Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

Turiu 35 proc. nuolaidą taukmedžiui iš ekopievų - galvoju, ar verta pirkti? Gal bandžiusios kuri esate? g.gif
http://www.ekopievos.../taukmedis.html
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 17, 16:58)
Turiu 35 proc. nuolaidą taukmedžiui iš ekopievų - galvoju, ar verta pirkti? Gal bandžiusios kuri esate?  g.gif

kaip keistai g.gif Įdomiausia buvo, iš kur tas medaus kvapas, nes visos žinom, kaip sviestmedis kvepia biggrin.gif Bet sudėtyje tiktai 100 proc. sviestmedis įdėtas. Kaip taip gali būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 18:01)
kaip keistai  g.gif Įdomiausia buvo, iš kur tas medaus kvapas, nes visos žinom, kaip sviestmedis kvepia biggrin.gif Bet sudėtyje tiktai 100 proc. sviestmedis įdėtas. Kaip taip gali būti?  g.gif

Neįsivaiduoju... Bet sertifikatai normalūs, tai lyg ir neturėtų būti kas neleistino. Gal EA visgi įdėta, bet parašė tik kas pagrindą sudaro, nes prie INCI tai tuščia...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 16:01)
kaip keistai  g.gif Įdomiausia buvo, iš kur tas medaus kvapas, nes visos žinom, kaip sviestmedis kvepia biggrin.gif Bet sudėtyje tiktai 100 proc. sviestmedis įdėtas. Kaip taip gali būti?  g.gif

idomiai smile.gif
kazkas ideta, tik kazkodel neraso.. (yra ir paprastas TS pas juos)
Atsakyti

Merginos, o hamamelių hidrolatas padrėkina odą, ar atvirkščiai ją pasausina? g.gif Tik atšilo oras, ir T zona pradėjo blizgėti, nes oda mišri doh.gif Iš drėkinančių priemonių, tik alavijo gelį galiu naudoti, nes nuo kitų priemonių iš karto blizgėti pradedu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 05 17, 18:18)

Merginos, o hamamelių hidrolatas padrėkina odą, ar atvirkščiai ją pasausina? g.gif  Tik atšilo oras, ir T zona pradėjo blizgėti, nes oda mišri doh.gif  Iš drėkinančių priemonių, tik alavijo gelį galiu naudoti, nes nuo kitų priemonių iš karto blizgėti pradedu schmoll.gif

i bet kuri hidrolata idejus glicerino jis siek tiek padrekina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 17:58)
va kokia as dabar pasisiausus  verysad.gif smile.gif (net po sante kondicionieriaus)

o kiek laiko laikei? gal ilgeliau reiktu palaikyti g.gif taip ziurint, atrodo, kad labai plaukams noretus kokios kaukes, stipresnio poveikio nei tik kondicionierius, daraisi kaukes su aliejais (gal ir rasei, nepamenu)? man aliejaus duoda toki plauko prisotinima ir siek tiek apsunkima, manau, kad reik jiems tik daugiau meiles-kaukyciu, kondicionieriaus ir turetu atsigaut bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
cia man gal ekspertes patars. Noreciau pasigamint kremuka koki paprasta, bet esu alergiska citrusiniams. Tai gal vietoj GSE butu galima ivarvinti koio rozmarinu EA? pirmai pradziai galvojau pabandyt is kokio alyvu aliejaus ka nors paprasto susukti, gal kas koki paprasta receptuka pametetu?? ( mano oda sausa, jautri, ir ziauriai alergiska...)
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 17, 17:45)
zinau, kad kalbejot, bet priminkit, prasau, ar verta pirkti is parduotuviu "Aliejus" aliejukus? unsure.gif

Kaip ir ne, bet as naudoju ir is ten aliejus-pvz. abrikosu kauliuku, sezamu seklu, lazdynu riesutu al. ir kokosu al. stikliniame induke, mane tenkina ir is ten cool.gif nepatiko tik jojobos, kazkoks "necistas" atrodo, beje ir kanapiu-bet gal ir geresnes kokybes nepatiktu, paprasciausiai netinka galbut,-taigi naudoju ji batu valymui biggrin.gif kremui nedeciau siu alieju (noretusi labiau patikrinto produkto-turbut desiu An ersketroziu al., nes tiko ir patiko, o ir kokybe tikrai gera smile.gif ), bet plaukams patinka. lazdynu riesutu al. veido odai labai patinka (tikrai isvalo inkstirus, dariausi karsta masaza inkstirams, tai patiko labai), o su abrikosu kauliuku al. puikiai nusivalo blakstienos thumbup.gif neturiu su kuo lyginti, bet man jie atrodo neblogi, tenkina ir nebent kada ateiciai, kai bus daugiau atliekamu pinigu bandymams ir lyginimams, isigysiu is patikimesniu vietu. al, kolkas nera butinybes smile.gif ai tik dar-manau seritifkuotu alieju kvapas butu intensyvesnis, is mano turimu kokosu kvepia, abrikosu kauliuku taip labai silpnai, nosi prikisus uzsiuodzia kaip konservuotu abrikosu kvapas biggrin.gif , lazdynu riesutu al. turi tokio kepto aliejuje batono su cukrumi kvapa biggrin.gif geriau isiuoscius, lyg ir riesutai jauciasi, o sezamu seklu kvapas kaip ir panasus, zodziu-ne vienas nera toks super malonus nosiai, tik kokosu ax.gif bet poveikiu-patinka ir sie
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 05 17, 16:17)
oi, kaip as noreciau tokia pasiausus but biggrin.gif plaukai tokia pasipute, purus atrodo (maniskiai linke prisiplot doh.gif ) tik aisku, anksciau daugiau blizgesio turejo ax.gif bet man labai graziai atrodai ir dabar 4u.gif

4u.gif aciu uz paguodima smile.gif taip, jie ir yra labai purus ir labai svelnus, bet jaucias, kad per sausi ir kad kazkas su jais negerai smile.gif
as taip sau diagnozavau smile.gif, kad cia pazeidziau plauko pavirsiu ilga laika nenaudodama kondicionieriaus ir ji palikdama neapsaugota.
as kartoju kartoju - bet jus noriu apsaugoti nuo tokiu kvailysciu lotuliukas.gif

Brilliant, aciu 4u.gif smile.gif bet jie tokie buvo, kai visai jais nesirupinau, tik tiek kad kiekv karta po plovimo kondicionavau.

QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 17, 16:22)
o kiek laiko laikei? gal ilgeliau reiktu palaikyti g.gif  taip ziurint, atrodo, kad labai plaukams noretus kokios kaukes, stipresnio poveikio nei tik kondicionierius, daraisi kaukes su aliejais (gal ir rasei, nepamenu)? man aliejaus duoda toki plauko prisotinima  ir siek tiek apsunkima, manau, kad reik jiems tik daugiau meiles-kaukyciu, kondicionieriaus ir turetu atsigaut bigsmile.gif  4u.gif

cia jau po avokado kaukes ir sante kondicionieriaus! tai ir galvoju, ka dar galeciau papildomai ideti i kauke, o gal dar geriau - i kondicionieriu g.gif jus kai visokiu turtu turit ir bandot, galvoju, gal kas patarima koki pametes ax.gif

o gal jau chana doh.gif kol neataugs, nieko nebus..

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 17, 17:25)
Su CWC cia geras, reiks pabandyti Visa kita jau buvo girdeta

aha, man irgi sita ideja patiko. kitkas ir man buvo girdeta drinks_cheers.gif
butinai bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 17:58)
As dabar plaukais uzsiemus  biggrin.gif

Mano akiai žiūrint, tai viskas gerai dabar, tiesiog plaukai purūs ir tiek, bet puikiai suprantu tave, nes aš pastoviai kovodavau su tuo pasišiaušimu, bet kažkaip perėjus prie natūralių priemonių tos problemos nebeliko, gal čia pats plaukas kažkiek pasikeitė g.gif Kas dar galėtų sulyginti ir šiek tiek prigludinti plauką tai kažkaip į galvą atėjo Laveros, Welmets kaukės, fitokeratinai, kokosų aliejus, man tokie drėkinantys, mažinantys pasiputimą pasirodė UT šampūnai su rožėmis, alijošiumi. Taip pasirodė mano galvai, aišku čia be galo individualu ax.gif
Beje, dabar tavo plaukai kaip suprantu dažyti? Galbūt žolės pasausina plauką taip pat, jis pasidaro labiau linkęs šiauštis. g.gif
Atsakyti
DaddyG, man duok tokius "pasišiaušusius" plaukus bigsmile.gif Mano šiaušiasi, bet ne tiek, kiek norėčiau... Kai dar naudojau ne eko priemones, tai taip ir buvo, bet plaukai slinko, o dabar švelnūs, nebelabai pučiasi.. verysad.gif Ir nenaudoju jokio kondicionieriaus, visiškai nereikia, man ir nuo aliejinių kaukių, eterinių ir skalavimui nuovirų blizga tiek, kiek noriu.

Kažkas klausė dėl hamamelių hidrolato dėl drėkinimo: man gerai drėkina, bet dar geriau - kedrų hidrolatas.
Atsakyti