Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Vitulka, man atrodo čia tokios geros meistrės užeina, kurioms jau senai reklamos nereikia, nes ir taip vos galima įlįst užrašymui tongue.gif
O be nuotraukų tema ne tema būtų. Kas daugiau įdės negu pačios meistrės, aš pvz. taip nemoku nufotografuot, iš toli nesimato visų niuansų blasktienų priauginimo, o čia, profesionalios nuotraukos, viskas "kaip ant delno", ir parodo mergaitėm, kaip turi būti. Na, tiesiog mano nuomonė, kad nereikėtų drausti dėti ax.gif

QUOTE(grretta @ 2010 06 08, 15:01)
Sveikos mergaites, pasiskaiciau temoje visokiu nuomoniu apie priaugintas blakstienas  g.gif  pati nesu bandziusi, bet labai susigundziau, tik truputi dvejoju. Kankina mintis, kad nuosavos blakstienos nesusigadintu....siaip gan tankias ir ilgas turiu, bet vasarai noriu prisiauginti. Dar baiminuosi, kad sako nusiemus jautiesi "kaip be akiu"..... kaip cia yra is tikruju? Patarkite smile.gif

Savos blakstienos tikrai nenukenčia, bent jau man nenukentėjo. O po priaugintų, žinoma, kad būna lengvas šokas, juk natūralu, kad vėl grįžote prie trumpesnių, plonesnių natūralių blakstienų, o buvote įpratusi prie ilgų. Man pakako poros savaičių, ir vėl pripratau prie savų.
Kaip jau minėjau, va prieš porą dienų prisiauginau antrą kartą, tad aišku, kad nesigailėjau po pirmo thumbup.gif
Vasarą tai išvis nerealus dalykas, važinėjant į gamtą ir t.t. Bet jeigu sakote, kad turit tankias ir ilgas, tai dar gerai apgalvokite, ar tikrai jums to reikia, žinoma, gražu, praktiška, patogu, bet esant savoms "geroms", gal užtektų tik chemiškai padažyti pvz.? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grretta @ 2010 06 08, 15:01)
Sveikos mergaites, pasiskaiciau temoje visokiu nuomoniu apie priaugintas blakstienas  g.gif  pati nesu bandziusi, bet labai susigundziau, tik truputi dvejoju. Kankina mintis, kad nuosavos blakstienos nesusigadintu....siaip gan tankias ir ilgas turiu, bet vasarai noriu prisiauginti. Dar baiminuosi, kad sako nusiemus jautiesi "kaip be akiu"..... kaip cia yra is tikruju? Patarkite smile.gif

jei turi gražias tankias ilgas blakstienas-patarčiau nesiauginti schmoll.gif Paskaitinėk daugiau internete nuomonių tų, kurios buvo prisiauginusios smile.gif (aš pasiskaičiau tik tada, kai jau buvo priaugintos ).
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2010 06 08, 17:07)
Savos blakstienos tikrai nenukenčia, bent jau man nenukentėjo. O po priaugintų, žinoma, kad būna lengvas šokas, juk natūralu, kad vėl grįžote prie trumpesnių, plonesnių natūralių blakstienų, o buvote įpratusi prie ilgų. Man pakako poros savaičių, ir vėl pripratau prie savų.

nu aš jas turėjau tik kelias dienas, tai nemanau, kad buvau pripratusi prie to vaizdo. O šoką patyriau tikrai jas nuėmus doh.gif

būtų labai smagu, jei prie tų nuotraukų kur "prieš" ir "priauginta"- atsirastų ir foto, kaip atrodo "po", t.y. nuėmus. Va tada ir matytume ar kenkia ar ne.
Gal čia nuo blakstienų priklauso, vienų stipresnės, ne taip krenta su priaugintom, kitų silpnesnes-ir nukenčia labiau. Bet foto po blakstienų nuėmimo būtų įdomu pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 08 birželio 2010 - 19:30
QUOTE(Tylene @ 2010 06 08, 21:28)
būtų labai smagu, jei prie tų nuotraukų kur "prieš" ir "priauginta"- atsirastų ir foto, kaip atrodo "po", t.y. nuėmus. Va tada ir matytume ar kenkia ar ne.
Gal čia nuo blakstienų priklauso, vienų stipresnės, ne taip krenta su priaugintom, kitų silpnesnes-ir nukenčia labiau. Bet foto po blakstienų nuėmimo  būtų įdomu pamatyti  bigsmile.gif

Kaip rasiau mano kliente nusiima blakstienas palaipsniui. Kada nusprendziame, kad jau nebenorime blk., arba pasiulau pati pailseti. Tada per kita karta darome 'mini" korekcija. T.y. priauginame siek tiek trumpesnes blk. vienodais intervalais. Tarp ju paliekamos tuscis-nepriaugintos nuosavas blk. Kliente viska dazo su tusu.
Ilgesnes -priduoda ilgi wub.gif Nuosavos trumpesnes -stori ir juoduma.
Taip padarome kelis kartus. Tada galima jau visai nusiimti-palaukti kol nubires. Savo blaksktienos jau siek tiek atsigavo, paaugo ir jokio soko nera,.
mirksiukas.gif

Yra klienciu, kurios tiesiog palaukia kol iskris paskutines priaugintos. Manau joms nera taip baisu ir jos bali iskarto atsisakyti blakstienu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 08 birželio 2010 - 19:52
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 06 08, 19:50)
Kaip rasiau mano kliente nusiima blakstienas palaipsniui. Kada nusprendziame, kad jau nebenorime blk., arba pasiulau pati pailseti. Tada per kita karta darome 'mini" korekcija. T.y.  priauginame siek tiek trumpesnes blk. vienodais intervalais. Tarp ju paliekamos tuscis-nepriaugintos nuosavas blk. Kliente viska dazo su tusu.
Ilgesnes -priduoda ilgi  wub.gif  Nuosavos trumpesnes -stori ir juoduma.
Taip padarome kelis kartus. Tada galima jau visai nusiimti-palaukti kol nubires. Savo blaksktienos jau siek tiek atsigavo, paaugo ir jokio soko nera,.
mirksiukas.gif

Yra klienciu, kurios tiesiog palaukia kol iskris paskutines priaugintos. Manau joms nera taip baisu ir jos bali iskarto atsisakyti blakstienu.

aaa..tada kitas reikalas smile.gif viskas aišku, gaila, kad to nežinojau aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 28, 23:09)
Grazu.  wub.gif
1. Baliu atlaikys, bet toliau manau nebus grazu.
2. As istikruju nesutikciau  taip daryti.  Kad nesulaukti veliau priekaistu, kad po savaites nesusitvarko, issikraipe , ar net ziuri zemyn . Nebent po baliaus ateis pasikoreguoti  g.gif .
3. As tokios nuomones, kad geriau ilgesni laika graziau atroditi,  nei vienam kartui. Juk reikes ir toliau gyventi ir i zmones iseiti smile.gif , o ne tik vienam baliui  biggrin.gif  Galima tada ir kuokstelius prisiklijuoti  ax.gif

Naturalios blk matosi tikrai ir trumpos ir silpnos  rolleyes.gif

1. kol kas ir toliau liko grazu ax.gif
2. tu turi daryti taip, kaip nori kliente, o ne kaip nori tu.
3. ne visada geriau turet nepastebimas blakstienas visa menesi, buna atveju,kai reikia bent 1-2 dienas but aukstumoj, o po to juk ir pasitvarkyt galima, ir dirbdama darba su klientem tu ne turi vadovautis tik savo nuomone, o turi isklasyt ko nori KLIENTE! Juk eidama pas manikiurininke tu net nenori klausyt kokia jai grazi lako spalva, o renkiesi savo biggrin.gif

QUOTE(sojertoma @ 2010 05 28, 23:22)
ir as spyriojausi  biggrin.gif bet, mes viska aptareme, perspejau kas gali nutikti, dabar ir paciai idomu kaip bus smile.gif siaip plonesnes ir trumpesnes laikesi gana gerai, tikekimes ir sitos atlaikys smile.gif Balius siek tiek uztruks  biggrin.gif todel kuoksteliai netiko. Idesiu nuotraukyciu kai ateis i korekcija smile.gif

Aciu, SOJERTOMA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
veltui nerimavai, viskas laikosi kuo puikiausiai! Zmonems uzsenyje net nedaejo kad cia gali but priaugintos blakstienos, o Lietuvoj klausia ar cia padazytos tusu ar priaugintos, tai kad nors mes ir zinom,kad aiskiai matosi,kad priaugintos, bet netgi tos moterys kurios auginasi sau blakstienas suabejojo, ar mano priaugintos, ar dazytos-NES-tu puikiai atlikai savo darba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Tutia @ 2010 06 08, 18:07)
Vitulka, man atrodo čia tokios geros meistrės užeina, kurioms jau senai reklamos nereikia, nes ir taip vos galima įlįst užrašymui  tongue.gif

tikrai, VITULKA, nesikabinek prie mergaiciu, be ju nuotrauku, cia bus neidomu, ir tema nebus verta demesio.
Atsakyti
Aciu uz patarimus smile.gif butent del vasaros ir noriu prisiauginti, nes tai, kaip suprantu, labai praktiska. Prabudai ir jautiesi lyg su pilnu makiazu tongue.gif savos blakkstienos nors ir ilgos, ga storos, bet as vistiek megstu labai storai tuso smile.gif tad vasara sunku istisai palaikyti tokia situacija, kai gamta, vanduo, keliones smile.gif tikiuosi tikrai nebus soko nusiemus jas, nes jei nesusigadina naturalios, tada daug tuso ir vel kaip naujai gimus smile.gif ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grretta @ 2010 06 09, 09:24)
Aciu uz patarimus smile.gif butent del vasaros ir noriu prisiauginti, nes tai, kaip suprantu, labai praktiska. Prabudai ir jautiesi lyg su pilnu makiazu tongue.gif savos blakkstienos nors ir ilgos, ga storos, bet as vistiek megstu labai storai tuso smile.gif tad vasara sunku istisai palaikyti tokia situacija, kai gamta, vanduo, keliones smile.gif tikiuosi tikrai nebus soko nusiemus jas, nes jei nesusigadina naturalios, tada daug tuso ir vel kaip naujai gimus smile.gif ar ne?  mirksiukas.gif

geriau nuiminėti tada palaipsniui, kaip Lisa aprašė ax.gif nes jei nuims nekokybiškai, ir liks klijų ant blakstienų-tada pasidažyt nesigauna, blakstienos atrodo kaip musės kojos doh.gif biggrin.gif
nepamiršk, kad reikės jas pasaugoti. Man tai visai neatrodė patogu. Įkrenta kas į akį, ir negali pasitrinti. biggrin.gif Net miegodama turi galvoti, kad neatsigult ant pilvo ir netrinti tų blakstienų į pagalvę. Jei dažaisi akis pravedimu, tai turi pavargt kol jį nusivalai su ausų krapštuku. Reikia įvertinti visus pliusus ir minusus-ir tada nuspręsi ar tikrai tau jų reikia. smile.gif

jei tau reikia tik dėl vasaros-vanduo, kelionės ir pan.- tai gal užtektų gero kokybiško tušo, atsparaus vandeniui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 09 birželio 2010 - 11:38
QUOTE(Tylene @ 2010 06 09, 13:36)
geriau nuiminėti tada palaipsniui, kaip Lisa aprašė  ax.gif  nes jei nuims nekokybiškai, ir liks klijų ant blakstienų-tada pasidažyt nesigauna, blakstienos atrodo kaip musės kojos  doh.gif  biggrin.gif 
nepamiršk, kad reikės jas pasaugoti. Man tai visai neatrodė patogu. Įkrenta kas į akį, ir negali pasitrinti.  biggrin.gif  Net miegodama turi galvoti, kad neatsigult ant pilvo ir netrinti tų blakstienų į pagalvę. Jei dažaisi akis pravedimu, tai turi pavargt kol jį nusivalai su ausų krapštuku. Reikia įvertinti visus pliusus ir minusus-ir tada nuspręsi ar tikrai tau jų reikia.  smile.gif

Buvau prisiklijavus kazkada, tai miegas man netrukde ir siaip gan ilgai man jos laikesi, tikrai buvau patenkinta. O kad nereiktu moketi pinigeliu uz nuemima pritrumpinau jas ir paskui pacios is krito, net nepastebejau kada. Todel kazkaip labai tikiuosi, kad ir su priauginamom bus tas pats. Kazkaip net degu noru smile.gif tik va tas efektas po priauginmo labai stipriai atgraso....
Atsakyti
QUOTE(MARSEL @ 2010 06 09, 01:47)
Aciu, SOJERTOMA  4u.gif  4u.gif  4u.gif
veltui nerimavai, viskas laikosi kuo puikiausiai! Zmonems uzsenyje net nedaejo kad cia gali but priaugintos blakstienos, o Lietuvoj klausia ar cia padazytos tusu ar priaugintos, tai kad nors mes ir zinom,kad aiskiai matosi,kad priaugintos, bet netgi tos moterys kurios auginasi sau blakstienas suabejojo, ar mano priaugintos, ar dazytos-NES-tu puikiai atlikai savo darba  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu uz pagyras 4u.gif labai smagu, kad viskas praejo puikiai ir dabar tebera gerai smile.gif Vadinasi dar karta pasitvirtino tai, kad viena taisykle visiems negalioja ir kai kurios merginos mazutemis blakstienomis gali kuo puikiausiai nesioti ir storesnes ir ilgesnes priauginamas blakstienas:)
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2010 06 09, 12:36)
nes jei nuims nekokybiškai, ir liks klijų ant blakstienų-tada pasidažyt nesigauna, blakstienos atrodo kaip musės kojos  doh.gif  biggrin.gif 

Įkrenta kas į akį, ir negali pasitrinti.  biggrin.gif  Net miegodama turi galvoti, kad neatsigult ant pilvo ir netrinti tų blakstienų į pagalvę.

tiek priauginus tiek nuemus blakstienas kokybiskai, tikrai nebuna tokiu dalyku.. Jos nebuna trumpesnes ir ar retesnes, tik pirmas ispudis nusiemus staigiai (ko daryti nepatartina jei nesuvokiate, kad jusu blakstienos iki priauginimo buvo trumpesnes) tikrai buna nekoks, nes tenka apsiprasti su savosiomis. "Ataugti" blakstienoms reikia tuomet, kai nekokybiskai priaugintos trukde naturalioms blakstienos normaliai augti, t.y. buvo sukibusios tarpusavyje, priaugintos prie voko, padauginta kliju.. Kitu atveju viska atlikus kokybiskai, blakstienos auga kaip augusios ir priaugintasias nusiemus bet kuriuo laiku, turite gauti ta pati ka ir pries prisiauginant smile.gif

O del akiu trynimo irgi nelabai sutikciau, blakstienos juk ne ant "siulelio" laikosi, todel galima drasiai akis pasitrinti kai reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 09 birželio 2010 - 13:38
Sojertoma, kazkaip ikvepi pasitikejimo smile.gif labai metausi ir svarstau, ar verta prisiauginti, nes cia prisiskaiciau daug visokiu gasdinanciu nuomoniu, bet realiai turbut tiesa sakai, kad viskas priklauso nuo darbo kokybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 06 08, 17:07)
Vitulka, man atrodo čia tokios geros meistrės užeina, kurioms jau senai reklamos nereikia, nes ir taip vos galima įlįst užrašymui  tongue.gif
O be nuotraukų tema ne tema būtų. Kas daugiau įdės negu pačios meistrės, aš pvz. taip nemoku nufotografuot, iš toli nesimato visų niuansų blasktienų priauginimo, o čia, profesionalios nuotraukos, viskas "kaip ant delno", ir parodo mergaitėm, kaip turi būti. Na, tiesiog mano nuomonė, kad nereikėtų drausti dėti  ax.gif

QUOTE(Nestee @ 2010 06 08, 19:12)

QUOTE(MARSEL @ 2010 06 09, 00:47)
tikrai, VITULKA, nesikabinek prie mergaiciu, be ju nuotrauku, cia bus neidomu, ir tema nebus verta demesio.

Visų pirma nereiktų off-topint. Yra tema, kurioj galit dalintis pastabom, pasiūlymais ir pan. smile.gif
Antra, ne pirma tema, todėl nereika aiškint, kad tema mirtų. Ji nemirtų ir nemirs. Aš skaičiau senas temas ir žinau, kad nereikia jokių nuotraukų, kad tema gyvuotų. Kai narės paprašo blakstienų pavyzdžio niekas nedraudžia jų dėt, bet kai įmeta šiaip sau parodyt savo darbų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grretta @ 2010 06 09, 13:42)
Sojertoma, kazkaip ikvepi pasitikejimo smile.gif labai metausi ir svarstau, ar verta prisiauginti, nes cia prisiskaiciau daug visokiu gasdinanciu nuomoniu, bet realiai turbut tiesa sakai, kad viskas priklauso nuo darbo kokybes smile.gif

Tai jei labai norisi, tai ir bandyk mirksiukas.gif bet kuriuo atveju, tai tik blakstienos smile.gif blogiausiu atveju- ataugs smile.gif)
Atsakyti