Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 19, 22:59)
O sakykit, kiek vienam kartui skirtingo ilgio blakstienu naudojat 2,3, ar daigiau?
Ar teko su siomis dirbti http://www.ba-ha.com...m...175&next=11, idomu kaip kokybe  g.gif
noriu sau nusipirkti, o viena mergaite gales ant manes pasimokyti  blush2.gif  tai biski pigiau gautusi  angel_not.gif

vienu metu labai greitai reikejo trumpu plonu blakstienu. nusipirkau ba-ha 8 mm sidabriniame pakelyje. man jos gerai dedasi prie nosies. dabar klientes pageidavimu nusipirkau 15 mm C linkio auksiniame pakelyje. jame blakstienos storos, sakyciau 0,20. man asmeniskai tai jos labai nepatinka, tokios kietos, bet jei yra kam patinka ir kas tokiu nori tai tenka isigyti. nors tai merginai kai sudedu tai tinka, atrodo kaip lele . nu bet kai blakstienos pavieniui tai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tankas: 24 sausio 2011 - 17:40
[SIZE=7][COLOR=purple] 4u.gif grazu...
Papildyta:
pries blakstienu priauginima,rekomenduoju blakstienas nusidazyti chemiskai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, patarkit prasau. Turiu trumpas tiesias blakstienas, kai kurios net i apacia linksta doh.gif O taip noretusi nors siek tiek ilgesniu ir riestesniu. Ar verta prisiauginti, ar imanoma ka nors is tokiu nelaimeliu padoraus padaryti. Buvau chemiskai uzsirietusi, bet islaike tas uzrietimas laaaaabai neilgai cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Li-ja @ 2011 01 25, 21:40)
Sveikos, patarkit prasau. Turiu trumpas tiesias blakstienas, kai kurios net i apacia linksta doh.gif  O taip noretusi nors siek tiek ilgesniu ir riestesniu. Ar  verta prisiauginti, ar imanoma ka nors is tokiu nelaimeliu padoraus padaryti. Buvau chemiskai uzsirietusi, bet islaike tas uzrietimas laaaaabai neilgai  cry.gif

idekite savo akyciu nuotraukyte (nepadazytu) bus daug lengviau patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Li-ja @ 2011 01 25, 22:40)
Sveikos, patarkit prasau. Turiu trumpas tiesias blakstienas, kai kurios net i apacia linksta doh.gif  O taip noretusi nors siek tiek ilgesniu ir riestesniu. Ar  verta prisiauginti, ar imanoma ka nors is tokiu nelaimeliu padoraus padaryti. Buvau chemiskai uzsirietusi, bet islaike tas uzrietimas laaaaabai neilgai  cry.gif

Turiu kolege su panasia situacija, bet cheminis uzrietimas jai laiko ilgai. Apie 2 men. tikrai. Manau arba Jusu blakstienos greiciau keiciasi ir auga naujos ( tiesios) , arba gal but nelabai kokybiskai padare uzrietima.

Kolege pasidare uzrietima ir priauginom blakstienas smile.gif Jos atveju geriausia iseitis.
Atsakyti
Sveikos, patarkit prasau. Turiu trumpas tiesias blakstienas, kai kurios net i apacia linksta doh.gif O taip noretusi nors siek tiek ilgesniu ir riestesniu. Ar verta prisiauginti, ar imanoma ka nors is tokiu nelaimeliu padoraus padaryti. Buvau chemiskai uzsirietusi, bet islaike tas uzrietimas laaaaabai neilgai cry.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2011 01 25, 22:42)
idekite savo akyciu nuotraukyte (nepadazytu) bus daug lengviau patarti  4u.gif

Nuotrauka geriau butu is profilo.
Atsakyti
O gal kas esat bandę XXlashes? Kokia nuomonė apie šias blakstienas? Ar yra Lietuvoj tokių? Nes priemonės ir blakstienos užsienyje nepigios, ar galima pasitikėt, jog nemaža kaina garantuoja kokybę?
100g (plastikiniame indelyje) ~2500 blakstienų kainuoja 15.50 eurų.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2011 01 26, 23:05)
O gal kas esat bandę XXlashes? Kokia nuomonė apie šias blakstienas? Ar yra Lietuvoj tokių? Nes priemonės ir blakstienos užsienyje nepigios, ar galima pasitikėt, jog nemaža kaina garantuoja kokybę?
100g (plastikiniame indelyje) ~2500 blakstienų kainuoja 15.50 eurų.

ten kazkas negerai su kiekiu. Puslapyje raso 0.0100kg., tai yra 10 gramu ne 100, bet 10 gramu i dezute, kuri ten parodyta tikrai netilptu, o ir vienetu tuomet tikrai ne 2500, o daug daugiau turetu buti.
Vidutinio ilgio ir storio blakstienu 2500vnt buna 0.5g dezuteje, t.y puseje gramo, 0.25g t.y 1/4 gramo buna apie 1000-1500 blakstienu, o 1 grame apie 5000 blakstienu. Tai ir del kainos tuomet lieka neaisku smile.gif Jeigu lyginti su nurodytais vienetais, tuomet kaina man atrodo tikrai nera didele smile.gif Lietuvoje sios firmos atstovu nera, as asmeniskai nesu bandziusi, bet garantijos, kad nebus tokios kaip Perfect Silk Lashes, kurios nera labai geros kokybes, irgi nera. Gal kuri isbandziusi atslieps ir papasakos daugiau apie jas smile.gif
Atsakyti
Taip, pažiūrėjau gramus. žiūrint rinkinių svorį, ten irgi nulių per daug, tai greičiausiai turėta omenyje 100g su indeliu.

Tai kiek permečiau ir teko surast, tai tik tie 3Dlashes ir kažkokie kiti jūsų dažniau minimi/naudojami yra geros kokybės ir gaunami Lietuvoje. Pasirinkimas ne itin didelis g.gif
Atsakyti
As galvoju vis apie blakstienu priauginima akiu akpuciuose. Gal kas turit prisiauginusios? Gal galetumet kas imesti nuotraukyciu kaip atrodo priauginti kampuciai? Nelabai randu... smile.gif
Atsakyti
sveikos, noreciau paklauti merginu kurios ilgokai prisiaugina blakstienas, ar nepakenke Jusu naturalioms? buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti