QUOTE(Honey @ 2010 05 26, 12:08)
apie rudenį/žiemą pagalvojus pasidaro liūdna, nes visi kiti mėginti nat. kremai bėrė.
Aš turiu įtarimą, kad jeigu vienas lengvesnis aliejus būtų kreme sumaišytas, tai gal nieko nenutiktų
Satura, o tu kasdien naudoji aliejus?
gal gali to Caudalie sudėtį parašyti? Bent pradžią
Įdomu, kas ten vietoj aliejų. O kokius tu kremus mėginai ir kiek tepei? Pvz. man su Argital kremu - tik įsispaudžiu normalų, atrodytų kiekį, tušas nueina nuo apatinių blakstienų, nes per daug jo, riebalas laikosi. O jei perpus mažiau nei norisi ar kokią trečiąją noro dalį - veidas matinis
kai jau prisiruoši darytis, tai reiktų paimti kokio nors pirktinio kremo sudėtį ir žiūrėti, ko ten galima dar pridėti vietoje aliejų ar iš dalies juos keičiant
O pačiai darantis kremus apskritai aliejų nelabai įmanoma išvengti, nebent tai gelis ir jame aliejaus eina tikrai mažai
na ne, tikrai ne kasdien. Pastaruoju metu išvis nepamenu, kada naudojau
(neturiu tam laiko tiesiog, džiaugiuos padoresniu laiku nuėjus miegoti). Užsidėjusi tik buvau kaukę plaukams per naktį, kaip tik ant pms, tai plaukams buvo gerai, o oda kažko sudurniavo galvos - atsirado pūlingų darinukų, visai neapsidžiaugiau rezultatu. Bet ir tai aliejų nekaltinčiau, greičiau vidines problemas.
nes mes odą įsivaizduojam (aš ir tokio stereotipo auka), kad ji beveik kaip kempinė, viską į save geria, tada nuo aliejų kyla spuogai ir pan. Bet jos sugėrimo laipsnis yra labai menkas, kadangi iš esmės jos funkcija yra kita: barjerinė-apsaugos-šalinimo.
aišku, jei pakabinsi per daug kremo, aliejaus, įtrinsi į poras, tai paskui su mechaniniais ir kitokiais valymais gali ir nebaigti, bet man atrodo, kad arba tiesiog per daug aliejaus pritepam, arba tai alerginės reakcijos. O pastarąsias išaiškinti yra žiauriai sudėtinga
QUOTE(myself @ 2010 05 26, 12:15)
Aš vėl su klausimu apie sudėtį
normalios