O be nuotraukų tema ne tema būtų. Kas daugiau įdės negu pačios meistrės, aš pvz. taip nemoku nufotografuot, iš toli nesimato visų niuansų blasktienų priauginimo, o čia, profesionalios nuotraukos, viskas "kaip ant delno", ir parodo mergaitėm, kaip turi būti. Na, tiesiog mano nuomonė, kad nereikėtų drausti dėti
QUOTE(grretta @ 2010 06 08, 15:01)
Sveikos mergaites, pasiskaiciau temoje visokiu nuomoniu apie priaugintas blakstienas pati nesu bandziusi, bet labai susigundziau, tik truputi dvejoju. Kankina mintis, kad nuosavos blakstienos nesusigadintu....siaip gan tankias ir ilgas turiu, bet vasarai noriu prisiauginti. Dar baiminuosi, kad sako nusiemus jautiesi "kaip be akiu"..... kaip cia yra is tikruju? Patarkite
Savos blakstienos tikrai nenukenčia, bent jau man nenukentėjo. O po priaugintų, žinoma, kad būna lengvas šokas, juk natūralu, kad vėl grįžote prie trumpesnių, plonesnių natūralių blakstienų, o buvote įpratusi prie ilgų. Man pakako poros savaičių, ir vėl pripratau prie savų.
Kaip jau minėjau, va prieš porą dienų prisiauginau antrą kartą, tad aišku, kad nesigailėjau po pirmo
Vasarą tai išvis nerealus dalykas, važinėjant į gamtą ir t.t. Bet jeigu sakote, kad turit tankias ir ilgas, tai dar gerai apgalvokite, ar tikrai jums to reikia, žinoma, gražu, praktiška, patogu, bet esant savoms "geroms", gal užtektų tik chemiškai padažyti pvz.?