O man atvirkščiai nei Ramintėlei25 "Acorelle" puikiausiai tiko, jau trečią iš eilės naudoju nusipirkus, o "Druide" labai netiko
Sveikos mergaites . Nepykitm,jei pasirodys truputi kvailas klausimas . Nusipirkau virgin organic coconut oil is 1 Jusu rekomenduojamu natralios kosmetikos parduotuviu ir sis aliejus bunant uz lango 24laipsniams silumos - issilyde i gryna alieju (skysti). Ar tai normalu?
QUOTE(Jur&ta @ 2010 05 23, 09:00)
Sveikos mergaites . Nepykitm,jei pasirodys truputi kvailas klausimas . Nusipirkau virgin organic coconut oil is 1 Jusu rekomenduojamu natralios kosmetikos parduotuviu ir sis aliejus bunant uz lango 24laipsniams silumos - issilyde i gryna alieju (skysti). Ar tai normalu?
Taip, visiškai normalu. Jis taip ir rankose tirpsta, į skystą aliejų, todėl labai patogu tepti kūną, plaukus ir pan. Jei padėtumėt vėsiau, vėl sustingtų į baltą masę (bet nebūtina laikyti vėsiai)
QUOTE(myself @ 2010 05 23, 13:25)
Noriu paklausti apie CWC. Ar pirmiausiai dedate kodicionierių, po to plaunate šampūnu ir tada vėl dedate kondicionierių?
Taip
QUOTE(Etama @ 2010 05 23, 13:32)
Taip
Ačiū.
Radau užsilikusį šampūną. Gal išmanančios galėtų pakomentuoti?
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphoacetate, TEA Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Triticum Vulgare Germ Extract, Panthenol, Parfum, Citric Acid, Kathon CG.
QUOTE(myself @ 2010 05 23, 14:30)
Ačiū.
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphoacetate, TEA Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Triticum Vulgare Germ Extract, Panthenol, Parfum, Citric Acid, Kathon CG.
antru numeriu SLS, toliau nebera ko skaityti mano akimis sintetika. kas per sampunas?
QUOTE(Etama @ 2010 05 23, 14:56)
antru numeriu SLS, toliau nebera ko skaityti mano akimis sintetika. kas per sampunas?
Kažkos rusiškas. Ačiū.
QUOTE(Babi* @ 2010 05 23, 15:24)
Dar yra parfum, kuris tikriausiai sintetinis
Ir TEA. kitu ingredientu tiksliai nepazistu, bet kone viskas atrodo sintetika
QUOTE(Etama @ 2010 05 23, 16:51)
Ir TEA. kitu ingredientu tiksliai nepazistu, bet kone viskas atrodo sintetika
Apskritai, tai nieko gero
merginos padekit, gal truputi ne i tema, bet nezinau jau ka ir daryti.. uzvakar buvom gamtoje visa diena, tai vakar ryte pabudau su istinusia akim ir maisais raudonais po akim, zodziu alergija man, matyt zydi kazkas siuo metu kam alergika as, sian ryte pabudau dar labiau istinusi... gal patarsit kazka? kuo tepti tuos raudonumus? vakar aliejumi bandziau avokadu, purskiau vis su hamameliu hidrolatu...vakar nusipirkau claritine isgeriau tablete ir dvi tavegyl tabletes, nieko nepagerejo...jauciuosi baisiai..