QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 10:19)
tai kodėl visos tyli, kad karalius nuogas? Vaizdas tai buvo gražus, bet su tokiu rizikos faktoriumi aš jos irgi nedrįsčiau pirkti Rasma, o kas yra iš negulančių?
O tai kas tyli..nieks netyli , Dr.Hauschka krempudra nėra bloga, bet tik nekasdieniam naudojimui
Aš pvz. vis dar ieškau tinkamos krempudros, nes greit į darbą ir norėsis kasdien pasidažyti
Dabar su traukinuku užsisakius "Lavere" (ne "Lavera"!) mėginukų, bus matyt.
Merginos gyrė "Benecos", tai irgi būtinai išbandysiu.
Neblogai patiko "Nvey", bet nedrįstu girti, nes tai buvo vienkartinis panaudojimas, reiktų bent kelis kartus pasitepliot
Dar bandysiu "Elysambre" ir "Suki", tik prieš tai reik po traukinuko finansiškai atsigaut
Jūs manęs to klausimo rugpjūčio mėnesį paklauskit, jau būsiu daug išbandžiusi ir turbūt radusi geriausią krempudrą
QUOTE(Odora @ 2010 05 24, 10:27)
kaip atrodo tas procesas sedimo i poras?
Mano akimis: visų pirma labai išryškina poras (kai gera krempudra turėtų atvirkščiai daryt, tokius dalykus lengvai maskuot ), tiesiog matosi odoje porų duobutės užpildytos krempudra Bet koks makiažas turi būti nepastebimas, o kai krempudra 'velia' ir išryškina pačios odos tekstūrą, kad tiesiog matosi pro kur kvėpuoja oda , tai man netinka ir nepatinka