Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Dovish @ 2010 05 25, 14:51)

Man kaip tik greičiau kaktą riebaluojasi, kai mineralinę pudrą panaudoju g.gif

Yra toks dalykas kaip mineral veil (bent jau is Bare Escentuals) kuris tepamas pries mineraline pudra bent man apsaugo nuo riebalavimosi.

Su mineralinem pudrom irgi reikia i sudeti pasirodo ziuret nes irgi buna tokiu ingredientu kurie gali pvz poras kimsti ar siaip buti nelabai pageidaujami...
Atsakyti
as irgi spuogelius kol arbatmedzio nezinojau visad peroksido tirpalu dezinfekuodavau, zaizdeles irgi, neblogai veikia, uzsitraukia, uzsisausina visi pakrapstyti niekadejai smile.gif net rodos greiciau uzgyja
Papildyta:
QUOTE(ingridzi @ 2010 05 25, 18:33)
Yra toks dalykas kaip mineral veil (bent jau is Bare Escentuals) kuris tepamas pries mineraline pudra bent man apsaugo nuo riebalavimosi.

is smalsumo paziurejau kas ieina i sudeti sito dalyko tai every day minerals turi turbut ta pati dalyka tik tepama ant makiazo hihihi.gif
Bare Escentuals
Zea Mays (Corn Starch), Corn Starch Modified, Zinc Stearate, Magnesium Stearate. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

everyday minerals
Zea Mays (Corn) Starch, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).
ir
Mays (Corn) Starch, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007).

kiek suprantu tai tas riebalu sugerejas tai krakmolas g.gif, sakyciau paprastas receptas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 25 gegužės 2010 - 17:42
Labai ačiū visoms pasisakiusioms dėl dantų pastos 4u.gif Su tuo peroksidu įdomu, reikės pabandyt bigsmile.gif Šiandien gavau OP šampūną, ir kvapas buvo visiškai kitoks nei įsivaizdavau. Galvojau bus toks saldus saldus, o pasirodo jis visiškai kitoks (o ir sapne kvepėjo saldžiai lotuliukas.gif ), bet aš prie kvapų galiu priprast, kad tik poveikis būtų, rytoj bandysiu smile.gif Palomina, Etama, o jums Druide Purity nepadaro plaukų per daug lengvų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 05 25, 18:35)
Reiks ir man susikaupt ir isbandyt acto tonika veidui  smile.gif

Aš jau išbandžiau biggrin.gif 50/50 santykiu. Na ką aš galiu pasakyt - 2 kartus panaudojus daugiau nebenoriu lotuliukas.gif Gal nebent bandyt mažiau to acto pilt, gal tada ne taip tas kvapas jausis, nes kai teko plaukus skalaut, tai pakenčiamas, vos juntamas kvapas, o štai toniko tai jau jaučias kaip reikiant ir ne tik tepant, bet ir ilgokai po to biggrin.gif Dėl rūgštelių tai esu iš kosmetologės girdėjus patarimą naudoti skiestas citrinos, greipfruto sultis, ten bent kvapas būtų normalus, bet iki šiol taip ir neišbandžius esu tokio dalyko.
Peroksidas man sausindavo odą labai, kai naudojau didesniam odos plotui, gal jai taškiukais tik naudot, tai nebūtų taip
Atsakyti
O tą acto toniką reikia paskui nuplauti vandeniu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 25, 17:10)

Visi receptukai is AZ, dariau tiksliai pagal receptus, bet shikakai sampunas per tirstas gavosi, tai dapyliau vandens, o antra kauke gavosi skystesne nei AZ foto g.gif bet dar pakankamai geros konsistencijos, tikrai nenutekes nuo plauku ax.gif

Gal galima receptukus cia, arba tikslesne nuoroda blush2.gif tikrai kad aukstasis pilotazas cia jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 25, 17:10)
As va irgi seniai norejau ir pagaliau pasigaminau ax.gif

Kauke ploniems ir pavargusiems plaukams su kameliju ir brokoliu aliejumi

Kauke su ruda chna, sezamu ir avokado aliejumi

Oho kokia saunuole thumbup.gif gal jau bandei kuria is siu kaukiu? idomu koki poveiki duoda bigsmile.gif mane kazkodel labai vilioja kameliju al., o nuo sezamu faini plaukuciai lieka, tai butu idomus atsiliepimai apie kaukes, i kurias ieina sie aliejai rolleyes.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 05 25, 18:55)
Palomina, Etama, o jums Druide Purity nepadaro plaukų per daug lengvų? unsure.gif

Bus labai idomus atsiliepimai apie OP drinks_cheers.gif
Man nuo saknu plauku tikrai nepadaro lengvu, normaliai taip. o toliau tai kiek pasipute, lengvesni (minimaliai, tikrai neatrodau kaip pudelis ar pan. biggrin.gif ). bet cia man taip visa gyvenima, kai tik galva issiplaunu, kadangi plaukas pasausejes, labiau ir matosi turbut g.gif man OP duoda lengvo purumo ir svarumo, plaukai tikrai nesiplaiksto kaip pukai, nepalengveja tiek daug. siaip gal ir balzamas savo padaro, net nezinau kaip apibendrinti-sampunu trenku tik saknis, kondicionieriumi link galu, rezulatas-gan purus, normalus plaukai. ne per lengvi, ne sunkus smile.gif prirasiau visa pastraipa, bet savo mintis turbut tik pati ir suprasiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 25, 20:05)
Man nuo saknu plauku tikrai nepadaro lengvu, normaliai taip. o toliau tai kiek pasipute, lengvesni (minimaliai, tikrai neatrodau kaip pudelis ar pan. biggrin.gif ). bet cia man taip visa gyvenima, kai tik galva issiplaunu, kadangi plaukas pasausejes, labiau ir matosi turbut g.gif  man OP duoda lengvo purumo ir svarumo, plaukai tikrai nesiplaiksto kaip pukai, nepalengveja tiek daug. siaip gal ir balzamas savo padaro, net nezinau kaip apibendrinti-sampunu trenku tik saknis, kondicionieriumi link galu, rezulatas-gan purus, normalus plaukai. ne per lengvi, ne sunkus smile.gif  prirasiau visa pastraipa, bet savo mintis turbut  tik pati ir suprasiu doh.gif  lotuliukas.gif

O, kai plauni tik šaknis, ar galams šampūno nei kiek nekliūna? rolleyes.gif
Atsakyti
Oho kokia saunuole thumbup.gif  gal jau bandei kuria is siu kaukiu? idomu koki poveiki duoda bigsmile.gif  mane kazkodel labai vilioja kameliju al., o nuo sezamu faini plaukuciai lieka, tai butu idomus atsiliepimai apie kaukes, i kurias ieina sie aliejai rolleyes.gif
Man nuo saknu plauku tikrai nepadaro lengvu, normaliai taip. o toliau tai kiek pasipute, lengvesni (minimaliai, tikrai neatrodau kaip pudelis ar pan. biggrin.gif ).

Kameliju tikrai verta isbandyti, na,aisku, individualumo faktorius islieka, bet...kaip ir avokado kartociau, o ,va,OP sampunas stovi nemylimas pas mane ir viskas verysad.gif cia kazkada pabandziau ir vel atrodo galvos oda jautresne lieka (nors gi ner ten kazko, kas jautrintu g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 25, 20:47)
O tą acto toniką reikia paskui nuplauti vandeniu? smile.gif

Manyčiau, kad nereikia, jei norima sulaukt kokio nors poveikio jį naudojant
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 25, 17:40)
thumbup.gif
ne, nepraejo. imesk ca recepus, ar cia is AZ baziu? 4u.gif

Prasau mirksiukas.gif

Shikakai sampunas (cia ant 150ml, bet as dariau 100ml):

- Powder Shikakai: 62.7 g
- Hydrolate Rosemary verbenone BIO: 78.2 g (dejau puse hidrolato, puse distiliuoto vandens)
- Inulin BIO: 3.3g
- Vegetable oil of Broccoli: 8.3g
- Surfactant Foam Babassu: 5.0g (si baze is AZ, labai graziai aprasyta, kaip labai tinkama priemone plaukams plauti)
- Silk Protein Liquid: 3.3g
- Grapefruit Seed Extract: 1.0 g or 33 drops

Sampunas, suteikiantis plaukams blizgesio (cia irgi 150ml):

- Vegetable oil of Broccoli: 2.1g
- Vegetable oil Grapeseed: 11.1 g
- Vegetable oil Coconut BIO: 5.5g
- BTMS: 12.5g
- Conditioner Emulsifier: 6.2 g
- Mineral water: 59.4 g
- Lactic acid: 2.5g
- Guar gum: 0.6g
- Base Foam gently 6.2 g
- Sweet Coconut Surfactant: 2.5g
- Surfactant Foam Babassu: 10g
- Silk Proteins (liquid): 1.9g
- Essential oil of Lemongrass: 0.6g
- Grapefruit Seed Extract Aroma-Zone: 0.7g
- Vitamin E: 0.2g

Kauke su kameliju aliejum:

- Vegetable oil of Broccoli: 4.6 g
- Vegetable oil Camellia BIO: 9.1 g
- Emulsifying wax 1: 5.6 g (sita pirkau is AZ, ten emulsikliai skirtingi, suzymeti numeriais)
- Mineral water: 45g
- Hydrolysed Rice Protein: 2.1 g
- Provitamin B5: 2.1 g
- Grapefruit Seed Extract: 0.4 g or 13 drops or 0.3 ml

Kauke su ruda chna:

- Vegetable oil Sesame BIO: 3.6 g
- Vegetable oil Avocado BIO: 9.2 g
- Emulsifying wax 1: 5.7 g
- Macerata aqueous Henna Dark Brown 10%: 41.8 g (padariau vandenine istrauka su chna milteliais)
- Surfactant Foam Babassu: 0.7 g
- Vegetable Ceramides: 3.6 g
- Phytokératine: 3.6 g
- Liquid Silk Proteins: 1.4 g or 35 drops
- Grapefruit Seed Extract: 0.4 g or 0.3 ml or 13 drops

Shikakai sampuna labai lengva pagamint-tiesiog sumaisyti ingridientus, o kitur ieina emulsikliai, tai procesas kaip ir gaminant kremus-pakaitinami aliejai su emulsikliais, kitame inde-vandenine dalis, viskas sumaisoma ir jau kai po plakimo ir atvesimo igaunama konsistencija, pridedami paturbinimai-silkas, keratinai, keramidai ir t.t.

QUOTE(myself @ 2010 05 25, 18:05)
Oho, čia tai bent aukštasis pilotažas. Labai gražu  wub.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 05 25, 20:02)
Gal galima receptukus cia, arba tikslesne nuoroda  blush2.gif tikrai kad aukstasis pilotazas cia jau  wub.gif

Na kur jau cia aukstasis pilotazas, turint ingridientus, tikrai nera sunku pasigaminti ax.gif

Oho kokia saunuole thumbup.gif  gal jau bandei kuria is siu kaukiu? idomu koki poveiki duoda bigsmile.gif 

Taip, jau isbandziau ta su kameliju aliejum, plaukuciai buvo minkstuciai ir svelnuciai rolleyes.gif taip pat jau ir shikakai sampuna isbandziau, tai irgi likau nustebinta geraja prasme-nieko neputojo, galvojau nieko man neisplaus, bet isplove labai gerai, plauku visai nesuvele, net atrode, kad balzama po plauku buciau uzsidejus ax.gif o dar zinant shikakai savybes, kad skatina plauku augima, taip pat tinka nuo pleiskanu, tai jauciu daznai as ji naudosiu ax.gif ir tikrai-kazkaip paskutiniu metu buvo berods pleiskanu atsirade, nes galva net issiplovus nieztedavo, nors lasindavau ir arbatmedzio EA, kas anksciau padedavo, bet paskutiniu metu ne. o va po shikakai sampuno ziuriu galvos nebeniezti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 05 25, 20:44)
Manyčiau, kad nereikia, jei norima sulaukt kokio nors poveikio jį naudojant

taip, nereik nuplaut 4u.gif
Atsakyti