Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

Victorious, brandžiai odai todėl, kad iš tikrųjų labai turtinga jo sudėtis. Plius, kai tiek visokiausių ne pačių lengviausių aliejų, tai neaišku, ar bus jis lengvas jaunai odai smile.gif Aišku, galima nueiti iki shopo ir pažiūrėti, gal turi kokį jo testerį - būtų lengviau apsispręsti. Nežinau, kiek tau metų, bet jeigu pačiai pradžiai nori tokį imti, tai nepatarčiau tikrai. Geresni pasirinkimai tavo atveju Neobio paakių kremukas su vyšniomis berods (jei ką supainiojau, tai pataisykit), pati naudoju ir labai patenkinta esu Emeraude (iš Nimfali) paakių geliu: lengvas, gaivus, drėkinantis smile.gif

myself, šampūnas tikrai nekoks: jei yra SLS, DEA, TEA, parfumai, tai nežinau, kur tokį dėti g.gif

QUOTE(sher @ 2010 05 24, 07:57)
merginos padekit, gal truputi ne i tema, bet nezinau jau ka ir daryti..

vaistais ir pati tik išsigelbsčiu tokiais atvejais smile.gif Va ausis su tamanais įveikiau, bet kuo akis reiktų tepti, neįsivaizduoju. Plius, kad čia ne konkrečiai akių, o viso organizmo problema, gynybinė reakcija į alergeną sad.gif

prirašiau, o iš tikro tai norėjau Daddygirl morkų ir medaus muilą pagirti: DG, ten šedevras wub.gif thumbup.gif Tiek kvapu, tiek prausimu, tiek vaizdu. Jau patiko tai nerealiai, nes jis tiesiog t-o-b-u-l-a-s!!!!! cool.gif

dar šeštadienį turėjau progą makiažui, kurį padarė pusiau iš natūralios ir pusiau iš įprastos kosmetikos. Priešingai nei Rasmai, veidas kaip tik kažkoks atsigavęs - nei alergijų, nei bėrimų, nieko hihihi.gif Na bet jau ir laikas jam buvo apsitvarkyti smile.gif Tai labai nustebino, kad Hauschkos pudra buvo įvertinta kaip gulanti į poras unsure.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 09:39)
prirašiau, o iš tikro tai norėjau Daddygirl morkų ir medaus muilą pagirti: DG, ten šedevras  wub.gif  thumbup.gif Tiek kvapu, tiek prausimu, tiek vaizdu. Jau patiko tai nerealiai, nes jis tiesiog t-o-b-u-l-a-s!!!!!  cool.gif

Tai labai nustebino, kad Hauschkos pudra buvo įvertinta kaip gulanti į poras  unsure.gif mastau.gif

bigsmile.gif jau kaip laukiu, nesulaukiu, kada gi pradesiu ji!! Nes mano silkinis nu niekaip nesibaigia blink.gif , dar tokio skalsumo nesu maciusi- kiek as ji jau menesiu naudoju? Nu mazeja, bet dar pilnai to silkinio! Noriu jau pabadyti si rolleyes.gif - naujutelaitis, net nepradetas biggrin.gif

Kad man mano poros eme nepatikti, tai faktas.Tik vis skaitinejau, ziurinejau, ir jau buvau beveik isitikinus, kad nuo alieju man- kad gal kemsa..As jau ir nelabai tepu aliejus, tik dabar beprotiskai patinka vyn.kauliuku- tai ji tepuosi, bet jau nei argano, nei makamadiju kazkodel nesitepu, nes manau, kad man poros "eme matytis" g.gif O tai gal cia nuo pudros?? g.gif

Nusipirkau AloDent ta pasta balinamaja- labai labai patiko thumbup.gif .Jos reikia labai nedaug- zirniuko gero, nes pirma karta juostele kai uzsitepiau per visa sepeteli, tai dar ilgai ora gaudziau biggrin.gif - laabai stipri! Bet man super super- Logona palieku amziams , nepirksiu niekada schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 24 gegužės 2010 - 09:00
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 24, 08:49)
man poros "eme matytis"  g.gif  O tai gal cia nuo pudros?? g.gif

Nusipirkau AloDent ta pasta balinamaja- labai labai patiko  thumbup.gif

o kokią tu pudrą turi? Aš apie Hauschkos krempudrą unsure.gif

man ir rankos ėmė niežėt blush2.gif Koks jos skonis? Mėtinė?

Atsakyti
Tai labai nustebino, kad Hauschkos pudra buvo įvertinta kaip gulanti į poras  unsure.gif mastau.gif

Faktas drinks_cheers.gif
Užtat aš po mėginukų jos ir nepirkau cool.gif
Ir mėginukų nusiperku tik 'proginiams atvejams', kasdien šios pudros nenaudočiau ..išbandžiau ir nepirkau, iškart matosi jau po karto panaudojus, kad sėda į veido poras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 10:06)
o kokią tu pudrą turi? Aš apie Hauschkos krempudrą  unsure.gif

man ir rankos ėmė niežėt  blush2.gif Koks jos skonis? Mėtinė?

Pas mane kompaktine, bet su porom kazkas netaip unsure.gif , tik nezinau nuo ko...

Metine, tokia STRONG biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 05 24, 09:10)
Ir mėginukų nusiperku tik 'proginiams atvejams', kasdien šios pudros nenaudočiau ..išbandžiau ir nepirkau, iškart matosi jau po karto panaudojus, kad sėda į veido poras ax.gif

tai kodėl visos tyli, kad karalius nuogas? blink.gif doh.gif Vaizdas tai buvo gražus, bet su tokiu rizikos faktoriumi aš jos irgi nedrįsčiau pirkti unsure.gif Rasma, o kas yra iš negulančių?

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 24, 09:12)
Pas mane kompaktine, bet su porom kazkas netaip unsure.gif , tik nezinau nuo ko...

Metine, tokia STRONG biggrin.gif

Diva:), gali pasijuokti, bet mano Hauschkos kompaktinė jau kokie bus geri metai ar daugiau, kai atidėta stovi. EM jei reikia panaudoju smile.gif

reikia biggrin.gif
Atsakyti
prirašiau, o iš tikro tai norėjau Daddygirl morkų ir medaus muilą pagirti: DG, ten šedevras  wub.gif  thumbup.gif Tiek kvapu, tiek prausimu, tiek vaizdu. Jau patiko tai nerealiai, nes jis tiesiog t-o-b-u-l-a-s!!!!!  cool.gif

siaip jo kvapas nerealus, bet pradejus naudotis nebesijaucia (bet as to ir nesitikejau), tu jauti?
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 05 20, 20:53)
-idomus variantas g.gif  bet kazkodel manau, kad ir as nedrisciau. gal kuri jau yra bandziusi?

esu bandziusi obuoliu acta, liuks dalykelis, odele tokia svelni, minksta lieka, o ta rugstele ir spuogeliams nelabai patinka, zodz, verta pamegint.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 24, 09:49)
bigsmile.gif  jau kaip laukiu, nesulaukiu, kada gi pradesiu ji!! Nes mano silkinis nu niekaip nesibaigia  blink.gif , dar tokio skalsumo nesu maciusi- kiek as ji jau menesiu naudoju? Nu mazeja, bet dar pilnai to silkinio! Noriu jau pabadyti si rolleyes.gif - naujutelaitis, net nepradetas biggrin.gif 

as d&g muiliukus tai kaip pyragus riekutem pjaustau biggrin.gif
kadangi pagrinde naudoju veidui tai man gaila visa gabala slapinti ir be reikalo tirpinti ir plius visu pabandau po truputi smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 05 24, 10:10)
iškart matosi jau po karto panaudojus, kad sėda į veido poras ax.gif

kaip atrodo tas procesas sedimo i poras?

nusipirkau ir as gintaru pagaliau wub.gif barocoj 15lt indeliukas gintaro pudra, bent jau sake, kad i kaukes geriau tinka nei smeliukas
tai siandien vakare kazka makaluosiu ir meginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 24, 10:19)
Diva:), gali pasijuokti, bet mano Hauschkos kompaktinė jau kokie bus geri metai ar daugiau, kai atidėta stovi. EM jei reikia panaudoju smile.gif

blink.gif na va, tikrai , kad karalius nuogas!! biggrin.gif As nezinau is tikro, ar pudra kalta,bet kazkas man kemsa g.gif
Procesas pas mane tai paprastas- ant zandu matosi poros.Matosi ir tiek-ir matosi,kad jose kazko yra smile.gif - ta prasme nera juoduliu,kad spaudi ir islenda( feee doh.gif ) , bet vat kad jos kaip uzdazytos...Nemoku paaiskint! Poros pas mane matosi tik grynai zandu srityje- kitur nesimato...
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 24, 09:25)
siaip jo kvapas nerealus, bet pradejus naudotis nebesijaucia (bet as to ir nesitikejau), tu jauti?

aš jaučiu muilo saldumą ir man jis be galo patinka drinks_cheers.gif Kažkokio aiškaus, stipraus, išreikšto kvapo - ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 22, 09:26)
Ernesin, gal gali priminti ką tau Elytė sakė dėl aliejų? ax.gif

Jei klausi dėl tikimo/netikimo, tai sakė kad tai tiesiog merginų įsitikinimas, kad kai yra probleminė oda jie mums netinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 24, 11:43)
Jei klausi dėl tikimo/netikimo, tai sakė kad tai tiesiog merginų įsitikinimas, kad kai yra probleminė oda jie mums netinka rolleyes.gif

O tai jeigu sukontaktavus su aliejumi odą kitą dieną išberia, tai čia irgi įsitikinimas? unsure.gif
Atsakyti