Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 10:19)
tai kodėl visos tyli, kad karalius nuogas?  blink.gif  doh.gif Vaizdas tai buvo gražus, bet su tokiu rizikos faktoriumi aš jos irgi nedrįsčiau pirkti  unsure.gif Rasma, o kas yra iš negulančių?

O tai kas tyli..nieks netyli biggrin.gif , Dr.Hauschka krempudra nėra bloga, bet tik nekasdieniam naudojimui ax.gif
Aš pvz. vis dar ieškau tinkamos krempudros, nes greit į darbą ir norėsis kasdien pasidažyti ax.gif
Dabar su traukinuku užsisakius "Lavere" (ne "Lavera"!) mėginukų, bus matyt.
Merginos gyrė "Benecos", tai irgi būtinai išbandysiu.
Neblogai patiko "Nvey", bet nedrįstu girti, nes tai buvo vienkartinis panaudojimas, reiktų bent kelis kartus pasitepliot unsure.gif
Dar bandysiu "Elysambre" ir "Suki", tik prieš tai reik po traukinuko finansiškai atsigaut biggrin.gif

Jūs manęs to klausimo rugpjūčio mėnesį paklauskit, jau būsiu daug išbandžiusi ir turbūt radusi geriausią krempudrą biggrin.gif

QUOTE(Odora @ 2010 05 24, 10:27)
kaip atrodo tas procesas sedimo i poras?

Mano akimis: visų pirma labai išryškina poras (kai gera krempudra turėtų atvirkščiai daryt, tokius dalykus lengvai maskuot ax.gif ), tiesiog matosi odoje porų duobutės užpildytos krempudra doh.gif Bet koks makiažas turi būti nepastebimas, o kai krempudra 'velia' ir išryškina pačios odos tekstūrą, kad tiesiog matosi pro kur kvėpuoja oda biggrin.gif , tai man netinka ir nepatinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 05 24, 13:27)
Dabar su traukinuku užsisakius "Lavere" (ne "Lavera"!) mėginukų, bus matyt.
Merginos gyrė "Benecos", tai irgi būtinai išbandysiu.

Dar bandysiu "Elysambre" ir "Suki", tik prieš tai reik po traukinuko finansiškai atsigaut biggrin.gif

Jūs manęs to klausimo rugpjūčio mėnesį paklauskit,

kažkaip iš visų išvardintų man būtent Lavere daugiausiai vilčių teikia ax.gif O galėtum taip: išbandau ir parašau? 4u.gif O tai labai ilgu laukti bus iki rugpjūčio eksperimento rezultatų biggrin.gif

Elysambre kažkas sakė, kad lyg sunkoka? O Suki... Nepirkčiau krempudros po jų tušo, kuris ne tik man, bet ir kam perleidau visai nepatiko smile.gif Tiesa, prie jų dieninio balansuojančio losjono likučio grįžau dabar kažko ir naudoju. Nes teko transportuotis pastarosiomis dienomis iš vienos vietos į kitą, nelabai buvo sąlygų gelį vežiotis, laikyti jį šaltai. Tai patenkinta - lengvas tas losjonas, gerai įsigeria, skaniai kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 14:46)
O galėtum taip: išbandau ir parašau?  4u.gif

Įkalbėjai drinks_cheers.gif
Šiaip su šiuo savo traukinuku užsisakiau daug 'nepopuliarių' čia produktų, visokių neaptartų naujienų, tai tikrai bus ką išbandyt.
Ypač "Aquabio" kioskelį nusiaubiau biggrin.gif

Kiek įmanoma bandysiu kol rasiu tinkamiausią ir geriausią. Aš ir kituose forumuose paskaitinėju, tai ir apie Elysambre, ir apie Suki įvairiausių atsiliepimų..nu labai gerų iki laba kritiškų, reiks pačiai įsitikint. Neskubu pirkti pilnų pakuočių, ieškau ir mėginukų, tad gal atrasiu kuom pakeisti mylimiausią buvusią "Lancome" cool.gif
Atsakyti
Ernesin, kurioje vaistineje galima rasti tu adateliu? apejau 3 vaistines salia namu nei vienoje nebuvo, o ir sako, kad niekada neturejo tokio dalyko doh.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 24, 09:49)
Nusipirkau AloDent ta pasta balinamaja- labai labai patiko  thumbup.gif .Jos reikia labai nedaug- zirniuko gero, nes pirma karta juostele kai uzsitepiau per visa sepeteli, tai dar ilgai ora gaudziau biggrin.gif - laabai stipri! Bet man super super- Logona palieku amziams , nepirksiu niekada schmoll.gif

Man Aloedent Nr.1, jau nezinau kiek tubeliu esu sunaudojusi ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 24, 10:25)
esu bandziusi obuoliu acta, liuks dalykelis, odele tokia svelni, minksta lieka, o ta rugstele ir spuogeliams nelabai patinka, zodz, verta pamegint.

Priminkit prasau, kokiu santykiu reiktu skiesti acta? ax.gif

QUOTE(Odora @ 2010 05 24, 10:27)
nusipirkau ir as gintaru pagaliau  wub.gif  barocoj 15lt indeliukas gintaro pudra, bent jau sake, kad i kaukes geriau tinka nei smeliukas
tai siandien vakare kazka makaluosiu ir meginsiu smile.gif

jau 15Lt? blink.gif pries savaite ar pora dar 10Lt kainavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 05 24, 14:03)
Šiaip su šiuo savo traukinuku užsisakiau daug 'nepopuliarių' čia produktų, visokių neaptartų naujienų, tai tikrai bus ką išbandyt.
Ypač "Aquabio" kioskelį nusiaubiau biggrin.gif

gal atrasiu kuom pakeisti mylimiausią buvusią "Lancome" cool.gif

labai lauksiu atsiliepimų apie viską thumbup.gif drinks_cheers.gif O Aquabio turi dekoratyvinės? Man po aliejingo ir sunkaus Suki tušo kažkaip neviliojančiai atrodo kiti jų dekoratyvinės bandymai. O krempudros tai išvis norėčiau europietiškos blush2.gif

mane tai emocijos į kairę veda, nes MB labai patiko, kaip veidas su krempudra atrodo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2010 05 24, 09:27)
barocoj 15lt indeliukas gintaro pudra, bent jau sake, kad i kaukes geriau tinka nei smeliukas
tai siandien vakare kazka makaluosiu ir meginsiu smile.gif

plėšikai blink.gif Kuo skiriasi pudra nuo smėliuko ir kas pagal šitą klasifikavimą yra Astromineralogijos centre??
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 15:22)
plėšikai  blink.gif Kuo skiriasi pudra nuo smėliuko ir kas pagal šitą klasifikavimą yra Astromineralogijos centre??

jazau nelabai spejau isiziureti, nes mb uz skverno lauk tempe po5sek
kiek imaciau tai sumalimo smulkumas tikrai skiriasi, o manoji "pudra" visiski milteliai, buciau nepirkus bet nezinia kada vel pro ta parduotuve prasuksiu

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 24, 15:25)
Man atrodo  kuo labiau cia girsim gintara, tuo greiciau jis brangs  biggrin.gif

turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 10:39)
myself, šampūnas tikrai nekoks: jei yra SLS, DEA, TEA, parfumai

Natura Siberica neutral šampūne yra TEA-Cocoyl Glutamate. Čia irgi blogasis tas TEA? rašo skliausteliuose, kad čia atseit iš nendrių g.gif Turbūt buvo jau nagrinėtos šio šampūno sud.dalys, kaip dėl to tea? Nusipirkau NS pabandymui, kol laukiu traukinuko, bet nelabai jis man, atrodo net niežėti odą prdėjo nuo jo, kvapas primena sintetinius šampūnus, įlašinau dabar į mažesnį kiekį aplesinų EA, tai nebe taip erzina, šiaip išplauna gerai.
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 05 24, 14:38)
Natura Siberica neutral šampūne yra TEA-Cocoyl Glutamate. Čia irgi blogasis tas TEA?

sakyčiau, kad jis yra iš vengtinų. SLS irgi iš kokosų, tai ir kas? Vistiek blogas smile.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet Logonos priemone, apsaugancia plaukus nuo feno karscio? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 15:54)
sakyčiau, kad jis yra iš vengtinų. SLS irgi iš kokosų, tai ir kas? Vistiek blogas smile.gif

O kodel blogi, jei is naturaliu medziagu isgauta? Juk ir visu E yra pilna naturaliai esanciu, nesusintetintu, ne cheminiu budu isgautu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 05 24, 10:10)
Faktas drinks_cheers.gif
Užtat aš po mėginukų jos ir nepirkau cool.gif
Ir mėginukų nusiperku tik 'proginiams atvejams', kasdien šios pudros nenaudočiau ..išbandžiau ir nepirkau, iškart matosi jau po karto panaudojus, kad sėda į veido poras ax.gif

Hmm g.gif Kaip tik susidraugavau su Hauschkos krempudra, nebenaudoju sintetinės paskutiniu metu rolleyes.gif Dėl porų jokių minčių nekilo... unsure.gif
Papildyta:
Tiesa, nepamenu, ar gyriau jau Laveros basis sensitive mėtinę dantų pastą..? Labai patiko thumbup.gif Tokia tradicinė, mėtinė, bet puikiai nuvalo, nedaug reikia, ne skysta - dedu pliusą.
Dar savaitalį išbandžiau Druide plaukų laką - tai stambokai purškia... g.gif Kažkada Nidulia dar klausė manęs apie Sante, tai tikrai nėr ko lyginti - Sante daug geriau purškia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 24 gegužės 2010 - 15:26
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 24, 16:25)
Hmm  g.gif Kaip tik susidraugavau su Hauschkos krempudra, nebenaudoju sintetinės paskutiniu metu  rolleyes.gif Dėl porų jokių minčių nekilo...  unsure.gif

Juk viskas priklauso ir nuo pačios odos mirksiukas.gif
Mano oda mišri, tad nevienąkart panaudojus matosi, kad rezultatas netobulas, deja..
Jei oda į sausumą, poros nelinkusios būti matomos ir didelės, tai aišku, gal jose taip matomai niekas ir nenusėda smile.gif
Atsakyti