Turiu 35 proc. nuolaidą taukmedžiui iš ekopievų - galvoju, ar verta pirkti? Gal bandžiusios kuri esate?
http://www.ekopievos.../taukmedis.html
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 17, 16:58)
Turiu 35 proc. nuolaidą taukmedžiui iš ekopievų - galvoju, ar verta pirkti? Gal bandžiusios kuri esate?
kaip keistai Įdomiausia buvo, iš kur tas medaus kvapas, nes visos žinom, kaip sviestmedis kvepia Bet sudėtyje tiktai 100 proc. sviestmedis įdėtas. Kaip taip gali būti?
QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 18:01)
kaip keistai Įdomiausia buvo, iš kur tas medaus kvapas, nes visos žinom, kaip sviestmedis kvepia Bet sudėtyje tiktai 100 proc. sviestmedis įdėtas. Kaip taip gali būti?
Neįsivaiduoju... Bet sertifikatai normalūs, tai lyg ir neturėtų būti kas neleistino. Gal EA visgi įdėta, bet parašė tik kas pagrindą sudaro, nes prie INCI tai tuščia...?
QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 16:01)
idomiai
kazkas ideta, tik kazkodel neraso.. (yra ir paprastas TS pas juos)
Merginos, o hamamelių hidrolatas padrėkina odą, ar atvirkščiai ją pasausina? Tik atšilo oras, ir T zona pradėjo blizgėti, nes oda mišri Iš drėkinančių priemonių, tik alavijo gelį galiu naudoti, nes nuo kitų priemonių iš karto blizgėti pradedu
QUOTE(Brilliant @ 2010 05 17, 18:18)
Merginos, o hamamelių hidrolatas padrėkina odą, ar atvirkščiai ją pasausina? Tik atšilo oras, ir T zona pradėjo blizgėti, nes oda mišri Iš drėkinančių priemonių, tik alavijo gelį galiu naudoti, nes nuo kitų priemonių iš karto blizgėti pradedu
i bet kuri hidrolata idejus glicerino jis siek tiek padrekina
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 17:58)
o kiek laiko laikei? gal ilgeliau reiktu palaikyti taip ziurint, atrodo, kad labai plaukams noretus kokios kaukes, stipresnio poveikio nei tik kondicionierius, daraisi kaukes su aliejais (gal ir rasei, nepamenu)? man aliejaus duoda toki plauko prisotinima ir siek tiek apsunkima, manau, kad reik jiems tik daugiau meiles-kaukyciu, kondicionieriaus ir turetu atsigaut
cia man gal ekspertes patars. Noreciau pasigamint kremuka koki paprasta, bet esu alergiska citrusiniams. Tai gal vietoj GSE butu galima ivarvinti koio rozmarinu EA? pirmai pradziai galvojau pabandyt is kokio alyvu aliejaus ka nors paprasto susukti, gal kas koki paprasta receptuka pametetu?? ( mano oda sausa, jautri, ir ziauriai alergiska...)
QUOTE(Dolphin @ 2010 05 17, 17:45)
zinau, kad kalbejot, bet priminkit, prasau, ar verta pirkti is parduotuviu "Aliejus" aliejukus?
Kaip ir ne, bet as naudoju ir is ten aliejus-pvz. abrikosu kauliuku, sezamu seklu, lazdynu riesutu al. ir kokosu al. stikliniame induke, mane tenkina ir is ten nepatiko tik jojobos, kazkoks "necistas" atrodo, beje ir kanapiu-bet gal ir geresnes kokybes nepatiktu, paprasciausiai netinka galbut,-taigi naudoju ji batu valymui kremui nedeciau siu alieju (noretusi labiau patikrinto produkto-turbut desiu An ersketroziu al., nes tiko ir patiko, o ir kokybe tikrai gera ), bet plaukams patinka. lazdynu riesutu al. veido odai labai patinka (tikrai isvalo inkstirus, dariausi karsta masaza inkstirams, tai patiko labai), o su abrikosu kauliuku al. puikiai nusivalo blakstienos neturiu su kuo lyginti, bet man jie atrodo neblogi, tenkina ir nebent kada ateiciai, kai bus daugiau atliekamu pinigu bandymams ir lyginimams, isigysiu is patikimesniu vietu. al, kolkas nera butinybes ai tik dar-manau seritifkuotu alieju kvapas butu intensyvesnis, is mano turimu kokosu kvepia, abrikosu kauliuku taip labai silpnai, nosi prikisus uzsiuodzia kaip konservuotu abrikosu kvapas , lazdynu riesutu al. turi tokio kepto aliejuje batono su cukrumi kvapa geriau isiuoscius, lyg ir riesutai jauciasi, o sezamu seklu kvapas kaip ir panasus, zodziu-ne vienas nera toks super malonus nosiai, tik kokosu bet poveikiu-patinka ir sie
QUOTE(agnuta @ 2010 05 17, 16:17)
oi, kaip as noreciau tokia pasiausus but plaukai tokia pasipute, purus atrodo (maniskiai linke prisiplot ) tik aisku, anksciau daugiau blizgesio turejo bet man labai graziai atrodai ir dabar
aciu uz paguodima taip, jie ir yra labai purus ir labai svelnus, bet jaucias, kad per sausi ir kad kazkas su jais negerai
as taip sau diagnozavau , kad cia pazeidziau plauko pavirsiu ilga laika nenaudodama kondicionieriaus ir ji palikdama neapsaugota.
as kartoju kartoju - bet jus noriu apsaugoti nuo tokiu kvailysciu
Brilliant, aciu bet jie tokie buvo, kai visai jais nesirupinau, tik tiek kad kiekv karta po plovimo kondicionavau.
QUOTE(linutiaaa @ 2010 05 17, 16:22)
o kiek laiko laikei? gal ilgeliau reiktu palaikyti taip ziurint, atrodo, kad labai plaukams noretus kokios kaukes, stipresnio poveikio nei tik kondicionierius, daraisi kaukes su aliejais (gal ir rasei, nepamenu)? man aliejaus duoda toki plauko prisotinima ir siek tiek apsunkima, manau, kad reik jiems tik daugiau meiles-kaukyciu, kondicionieriaus ir turetu atsigaut
cia jau po avokado kaukes ir sante kondicionieriaus! tai ir galvoju, ka dar galeciau papildomai ideti i kauke, o gal dar geriau - i kondicionieriu jus kai visokiu turtu turit ir bandot, galvoju, gal kas patarima koki pametes
o gal jau chana kol neataugs, nieko nebus..
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 05 17, 17:25)
Su CWC cia geras, reiks pabandyti Visa kita jau buvo girdeta
aha, man irgi sita ideja patiko. kitkas ir man buvo girdeta
butinai bandysiu.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 17, 17:58)
As dabar plaukais uzsiemus
Mano akiai žiūrint, tai viskas gerai dabar, tiesiog plaukai purūs ir tiek, bet puikiai suprantu tave, nes aš pastoviai kovodavau su tuo pasišiaušimu, bet kažkaip perėjus prie natūralių priemonių tos problemos nebeliko, gal čia pats plaukas kažkiek pasikeitė Kas dar galėtų sulyginti ir šiek tiek prigludinti plauką tai kažkaip į galvą atėjo Laveros, Welmets kaukės, fitokeratinai, kokosų aliejus, man tokie drėkinantys, mažinantys pasiputimą pasirodė UT šampūnai su rožėmis, alijošiumi. Taip pasirodė mano galvai, aišku čia be galo individualu
Beje, dabar tavo plaukai kaip suprantu dažyti? Galbūt žolės pasausina plauką taip pat, jis pasidaro labiau linkęs šiauštis.
DaddyG, man duok tokius "pasišiaušusius" plaukus Mano šiaušiasi, bet ne tiek, kiek norėčiau... Kai dar naudojau ne eko priemones, tai taip ir buvo, bet plaukai slinko, o dabar švelnūs, nebelabai pučiasi.. Ir nenaudoju jokio kondicionieriaus, visiškai nereikia, man ir nuo aliejinių kaukių, eterinių ir skalavimui nuovirų blizga tiek, kiek noriu.
Kažkas klausė dėl hamamelių hidrolato dėl drėkinimo: man gerai drėkina, bet dar geriau - kedrų hidrolatas.
Kažkas klausė dėl hamamelių hidrolato dėl drėkinimo: man gerai drėkina, bet dar geriau - kedrų hidrolatas.