Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(bituteba @ 2010 05 24, 23:55)

man butent aliejus (konkreciai lazdynu riesutu is AN) issprende mano problemine oda. nebera problemos, kuri pasireiske giluminiais spuogeliais smakro srityje sad.gif

pas mane taip pat smakras negrazus,vis kokiu nors spuogeliuku yra. O kaip veikia lazdynu riestu aliejus? kaip naudojai ji? kasdien vietoj kremo,ar kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 25, 00:05)
pas mane taip pat smakras negrazus,vis kokiu nors spuogeliuku yra. O kaip veikia lazdynu riestu aliejus? kaip naudojai ji? kasdien vietoj kremo,ar kaip kitaip?

jis skaitosi kaip gerai poras sutraukiantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 05 24, 23:34)
mane irgi labai domintu acto tirpaliuko poveikis. skaiciau, bet nelabai isidemejau, tik tiek - kad tinka riebiai, probleminei odai.
gal kuri primintu ..  4u.gif aciu  bigsmile.gif
o del kremo su spf 50+ klausiat eco, ar ne eco ? ... ar is vis buna naturalus tokie ?

Ernesin buvo pas Elyte, ji jai parekomendavo naudoti vietoj hidrolato obuoliu acta skiesta su vandeniu 50/50, sake kad labai odai gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimira @ 2010 05 24, 23:31)
Perskalaudama išplautus plaukus visada naudoju vandens-obuolių acto tirpalą, pas mus vanduo labai kietas, tai vien tekančiu vandeniu išskalavus plaukai būna šiurkštoki, o po obuolių acto tirpaliuko jie būna švelnūs ir blizgantys.
O dėl kvapo, tai obuolių actas kvepia obuoliais ir turi tik acto (to paprasto spiritinio)kvapo atspalvį, dvelksmą. Na bent jau man jis nėra bjaurus  ax.gif

o kokiu santykiu skiesti jei plaukams perskalauti? 50/50?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 24, 21:40)
O čia ta AloeDent, kur vaistinėse yra? Kokiose būna? Ar valantis jaučiasi kažkos skirtumas, kad ji gelinė? Gerai valo? ax.gif

as paprastai perku droge, dar pataikau, kai buna nuolaida, taip pat kazkas rase, kad ir vaistinese yra (eurovaistinej berods, dar lyg tai camelia g.gif). pati sitos pastos nebandziau, nes nuo MB neitikusiu turejau susikaupusi nemenka arsenala ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 05 24, 20:34)
Kokie geriausi yra konservantai ir tirstikliai?

o ką gaminsi ir iš ko renkiesi? Įmesk, padėsim drinks_cheers.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 05 24, 20:50)
Kazi kiek jis naturalus ir kiek veiksmingas  g.gif

matomai kažkam teks jį išbandyti ax.gif

QUOTE(myself @ 2010 05 24, 21:31)
Šiandien gavau dušo želę. Norėčiau komentarų apie sudėtį.

Ammonium Lauryl Sulfate

Taip pat gavau SB skutimosi kremą . Taip pat būtų įdomūs komentarai apie sudėtį.

ALS, kurį palikau, irgi putoklis, bet laikomas švelnesniu už SLS. Sertifikuotas dalykas, jei tik tiks - naudokit smile.gif

normali sudėtis ir kremo mirksiukas.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 05 25, 07:56)
pati sitos pastos nebandziau, nes nuo MB neitikusiu turejau susikaupusi nemenka arsenala ax.gif

ką jau ką, o pastas tai bet kokias sunaudoju - ir kreidines, ir neputojančias. Tik vienos neįveikiau - Weledos druskinės, nes joje man per mažai kažkaip druskos buvo ir visai neskatino seilėtekio, kaip aprašoma. Bet jūs čia visos taip ją giriat, kad tikriausiai kada nors kartosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 24, 18:45)
Kokios pastos panašios į sintetines (colgate, blendamed)? unsure.gif Bandau atpratint kitus naudot pastas su blogiukais, bet niekaip neįtinku doh.gif

Nemazai esu isbandziusi- tai sakau, kad mano ka tik atrasta AloeDent balinamoji.Ji geline, bet man atrodo Blendamed irgi buna geliniu- nepamenu....
Puikiai putoja, stiprus metu kvapas, gaiva, labai gerai isvalo- kol kas mano Nr.1 , nors laukiu su traukinuku atriedant Weledos druskines smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 05 24, 21:40)
Visoms labai ačiū 4u.gif  O čia ta AloeDent, kur vaistinėse yra? Kokiose būna? Ar valantis jaučiasi kažkos skirtumas, kad ji gelinė? Gerai valo? ax.gif

As pirkau Droge, dabar balinamoji kainuoja apie 16 lt (akcija).

Raset apie smakra- mano irgi pastoviai "inkstiruotas" smakras g.gif , labai labai mazyciais spuogeliais, vos iziurimais, o as vis spaudinejuosi, valausi, bet atrodo,kad ten kokia tai labai jiems patinkanti vieta- butu gerai kazka atrasti be mechaninio valymo...
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 24, 18:45)
: Kokios pastos panašios į sintetines (colgate, blendamed)? unsure.gif Bandau atpratint kitus naudot pastas su blogiukais, bet niekaip neįtinku doh.gif

Man Lavera basis metinė thumbup.gif ir MB tinka, nieko nebrokuoja. Mažiau gal putoja, bet putoja. Švariai nuvalo, dantukai lieka slidūs.
Ir vaiakms Lavera su braškėm. 100 kart geriau nei uterakrem vaikiška

QUOTE(bituteba @ 2010 05 24, 23:55)
sutinku ir pati isitikinau  drinks_cheers.gif . nors seniau pati tikejau siuo mitu 
man butent aliejus (konkreciai lazdynu riesutu is AN) issprende mano problemine oda. nebera problemos, kuri pasireiske giluminiais spuogeliais smakro srityje sad.gif
tiesa, ka tik, kuri laika (apie dvi savaites) teko panaudoti savo senuosiuos kremus, tai vel pradejau jausti, kad kazkas tuoj formuosis  doh.gif nepaisant to, kad arbatmedzio ea naudoju jau seniai, kai tik jauciu, ka dkazkas kyla. bet vis tiek, kai naudoju tik alieju - oda mano dziaugiasi. o ji pas mane - misri.

Man ir AN lazdynų riešutų aliejus pats pačiausias probleminei odai drinks_cheers.gif Tik kaip ir sakai jeigu ką kitko panaudojų iš karto spuogai. Dabar net krem pudros nenaudoju, nes tik užsitepu ir kemšasi poros.
Veido spalva man atrodo net pagražėjo.
Dar pabandysiu obuolių acto tirpalą veitoj toniko panaudoti, nes rožių hidrolatą pabaigiau. Aišku acto kvapelis nėr labai nuteikaintis, bet pabandysim.

Vakar Aleverde nusipirkau produkcijos, pabandysiu parašysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 25, 09:14)
ALS, kurį palikau, irgi putoklis, bet laikomas švelnesniu už SLS. Sertifikuotas dalykas, jei tik tiks - naudokit smile.gif
normali sudėtis ir kremo  mirksiukas.gif

Labai ačiū. O tas ALS sintetinis?
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 05 25, 10:06)
Labai ačiū. O tas ALS sintetinis?

palyginti su SLS, jo molekulės berods didesnės ir dėl to jis draugiškesnis odai smile.gif
Atsakyti
Besibaigiant Santes sampunui, sugalvojau issitraukt nenaudojama ECO drekinamaji sampuna. Ir supratau kodel as jo nenaudojau: plaukai kaip siaudai! nors ir is vakaro buvau uzsidejus aliejine kauke, dejau kondicionieriu, itryniau i galvos oda Weledos rozmarinu vandeni, patepiau kokosais ir leidau patiems isdziut.. apie blizgesi ne kalbos nera, issipute iki begalybes. nu toks antidrekinamasis sampunas, kad baisu... verysad.gif dar buvau mamai davus, tai grazino atgal, sake negali plauku issisukuot po jo biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas rekomenduotumet ka tepti ant nagu odeliu
kad jos stebuklingai isnyktu biggrin.gif

alvoju, ar AHA rugstis meginti ar papaina, gal kas turite patirties? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 25, 13:01)
apie blizgesi ne kalbos nera, issipute iki begalybes.

Jeigu drėkinamasis toks, tai koks purinamasis blink.gif Nors mano ploniems plaukeliams purinimo perdaug nebūna biggrin.gif
Atsakyti