Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(ernesin @ 2010 05 21, 09:54)
Sakiau, noriu adatėlės kur imant kraują pirštą praduria smile.gif

ačiū, aš irgi nusipirksiu 4u.gif drinks_cheers.gif Po vieną parduoda? O tai kaip pasakyčiau - skarifikatorių biggrin.gif Ir tai dar gerai patreniravusi liežuvį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 21, 10:58)
Bet vis tiek OP malonus naudoti, nors ir greičiau plaukai sukrenta biggrin.gif Per naktį laikiau kokosų al.+apelsinų ea. Ryte išsiploviau plaukus su Cieldazur šampūnu (atrodo normaliems plaukams), tai plaukai švelnūs ir blizga bigsmile.gif Vis tiek man kokosų al. number uno cool.gif
Kažkada seniai akis buvau įkėlus, bet čia prieš pora metų biggrin.gif  4u.gif

OP ir as noretau pameginti.nors turiu tokia nuomone, kad man jis nelabai tiks, bet smalsumas ima virsu biggrin.gif
man irgi l. patinka kokosai, plaukai svelnus, purus, spalva net grazesne buna wub.gif dar l. patiko sezamu al., tik po jo plaukai maziau purumo turi ir greiciau reikia plauti, bet visumoj l.graziai ziurejosi plaukuciai po jo thumbup.gif jojoba kaip supratau irgi tinka. as prisidarau misiniu visokiu, po to nebeatpaisau, kur kurio poveikis doh.gif
Aaa, tada ne, nickas turbut tik panasus merginos, apie kuria galvoju, taip toptelejo ir parasiau 4u.gif

O apelsinu EA koki poveiki duoda? Blizgesi ar dar kazka apciuopiamo? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 21 gegužės 2010 - 10:24
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 21, 00:36)
Vergine,o ko jie tokie brangus?? minkstinamo losjono sudetis:du hidrolatai-Gamamelisos ir Rugiagėlės ir 98 litai uz 125m?
o drekinamasis kremas:  Organinis silicis: ir  Alavijų ekstraktas:  155litai. Ar as kazko nesupratau???  blink.gif

Aš lygiai tą patį pagalvojau biggrin.gif drinks_cheers.gif
Turiu dabar tą drėkinamąjį kremuką (kai 17 Lt, tai gerai ax.gif ), žiūrėsiu, kaip patiks. Šiaip faina, kad nėra jis labai skystas, netraukia po jo odos (kaip pvz man Eco lengvokas buvo...).
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 21, 10:00)
O tai kaip pasakyčiau - skarifikatorių  biggrin.gif Ir tai dar gerai patreniravusi liežuvį  cool.gif

Vos ne su lapeliu į vaistinę eiti reikia biggrin.gif

QUOTE(Etama @ 2010 05 21, 10:20)
OP ir as noretau pameginti.nors turiu tokia nuomone, kad man jis nelabai tiks, bet smalsumas ima virsu biggrin.gif

O apelsinu EA koki poveiki duoda? Blizgesi ar dar kazka apciuopiamo? rolleyes.gif

Aš irgi smalsumo vedama įsigijau biggrin.gif

Pagrinde dėl blizgesio, dar ir citrinų ea tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 21, 11:20)

Duoda nuostabų aromatą,blizgesį ir plaukai tikrai kažkiek švelnesni patapo.Bent man.
Ir dar labai man patiko po plovimo,pradžiūvus plaukams,juos patepti migdolų aliejumi.Plaukai tikrai buvo švelnūs,nepasišiaušę,žodžiu ,vėl kartosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 21, 11:41)
Duoda nuostabų aromatą,blizgesį ir plaukai tikrai kažkiek švelnesni patapo.Bent man.

drinks_cheers.gif Švelnumo irgi suteikia
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 21, 11:00)
ačiū, aš irgi nusipirksiu  4u.gif  drinks_cheers.gif Po vieną parduoda? O tai kaip pasakyčiau - skarifikatorių  biggrin.gif Ir tai dar gerai patreniravusi liežuvį  cool.gif

Man atrodo geriau nusipirkti 50 vnt pakuotę ir po panaudojimo išmest, nei laikyt, dezinfekuot ir vėl naudoti ax.gif Ne karvę kainuoja ax.gif O jie yra sterilūs, kol nenaudoti.
Taip saugiau, kad po to per kokį nekaltą spuogą sepsio negaut cool.gif

Man sunkiausia buvo persiorentuoti šizofreniją tarti kaip 'schyzofrenija', nes iš tikrųjų taip reikia tarti mediciniškai doh.gif Per egzą iš seno papratimo leptelėjau, tai dėstytojas vos sprigto nedavė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 05 21, 00:36)
Vergine,o ko jie tokie brangus?? minkstinamo losjono sudetis:du hidrolatai-Gamamelisos ir Rugiagėlės ir 98 litai uz 125m?
o drekinamasis kremas:  Organinis silicis: ir  Alavijų ekstraktas:  155litai. Ar as kazko nesupratau???  blink.gif

Na kremai ir losjonas ne iš dviejų ingredientų susideda smile.gif Bet ne man spręsti apie kainas, nes gi viskas prisideda: siuntimas, pvm, algos, nuomos ir pan. Jei žinotume visų prekių savikainas, tai tik susiimtumėme už galvos ir nenorėtumėme nieko pirkti... kalbu ne tik apie kosmetiką.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 21, 13:36)
tiesa - ten iki 20 litų tos adatėlės kainuoja  drinks_cheers.gif

dėl balsių ilginimo per atitinkamas paskaitas pas mus labiausiai buvo nemėgiami būtent vilniečiai. Tai kai paklausytų kalbininkai tariant šyzofrenija, žado netektų biggrin.gif

Perkant 200 vnt. man atrodo savikaina dar labiau krenta smile.gif Čia nebent sumestinai cool.gif

Aš ne Vilniuje augusi, lot. schizophrenia, bet VU dėstytojai kažkodėl laužė tarti paraidžiui 'schyzo-', kiek susidūriau vėliau ir gridėjau tariant, tai paprastai taria 'skizofrenija' (nėra nei ch, nei y doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 05 21, 14:05)
Prekės su besibaigiančiu galiojimu, prekių kiekis - ribotas smile.gif
Druide rutuliniai dezodorantai: Green forest, Pur&Pure, Floralescent, kainavo 54 lt., dabar 20 lt.
Druide atgaivinintis plaukų kondicionierius Pure&Pure 250 ml., kainavo 63 lt., dabar 25 lt.
Druide šampūnas Balance 250 ml., kainavo 55 lt., dabar 25 lt.

Gal butu atsiliepimu apie sias prekytes? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 21, 10:54)
Sakiau, noriu adatėlės kur imant kraują pirštą praduria smile.gif

Šiandien pirmą kartą prausiausi su Eco pieneliu 3 in 1, pasirodė kad sausina odą g.gif Lavera 2 in 1 man labiau patiko nes mano manymu riebesnis ir tirštesnis, o šį reikia labai atsargiai atidarinėti nes per skystas ir daug išbėga ax.gif Bandysiu susidraugauti, žiūrėsiu kaip seksis rolleyes.gif

Na va, o man visai nesausino g.gif Dar vakar sugalvojau tokį eksperimentątongue.gifo rasulo man šiek tiek traukia odą, tai sumaišiau jį su eco pieneliu. Viskas visai nieko, tik rasulas visiškai neišsimaišė ir pienelio reikėjo daugiau bet efektu likau visai patenkinta blush2.gif Šiandien sapnavau, kaip lauke plaunu galvą su OP šampūnu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 21 gegužės 2010 - 13:41
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 05 21, 14:17)
Gal butu atsiliepimu apie sias prekytes? bigsmile.gif  4u.gif

Dezodorantas mane asmeniškai labai alergizavo doh.gif Labai perštėjo ir labai parausdavo, net patindavo oda..išparduotuvėn kėliau ir nupirko.
Kvapas gan stiprokas ("Floralescent") užsitepus, bet po kiek laiko tapdavo švelnus. Pakankamai gerai apsaugojo nuo blogo kvapo, o prakaitavimo nemažina, nes tai dezodorantas, o ne antiperspirantas.

Ir dar esu bandžiusi "Druide" šampūną "Balance": man tiko ir patiko. Ne vienąkart kartojau ir gal kada vėl nusipirksiu. Bet tiek, kad galvą plaunu privalomai kasdien (nes man baisiai nemalonu eiti miegoti neišsimaudžius nuo galvos iki kojų smile.gif , ypač kai plaukai sugeria visus dienos kvapus ax.gif ) Nieko nesausino, nevėlė ir neriebino..pakankamai gerai išplauna kaukes su aliejukais.
Atsakyti