Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Ašara @ 2011 01 16, 21:32)
nu nezinau nezinau...pvz dar neteko girdet, kad nuejus kam i kirpykla plauku sruogeliu prisiaugint, butu vietoj naturaliu plauku, sintetines priklijuotos.
apie priklijuojamu blakstienu naturaluma-nenaturaluma nieko neismanau ir nesiginciju del to, tik galva neisnesa, kam reikia meluot, kaip tik su visokiais melais toli nenuvaziuosi, is principo nenoreciau su melagiu meistru turet reikalu, jau tada geriau antra kart eisiu pas ta, kuris saziningai apie viska kalba, o melagis neteks kliento, tokio ir draugui nerekomenduosiu.

Priauginami plaukai ir priauginamos blakstienos, tai labai skirtingi dalykai. Plauku auginama visa sruogele, kuri yra daug tvirtesne, negu viena blakstienyte. Jeigu plaukus augintu po viena, patikekit sunku butu surasti naturaliu, nes tai paprasciausiai nera praktiska.
Kitas dalykas ant tokiu "naturaliu" blakstienu dezuciu dazniausiai buna uzrasyta - Mink (audine) ir nurodytas paaiskinimas - savo struktura panasios i audines kailiuka (similar to real mink hair). Tai kaip suprantate nereiskia, kad jos pagamintos is audines, o tik i ja panasios, t.y. pagamintos is sintetines medziagos, panasios i audines kailiuka. Tas pats su blakstienomis pavadinimu Silk (silkines).
Kaip minejau ne visos meistres ir ne visos einancios prisiauginti klientes gilinasi i tai kaip yra istikruju, todel nedrisciau teigti, kad visos meluoja. Meistres perskaiciusios pasinaudoja tuo pavadinimu klientui pritraukti, o atejusios prisiauginti klientes dziaugiasi turincios kazka ypatingo, nes zodis sintetika niekada nebuvo labai patrauklus smile.gif
O del melo ir nesaziningumo, nereikia tiketi viskuo kas sakoma, juk visi skirtingi smile.gif vienas gali meluoti be sustojimo r vargo del to nematyti, o kitas nesuvokti kaip taip galima smile.gif
Atsakyti
idomumo delei idesiu dvi skirtingu meistriu nuotraukas. Viena mini, kad priaugina Mink blakstienas (audine/ norka), kita mini tik gamintojo pavadinima ir teigia, kad jos yra tiesiog kokybiskos. Kaip jums atrodo kuri yra kuri? smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Sveikos, turiu ir aš priaugintas blakstienas. Tik kažkodėl man labai prastai jos laiko. Ar normalu, jei papildymą dariausi 8 d. , o šiandien jos atrodo taip : http://www.ipix.lt/desc/31905587/ Galvoju ar čia meistrė kalta ar mano blakstienos netinkamos, nes pasipildžiau prieš naujus, po savaitės buvo kaip dabar, tada vėl padarė korekciją (nemokamai) , bet matau, kad nieko gero. beje, anksčiau išsilaikydavo blakstienos ilgiau...

(savaitė po korekcijos atrodė taip - http://www.ipix.lt/desc/39108417/ )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lakas*plaukams: 18 sausio 2011 - 17:30
QUOTE(lakas*plaukams @ 2011 01 18, 18:28)
Sveikos, turiu ir aš priaugintas blakstienas. Tik kažkodėl man labai prastai jos laiko. Ar normalu, jei papildymą dariausi 8 d. , o šiandien jos atrodo taip : http://www.ipix.lt/desc/31905587/  Galvoju ar čia meistrė kalta ar mano blakstienos netinkamos, nes pasipildžiau prieš naujus, po savaitės buvo kaip dabar, tada vėl padarė korekciją (nemokamai) , bet matau, kad nieko gero. beje, anksčiau išsilaikydavo blakstienos ilgiau...

(savaitė po korekcijos atrodė taip - http://www.ipix.lt/desc/39108417/  )

Na manu,kad tai individualiai kiekvienam laiko.Bet as jau neturiu ju superiniu,bet tikrai po dvieju savaiciu dejimo-papildymo jos geriau atrodo pas mane(cia tik mano nuomone)
Papildyta:
QUOTE(sojertoma @ 2011 01 17, 01:26)
idomumo delei idesiu dvi skirtingu meistriu nuotraukas. Viena mini, kad priaugina Mink blakstienas (audine/ norka), kita mini tik gamintojo pavadinima ir teigia, kad jos yra tiesiog kokybiskos. Kaip jums atrodo kuri yra kuri? smile.gif

Kiek matau,kad nuotarukos darytos skirtingi apsvietimai,bet rezultatas is vaizdo vienodas,bei puikus! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2011 01 17, 01:26)

kiek teko nuotrauku matyt su "audines" blakstienomis, tai jos tokios blizgesnes, ar man taip pasirode?
O toje nuotraukoje kur su akute, tos blakstienos kiek paugusios, ar cia taip priklijuota, nes labai jau tas takelis matosi kur naturalios, o kur jau priaugintos g.gif
Papildyta:
Sveikos, turiu ir aš priaugintas blakstienas. Tik kažkodėl man labai prastai jos laiko. Ar normalu, jei papildymą dariausi 8 d. , o šiandien jos atrodo taip : http://www.ipix.lt/desc/31905587/  Galvoju ar čia meistrė kalta ar mano blakstienos netinkamos, nes pasipildžiau prieš naujus, po savaitės buvo kaip dabar, tada vėl padarė korekciją (nemokamai) , bet matau, kad nieko gero. beje, anksčiau išsilaikydavo blakstienos ilgiau...

o kokio storio jusu priaugintos blakstienos? Kazkaip storokos man pasirode, gal as klystu unsure.gif
Atsakyti
Tikrai nežinau kokio storio, bet nėra iš ploniausių. Gal man dėl to jos ir krenta, gal kliūva už šukyčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2011 01 18, 19:16)
Tikrai nežinau kokio storio, bet nėra iš ploniausių. Gal man dėl to jos ir krenta, gal kliūva už šukyčių  g.gif

as nesu profesionale, bet man pasirode kad jos daug didesnes ir storesnes nei jusu pacios blush2.gif
o gal kokie klijai kalti kad prastai laiko, arba gal valote makiaza su aliejiniais valikliais, cia tik mano speliojimai, gal profesionales patars ka mastau.gif
Atsakyti
Jos tikrai storesnės nei mano. Makiažą valau vandeniuniu valikliu, kremų irgi nelabai naudoju, išvis nenaudoju jokių priemonių, kurios būtų aliejinės, dėl to ir keista. Dabar svarstau ar nusiimt visai ar pakeisti meistrę... verysad.gif

QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 18, 19:27)
as nesu profesionale, bet man pasirode kad jos daug didesnes ir storesnes nei jusu pacios  blush2.gif
o gal kokie klijai kalti kad prastai laiko, arba gal valote makiaza su aliejiniais valikliais, cia tik mano speliojimai, gal profesionales patars ka  mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2011 01 18, 20:01)
Jos tikrai storesnės nei mano. Makiažą valau vandeniuniu valikliu, kremų irgi nelabai naudoju, išvis nenaudoju jokių priemonių, kurios būtų aliejinės, dėl to ir keista. Dabar svarstau ar nusiimt visai ar pakeisti meistrę... verysad.gif

o anksciau pas ta pacia meistre eidavot?
Atsakyti
Taip, pas ją prisiauginau ir dariausi korekcijas.
QUOTE(Adrinėja @ 2011 01 18, 20:04)
o anksciau pas ta pacia meistre eidavot?

Atsakyti

Priezasciu gali buti daug, netinkami klijai, blakstienos ir meistro dabras. Is foto man paside, kad jusu pacios blakstienu nera daug ir jos nera stiprios, storos. Tad gali buti variantas, kad pridetos blakstienos per ilgos ir per storos.
Priauginta taip pat neperdaugiausiai tad po savaites kitos ju lieka dar maziau 4u.gif

Siulau pasiklausineti kitos meistres ir pasidaryti korekcija, o tuomet ir palyginsit rezultata.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 01 18, 22:49)
Priezasciu gali buti daug, netinkami klijai, blakstienos ir meistro dabras. Is foto man paside, kad jusu pacios blakstienu nera daug ir jos nera stiprios, storos. Tad gali buti variantas, kad pridetos blakstienos per ilgos ir per storos.
Priauginta taip pat neperdaugiausiai tad po savaites kitos ju lieka dar maziau  4u.gif

As ir tos pacios nuomones drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lakas*plaukams @ 2011 01 18, 20:16)
Tikrai nežinau kokio storio, bet nėra iš ploniausių. Gal man dėl to jos ir krenta, gal kliūva už šukyčių  g.gif

sukuojant neturetu kliuti schmoll.gif
Atsakyti