Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Babi* @ 2010 05 24, 18:45)
Kokios pastos panašios į sintetines (colgate, blendamed)? unsure.gif Bandau atpratint kitus naudot pastas su blogiukais, bet niekaip neįtinku doh.gif

Mano dabar turima Laveros basis sensitive su mėtom panaši, bent jau man. Mėtinis skonis, pakankamai putoja - iš esmės tas pats smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 24, 20:47)
o ir Lavera basic sensetive metine putojanti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 05 24, 18:59)
gal kada ir buvo diskutuota, bet kazkaip neuzfiksavau ax.gif nuo kada reiktu pradet naudot paakiu kremus, kad ir lengvesnius? g.gif

nuo tada, kada yra poreikis - pradeda ryškėti mimikos raukšlytės ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 24, 16:10)
acta as irgi veidui naudodavau. ir, kaip rasiau, istraukas darydavau. as tai maisydavau acta su kt 'vandeniu' santykiu 1:3. bet skaiciau galima ivairiai, iki 1:1.

Nu reiks ir man pabandyt acto tirpala naudot smile.gif
DG pries kelias dienas isbandziau "Pelene", nu zodziais apsakyt nemoku wub.gif Silkinis muilas nuostabus, bet Pelene tai jau TOBULUMO VIRSUNE wub.gif As tau turbut dar simta metu uz ji dekosiu 4u.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 24, 16:24)
Man pvz. purvo voniose labai patinka, o mano drauge tiesiog paniskai bijo  biggrin.gif - sako, prie zemes dar nesipratinsiu, dar pagyvensiu , jai rodos, kad ten bus vien sliekai ir kirminai  kai atsiguls  biggrin.gif Ir judes viskas ir ja sugraus  biggrin.gif

Man tai nelabai patiko purvo voniose ir ne del slieku, o del kvapo, kuris isliko gana ilgai schmoll.gif

Turiu mazyti prasymuka help.gif biggrin.gif Kokie geriausi yra konservantai ir tirstikliai? Renkuosi renkuosi ir suprantu, kad nesuprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
Visoms labai ačiū 4u.gif O čia ta AloeDent, kur vaistinėse yra? Kokiose būna? Ar valantis jaučiasi kažkos skirtumas, kad ji gelinė? Gerai valo? ax.gif
Atsakyti
Gal ka esate girdejusios apie toki daikta http://aromantic.co....peptides-uk.htm Kazi kiek jis naturalus ir kiek veiksmingas g.gif
Atsakyti
nu plem, puse temos is naujo perskaiciau, niu nerandu kur jus raset apie acta su vandeniu,kuom jis gerai odelei? Kaip suprantu,del obuoliu rugsties? per pus atskiesi ir vatos diskeliu nuvalyti veida ir palikti ramybeje, nebenuplauti acto?
Mergaites, gal kas gali perleisti maza kieki kremuko su diideliu SPF,tinkanciu veidui??
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 09:39)
myself, šampūnas tikrai nekoks: jei yra SLS, DEA, TEA, parfumai, tai nežinau, kur tokį dėti  g.gif

Jau supratau, kad nieko gero iš to šampūno. Ačiū už info.

Šiandien gavau dušo želę CATTIER. Norėčiau komentarų apie sudėtį.

Aqua, Citrus Aurantium Amara Flower Distillate, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Tilia Platyphyllos Extract, Hydrolyzed wheat Protein, Parfum, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool.

user posted image

Taip pat gavau SB skutimosi kremą ČIA. Taip pat būtų įdomūs komentarai apie sudėtį.

Aqua, mentha Piperita Extract, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Decyl Glucoside, Citric Acid, Sodium Cocoamphoacetate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Theobroma Cocao Extract, Zingiber Officinale Extract, Elettaria Cardamomum Extract, Piper Nigrum Extract, Camellia Sinensis Extract, Glycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Oil, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool.

user posted image
Atsakyti
Tesiant tema apie dantu pastas.. Siandien is SP nusipirkau Green People dantu pasta Minty Cool:
user posted image
Na ir nusivyliau.. Tikejausi, kad bus stipriai metine, bet man pasirode ta meta labai silpna.. Valo tai normaliai.. Neputojanti (kreidos pagrindu)..
Antra karta nepirkciau..
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 24, 16:15)
Del naudojimo veidui tai čia pirmą kartą perskaičiau, bet girdėjau, kad labai plaukam gerai perskalaut (blizgesio ir minkštumo priduoda) smile.gif ir jūs jau čia ne kartą apie tai kalbėjot. Bet nesenai atnaujino mano atminty šitą info, tai kaupiuos atlikt bandymą  biggrin.gif  Bet dar kolkas prisibijau, nes mano plaukai labai sausi, tai kažin, ar nebus meškos paslauga tik..

Perskalaudama išplautus plaukus visada naudoju vandens-obuolių acto tirpalą, pas mus vanduo labai kietas, tai vien tekančiu vandeniu išskalavus plaukai būna šiurkštoki, o po obuolių acto tirpaliuko jie būna švelnūs ir blizgantys.
O dėl kvapo, tai obuolių actas kvepia obuoliais ir turi tik acto (to paprasto spiritinio)kvapo atspalvį, dvelksmą. Na bent jau man jis nėra bjaurus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 24, 21:23)
nu plem, puse temos is naujo perskaiciau, niu nerandu kur jus raset apie acta su vandeniu,kuom jis gerai odelei? Kaip suprantu,del obuoliu rugsties? per pus atskiesi ir vatos diskeliu nuvalyti veida ir palikti ramybeje, nebenuplauti acto?
Mergaites, gal kas gali perleisti maza kieki kremuko su diideliu SPF,tinkanciu veidui??

mane irgi labai domintu acto tirpaliuko poveikis. skaiciau, bet nelabai isidemejau, tik tiek - kad tinka riebiai, probleminei odai.
gal kuri primintu .. 4u.gif aciu bigsmile.gif
o del kremo su spf 50+ klausiat eco, ar ne eco ? ... ar is vis buna naturalus tokie ?
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 05 24, 23:34)
mane irgi labai domintu acto tirpaliuko poveikis. skaiciau, bet nelabai isidemejau, tik tiek - kad tinka riebiai, probleminei odai.
gal kuri primintu ..  4u.gif aciu  bigsmile.gif
o del kremo su spf 50+ klausiat eco, ar ne eco ? ... ar is vis buna naturalus tokie ?

na ne, 50 nereikia smile.gif kokio 30 eko naturalaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 24, 10:43)
Jei klausi dėl tikimo/netikimo, tai sakė kad tai tiesiog merginų įsitikinimas, kad kai yra probleminė oda jie mums netinka rolleyes.gif

sutinku ir pati isitikinau drinks_cheers.gif . nors seniau pati tikejau siuo mitu
man butent aliejus (konkreciai lazdynu riesutu is AN) issprende mano problemine oda. nebera problemos, kuri pasireiske giluminiais spuogeliais smakro srityje sad.gif
tiesa, ka tik, kuri laika (apie dvi savaites) teko panaudoti savo senuosiuos kremus, tai vel pradejau jausti, kad kazkas tuoj formuosis doh.gif nepaisant to, kad arbatmedzio ea naudoju jau seniai, kai tik jauciu, ka dkazkas kyla. bet vis tiek, kai naudoju tik alieju - oda mano dziaugiasi. o ji pas mane - misri.
Atsakyti