Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(sojertoma @ 2010 05 24, 21:15)
tik nepagalvokit, kad kritikuoju smile.gif tiesiog pamasciau garsiai kodel jos galetu nusvirti zemyn ir patariau deti dar plonesnes ir C formos, tuomet jos netaip nulinksta ir pakelia voka 4u.gif

aha, Pentarda, aš irgi nieko blogo apie jūsų darbą negaliu pasakyti. 4u.gif Tikrai labai kruopščiai dirbate mirksiukas.gif čia grynai mano akių forma tokia ir blakstienų tiesumas. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 05 24, 23:15)
tik nepagalvokit, kad kritikuoju smile.gif tiesiog pamasciau garsiai kodel jos galetu nusvirti zemyn ir patariau deti dar plonesnes ir C formos, tuomet jos netaip nulinksta ir pakelia voka 4u.gif

oi ne schmoll.gif tikrai negalvoju taip, kaip tik smagu kad pasidalinate patirtimi bigsmile.gif
reikejo gal dar plonesnes det g.gif

tiesa sakant reikejo daugiau kliju (matyt del to tas svoris g.gif ) todel kad pacios blakstienos labai zemyn ziurejo ir labai sunkiai ejo uzriest i J forma doh.gif tai i C net nezinau kaip butu unsure.gif buvau uzdejus C pameginimui, bet nuemiau lb nenaturaliai atrode pagal akies forma g.gif nors kampuciuose gal mastau.gif

QUOTE(Tylene @ 2010 05 24, 23:23)
aha, Pentarda, aš irgi nieko blogo apie jūsų darbą negaliu pasakyti.  4u.gif  Tikrai labai kruopščiai dirbate  mirksiukas.gif  čia grynai mano akių forma tokia ir blakstienų tiesumas.  ax.gif

aciuks.gif

matyt taip ir yra kaip sakote g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 05 24, 14:23)
bet kad žiūriu jos man visos svyra žemyn, ta prasme prie šaknų  g.gif  gal tikrai per plonos manosios blakstienos, ir neišlaiko svorio sad.gif man dabar net regėjimui šiek tiek trukdo, nes matosi man jos pačiai žiūrint (ta prasme tokie juoduliukai matosi, nemoku išsireikšt  blush2.gif )

nors gal taip ir turi būti, tik aš nepratus.  blush2.gif

Manau, kad Jus balsktienos ne tik tiesios, bet i krastus ziuri zemyn.
Jus variante reiketu daryti chemini blakstienu uzrietima, o tada augintis.Arba tik uzrietima ir dazytis su tusu toliau.
Blakstienos auga keliom eilem, todel norint , kad butu daugiau ir tankiau meistre dejo ir ant vidines eiles, o Jusu atveju tai trugdo.
Pabandete, dabar zinosit, kad arba cheminis uzrietimas, arba toliau dazytis tusu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 05 24, 21:07)

Is to kas matosi viskas gerai.Nebent kampuciose reikejo ne 10mm, o 8 mm.
Del storio,. kad deti 0,10mm nesutinku schmoll.gif . Tada klientems nepatinka, kad perplonos blakstienos. Kam tada augintis.
Viskas gerai, manau priprasite, kai sulaukstie dar daugiau komplimentu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 24 gegužės 2010 - 22:08
QUOTE(Tylene @ 2010 05 24, 23:31)
Aciuu 4u.gif  geriau tegu mato dabartines graziasias blakstienas biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tylene, o kaip su akiu jautrumu? Jos buvo jautrios tik proceduros metu? Ar dabar kazkaip veikia akis? Kuo valai tusa nuo priaugintu?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 05 24, 22:50)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tylene, o kaip su akiu jautrumu? Jos buvo jautrios tik proceduros metu? Ar dabar kazkaip veikia akis? Kuo valai tusa nuo priaugintu?

Zinok tik priauginimo metu asarojo, o dabar viskas joms gerai.smile.gif tusu nedazau, nes nereikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2010 05 25, 04:42)
Labai grazios Tylenes blakstienos  bigsmile.gif  tokios tankios ir tikrai jei nezinociau nepasakyciau, kad nesavos.

man tikrai patinka smile.gif

Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 24, 23:06)
Is to kas matosi viskas gerai.Nebent kampuciose reikejo ne 10mm, o  8 mm.
Del storio,. kad deti 0,10mm nesutinku schmoll.gif . Tada klientems nepatinka, kad perplonos blakstienos. Kam tada augintis.

Kartais tos plonutes labai pravercia kampuciuose, kai paskutiniosios blakstienos labai smulkutes ir linksta zemyn, o kliente nori "veduokles", priauginus visai plonytes islieka vientisa akies linija (nesutrumpeja akis) ir kamputis islieka pakeltas 4u.gif
Atsakyti
Idedu panasu atveji. Merginos tiesios blakstienos, o isoriniai kampai nulinke zemyn. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 25 gegužės 2010 - 23:46
Labai grazu. Mano blakstinos panasios. o tiap noretusi riestu. bet sakykite. ar tokiems i apacia ziurintiems blakstienoms, korekcijos reikia dazniau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 26 gegužės 2010 - 07:24
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 25, 23:40)
Idedu panasu atveji. Merginos tiesios blakstienos, o isoriniai kampai nulinke zemyn.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai pas mane kampuose gal net labiau pakelta, nei čia įdėtose foto ax.gif bet man pačiai per žemai blush2.gif draugė mano sakė, kad aš prisigalvoju nebūtų dalykų doh.gif biggrin.gif greičiausiai ji teisi ax.gif
Bet pas šitą mergina kaip gražiai riestos visos bigsmile.gif pas mane iš priekio žiūrint nelabai ir matosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 26 gegužės 2010 - 07:54
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 26, 01:40)
Idedu panasu atveji. Merginos tiesios blakstienos, o isoriniai kampai nulinke zemyn.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
[url=

o jus ar uzrietet jas?
pas mane labai panasios blakstienos, tik dar maziau ju sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 gegužės 2010 - 18:20
QUOTE(Luandra @ 2010 05 26, 09:24)
Labai grazu. Mano blakstinos panasios. o tiap noretusi riestu. bet sakykite. ar tokiems i apacia ziurintiems blakstienoms, korekcijos reikia dazniau?

Manau visoms skirtingai. Reikia atsargiaui nesioti. Kadangi savo auga vistiek zemyn, tai pirmoje eileje iskrenta kampuciai-labiau atsiklijuoja, nes pasitrina , lieciasi , paauga , tai dar paiilgeja ir t.t....
Istikruju tai visos klientes ateina 1 karta per menesi ir uzsiraso irkarto po menesio. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lilayte @ 2010 05 26, 11:35)
o jus ar uzrietet jas?
pas mane labai panasios blakstienos, tik dar maziau ju sad.gif

Ne. 4u.gif

I krampus dejau "C " formos 10 ir 8 mm. Visur kitur miksavau "B" formos ir "C" 11, 12mm o prie nosies "J" forma 9, 7 mm.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 26 gegužės 2010 - 09:52