i tema papasakosiu apie argital propolio krema, zinokit patinka odos riebalavimasis nepasakyciau, kad mazetu kaip man zadejo, bet oda suminkstejo ir visu tersaliuku, uzsikimsimu kazkaip mazeja, gal rimtai nuo to aloe gelio biskiuka surageja po ilgo naudojimo nes jauciau tokius sausus kietus uzsikimsimus visam veide
Kaip suprantu si , nesu maciusi tikrai niekada
QUOTE(Satura @ 2010 05 21, 16:05)
ar Aloedent nėra Eurovaistinėse, ar kažką supainiojau?
Yra
QUOTE(Babi* @ 2010 05 21, 17:02)
Ne, ožkų nebuvo, arba jų neatsimenu
Rasma, kažkur skaičiau, kad tuos raudonus taškiukus reikia tepti vandenilio peroksidu, bet pati nebandžiau. Kokia tavo nuomonė apie tokį bandymą?
Rasma, kažkur skaičiau, kad tuos raudonus taškiukus reikia tepti vandenilio peroksidu, bet pati nebandžiau. Kokia tavo nuomonė apie tokį bandymą?
Aš irgi tą skaičiau ir iš esmės vandenio peroksido standartinis tirpalas nelabai gali pakenkti, tad galima ir bandyti.
Bet dar pasakysiu, ką sakė draugė gyd.
Tie taškiukai po depiliacijos vašku/cukrumi gali likti 9 mėn. Bet jei norima, kad jie pranyktų greičiau, tai pasirodo reikia po depiliacijas ir vėliau tepti aliejiniu vit. E
O jei oda skutama, tai reikia skusti gerai sudrėkintą, būtinai pateptą kokiu skutimosi kremu/kliejumi/putomis ir plauko augimo kryptimi. Jei pvz. kojos skutamos, tai reik skusti blauzdą nuo kelių žemyn link kulkšnies ir visuomet geriausia naudoti aštrų peiliuką su viengubais ašmenimis. Šlaunis didelio skirtumo nėra, nes sakė plaukai auga įvairiom kryptim ir yra plonesni.
QUOTE(Etama @ 2010 05 21, 17:29)
Merginos, kuri zinote, parasykite man i az Rasmos emaila
Aš žinau rasele.m@gmail.com
QUOTE(Rasma @ 2010 05 21, 18:04)
Aš irgi tą skaičiau ir iš esmės vandenio peroksido standartinis tirpalas nelabai gali pakenkti, tad galima ir bandyti.
Tie taškiukai po depiliacijos vašku/cukrumi gali likti 9 mėn. Bet jei norima, kad jie pranyktų greičiau, tai pasirodo reikia po depiliacijas ir vėliau tepti aliejiniu vit. E
O jei oda skutama, tai reikia skusti gerai sudrėkintą, būtinai pateptą kokiu skutimosi kremu/kliejumi/putomis ir plauko augimo kryptimi. Jei pvz. kojos skutamos, tai reik skusti blauzdą nuo kelių žemyn link kulkšnies ir visuomet geriausia naudoti aštrų peiliuką su viengubais ašmenimis. Šlaunis didelio skirtumo nėra, nes sakė plaukai auga įvairiom kryptim ir yra plonesni.
Bet po maždaug 9 mėn. turėtų pranykt? O aliejinio vit. E yra vaistinėse? Viską išsisaugojai, kad jei pamirščiau žinočiau O jei kojas išmuiluoti nelabai tinka (skutant)?
QUOTE(Honey @ 2010 05 21, 22:43)
Ar jau kuri nors bandėte tą CWC (kondicionierius-šampūnas-kondicionierius) būdą plaukams? Tikrai labai smalsu pasidarė, reiks ryt pačiai pamėgint
as siandien bandziau patiko
QUOTE(Honey @ 2010 05 21, 22:48)
Palomina, matosi skirtumas plaukams?
truputi svelnesni nei paprastai.. nes kai dedavau balzama pacioje pabaigoje, tai labai trumpai palaikydavau.. o dabar daugiau balzamo plaukai gavo
QUOTE(Honey @ 2010 05 21, 20:43)
Ar jau kuri nors bandėte tą CWC (kondicionierius-šampūnas-kondicionierius) būdą plaukams? Tikrai labai smalsu pasidarė, reiks ryt pačiai pamėgint
as jau du kartus taip ploviau galva patiko. tik labai greitai kondicionierius naudojas
vien sante kondicinieriaus (po sampuno) nelabai plaukams uztenka. o po cwc - kaip tik.
QUOTE(Satura @ 2010 05 21, 11:00)
ačiū, aš irgi nusipirksiu Po vieną parduoda? O tai kaip pasakyčiau - skarifikatorių Ir tai dar gerai patreniravusi liežuvį
Parsiduoda - tik 24ct , o dėl to vienkartinio naudojimo tai kaip čia pasakius, kei steriliai nebus nuvalytas veidas ir ir rankos, tai ir sterili adatėlė nepadės, o jei ji bus kaskart prieš ir po naudojimo nuvaloma spiritu tai nematau tame baisios blogybės
QUOTE(Honey @ 2010 05 21, 22:43)
Aš dariausi jau porą kart, pirmąjį net tris kart dėjau kondicionierių, nes du kart muilinu galvą, o vakar kad mažiau žaisti, tik kartą muilinau, bet kažkokio poveikio visai nepastebėjau
Bandziau dar, tiesa, medu plaukams (sumaisyta su kondicionierium). Kazkokio labai didelio skirtumo nepastebejau. Gal tiem, kad reikia purumo, labiau tiktu.