QUOTE(Diva:) @ 2010 05 25, 10:43)
Nemazai esu isbandziusi- tai sakau, kad mano ka tik atrasta AloeDent balinamoji.Ji geline, bet man atrodo Blendamed irgi buna geliniu- nepamenu....
Puikiai putoja, stiprus metu kvapas, gaiva, labai gerai isvalo- kol kas mano Nr.1 , nors laukiu su traukinuku atriedant Weledos druskines
As pirkau Droge, dabar balinamoji kainuoja apie 16 lt (akcija).
Diva, visgi pamatei diena Droge AloeDents pasta
tai ir sveikinu
ir man ji nr 1. Jei nepatiks tau weledos druskine,galesiu nupirkti pas tave, nes mes su MB nepasidaliname ja
Prisiskaiciau vakar cia apie tuos acto tonikus, tai nesulaukusi daugiau paaiskinimu, nulekiau obuoliu acto i spintele. Nerasta, per iseigines suejo ant svoguneliu. Tada pasiemiau Monikos obuoliu rugsteles ir susitaisiau tonikeli, manau, tikrai neprasciau uz acta. Vatos diskeliu pavalinejau veido odele, tai jai patiko. Siandien kazkoks labai skaistus snukytis mano, gal tai ir sutapimas kazkoks, bet as patenkinta:)
Mergeles,ar nei viena neturite perleisti man nedidelio kiekio kremo su 20-30 SPF, tinkancio veidui ,gal ir koks vakiskas kuno tiktu. Vaziuoju atostogauti greitai, o veido as niekada nedeginu, gal todel iki siol neturiu rauksleliu:) Veido spalva su idegusio kuno spalva sulyginu savaiminio idegio kremuku.
Nusipirkau indiskoje parduotuveleje smilkalus, girdejau, kad pas juos tikrai naturalus smilkalai, paziurejus, lyg ir naturalus, byra zoleles tokios kvapnios. Labai nemegstu sintetiniu ir astriu-aitriu kvapu, tai issirinkau "SAIRAM", jau uzkuriau, kvapas itin subtiliai minkstas ir malonus,nera smilkalams budingo aitrumo,viena lazdele palikau masinoje, tai visas salonas kvepia
Diva, as , kai paknibineju, paspaudineju smakra, po viskam nuvalau ji peroksidu, berods 3 proc. vaistinese. Jis man kazkaip istraukia likusius spuogeliu vidurius, tarsi svariai istraukia likucius ir dezinfekuoja. Turejau problemu su bikinio zonos skutimu, visada isberdavo kita diena. Perskaiciau kazkur patarima ir ji ismeginau, pasiteisino: pries skutant bikini zona, nuvalyti ja vatos diskeliu, sudrekintu peroksidu. Skusti PAGAL plauko augima, o ne pries, po skutimo vel visa oda nuvalyti peroksidu.