Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Satura @ 2010 05 21, 16:05)
ar Aloedent nėra Eurovaistinėse, ar kažką supainiojau?  g.gif

As esu pirkus sia pasta Camelia vaistinej
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 21 gegužės 2010 - 22:06
Man CWC irgi patinka, plaukai svelsnesni po to, o naudoju UT balzama, tai nelabai gaila. C tepu labiau tik galams, W saknims, antra C-ilgiui kiek susiima plauku uodegele surisus biggrin.gif
Beje, siandien gerinau sampuna silikonu su rozmarinu EA, balzama-silku ir silikonu. Viskas l. grazu, bet gal padauginau kazko, nes kiek perdaug suglotnino prie saknu plaukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 05 21, 14:45)
Dezodorantas mane asmeniškai labai alergizavo doh.gif Labai perštėjo ir labai parausdavo, net patindavo oda..išparduotuvėn kėliau ir nupirko.
Kvapas gan stiprokas ("Floralescent") užsitepus, bet po kiek laiko tapdavo švelnus. Pakankamai gerai apsaugojo nuo blogo kvapo, o prakaitavimo nemažina, nes tai dezodorantas, o ne antiperspirantas.
Ir dar esu bandžiusi "Druide" šampūną "Balance": man tiko ir patiko. Ne vienąkart kartojau ir gal kada vėl nusipirksiu. Bet tiek, kad galvą plaunu privalomai kasdien (nes man baisiai nemalonu eiti miegoti neišsimaudžius nuo galvos iki kojų smile.gif , ypač kai plaukai sugeria visus dienos kvapus ax.gif ) Nieko nesausino, nevėlė ir neriebino..pakankamai gerai išplauna kaukes su aliejukais.

man tas pats su Acorelle doh.gif pazastys baisia isbertos, isausejo, raudona oda verysad.gif tikiosi su siuo taip nebus unsure.gif
sampuniuka ryt bandysiu, pradziai prigriebiau miniuka bei pure balzama, tai laukiu kaip patiks jie man smile.gif
Atsakyti
Ernesin, o nesakė Elytė kiek dažnai galima naudoti tą "toniką" veidams su actu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 05 22, 01:45)
Ernesin, o nesakė Elytė kiek dažnai galima naudoti tą "toniką" veidams su actu?  ax.gif

Sakė kad galima kasdien, vietoj toniko naudoti 4u.gif
Atsakyti
kokius dezodorantus jusu MB naudoja, mano kaip tik baiginejasi, noriu jam koki naturalu nusipirkti ir nezinau kuris geriau apsaugotu.. kaip sitas? https://www.biterite...vyrams-50ml.761
Atsakyti
Ernesin, gal gali priminti ką tau Elytė sakė dėl aliejų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 22 gegužės 2010 - 08:26
Sveikos smile.gif Gal galite pakomentuoti tokią šampūno sudėtį?
Ingredients: Aqua infusion of organic rosmarinus officinalis (rosemary), lavandula angustifolia (lavender), and anthemis nobilis (roman chamomile), organic aloe barbadensis leaf juice (aloe vera), cocamidopropyl betaine, panthenol (vitamin B factor), disodium olefin sulfonate, glycerin (vegetable), soy protein, biotin (vitamin B factor), organic helianthus annuus seed oil (sunflower), organic simmondsia chinensis seed oil (jojoba), organic lavandula hybrida essential oil (sweet lavender), organic citrus limonum essential oil (lemon), organic citrus aurantifolia essential oil (lime), organic cymbopogon martinii essential oil (palmarosa), inositol (vitamin B factor), sodium benzoate, potassium sorbate, ethylhexylglycerin, ascorbic acid (vitamin C).

Na, aš sudėtyse nelabai gaudausi, bet čia nieko neradau iš juodojo sąrašo smile.gif Ar čia ne per daug aliejų prikrauta? wink.gif
beje radau nemažą parduotuvę, kur siunčia ir į Lietuvą smile.gif Tik kainų netyrinėjau..
Atsakyti
Gal galėtumėt pakomentuoti, kodėl šis serumas būtent brandžiai odai skirtas? 4u.gif Sudėty matau ekstraktus, aliejus, gliceriną - nieko tokio, kas būtų skirta tik išskirtinai vyresnei odai.

http://www.essenza.l...i-odai-264.html

Arba gal galit kažką veiksmingo parekomenduoti paakiams? Norėčiau kokio gelio, fluido ar kremuko, serumo, taip pat kaukės naudoti prevenciškai ax.gif Gimtadienis jau ant nosies biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 gegužės 2010 - 12:43
Atejau pasipasakot tongue.gif

Isbandziau siandien CWC su naujuoju pirkiniu - Druide Detangling kondicionierium (Aciu Bitute32 - neprasoviau ji nusipirkus 4u.gif ) smile.gif
Plius plaukus dziovinau vesia srove. Tai po Alverde sampuno su avokadais, CWC su Detangling kondicionierium ir dziovinimo salta srove(anksciau su kuo karstesne dziovindavau, kad greiciau butu verysad.gif doh.gif ) plaukai atrodo n-u-o-s-t-a-b-i-a-i! dar slapius perbraukiau kokosu aliejaus laseliu, nu tai kas as galiu pasakyt.. va apie tokius plaukus jau senai svajoju wub.gif minksti, blizga, neissipute wub.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip nauji Madara blizgiai? Kaip laikosi, kaip spalvos realiai atrodo?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 22, 01:29)
man tas pats su Acorelle doh.gif pazastys baisia isbertos, isausejo, raudona oda verysad.gif tikiosi su siuo taip nebus unsure.gif
sampuniuka ryt bandysiu, pradziai prigriebiau miniuka bei pure balzama, tai laukiu kaip patiks jie man smile.gif

O šiaip esi alergiška ar čia tik būtent į Acorelle taip oda sureagavo? Kaip kitoms, kas Acorelle naudojat/naudojot? nebuvo panašiai? Nes kaip tik sprendžiu, kokį dezodorantą vasarai įsigyt, nes alūno akmenėlis jau nelabai gelbsti kai atšilo orai unsure.gif
Labai lauksim atsiliepimų apie šampūną smile.gif
Atsakyti