Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(ziuuzia @ 2010 05 19, 16:33)
Labas :} pasirodysiu ir as, vakar prisiauginau, bet kazkaip nezinau net... veliasi jos man  g.gif
Nelabai gerai padare turbut, m?

ziuuzia, kai gyvai mačiau pirmą dienelę po priauginimo tai metro atstumu atrodė geriau tikrai. O vat iš foto tikrai atrodo retokos ir pasivėlusios g.gif Na bet kaip sakei, kad užsirašei pas Lisa, tai manau viskas bus ok, nes aš jos darbu buvau patenkinta thumbup.gif

O aš vėl kaupiuosi priauginimui ax.gif Mergaitės, šnekėjot apie tiesias blakstienos, tai va manosios tokios, na nežiūri žemyn, bet pakankamai tiesios. Tai nežinau, man ir po priauginimo atrodė gerai ir laikėsi tikrai neblogai smile.gif Nors galvoju gal vis gi verta tą užrietimą prieš priauginimą padaryti būtų, gal atrodytų dar įspūdingiau bigsmile.gif

Manau Lisa nieko prieš bus, čia jos darytos foto, įdedu, mano akytės:
user posted image user posted image

O čia šeip, iš gyvenimo biggrin.gif
user posted image user posted image

Nu blyn, pasiilgau aš tikrai jų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 05 26, 21:19)

Manau Lisa nieko prieš bus, čia jos darytos foto, įdedu, mano akytės:

smile.gif Nuotraukos darytos, kaip pruiaugintas nesiojete koki pusmeti ir blakstienos auga kruvelemis, todel sunkiau . Tos kruvekes ir nuotraukoje matosi. Susukuoji atrodo gerai, o po keliu minuciu jau vel i kruveles susidelioja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 26 gegužės 2010 - 19:57
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 26, 19:55)
smile.gif Nuotraukos darytos, kaip pruiaugintas nesiojete koki pusmeti ir blakstienos auga kruvelemis, todel sunkiau . Tos kruvekes ir nuotraukoje matosi. Susukuoji atrodo gerai, o po keliu minuciu jau vel i kruveles susidelioja  doh.gif

nea, Lilyt, tos dvi paskutinės nuotraukos, tai pirmas savaitgalis gamtoje po pačio pirmo priauginimo (buvo praėjusios kelios dienos) smile.gif bet kadangi gamtoje buvau, tikrai nešukuotos čia ilgą laiką, dėl to gal ir atrodo kuokšteliais, bet man ir taip gražu thumbup.gif
Atsakyti
su kuo ištirpinti klijus ? negalėsiu aš nei pasidažyt rytoj, vaizdelis tragiškas verysad.gif žliumbdama grįžau namo. verysad.gif

dabar tik susivokiau, kad nesumokėjau už blakstienų nuėmimą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 26 gegužės 2010 - 20:10
QUOTE(Tylene @ 2010 05 26, 20:07)
su kuo ištirpinti klijus ? negalėsiu aš nei pasidažyt rytoj, vaizdelis tragiškas  verysad.gif  žliumbdama grįžau namo.  verysad.gif

dabar tik susivokiau, kad nesumokėjau už blakstienų nuėmimą  doh.gif

aš teisingai supratau, kad su blakstienytėm pabuvot tik keletą dienelių? unsure.gif juk nuotraukėlėse tikrai atrodė gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 05 26, 22:07)
su kuo ištirpinti klijus ? negalėsiu aš nei pasidažyt rytoj, vaizdelis tragiškas  verysad.gif  žliumbdama grįžau namo.  verysad.gif

dabar tik susivokiau, kad nesumokėjau už blakstienų nuėmimą  doh.gif

Paimkite koki alieju , uzsimerkite ir patrinkite svelniai blakstienas tarp pirstu. Atsargiai, kad nepatektu i akis.
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2010 05 26, 22:16)
aš teisingai supratau, kad su blakstienytėm pabuvot tik keletą dienelių?  unsure.gif  juk nuotraukėlėse tikrai atrodė gerai  unsure.gif

Ir man graziai. Nepatiko merginai ir viskas.

Turejau viena kliente, kuri kita diena po priauginimo ( pas kita meistre) atejo nusiimti blakstienu. Telefonu pasakojo, kad jai perilgos ir draugui nepatiko ir jai nepatinka. Galvojau, kai ateis ikalbesiu nenusiimti, gal trumpesniu pridesiu , bet...
Niekaip neikalbejau. Pasake, kad nenori ir viskas doh.gif .Niekaip neipranta, jai negerai ir perilgos.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 26, 20:17)
Paimkite koki alieju , uzsimerkite ir patrinkite svelniai blakstienas tarp pirstu. Atsargiai, kad nepatektu i akis.

paprastą alyvuogių aliejų?

Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2010 05 26, 20:16)
aš teisingai supratau, kad su blakstienytėm pabuvot tik keletą dienelių?  unsure.gif  juk nuotraukėlėse tikrai atrodė gerai  unsure.gif

pačios blakstienos atrodė gražiai, bet man netiko prie veido blush2.gif akys ne tokios formos atrodė, kaip man norėtųsi ir kaip pati pasidarydavau su makiažu.
Atsakyti
Na, nepergyvenkite, kaip aš sakau, niekada nesigailėk, ką padarei, nei to, ko nepadarei. Pabandėte ir pamatėte, ar jums patinka, ateity žinosit 4u.gif
Manau, alyvuogių aliejus nieko blogo.
Ricinos aliejaus gal kokio irgi turit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 05 26, 22:25)
paprastą alyvuogių  aliejų?

Taip, galite su paprastu aliejumi. Klijai bijo riebalo, tai turetumet istirpinti likucius.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 26, 20:28)
Taip, galite su paprastu aliejumi. Klijai bijo riebalo, tai turetumet istirpinti likucius.

panašu, kad šitie klijai nebijo sad.gif kartu su mano blasktienom krenta cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 05 26, 21:29)
panašu, kad šitie klijai nebijo sad.gif kartu su mano blasktienom krenta  cray.gif

pasitepkite labai nedideliu kiekiu ir palikite nakciai, ryte likuciai turetu nusivalyti. Tik nepadauginkite, ziurekite, kad nesusidarytu lasiuku ant blakstienu, nes prabusite patinusiom akytem, jei aliejaus pateks i akis..
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 05 26, 21:03)
pasitepkite labai nedideliu kiekiu ir palikite nakciai, ryte likuciai turetu nusivalyti. Tik nepadauginkite, ziurekite, kad nesusidarytu lasiuku ant blakstienu, nes prabusite patinusiom akytem, jei aliejaus pateks i akis..

ačiū. Pabandysiu pasitept nakčiai. 4u.gif
Atsakyti