Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

QUOTE(Rasma @ 2010 05 20, 14:08)
Nepyk,  nesilazdavoju..šiaip gera nuotaika šiandien smile.gif

Aš žinau iš kur sužinojai mirksiukas.gif , nes tikrai yra toks patarimas ir aš tokį iš dėstytojų girdėjusi. Bet mums akcentavo, kad šita pagalbos priemonė, kad nudegimą vėsinti kiaušiniu yra atėjusi iš senolių patirties rolleyes.gif , todėl ir pasakiau, kad tai yra liaudiškas metodas. Ir jis netinka didelio ploto ir gilaus nudegimo atveju. Jei pirštuką prie lygintuvo prikiši, tai gal ir nieko, bet jei verdančiu vandeniu stipriai vaikas apsiliejo ar pan., tai geriausia iškart maždaug kūno t-ros vandenį pilti, po truputį vis labiau darant vandenį vėsesnį.

Taip taip,iš liaudies biggrin.gif

Ten viena pasakojo,kad jos mergaitė krūtinę vandeniu apsiplikino,tai ji greitai tuos kiaušinius "įmušė" kelis ir viskas buvo ok.

Na,bala nematė tų kiaušinių.

Aš va dar migdolų aliejumi pradžiųsvusius plaukus patepiau.Po mango kaukės su apelsinų ea.
Nu super.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 20, 15:00)
Aš kaip tik sakyčiau, kad Lavera rožių labiau drėkinanti, o mangų maitinanti. Gal dar atsiras mergaitė, kuri, pvz, Lavera basis kaukę naudojusi. 

aš turiu Basis, tai jis man atrodo labiau drėkinantis nei rožių. Bet kartočiau abu 4u.gif

Basis toks losjono tipo, tik kiek tirštesnis. O rožių tarsi standžiau suplaktas, kažkiek riebesnis, jei kam tai padės apsispręsti smile.gif

QUOTE(adrija @ 2010 05 20, 15:01)
Na,bala nematė tų kiaušinių.

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 20 gegužės 2010 - 15:44
QUOTE(wilike @ 2010 05 19, 20:40)
pati nedarau  ax.gif
Anksciau pirkdavau. dabar paprastas alijosius puikiai gelbeja  rolleyes.gif

Aišku 4u.gif Pagaliau ir aš išbandysiu OP bigsmile.gif Ir dar gal kas galės patarti. Kojas ir rankas depiliavausi cukrumi prie kokį mėnesį. Po depiliacijos atsirado raudonų taškelių, bet galvojau, kad kaip ir po epiliatoriaus jie greit išnyks, deja dar iki dabar tie raudoni taškeliai liko. Gal yra kam nors taip buvę? Ką daryti? blush2.gif Dar labai daug naudingos info čia jūs prikalbėjot apie nudegimus. Aš visada nusideginus pirštą ar bet ką kitą iš karto po lediniu vandeniu kišu, o pasirodo negalima. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 05 20, 16:00)
Taigi, mano atveju optimalus variantas yra 2 šampūnai ax.gif

Aš apskritai čia skaitau kaip visoms Druide patinka, o man tiesiog šampūnas kaip šampūnas, tiesa aš turiu vitality smile.gif 
Aš kaip tik sakyčiau, kad Lavera rožių labiau drėkinanti, o mangų maitinanti. Gal dar atsiras mergaitė, kuri, pvz, Lavera basis kaukę naudojusi.  Dar buvo pagyrų ir Sante 2in1 kondicionieriui/kaukei. Čia toks perpus variantas - trumpiau palaikius veikia kaip balzamas, ilgiau kaip kaukė. 4u.gif

Teisingas mastymas drinks_cheers.gif

Na, gal kaipkokiam plaukui.jei plaukas neproblemiskas, neinoringas, tai turbut ir sampunas geras ir toks,ir anoks biggrin.gif man Purity tai patinka, kokybiskesnis uz UT daugeliu atzvilgiu rolleyes.gif

Taip, taip, nepaminejau del mango (kad buvo isskirta kaip labiau maitinanti,o roziu-drekinanti), hmm sante brilliant care kondicionierius man nelabai patiko g.gif gal geriau kazka dabar ziureti is laveros (tokia politika dabar naudosiuosi-UT nuvyle-nepirksiu,sante irgi-nepirksiu,Druide patiko-dairysiuos vel, o laveros dar nesu bandziusi,bet traukia biggrin.gif cia tokie kone abra kadabra lotuliukas.gif ).
Tikrai idomu butu del Basis sulaukti daugiau komentaru bigsmile.gif

Satura, kiek min. laikai Basis? Neapsunkina plauku? mirksiukas.gif
Del konsistencijos, tai tebunie betkokia, svarbu, kad drekintu thumbup.gif siandien pabudusi (lyg ir sapnavau, todel tokios mintys uzejo) galvojau, kad galima butu pasigaminta veido krema tepti ir ant plauku galiuku doh.gif biggrin.gif aliejus, hidrolatas, glicerinas, o ko gi ne biggrin.gif
nekreipkit demesio, jei palikau tarpais neatskirtu zodziu, susipykau su knopke-rasau, rasau ir vis tenka grizti taisyti, nebepasispaudzia normaliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 20, 17:14)
  siandien pabudusi (lyg ir sapnavau, todel tokios mintys uzejo) galvojau, kad galima butu pasigaminta veido krema tepti ir ant plauku galiuku doh.gif  biggrin.gif  aliejus, hidrolatas, glicerinas, o ko gi ne  biggrin.gif
nekreipkit demesio, jei palikau  tarpais neatskirtu zodziu, susipykau su knopke-rasau, rasau ir vis tenka grizti taisyti, nebepasispaudzia normaliai doh.gif

As kartais tepu.Labai gerai.
Aisku savo gamybos krema.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 05 19, 21:45)
Tvarsčius geriau, kad skirtų gyd. 4u.gif Nudegimams vienas populiariausių - "Aquacel" su Ag
Ne amžiuje esmė, o nudegimo gylyje..

Kad nesusidarytų dideli randai, tai pasidomėkit "Dermatix" po nudegimų jis LT rekomenduojamas. Pilnos sudėties nežinau (tik papgrindines veikliąsias medžiagas, o ne pagalbinės kaip parabenai ir pan.) tai vaistinis preparatas, tad visko jame gali būti. Bet jums jis dar ankstokai būtų, ar čia foto tokia ar aš dar matau žaizdukę vienam krašte unsure.gif

Iš hidrogelių tepaliukų yra "Purilon" (netinka) , "Granugel" (netinka), "Burnshield", "Tegaderm" - bet visa tai geriau, kad skirtų gyd.!!

Aliejais ir dabar netepčiau - aloe gelį taip 4u.gif

Gali būti taip.. gyjant ir randams formuojantis labai niežti, todėl reik saugoti odelę nuo pažeidimų grynai neleidžiant kasytis ir liesti odą....Ta odelė dar labai silpnutė ir pažeidžiama, aš galvoju, kad jūs išvis ankstokai prabilot apie tepliojimus blush2.gif Kiek laiko praėjo jei ne paslaptis?
Aš nepraėjus trim savaitėms nieko nedaryčiau schmoll.gif

Paklauskit gyd. rytoj apie "Dermatix'ą Ultra" 4u.gif

Aciukas, Rasma uz daug info. Mums nueme tvarsti kai buvo praejusi savaite po nudegimo. Viskas buvo sausa, zaizdeles nebuvo, nuotraukoj matos jau uzgijusios pusleles, man atrodo. Bet nuemus tvarsti, iskart nusikase, tai siandien vel ligoninej uzbintavo.

Siandien mane kita sesele jau nuramino kazkiek - anot jos randu tikrai neliks, nes vaikas labai mazas. Nebent prasidetu infekcija, bet ji sako, kad nors odele ir nuejo (nusikase per akimirsni), atrodo viskas graziai g.gif
Tada paklausiau, ar negili cia zaida. Sako, ne.
Klausiau del visu tu tepaliuku, vaistuku, sidabro, tai ji tik pasake: 'turi buti taip, kaip mes uzdedam' smile.gif Cia pas mus mazai sneku - viskas konvejeriu vyksta.
Tai dabar vel, matyt, ilgai vaiksciosim tu tvarsciu pakeitimui.
O deda mums Paranet (Paranet™ sterile gauze dressing is made from 100% cotton open-mesh leno weave, impregnated with yellow soft paraffin.). Kaip suprantu, kazkoki paparsta daikciuka, tik kad oda nepriliptu prie binto?...

Nusikopijuosiu pavadinimus ateiciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 20, 17:16)
Aisku savo gamybos krema.

Butinai drinks_cheers.gif
Gal netgi butu logiska pasigaminti krema grynai plauku galiukams g.gif , ne alieju, o kremuka. atrodo lengviau. o ar neapriebina?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 20, 07:51)

tai pasirodo, jis tą priakmenėjusią masę vakare valandą bandė išplauti, ir su peiliu kapojo, ir mirkė, ir tirpino  doh.gif  biggrin.gif Na ir įveikė  cool.gif

koks fainas bigsmile.gif mano tete primena rolleyes.gif , bet tik ne MB doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 05 20, 14:00)
Sveika įstoju į klubą biggrin.gif

ir mane ant kiekybes si menesi uznese doh.gif
visad turedavom vonioj 1 sampuna ir 1 muila.
siuo metu 4 sampunai, 2 kondicionieriai, 3 muilai ir duso zele blink.gif gobsumo virsune.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 05 20, 14:35)
Basis toks losjono tipo, tik kiek tirštesnis. O rožių tarsi standžiau suplaktas, kažkiek riebesnis, jei kam tai padės apsispręsti smile.gif
thumbup.gif  lotuliukas.gif

as esu skaicius, kad tuo tirstesnis, kuo 'nepermatomesnis', tuo turtingesnis, t.y. tuo sausesniems plaukams
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 20, 16:14)
Satura, kiek min. laikai Basis? Neapsunkina plauku? mirksiukas.gif

labai preciziškai į laikrodį nežiūriu, nes su šituo kondicionieriumi nėra strioko perlaikyti wink.gif Kartais laikau 5 minutes, kartais 15, čia kaip jau į galvą šauna biggrin.gif

neapsunkina. Dėl to man jis ir patinka, nes labai apsunkinančių nemėgstu wink.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 05 20, 16:44)
mano tete primena  rolleyes.gif

as esu skaicius, kad tuo tirstesnis, kuo 'nepermatomesnis', tuo turtingesnis, t.y. tuo sausesniems plaukams

šituo aspektu - ir manąjį drinks_cheers.gif

oi, kokia įdomi mintis 4u.gif Tai teisingai Laveros kondicionierius surikiavau tada bigsmile.gif
Atsakyti
susidominau iki galo jau bigsmile.gif
o kur geriausia ieskoti laveros basis? lens.gif gal ir kokiu nuolaidu nusimato? blush2.gif
Atsakyti
kur? Traukiniuose biggrin.gif Pabandyk Mados Grožio alėjoje pasidomėti, jie ten kartais taiko nuolaidas, plius su kliento kortele 10 proc. gali nuolaidą gauti smile.gif

Summer nebeužsuka, gal jau ir Bioteka Laveros užsivežusi turi wink.gif
Atsakyti
Satura, ar sitas? basis vokieciu ni mur mur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 20 gegužės 2010 - 17:38