Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

i tema papasakosiu apie argital propolio krema, zinokit patinka odos riebalavimasis nepasakyciau, kad mazetu kaip man zadejo, bet oda suminkstejo ir visu tersaliuku, uzsikimsimu kazkaip mazeja, gal rimtai nuo to aloe gelio biskiuka surageja po ilgo naudojimo g.gif nes jauciau tokius sausus kietus uzsikimsimus visam veide
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 gegužės 2010 - 20:00
user posted image
Kaip suprantu si , nesu maciusi tikrai niekada doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

Rasma, kažkur skaičiau, kad tuos raudonus taškiukus reikia tepti vandenilio peroksidu, bet pati nebandžiau. Kokia tavo nuomonė apie tokį bandymą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 gegužės 2010 - 20:01
QUOTE(Satura @ 2010 05 21, 16:05)
ar Aloedent nėra Eurovaistinėse, ar kažką supainiojau?  g.gif

Yra drinks_cheers.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 05 21, 17:02)
Ne, ožkų nebuvo, arba jų neatsimenu lotuliukas.gif
Rasma, kažkur skaičiau, kad tuos raudonus taškiukus reikia tepti vandenilio peroksidu, bet pati nebandžiau. Kokia tavo nuomonė apie tokį bandymą? g.gif

Aš irgi tą skaičiau drinks_cheers.gif ir iš esmės vandenio peroksido standartinis tirpalas nelabai gali pakenkti, tad galima ir bandyti.
Bet dar pasakysiu, ką sakė draugė gyd. ax.gif
Tie taškiukai po depiliacijos vašku/cukrumi gali likti 9 mėn. blink.gif doh.gif Bet jei norima, kad jie pranyktų greičiau, tai pasirodo reikia po depiliacijas ir vėliau tepti aliejiniu vit. E g.gif

O jei oda skutama, tai reikia skusti gerai sudrėkintą, būtinai pateptą kokiu skutimosi kremu/kliejumi/putomis ir plauko augimo kryptimi. Jei pvz. kojos skutamos, tai reik skusti blauzdą nuo kelių žemyn link kulkšnies ir visuomet geriausia naudoti aštrų peiliuką su viengubais ašmenimis. Šlaunis didelio skirtumo nėra, nes sakė plaukai auga įvairiom kryptim ir yra plonesni.

QUOTE(Etama @ 2010 05 21, 17:29)
Merginos, kuri zinote, parasykite man i az Rasmos emaila mirksiukas.gif

Aš žinau biggrin.gif rasele.m@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 05 21, 18:04)
Aš irgi tą skaičiau drinks_cheers.gif  ir iš esmės vandenio peroksido standartinis tirpalas nelabai gali pakenkti, tad galima ir bandyti.
Bet dar pasakysiu, ką sakė draugė gyd. ax.gif
Tie taškiukai po depiliacijos vašku/cukrumi gali likti 9 mėn. blink.gif  doh.gif Bet jei norima, kad jie pranyktų greičiau, tai pasirodo reikia po depiliacijas ir vėliau tepti aliejiniu vit. E g.gif

O jei oda skutama, tai reikia skusti gerai sudrėkintą, būtinai pateptą kokiu skutimosi kremu/kliejumi/putomis ir plauko augimo kryptimi. Jei pvz. kojos skutamos, tai reik skusti blauzdą nuo kelių žemyn link kulkšnies ir visuomet geriausia naudoti aštrų peiliuką su viengubais ašmenimis. Šlaunis didelio skirtumo nėra, nes sakė plaukai auga įvairiom kryptim ir yra plonesni.

Bet po maždaug 9 mėn. turėtų pranykt? ax.gif O aliejinio vit. E yra vaistinėse? Viską išsisaugojai, kad jei pamirščiau žinočiau 4u.gif O jei kojas išmuiluoti nelabai tinka (skutant)? g.gif
Atsakyti
Ar jau kuri nors bandėte tą CWC (kondicionierius-šampūnas-kondicionierius) būdą plaukams? Tikrai labai smalsu pasidarė, reiks ryt pačiai pamėgint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 21, 22:43)
Ar jau kuri nors bandėte tą CWC (kondicionierius-šampūnas-kondicionierius) būdą plaukams? Tikrai labai smalsu pasidarė, reiks ryt pačiai pamėgint  ax.gif

as siandien bandziau rolleyes.gif patiko thumbup.gif
Atsakyti
Palomina, matosi skirtumas plaukams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 21, 22:48)
Palomina, matosi skirtumas plaukams?  ax.gif

truputi svelnesni nei paprastai.. nes kai dedavau balzama pacioje pabaigoje, tai labai trumpai palaikydavau.. o dabar daugiau balzamo plaukai gavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 05 21, 20:43)
Ar jau kuri nors bandėte tą CWC (kondicionierius-šampūnas-kondicionierius) būdą plaukams? Tikrai labai smalsu pasidarė, reiks ryt pačiai pamėgint  ax.gif

as jau du kartus taip ploviau galva smile.gif patiko. tik labai greitai kondicionierius naudojas smile.gif

vien sante kondicinieriaus (po sampuno) nelabai plaukams uztenka. o po cwc - kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 21, 11:00)
ačiū, aš irgi nusipirksiu  4u.gif  drinks_cheers.gif Po vieną parduoda? O tai kaip pasakyčiau - skarifikatorių  biggrin.gif Ir tai dar gerai patreniravusi liežuvį  cool.gif

Parsiduoda - tik 24ct biggrin.gif , o dėl to vienkartinio naudojimo tai kaip čia pasakius, kei steriliai nebus nuvalytas veidas ir ir rankos, tai ir sterili adatėlė nepadės, o jei ji bus kaskart prieš ir po naudojimo nuvaloma spiritu tai nematau tame baisios blogybės smile.gif

QUOTE(Honey @ 2010 05 21, 22:43)
Aš dariausi jau porą kart, pirmąjį net tris kart dėjau kondicionierių, nes du kart muilinu galvą, o vakar kad mažiau žaisti, tik kartą muilinau, bet kažkokio poveikio visai nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
Bandziau dar, tiesa, medu plaukams (sumaisyta su kondicionierium). Kazkokio labai didelio skirtumo nepastebejau. Gal tiem, kad reikia purumo, labiau tiktu.

Atsakyti