Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Nepadėjo ir per naktį pateptas aliejus. sad.gif

Gal tas specialus nuėmėjas nuvalytų klijus? Ar neverta ieškoti, nes klijai kažkokie kitokie ir teks laukti kol nuaugs?
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 05 27, 08:37)
Nepadėjo ir per naktį pateptas aliejus. sad.gif

Gal tas specialus nuėmėjas nuvalytų klijus? Ar neverta ieškoti, nes klijai kažkokie kitokie ir teks laukti kol nuaugs?

pati nenusiimsite su kliju tirpikliu, galite pazeisti gleivine. Gal paprasykite meistres, kad dar karteli nuvalytu kliju likucius? Arba siandien diena ir nakciai kartokite ta pacia procedura su aliejuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 05 27, 08:01)
pati nenusiimsite su kliju tirpikliu, galite pazeisti gleivine. Gal paprasykite meistres, kad dar karteli nuvalytu kliju likucius? Arba siandien diena ir nakciai kartokite ta pacia procedura su aliejuku 4u.gif

tai aš galvoju ne pati, bet nueiti kur nors, kas galėtų tai padaryti.
Ta meistrė, pas kurią nusiiminėjau-neturi to tirpiklio. (nors kai klausiau prieš eidama, sakė, kad turi.) Ėmė po vieną blakstieną, o paskui grandė klijus...apie 2 val.pradrebėjau, kad liksiu visai be blakstienų, nes jausmas buvo toks, kad plėštų man jas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 05 27, 09:11)
tai aš galvoju ne pati, bet nueiti kur nors, kas galėtų tai padaryti.
Ta meistrė, pas kurią nusiiminėjau-neturi to tirpiklio. (nors kai klausiau prieš eidama, sakė, kad turi.) Ėmė po vieną blakstieną, o paskui grandė klijus...apie 2 val.pradrebėjau, kad liksiu visai be blakstienų, nes jausmas buvo toks, kad plėštų man jas  doh.gif 

gal dar bandykite siandien ir nakciai aliejuku teptis, per kelias dienas tikrai turetu atitirpti 4u.gif ar siandien bent kazkiek nusivale po nakties?
idomu kaip meistre atlieka korekcija jeigu neturi tirpiklio.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 27 gegužės 2010 - 14:16
QUOTE(sojertoma @ 2010 05 27, 14:15)
gal dar bandykite siandien ir nakciai aliejuku teptis, per kelias dienas tikrai turetu atitirpti  4u.gif ar siandien bent kazkiek nusivale po nakties?
idomu kaip meistre atlieka korekcija jeigu neturi tirpiklio.. g.gif

po nakties nei kiek nenusivalė. schmoll.gif susitariau su Rykute, padės ji man rytoj thumbup.gif
nežinau kaip atlieka, sakė neturi to, kuris greitai nuima klijus. Bet sprendžiant iš to, kad teko lupti dirbtinę blakstieną nuo tikros, ir paskui dar grandyti klijus atskirai nuo kiekvienos blakstienos- tai kažin ar išvis ten koks tirpiklis g.gif

o gal ir tirpiklis neištirpina tų klijų? tik šiek tiek suminkština? Gal aš blogai įsivaizduoju-kad pavalai su tuo tirpikliu, ir blakstienytės lieka švarios, gal vis tiek liks klijų? g.gif
Atsakyti
Vis galvoju apie tas blakstienas ir neapsisprendžiu smile.gif

Ar yra kas iš prisiauginusių blakstienas ir nešiojančių akinius? ar nerukdo? šiaip aš pati nešioju ir linzes, bet ne visą laiką... o dėl blakstienų būna man, kad savos kliūna už akinių stiklo (jos ne tokios jau baisiai ilgos, bet tiesiog keletą kartų pasitaikė toks akinių modelis), tai negaliu pakęst to jausmo ir bijau, kad taip nebūtų su šitom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2010 05 27, 22:11)
Vis galvoju apie tas blakstienas ir neapsisprendžiu smile.gif

Ar yra kas iš prisiauginusių blakstienas ir nešiojančių akinius? ar nerukdo? šiaip aš pati nešioju ir linzes, bet ne visą laiką... o dėl blakstienų būna man, kad savos kliūna už akinių stiklo (jos ne tokios jau baisiai ilgos, bet tiesiog keletą kartų pasitaikė toks akinių modelis), tai negaliu pakęst to jausmo ir bijau, kad taip nebūtų su šitom smile.gif

Turiu kelias klientes su akinukais. Priauginejeme spec nelabai ilgas, kad nesiremtu i akinius. Bet , jeigu Jums nepatinka tas jausmas, tai gal ir nereikia isvis priaugineti. Naturalios balsktienos auga, kartu ir priklijuotos ir po keliu savaiciu bus ilgesnes ir gali remtis i akinukus. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2010 05 27, 16:38)

o gal ir tirpiklis neištirpina tų klijų? tik šiek tiek suminkština? Gal aš blogai įsivaizduoju-kad pavalai su tuo tirpikliu, ir blakstienytės lieka švarios, gal vis tiek liks klijų?  g.gif

Tirpiklis-remuveris riebalo pagrindu. Ji suminkstina klijus ir blakstiena lengvai atsikabina nuo naturalios. Tada reikia dar nuimti suminkstejusius kliju likucius. Jaigu delsti, tai jie vel suketeja.
Istikruju sunkiau nuimineti balsktienas nesenai priklijuotas. Praejus 24 val po priauginimo.
Lengviau yra iki 24val. po priauginimo, kada klijai dar ne taip stipriai suketeja. , arba jau po keliu savaiciu, kada blakstienos jau siek tiek panesiojat ir nuo dulkiu, garu, klijai siek tiek atsipalaidavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 27 gegužės 2010 - 21:50
Moteris pries ir po kampu priauginimo 4u.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

user posted image
user posted imagePasidazius tusu likusias naturalias blakstienas.
Atsakyti
noreciau truputi patikslinti, aliejus (riebalas) ir kliju tirpiklis (remover) ir du skirtingi dalykai. Aliejus apvelka plevele, suminkstina klijus ir paskatina juos atsikabinti nuo naturalios blakstienos (del slidumo), tas procesas gali vykti kelias ir daugiau dienu. Aliejus nenaudojamas blakstienu nuemimui, nebent namu salygomis is leto..Tirpiklis istirpina klijus labai staigiai, per 1-2minutes, jie virsta kosyte, todel labai lengva nuimti tiek pacia blakstiena tiek kliju likucius bet kuriuo metu po priauginimo. Tirpiklis gali buti skystas arba gelinis. I tirpiklio sudeti neieina riebalai, tai chemija (kaip ir patys klijai), kuri patekus i akis gali labai suerzinti. As asmeniskai naudoju gelini tirpikli, jis nenuteka todel daug saugiau su juo dirbti 4u.gif

P.S. Labai nedidelis kiekis aliejaus gali ieiti i tirpiklio sudeti, kaip maitinamoji medziaga, o ne kaip tirpinamoji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 28 gegužės 2010 - 09:13
man jau baigia nusivalyti bigsmile.gif vakar visą vakarą tepliojau ricinos aliejumi, ir bandžiau valyti, keletą blakstienų "paaukojau", nes ant jų dideli gabalai klijų buvo. smile.gif Paskui dar ant nakties užtepiau ricinos, ir širyt jau gerokai mažiau... thumbup.gif dar keletas dienelių ir manau, jų nebeliks rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,o cia blakstienos buna priaugintos,ar priklijuotos ax.gif ar cia vienas ir taspats?Esu Siauliete idomu butu suzinoti salone ''Aiva''kokios kainos 4u.gif Esu labai sviesi,blakstienos trumpos,labai noreciau prisiauginti 4u.gif
o as jas bet kada galeciau nuejus i tapati salona nusiimti?ar nera pasalionio poveikio?ar nepakenk tikroms?Labai dekoju uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo river*: 28 gegužės 2010 - 12:08
QUOTE(river* @ 2010 05 28, 12:03)
Sveikutes,o cia blakstienos buna priaugintos,ar priklijuotos ax.gif ar cia vienas ir taspats?Esu Siauliete idomu butu suzinoti salone ''Aiva''kokios kainos 4u.gif Esu labai sviesi,blakstienos trumpos,labai noreciau prisiauginti 4u.gif
o as jas bet kada galeciau nuejus i tapati salona nusiimti?ar nera pasalionio poveikio?ar nepakenk tikroms?Labai dekoju uz info 4u.gif

Priklijuojamos ir priauginamos - du skirtingi dalykai 4u.gif Priauginimas vyksta, kai dirbtinės blakstienytės klijais klijuojamos per visą savą blasktieną, ir taip ant beveik kiekvienos smile.gif Ir "gyvena" ta priauginta tol, kol neiškrenta sava, ant kurios priklijuota. T.y. koreguotis reikia maždaug kas 3-4 savaites, na priklausomai nuo jūsų savų augimo smile.gif
Apie saloną nieko negaliu pasakyti, nežinau ax.gif
Man šalutinio poveikio kažkokios tikrai nebuvo, aš jų nejaučiau visai bigsmile.gif
Atsakyti