Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 17:22)
virsta virsta biggrin.gif Jei į gerą priemonę įpiltumei SLS ar konservuotum parabenais, tai jau gautųsi sintetika  ax.gif

dabar supratau ka turejai mintyje 4u.gif
Atsakyti
is manes kai nedidele kulinare biggrin.gif tai man actas jokiu asociaciju neturi. ir nesmirda jis man - muilo riesutai irgi panasaus kvapo biggrin.gif
jei labai nemalonus, tai, aisku, geriau ji kuo kitu pakeisti drinks_cheers.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 24, 13:58)
O kodel blogi, jei is naturaliu medziagu isgauta?

kaip Satura rase, naturalumo mazai lieka praejus gamybos procesa.

sulfatai (pvz SLS) irgi gali buti isgaunami is kokoso aliejaus. is pradziu kokosu aliejus kaitinamas su sodos hidroksidu, tada is aliejaus atsiskyrusios riebiosios rugstys hidrogenuojamos (velgi chemines medziagos pagalba), kad jas paversti riebiaisiais alkoholiais, o tada alkoholiai sulfonuojami - paverciami sulfatais. sulfatai velgi turi reaguoti su sodos hidroksidu, kad pavirstu sodium sulfatais.

bet negalvoju, kad ju blogumas tame (kad jie nera naturalus).
visuose sampunuose, kondicionieriuose cheminiu medziagu yra. tik skiriasi ju spejamas kenksmingumas, 'arsumas' odai, plaukams. pvz glukosidai laikomi svelnesniais uz sulfatus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 24, 17:24)
Na, man actas - tai tik silke su svogunu, daugiau niekas biggrin.gif ! Man dar patinka ir geretis, ir puikiai jaustis, kai naudoju kazka veidui,kunui- kad ne tik jau atseit nauda butu, bet ir malonumas sioks toks...Nu as galeciau aisku uzsikisti nosi, susiraukti, uzsimerkti ir tepti ta acta, bet ka zinau...Na, kiekvienam savo! Man pvz. purvo voniose labai patinka, o mano drauge tiesiog paniskai bijo  biggrin.gif - sako, prie zemes dar nesipratinsiu, dar pagyvensiu , jai rodos, kad ten bus vien sliekai ir kirminai  kai atsiguls  biggrin.gif Ir judes viskas ir ja sugraus  biggrin.gif

manes jau kvapai nebeveikia, tiek prisiuosciau biggrin.gif vat, kai tik pradejau naudot tokius visokius "kvepiancius" naturalius dalykelius, tai buvo soko biggrin.gif jau ir mb pradeda priprast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 24, 14:57)
Gal kuri bandet Logonos priemone, apsaugancia plaukus nuo feno karscio? g.gif  ax.gif

As turiu ta purskala Logonos su bambuku berods ekstraktu apsaugancia nuo karscio, bet net nezinau, ka apie ja pakomentuoti. Nieko ypatingo nepastebejau. Man lyg ir dar labiau sausina ir siausia mano sausus plaukus.

Beje skaiciau jusu diskusijas apie krempudras, tai is mano patirties su riebia misria oda, netiko nei sintetines nei naturalios krempudros ir kompaktines pudros (bandziau nvey, korres, elysambre). Tik mineralines pudros gelbeja padeti, nekemsa poru, graziai padengia veida ir neriebina veido. Toki vat mano pastebejimai...
Atsakyti
QUOTE(ingridzi @ 2010 05 24, 18:07)
As turiu ta purskala Logonos su bambuku berods ekstraktu apsaugancia nuo karscio, bet net nezinau, ka apie ja pakomentuoti. Nieko ypatingo nepastebejau. Man lyg ir dar labiau sausina ir siausia mano sausus plaukus.

galiu tik pritarti, ir as nieko ypatingo nepastebejau ir nepamenu net komentaru, kad kas butu gyre, isgyre, kazkaip tikrai nekartociau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridzi @ 2010 05 24, 18:07)

Atidaviau draugei po poros pabandymų, nes labai nepatiko. Pritariu, kad jis sausina plauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 24 gegužės 2010 - 17:24
QUOTE(ernesin @ 2010 05 24, 11:43)
Jei klausi dėl tikimo/netikimo, tai sakė kad tai tiesiog merginų įsitikinimas, kad kai yra probleminė oda jie mums netinka rolleyes.gif

Aišku, to ir klausiau 4u.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 05 24, 17:15)
Del naudojimo veidui tai čia pirmą kartą perskaičiau, bet girdėjau, kad labai plaukam gerai perskalaut (blizgesio ir minkštumo priduoda) smile.gif ir jūs jau čia ne kartą apie tai kalbėjot. Bet nesenai atnaujino mano atminty šitą info, tai kaupiuos atlikt bandymą  biggrin.gif  Bet dar kolkas prisibijau, nes mano plaukai labai sausi, tai kažin, ar nebus meškos paslauga tik..

Mano plaukams actas labai patiko, tokie minštučiai, švelnučiai, net kondicionieriaus kažkurį kartą nedėjau wub.gif Kokios pastos panašios į sintetines (colgate, blendamed)? unsure.gif Bandau atpratint kitus naudot pastas su blogiukais, bet niekaip neįtinku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 24 gegužės 2010 - 17:48
QUOTE(Babi* @ 2010 05 24, 18:45)
Kokios pastos panašios į sintetines (colgate, blendamed)? unsure.gif Bandau atpratint kitus naudot pastas su blogiukais, bet niekaip neįtinku doh.gif

Aš kol kas tokios neužtikau. Gaivumu panašiausia būtų Weledos druskinė, bet ji visai neputoja.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 24, 18:55)
Aš kol kas tokios neužtikau. Gaivumu panašiausia būtų Weledos druskinė, bet ji visai neputoja.

O putojimo kaip tik ir reikia, arba kad bent jau silpniau putotų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 24, 19:17)
O putojimo kaip tik ir reikia, arba kad bent jau silpniau putotų  unsure.gif

Labai gerai putoja Logonos Logodent, bet ji bent jau man nevalo normaliai, nėra gaivumo. Sante mėtinė, tai visai nei putoja, nei gaivi. Užtat ir sakau, kad kol kas nieko neatradau, MB po tiek bandymų išvis atsisakė natūraliom valytis verysad.gif
Dar eilėje laukia Lavera, tai dėl šitos kol kas nieko negaliu komentuot.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 24, 18:13)
galiu tik pritarti, ir as nieko ypatingo nepastebejau ir nepamenu net komentaru, kad kas butu gyre, isgyre, kazkaip tikrai nekartociau rolleyes.gif

as taip pat nepastebejau jokio poveikio (nors kazin ar tokia priemone turi ji turet rolleyes.gif), plauku bukle ji naudojant nei pagerejo, nei pablogejo, tai gal irgi visai gerai biggrin.gif o siaip siuo metu feno praktiskai nenaudoju, tai tokios priemones ir nebereikia. o jei ir reiktu, tai vis viena nekartociau ax.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 05 24, 18:45)
Kokios pastos panašios į sintetines (colgate, blendamed)? unsure.gif Bandau atpratint kitus naudot pastas su blogiukais, bet niekaip neįtinku doh.gif

MB labai isrankus pastu skoniui (irgi pageidauja, kad butu skonis panasus i sintetines, matyt ipratimas), tokios kaip weledos druskine neisiulysi. tai pagal skoni jam is visu bandytu kuriam laikui buvo itikusi druide su meta ir citrina berods (cia viena ir ta pati pasta), tik ji kazkaip keistai putoja, kazkaip maziau nei nenaturalios, bet jos nebenaudojo del kitu priezasciu (kazkada buvau rasiusi, kad turi problemu su dantenom ir atseit jam padeda tik nenaturalios pastos doh.gif galvoju, kad cia tiesiog isitikinimas, tai vis bandau atrast skonio prasme panasiu pastu i sintetines, sakau, gal itiks (isivaizduos, kad naudoja nenaturalia ir galvos, kad tinka ir dantenoms biggrin.gif)), o siuo metu baigineja aloedent (iki siol nei vienos naturalios pastos nera isbaiges iki galo (sitas reikalas likdavo man), tai cia jau didelis pasiekimas biggrin.gif), sakiau tokia pat nupirksiu (tik balinamaja), tai sutiko, tikiuosi, kad nepersigalvos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 09:39)
Nežinau, kiek tau metų, bet jeigu pačiai pradžiai nori tokį imti, tai nepatarčiau tikrai. Geresni pasirinkimai tavo atveju Neobio paakių kremukas su vyšniomis berods (jei ką supainiojau, tai pataisykit), pati naudoju ir labai patenkinta esu Emeraude (iš Nimfali) paakių geliu: lengvas, gaivus, drėkinantis smile.gif

gal kada ir buvo diskutuota, bet kazkaip neuzfiksavau ax.gif nuo kada reiktu pradet naudot paakiu kremus, kad ir lengvesnius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 24, 19:25)
Labai gerai putoja Logonos Logodent, bet ji bent jau man nevalo normaliai, nėra gaivumo. Sante mėtinė, tai visai nei putoja, nei gaivi. Užtat ir sakau, kad kol kas nieko neatradau, MB po tiek bandymų išvis atsisakė natūraliom valytis verysad.gif
Dar eilėje laukia Lavera, tai dėl šitos kol kas nieko negaliu komentuot.

o mano MB kaip tik weledos druskine sau nusiciupo smile.gif alojedent metine, gerai putojanti kaip sintetine,tik geline,ne balta,o ir Lavera basic sensetive metine putojanti.
Atsakyti