Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 25, 11:55)
Avataras pavasarinis toks sakyciau...  biggrin.gif

čia kad Rasma, užmetusi akį į tokį makiažą, nepamirštų apie krempudras parašyti lotuliukas.gif Beje, Rasma, o iš Lavere tu toninį kremą bandysi? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 25, 13:05)
Jeigu drėkinamasis toks, tai koks purinamasis blink.gif Nors mano ploniems plaukeliams purinimo perdaug nebūna biggrin.gif

baisu ir pagalvot, kaip papurintu biggrin.gif arba sumaise samunus ir purinamaji ipyle i mano drekinamojo indeli lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 25 gegužės 2010 - 12:12
QUOTE(Satura @ 2010 05 25, 08:14)
o ką gaminsi ir iš ko renkiesi? Įmesk, padėsim  drinks_cheers.gif
matomai kažkam teks jį išbandyti  ax.gif

Noreciau sau kokio lengvesnio geliuko vasarai ir mamai galvojau padaryt dovanu. Vakar deliojau deliojau krepseli, neapsisprendziau tarp ksantano ir guaro. Dar paziurejau kad jie nieko neturi is konservuojanciu priemoniu ir visa issikankinus nuejau miegot nieko neuzsisakius lotuliukas.gif Bet butinai reikia tam tikru priemoniu, nes nepirkau jau gal 3 men ir viskas "i pabaiga" doh.gif O be to dar tas moteriskas noras pirkt lotuliukas.gif Reiks siandien vel is naujo krautis krepseli karsta.gif
Atsakyti
O jūs spiritą indelių/purkštukų dezinfekcijai perkat vaistinėse? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 25, 14:03)
O jūs spiritą indelių/purkštukų dezinfekcijai perkat vaistinėse?  ax.gif

blink.gif kokiu indeliu dezinfekcijai? Visu, ka naudojam? ar kai gaminat kremus, tara dezinfekuojat?
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 25, 09:51)
o kokiu santykiu skiesti jei plaukams perskalauti? 50/50?smile.gif

Bandžiau įsivaizduoti, kiek butelių acto reiktų, jei daryt 50/50 biggrin.gif bigsmile.gif Ne, užtenka įpilt keletą šaukštų, nemanau, kad skalaujant plaukus labai svarbu tikslios proprocijos
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 25, 14:16)
blink.gif kokiu indeliu dezinfekcijai? Visu, ka naudojam? ar kai gaminat kremus, tara dezinfekuojat?

na pas mane baiges kremukai, hidrolatai, tai noreciau praplaut/prapurkst juos dezinfekcijai smile.gif nes greitu metu zadu juos vel pripildyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 05 25, 14:28)
Bandžiau įsivaizduoti, kiek butelių acto reiktų, jei daryt 50/50  biggrin.gif  bigsmile.gif Ne, užtenka įpilt keletą šaukštų, nemanau, kad skalaujant plaukus labai svarbu tikslios proprocijos

Skalaujant 2 valgomi šaukštai obuolių acto 1 litrui vandens
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 25, 10:43)
Nemazai esu isbandziusi- tai sakau, kad mano ka tik atrasta AloeDent balinamoji.Ji geline, bet man atrodo Blendamed irgi buna geliniu- nepamenu....
Puikiai putoja, stiprus metu kvapas, gaiva, labai gerai isvalo- kol kas mano Nr.1 , nors laukiu su traukinuku atriedant Weledos druskines smile.gif 
As pirkau Droge, dabar balinamoji kainuoja apie 16 lt  (akcija).

Diva, visgi pamatei diena Droge AloeDents pasta lotuliukas.gif tai ir sveikinu smile.gif ir man ji nr 1. Jei nepatiks tau weledos druskine,galesiu nupirkti pas tave, nes mes su MB nepasidaliname ja smile.gif
Prisiskaiciau vakar cia apie tuos acto tonikus, tai nesulaukusi daugiau paaiskinimu, nulekiau obuoliu acto i spintele. Nerasta, per iseigines suejo ant svoguneliu. Tada pasiemiau Monikos obuoliu rugsteles ir susitaisiau tonikeli, manau, tikrai neprasciau uz acta. Vatos diskeliu pavalinejau veido odele, tai jai patiko. Siandien kazkoks labai skaistus snukytis mano, gal tai ir sutapimas kazkoks, bet as patenkinta:)
Mergeles,ar nei viena neturite perleisti man nedidelio kiekio kremo su 20-30 SPF, tinkancio veidui ,gal ir koks vakiskas kuno tiktu. Vaziuoju atostogauti greitai, o veido as niekada nedeginu, gal todel iki siol neturiu rauksleliu:) Veido spalva su idegusio kuno spalva sulyginu savaiminio idegio kremuku.
Nusipirkau indiskoje parduotuveleje smilkalus, girdejau, kad pas juos tikrai naturalus smilkalai, paziurejus, lyg ir naturalus, byra zoleles tokios kvapnios. Labai nemegstu sintetiniu ir astriu-aitriu kvapu, tai issirinkau "SAIRAM", jau uzkuriau, kvapas itin subtiliai minkstas ir malonus,nera smilkalams budingo aitrumo,viena lazdele palikau masinoje, tai visas salonas kvepia smile.gif
Diva, as , kai paknibineju, paspaudineju smakra, po viskam nuvalau ji peroksidu, berods 3 proc. vaistinese. Jis man kazkaip istraukia likusius spuogeliu vidurius, tarsi svariai istraukia likucius ir dezinfekuoja. Turejau problemu su bikinio zonos skutimu, visada isberdavo kita diena. Perskaiciau kazkur patarima ir ji ismeginau, pasiteisino: pries skutant bikini zona, nuvalyti ja vatos diskeliu, sudrekintu peroksidu. Skusti PAGAL plauko augima, o ne pries, po skutimo vel visa oda nuvalyti peroksidu.
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 05 24, 19:34)

DG pries kelias dienas isbandziau "Pelene"

aiskiai pergirtas biggrin.gif bet vistiek labai smagu blush2.gif
wub.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 05 24, 19:50)
Gal ka esate girdejusios apie toki daikta http://aromantic.co....peptides-uk.htm Kazi kiek jis naturalus ir kiek veiksmingas  g.gif

ojei, dar vienas geris... doh.gif
imk drinks_cheers.gif biggrin.gif

Prasei A'kin ivertinmo. Kolkas vertinu ju leave-in kondicionieriu smile.gif Man jis tinka- suglotnina plaukus, lengviau sukuojasi. Mano stori sausoki plaukai.

Jau sugerei nakvisu alieju? smile.gif As jau baigiau (240g). Poveikio nepastebejau biggrin.gif Dabar gersiu ersketuogiu kapsules. Net nezinau, ka jos daro. Bet irgi buvo su didziule nuolaida biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 25, 12:59)

Mergeles,ar nei viena neturite perleisti man nedidelio kiekio kremo su 20-30 SPF, tinkancio veidui ,gal ir koks vakiskas kuno tiktu. Vaziuoju atostogauti greitai, o veido as niekada nedeginu, gal todel iki siol neturiu rauksleliu:)

kaip protingai thumbup.gif o kaip veida saugodavai? kepuremis, kremais?
gaila tu nesalia, pasidalinciau ka tik nusipirkta laveros veido apsauga smile.gif. bet ji siek tiek baltumo palieka, ar as nemoku tepti (as daug tepu, bet raso, kad taip reikia g.gif)

idomu apie peroksida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 25, 14:59)
Skusti PAGAL plauko augima, o ne pries, po skutimo vel visa oda nuvalyti peroksidu.

Kaip tau išeina skusti pagal plauko augimo kryptį? Bandžiau kojoms, tai lieka gan ilgi plaukeliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 25, 15:41)
Kaip tau išeina skusti pagal plauko augimo kryptį? Bandžiau kojoms, tai lieka gan ilgi plaukeliai  verysad.gif

as irgi to paties noreciau paklausti, nes man gaunasi kaip ir Honey.
Atsakyti