Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 64

Gal galit patarti gera drekinancia priemone veidui? vasara man nuo saules ir vandens labai sauseja oda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 05 20, 10:35)
O tada atgal į keptuvę, ant aliejaus thumbup.gif
Tai nors pusryčiai bus, jei jau su oda visiškas š biggrin.gif

Nesistebiu, bet yra tokių, kurie ant nudegimo ir sysioja doh.gif  biggrin.gif Visi šie receptai - liaudies medicinos..tačiau nė vienas jų nėra pirmos pagalbos. Gali būti laikomi pagrįstais, bet tik ne iškart nudegus, o daug vėliau cool.gif

Paprašyčia nesilazdavoti lotuliukas.gif

Be to ,šitą priemonę pirmą kartą sužinojau ne iš bobutės,kur kaime karvę laiko ir pieną iš jos imu ,bet KMUK,kaip važinėjau ten į kursus smile.gif

LAVERA MANGŲ balzamas ir apelsinų ea wub.gif Ojezau,koks dangiškas kvapas wub.gif Net nesinori nieko eiti daryti, biggrin.gif
Atsakyti
kokia pirktine plauku kauke patartumet?nusibodo man ir nusprendziau nebedaryt aliejiniu kaukiu, nes darau retai, bet vat pvz.snd uzsidejau kokosu alieju( 2 arb.sauks) daugiau dejau ant ilgio, siek tiek i galvos oda itriniau. nu ir issimuilinau galva 3 k ir neissiplove, riebus plaukai doh.gif
Atsakyti

------
Nusipirkau Weledos druskos pastą - smagi valytis ir visai ji man nesūri biggrin.gif kaip tik gaivi thumbup.gif Jau po pirmo valymo jaučiau poveikį ant dantų, tikrai švaresni, kaip nušveisti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 05 20, 11:00)
kokia pirktine plauku kauke patartumet?

Žiūrint kokie plaukai ax.gif Jeigu reikia drėkinimo labiau, tada gal Laveros rožių, jeigu maitinimo gal mango 4u.gif Dar yra Lavera basis kaukė, bet jos nesu bandžiusi.
Nepatariu bandyti Logona, kažkoks riebaliukas doh.gif
Atsakyti
Gavau pagaliau tušą su žaliu lapu, šiandien eidama į darbą išmėginau, nu ir žinokit super bigsmile.gif padažo panašiai kaip ir mano turėtas maxfactor. Tik prie šepetėlio reik priprasti, bet žodžiu užskaitau thumbup.gif

Dar spėjau Panoramoje Nimfali prigriebti paskutinį Druide detangling kondicionieriaus miniuka tai ryt mėginsiu tikiuosi suglotnins bent kiek mano ilgas kudlas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 20 gegužės 2010 - 12:33

Žiūrint kokie plaukai ax.gif Jeigu reikia drėkinimo labiau, tada gal Laveros rožių, jeigu maitinimo gal mango 4u.gif Dar yra Lavera basis kaukė, bet jos nesu bandžiusi.
Nepatariu bandyti Logona, kažkoks riebaliukas doh.gif
[/quote]
plaukai sakyciau sausi ir sunkiai issisukuojantis 4u.gif aciu 4u.gif

mano atsiliepimai apie zalia lapuka lotuliukas.gif padazo graziai, sepetelis patinka, nusivalo gerai, tik man pateplioja, nz pvz. zaidimu su dukra neatlaiko ax.gif turejau dar proga juo pasidaziusi paverkti, tai visas ir nubego lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 05 20, 11:18)
Paprašyčia nesilazdavoti lotuliukas.gif

Be to ,šitą priemonę pirmą kartą sužinojau ne iš bobutės,kur kaime karvę laiko ir pieną iš jos imu ,bet KMUK,kaip važinėjau ten į kursus smile.gif

Nepyk, nesilazdavoju..šiaip gera nuotaika šiandien smile.gif

Aš žinau iš kur sužinojai mirksiukas.gif , nes tikrai yra toks patarimas ir aš tokį iš dėstytojų girdėjusi. Bet mums akcentavo, kad šita pagalbos priemonė, kad nudegimą vėsinti kiaušiniu yra atėjusi iš senolių patirties rolleyes.gif , todėl ir pasakiau, kad tai yra liaudiškas metodas. Ir jis netinka didelio ploto ir gilaus nudegimo atveju. Jei pirštuką prie lygintuvo prikiši, tai gal ir nieko, bet jei verdančiu vandeniu stipriai vaikas apsiliejo ar pan., tai geriausia iškart maždaug kūno t-ros vandenį pilti, po truputį vis labiau darant vandenį vėsesnį.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 20, 13:17)
jau nei OP, nei purity šampūno mažų buteliukų neberadau  aggressive.gif

kad OP apskritai mažuose buteliukuose negamina biggrin.gif O tu jo nebandžiusi visai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 20 gegužės 2010 - 13:54
QUOTE(Satura @ 2010 05 20, 14:50)
kad OP apskritai mažuose buteliukuose negamina biggrin.gif O tu jo nebandžiusi visai?  ax.gif 

Tiksliai, gi rašė kažkas, kad negamina... doh.gif Ne, aš nebandžius.
Šiaip pirmą kartą taip šampūnais apsikrovus esu - jau vienu metu turiu trijų rūšių... doh.gif biggrin.gif Anksčiau tvarkingai po vieną naudodavau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 20, 14:12)
Tiksliai, gi rašė kažkas, kad negamina...  doh.gif Ne, aš nebandžius.

aš maniau, kad jeigu visų Druide šampūnų yra miniukai, tai bus ir OP ax.gif Vergine atvedė į protą, kad anaiptol, kažkodėl OP nėra mini. Gal kad labai geras ir taip jį perka biggrin.gif Dėl manęs, tai ir litriniuose buteliuose galėtų OP šampūną pardavinėti rolleyes.gif
Atsakyti
Galbut reiktu isigyti pirktine tikrai drekinancia plauku kauke. Ar yra toks stebuklas? Maciau buvo mineta laveros roziu kauke, bet idomu ar ji nebus labiau maitinanti g.gif Aliejais galiu pati pritepti, bet kaip grynai drekinimo galams suteikti-neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 20, 14:12)
Šiaip pirmą kartą taip šampūnais apsikrovus esu - jau vienu metu turiu trijų rūšių...  doh.gif  biggrin.gif Anksčiau tvarkingai po vieną naudodavau...  blush2.gif

Sveika įstoju į klubą biggrin.gif Aš irgi anksčiau 1 buteliuką turėjau, o dabar 5 doh.gif Kiekvieną kartą plaunant galvą vis kitą naudoju. Beto pas mane yra šampūnai suskirstyti į dvi grupes: aliejinėms kaukėms plauti ir paprastai galvą išplauti (šie švelnesni). Taigi, mano atveju optimalus variantas yra 2 šampūnai ax.gif

Aš apskritai čia skaitau kaip visoms Druide patinka, o man tiesiog šampūnas kaip šampūnas, tiesa aš turiu vitality smile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 05 20, 14:34)
Maciau buvo mineta laveros  roziu kauke, bet idomu ar ji nebus labiau maitinanti g.gif  Aliejais  galiu pati pritepti, bet kaip grynai drekinimo galams suteikti-neisivaizduoju doh.gif

Aš kaip tik sakyčiau, kad Lavera rožių labiau drėkinanti, o mangų maitinanti. Gal dar atsiras mergaitė, kuri, pvz, Lavera basis kaukę naudojusi. Dar buvo pagyrų ir Sante 2in1 kondicionieriui/kaukei. Čia toks perpus variantas - trumpiau palaikius veikia kaip balzamas, ilgiau kaip kaukė. 4u.gif
Atsakyti