Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 24, 14:58)
O kodel blogi, jei is naturaliu medziagu isgauta?

kiek pamenu, ten išgavimo ir apdorojimo procese visos blogybės, nes natūralios medžiagos apdorojamos chemikalais ir pačios virsta sintetika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 24, 15:15)

Priminkit prasau, kokiu santykiu reiktu skiesti acta? ax.gif
jau 15Lt? blink.gif pries savaite ar pora dar 10Lt kainavo g.gif

Elyte ernesin patare 50/50 , galima pradzioj ir mazesni kieki acto megint 4u.gif
Atsakyti
na sintetika gal nevirsta, bet tarkimn naudojimas tampa neetiskas, gamyboje tersiama gamta ir tt, as kazkaip nemanau, kad tarkim alkoholis vienoks nuo alkoholio kitokio chemiskai skiriasi kol be priemaisu g.gif
cia kaip kazkada man aiskino, kad i brangia kosmetika tai jau kokybiskus konservantus deda, tai kad sakau tas pats pavadinimas visur ant sudeciu, vistiek "geroj" kosmetikoj kokybiskesni konservantai ir taskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 05 24, 16:49)
na sintetika gal nevirsta, bet tarkimn naudojimas tampa neetiskas, gamyboje tersiama gamta ir tt, as kazkaip nemanau, kad tarkim alkoholis vienoks nuo alkoholio kitokio chemiskai skiriasi kol be priemaisu g.gif
cia kaip kazkada man aiskino, kad i brangia kosmetika tai jau kokybiskus konservantus deda, tai kad sakau tas pats pavadinimas visur ant sudeciu, vistiek "geroj" kosmetikoj kokybiskesni konservantai ir taskas smile.gif

Nu tikrai ne tas pats, kas sakyti, jog brangesneje kosmetikoje geresni konservantai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 24 gegužės 2010 - 15:56
QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 24, 16:45)
Elyte ernesin patare 50/50 , galima pradzioj ir mazesni kieki acto megint 4u.gif

Mergaites, ka jus cia su obuoliu acto/vandens tirpaliuku darote? vietoj toniko ar kaip? ir dar, apie adateles vis skaitau, o ka jus su jomis darote?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 24, 17:00)
Mergaites, ka jus cia su obuoliu acto/vandens tirpaliuku darote? vietoj toniko ar kaip? ir dar, apie adateles vis skaitau, o ka jus su jomis darote?

viskas buvo apkalbėta tongue.gif
actą, skiestą su vandeniu, galima kaip toniką naudoti veidukui (taip Elytė patarė Ernesin), o adatėlės naudojamos piktesniam spuogeliui pradurti/prapjauti, kad pirštais jų nedraskyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 24, 17:08)
viskas buvo apkalbėta  tongue.gif
actą, skiestą su vandeniu, galima kaip toniką naudoti veidukui (taip Elytė patarė Ernesin

Nu jau nezinau, jau negi nera kitu priemoniu, nei acta sau ant veido det unsure.gif ..Nenoreciau niekada taip daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 24 gegužės 2010 - 16:10
acta as irgi veidui naudodavau. ir, kaip rasiau, istraukas darydavau. as tai maisydavau acta su kt 'vandeniu' santykiu 1:3. bet skaiciau galima ivairiai, iki 1:1.

mano veidas irgi atsigavo - jau kelias savaites naudoju aliejus, kremus.
tikrai, naudojant vien aloe toks kazkoks sudziuves buvo.
bet man jau pradeda atrodyti, kad poros labiau kemsasi biggrin.gif isvadu dar nedarysiu, naudosiu aliejus toliau smile.gif paskui galvosiu smile.gif
dar, tiesa, kasdien medum issitepu.

kaip, zinokit, uzsinorejau gamint koki sampuna ar balzama... nu baisiai biggrin.gif doh.gif
muilai man pradejo labai letai naudotis, net nebeidomu doh.gif smile.gif (Divos:) problema drinks_cheers.gif biggrin.gif )
rankas skystu muilu plaunam, duse MB tik ta mano eksperimentine duso zele naudoja (ta, kuria juokingai gaminau - sutirstinau su carrageenu, o tada atskiedziau vandeniu lotuliukas.gif, bet tas carrageen, atrodo, labai faina slidumo jausma priduoda. zodziu, galu gale labai nebloga duso zele gavos).

jau duse sau tris muilus susistaciau, nes vis atsibosta naudojamas smile.gif Pjaustyciau kaip Odora smile.gif, bet man kunui praust dideli gabalai patinka smile.gif

o kondicionieriu paskutiniu metu taip sparciai naudoju, kad pagalvojau, butu faina gamintis rolleyes.gif biggrin.gif

sher, 4u.gif
atihistaminus gal kokius gydytoja pasiulytu..

QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 07:39)
prirašiau, o iš tikro tai norėjau Daddygirl morkų ir medaus muilą pagirti:

wub.gif kaip graziai parasei blush2.gif
labai labai smagu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 24 gegužės 2010 - 16:14
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 24, 17:09)
Nu jau nezinau, jau negi nera kitu priemoniu, nei acta sau ant veido det unsure.gif  ..Nenoreciau niekada taip daryti.

Del naudojimo veidui tai čia pirmą kartą perskaičiau, bet girdėjau, kad labai plaukam gerai perskalaut (blizgesio ir minkštumo priduoda) smile.gif ir jūs jau čia ne kartą apie tai kalbėjot. Bet nesenai atnaujino mano atminty šitą info, tai kaupiuos atlikt bandymą biggrin.gif Bet dar kolkas prisibijau, nes mano plaukai labai sausi, tai kažin, ar nebus meškos paslauga tik..
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 05 24, 15:49)
na sintetika gal nevirsta, bet tarkimn naudojimas tampa neetiskas,

virsta virsta biggrin.gif Jei į gerą priemonę įpiltumei SLS ar konservuotum parabenais, tai jau gautųsi sintetika ax.gif
Atsakyti
Na, man actas - tai tik silke su svogunu, daugiau niekas biggrin.gif ! Man dar patinka ir geretis, ir puikiai jaustis, kai naudoju kazka veidui,kunui- kad ne tik jau atseit nauda butu, bet ir malonumas sioks toks...Nu as galeciau aisku uzsikisti nosi, susiraukti, uzsimerkti ir tepti ta acta, bet ka zinau...Na, kiekvienam savo! Man pvz. purvo voniose labai patinka, o mano drauge tiesiog paniskai bijo biggrin.gif - sako, prie zemes dar nesipratinsiu, dar pagyvensiu , jai rodos, kad ten bus vien sliekai ir kirminai kai atsiguls biggrin.gif Ir judes viskas ir ja sugraus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 24 gegužės 2010 - 16:25
QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 12:46)
O Suki... Nepirkčiau krempudros po jų tušo, kuris ne tik man, bet ir kam perleidau visai nepatiko smile.gif Tiesa, prie jų dieninio balansuojančio losjono likučio grįžau dabar kažko ir naudoju. Nes teko transportuotis pastarosiomis dienomis iš vienos vietos į kitą, nelabai buvo sąlygų gelį vežiotis, laikyti jį šaltai. Tai patenkinta - lengvas tas losjonas, gerai įsigeria, skaniai kvepia smile.gif

as irgi kaip tik grizau prie sito losjono likucio biggrin.gif jau greit ir pribaigsiu cool.gif
man jis irgi atrodo lengvas, gerai isgeriantis ir kvapas kaip ir skanus, bet kazkoks ne toks jis man.. nemoku paaiskint, bet kazkas man negerai su juo.. per astrus gal.. ir akys i ji jautriai reaguoja, persti g.gif zodziu, dabar tepuosi uzsimerkus ir palaukiu kol isigers, tada atsimerkiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti