Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(tikryte @ 2010 12 16, 10:25)
Norėjau paklausti - o jeigu savos blakstienos neužsirietusios į viršų, o, kaip tik, atvirkščiai - nulinkusios į apačią labai. Tai neišeis priauginamų gražiai pritaisyti prie tokių?  unsure.gif  Neišlis apačioje savos?

Istikruju, nelabai iseina padaryti graziai ( mano nuomone) . Jeigu blakstienos auga tiesiai, tai vienas dalykas, bet, jeigu "nulinkusios į apačią labai", tai sunku. Ir sakyciau nepraktiska. Tokios blakstienos trumpiau nesiojasi, nes dazniausia jos ir taip uzsikabina uz apatinio voko ( ypac kampai), o priaugintos dar labiau.
Visa situacija reikia matyti realiai, ant kiek tos blakstienos auga zemyn.

Ir dar . Del ko norite priaugintu balsktienu?Jeigu del to, kad Jusu ziuri zemyn, tai siuliciau geriau pasidaryti chemini blakstienu uzrietima, bus grazu. Jeigu del to, kad tingisi dazyti ir norisi riestu blakstienu, tai tada uzrietima+ priauginima smile.gif .
Vien priaugionimas bus nepraktiska ir blakstienos greiciau atsiklijuos, negu nukris kai ateina laikas. Dazniau reikes daryti korekcija ir kentes pinigine rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 gruodžio 2010 - 21:42
user posted image
Tiesios blakstienos dazniausia ir auga issiskietusios, sukriziotos, todel ir priaugintos painiojasi..
Ir siuo atveju geriau butu daryti chemini blakstienu uzrietima, bet pagailejome blakstienu dviem proceduram . Padareme tik priauginima. Laikomumas buvo visai nieko ( bet pirmi viestiek krito kampai) .Merginos blaktienos yra tiesios, tik kampai ziuri zemyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 gruodžio 2010 - 21:37
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 12 16, 22:11)
Istikruju,  nelabai iseina padaryti graziai ( mano nuomone) . Jeigu blakstienos auga tiesiai, tai vienas dalykas, bet, jeigu "nulinkusios į apačią labai", tai sunku. Ir sakyciau nepraktiska. Tokios blakstienos trumpiau nesiojasi, nes dazniausia jos ir taip uzsikabina uz apatinio voko ( ypac kampai), o priaugintos  dar labiau.
Visa situacija reikia matyti realiai, ant kiek tos blakstienos auga zemyn.

Ir dar . Del ko norite priaugintu balsktienu?Jeigu del to, kad Jusu ziuri zemyn, tai siuliciau geriau pasidaryti chemini blakstienu uzrietima, bus grazu. Jeigu del to, kad tingisi dazyti ir norisi riestu blakstienu, tai tada uzrietima+ priauginima  smile.gif .
Vien priaugionimas bus nepraktiska ir blakstienos greiciau atsiklijuos, negu nukris kai ateina laikas. Dazniau reikes daryti korekcija ir kentes pinigine  rolleyes.gif

/Lisa/, negasdink mergaiciu smile.gif tikrai nera taip baisu kaip nupasakojai, na bent man taip atrodo. Gal priklauso nuo priauginimo technikos, bet gi tokias priauginant ir stengies ta nusvirusi galiuka priaugint taip, kad jis pakiltu ir jo nesimatytu, naudoji riestesnes blakstienas. As rietimo pries priauginima niekad nesiulau, nes mano nuomone tai beprasmis darbas, kai galima priauginant viska paslepti.
user posted image
sios nera super tiesios (bet tikrai ir su tiesesnem vaizdas ir laikomumas neprastesnis), bet ganetinai tiesios, labai mazutes ir gan retos, o priauginus vaizdas visiskai priesingas, jokiu tiesiu galiuku nesimato, mergina daros korekcija mazdaug kas menesi 4u.gif
Atsakyti
Sojertoma, naudoju kelias technikas smile.gif Sioje tavo idetoje nuotraukoje sakyciau iprastos blakstienos. Labai daznas variantas. Kalbu apie ziurincias zemyn.

Is praktikos. Kada blakstienos ziuri zemyn ( nekalbu apie tiesias) pries padarant rietima, o tada priauginima ir rezultatas geresnis ir ilgiau kampai laikosi. Dar kalbant apie kampuciu laikomuma juk priklauso ir nuo ilgio savo naturaliu blakstienu-ziurinciu zemyn.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 gruodžio 2010 - 23:02
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 12 16, 23:54)
Sojertoma, naudoju kelias technikas  smile.gif  Sioje tavo idetoje nuotraukoje sakyciau iprastos blakstienos.  Labai daznas variantas. Kalbu apie  ziurincias zemyn.

Is praktikos. Kada blakstienos ziuri zemyn ( nekalbu apie tiesias) pries padarant rietima, o tada priauginima ir rezultatas geresnis ir ilgiau  kampai laikosi. Dar kalbant apie kampuciu laikomuma juk priklauso ir nuo ilgio savo naturaliu blakstienu-ziurinciu zemyn.

na ne visai jos iprastos, iprastos man rods tada kai ziuri nuo akies obuolio, o ne i ji. Bet, zinoma sitos kaip sakiau nera super zemyn ziurincios, tik tokios problematiskesnes smile.gif neradau nuotraukos, butinai atkapstysiu, nes noriu pasakyt, kad viskas imanoma smile.gif Na nebent tokia padetis, kai kliente atsimerkus per blakstienas turi ziuret kaip per grotas, tuomet jau be rietimo niekaip neissiversi, bet argi taip buna? manau, kad ypac retai smile.gif
Atsakyti
Siap, kiekvinos blakstienos idividuali situacija. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 gruodžio 2010 - 23:26
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 12 16, 00:11)

aciu 4u.gif

QUOTE(diesel_ @ 2010 12 16, 00:46)
Labai tvarkingai padaryta  4u.gif  Kokio  ilgio blakstienas dejo? Pas kokia meistre ir kokiam mieste daretes?

esu del to laiminga wub.gif nes jau ne pirma kart deduosi ten pat rolleyes.gif o dejo 9, 10, 11mm mirksiukas.gif
dariausi pas Pentarda Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat būtent man ir nepasisekė dėl blakstienų - jos "žiūri" žemyn. Kažkada bandžiau cheminį balkstienų užrietimą - pradžioje patiko, bet paskui pradėjo labai kristi blakstienos, o jų aš ir taip turiu mažai verysad.gif
Vienos kosmetologės paklausiau dėl priauginimo, kuri tuo užsiima, tai ji man atsakė kad man nieko neišeitų. Taip ir kankinuosi kas ryta po pusvalandį dažydama šlapiu tušų blakstienas ir jas riesdama į viršų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2010 12 17, 13:48)
Labai naturaliai graziai thumbup.gif ir dar tos mergaites tokia grazi-sveika oda wub.gif Sekmes darbukuose

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tikryte @ 2010 12 17, 11:06)
Vat būtent man ir nepasisekė dėl blakstienų - jos "žiūri" žemyn. Kažkada bandžiau cheminį balkstienų užrietimą - pradžioje patiko, bet paskui pradėjo labai kristi blakstienos, o jų aš ir taip turiu mažai  verysad.gif
Vienos kosmetologės paklausiau dėl priauginimo, kuri tuo užsiima, tai ji man atsakė kad man nieko neišeitų. Taip ir kankinuosi kas ryta po pusvalandį dažydama šlapiu tušų blakstienas ir jas riesdama į viršų  doh.gif

jeigu idetumete savo akyciu nuotrauka su nedazytomis blaktienomis, butu daug paprasciau ivertinti kaip ten istikruju yra ir jums patarti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norejau pasiteirauti: internete radau skelbimu, kur pardavinejami priauginamu blakstienu rinkiniai, ir kilo klausimas, kokios blakstienos tuose rinkiniuose, ir ar imanoma, ten esanciomis priemonemis, kokybiskai priauginti (kaina nesiekia nei 300lt)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(n-trance @ 2010 12 19, 14:12)
Sveikos  4u.gif
Norejau pasiteirauti: internete radau skelbimu, kur pardavinejami priauginamu blakstienu rinkiniai, ir kilo klausimas, kokios blakstienos tuose rinkiniuose, ir ar imanoma, ten esanciomis priemonemis, kokybiskai priauginti (kaina nesiekia nei 300lt)? g.gif

Viska reikia matyti kas i ta rinkini ieina. Gal 2dezutes blk + klijai + remuveris. Tada kaina normali smile.gif Jeigu daug visko, tai kokybes negali buti.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 12 19, 13:49)
Viska reikia matyti kas i ta rinkini ieina. Gal  2dezutes blk + klijai + remuveris. Tada kaina normali  smile.gif  Jeigu daug visko, tai kokybes negali buti.

Aciu uz atsakyma 4u.gif Vat toks aprasymas buvo:
Į rinkinį įeina: 1 vnt. Klijai blakstienų priauginimui 15 ml, 1 vnt. Blakstienų klijų nuėmėjas, 1 vnt. Indelis riestų blakstienų 8 mm., 1 vnt. Indelis riestų blakstienų 10 mm., 1 vnt. Indelis riestų blakstienų 12 mm., 1 vnt. indelis purpurinės spalvos blakstienų, 1 vnt. indelis mėlynos spalvos blakstienų, 1 vnt. indelis rudos spalvos blakstienų, žirklutės, 1 vnt. tiesus pincetas, 1 vnt. lenktas pincetas, 2 vnt. šukutės, 1 vnt. stikliukas, 1 vnt. guminis oro pūteklis klijams džiovinti, 1 vnt. dvd instrukcija Anglų kalba, visa tai yra sudėta į dėžutę su veidrodėliu smile.gif
Tik va, klausimas, ar nebus kinieciu gamybos g.gif
Atsakyti