, tada tepti ant veido, o ant viršaus dėti pašildytą rankšluostuką. Ir taip 15 min. vis pašildant rankšluostuką. Ricinos kaukė kaip valomoji tinka visiems odos tipams, bet kuo oda sausesnė, tuo mažiau reiktų dėti ricinos, nes kaukė yra stipriai sutraukianti poras"
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 26, 10:34)
O kas esat bande ta afrikietiska juodaji muila? Kokio jis kvapo? Man tai gaila DG muilo i kokia pirti, i sodyba- nupirkciau toki mastau g.gif , lai sau metosi ten belenkur. Kazin kodel man atrodo, kad jis kokio tai baisaus kvapo turi buti ?  biggrin.gif

As naudoju afrikietiska juodaji muila ir man jis labai patinka. kvapas toks labai svelnus, praktiskai bekvapis, as ir vaika juo prausiu ir veida nusiplaunu. tekstura jo labai faina...
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2010 05 26, 10:10)
o kokį konkrečiai kremą?

vienas is pernai metu, o kitas - siemet nupirktas. Tuomet dar nebuvau susidomejusi ekologiska kosmetika, tai abu jie (tikriausiai) su blogieciais. bet man reikia auksto spf ... Vichi - nepatinga, baltas veidas. bet po pliaza ir kieme lakstyti su vaiku, kai niekas nemato - gerai. o Bioderma su atspalviu - patinka. atrodo kaip makijazo pagrindas
vakare po situ kremu visada darau molio kauke, kad ta nafta isvalyti is odos biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 26, 10:34)
Na psio, man jau reikia lazdyno riesutu aliejaus  rolleyes.gif  biggrin.gif ! Ko gero geriausias variantas AN ane? Einu ilysiu ar turi biggrin.gif

taip, as is AN. labai ir kvapas patinka, nors visa gyvenima riesutu nevalgau, net sokolade isspjaudau. ne del alergijos, tiesiog neskanu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 26, 14:20)
Taip, turbut SP ir bus drinks_cheers.gif  Dekoju mirksiukas.gif  Einu apsizvalgysiu

taip, as is SP turejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 26, 13:08)

O Argital'io nebandėte? Nes aš su aliejais ir nedraugauju, po Ernesin apsilankymo pas Elytę, kai papasakojo, kad naudojo aliejus ir visai patiko, pabandžiau ir aš laimę vėl, bet schmoll.gif Tepiau labai nedaug ant gerai sudrėkinto veido, prieš tai išmozoto leduku, bet kemšas poros, kilt giluminiai pradeda, nors tu ką... doh.gif Tai man Argital su ežiuole tikras išsigelbėjimas, svarbiausia, kad oda pasitaisė, nes per žiemą naudojant vien alavijų gelį, buvo dehidratuota...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 26, 15:41)
taip, as is SP turejau 4u.gif

Kaip suprantu jis tikrai kokybiskas? Neteko su SP tureti reikalu ax.gif Jau puslapis tai visiskai nepatogus, kol radau ta alieju doh.gif
Atsakyti
merginos, o koki EA patartumete veidui drekinti 9imaisyti i bazini alieju ar krema, kauke)
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 26, 10:51)
Tai kad tikrai ne visose ax.gif apejau 3 vaistines, tai nebuvo, nors butent taip ir sakiau, kad reikia adateliu , naudojamu pradurti pirstui imant krauja arba matuojant cukru kraujyje g.gif
Aš tai Akropolio Eurovaistinėje pirkau ax.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 05 26, 16:10)
QUOTE(Honey @ 2010 05 26, 13:08)

O Argital'io nebandėte? Nes aš su aliejais ir nedraugauju, po Ernesin apsilankymo pas Elytę, kai papasakojo, kad naudojo aliejus ir visai patiko, pabandžiau ir aš laimę vėl, bet schmoll.gif Tepiau labai nedaug ant gerai sudrėkinto veido, prieš tai išmozoto leduku, bet kemšas poros, kilt giluminiai pradeda, nors tu ką... doh.gif Tai man Argital su ežiuole tikras išsigelbėjimas, svarbiausia, kad oda pasitaisė, nes per žiemą naudojant vien alavijų gelį, buvo dehidratuota...

O kokiai odai skirtas kremas su ežiuole, kiek laiko jau naudoji? smile.gif Man aplamai visi kol kas Argital išbandyti produktai labai patinka good.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 26, 16:30)
Kaip suprantu jis tikrai kokybiskas? Neteko su SP tureti reikalu ax.gif  Jau puslapis tai visiskai nepatogus, kol radau ta alieju doh.gif

kaip ir viskas tvarkoje, sertifikuotas, bent jau nesu girdejus neigiamu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Prasau man parasyti apart chlorofilo, su kuo galeciau zaliai nudazyti mase? doh.gif lotuliukas.gif Kas dar kaip daziklis naturalus naudojamas? g.gif zalias butinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 26, 18:55)
Prasau man parasyti apart chlorofilo, su kuo galeciau zaliai nudazyti mase?  doh.gif  lotuliukas.gif Kas dar kaip daziklis naturalus naudojamas?  g.gif  zalias butinai  lotuliukas.gif

brilijantine zaluma "zelionke" lotuliukas.gif
Atsakyti