QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 24, 18:13)
galiu tik pritarti, ir as nieko ypatingo nepastebejau ir nepamenu net komentaru, kad kas butu gyre, isgyre, kazkaip tikrai nekartociau
as taip pat nepastebejau jokio poveikio (nors kazin ar tokia priemone turi ji turet
), plauku bukle ji naudojant nei pagerejo, nei pablogejo, tai gal irgi visai gerai
o siaip siuo metu feno praktiskai nenaudoju, tai tokios priemones ir nebereikia. o jei ir reiktu, tai vis viena nekartociau
QUOTE(Babi* @ 2010 05 24, 18:45)
Kokios pastos panašios į sintetines (colgate, blendamed)?
Bandau atpratint kitus naudot pastas su blogiukais, bet niekaip neįtinku
MB labai isrankus pastu skoniui (irgi pageidauja, kad butu skonis panasus i sintetines, matyt ipratimas), tokios kaip weledos druskine neisiulysi. tai pagal skoni jam is visu bandytu kuriam laikui buvo itikusi druide su meta ir citrina berods (cia viena ir ta pati pasta), tik ji kazkaip keistai putoja, kazkaip maziau nei nenaturalios, bet jos nebenaudojo del kitu priezasciu (kazkada buvau rasiusi, kad turi problemu su dantenom ir atseit jam padeda tik nenaturalios pastos
galvoju, kad cia tiesiog isitikinimas, tai vis bandau atrast skonio prasme panasiu pastu i sintetines, sakau, gal itiks (isivaizduos, kad naudoja nenaturalia ir galvos, kad tinka ir dantenoms
)), o siuo metu baigineja aloedent (iki siol nei vienos naturalios pastos nera isbaiges iki galo (sitas reikalas likdavo man), tai cia jau didelis pasiekimas
), sakiau tokia pat nupirksiu (tik balinamaja), tai sutiko, tikiuosi, kad nepersigalvos
Papildyta:QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 09:39)
Nežinau, kiek tau metų, bet jeigu pačiai pradžiai nori tokį imti, tai nepatarčiau tikrai. Geresni pasirinkimai tavo atveju Neobio paakių kremukas su vyšniomis berods (jei ką supainiojau, tai pataisykit), pati naudoju ir labai patenkinta esu Emeraude (iš Nimfali) paakių geliu: lengvas, gaivus, drėkinantis
gal kada ir buvo diskutuota, bet kazkaip neuzfiksavau
nuo kada reiktu pradet naudot paakiu kremus, kad ir lengvesnius?