Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Nezinau ar gerai darau, as siulau ateiti ir pasiziureti gyvai. nei mano paneles nori kad ju foto butu belenkur siuntinejamos nei as noriu kad kazkas ju foto kopijuotu ir belenkur talpintu.
Atsakyti
Esu prisiauginusi 3D Lashes, bet jau 3dieną blakstienos kuokšteliais krito. Matyt, meistre gera pakliuvo user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 17 lapkričio 2010 - 16:51
QUOTE(Indra A. @ 2010 11 17, 17:48)
Esu prisiauginusi 3D Lashes, bet jau 3dieną blakstienos kuokšteliais krito. Matyt, meistre gera pakliuvo user posted image

tikriausiai kazkas negerai jeigu krito kuoksteliais. paprastai kelios tikrai gali iskristi ir kita diena po priauginimo, tai normalu kai klijuojama ant daugumos blakstienu.
bet jeigu kuoksteliais..arba jos sukibo tarpusavyje arba jums augino kuokstelius?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 16, 18:39)
sojertoma, todėl ir reik dėt ant foto savo vardą, iniciatalus ir kažką tokio, ir ne kamputyje, kad apkirptų su programa  mirksiukas.gif

Vitulka, is klaidu mokomes doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tankas @ 2010 11 17, 10:55)
Nezinau ar gerai darau, as siulau ateiti ir pasiziureti gyvai. nei mano paneles nori kad ju foto butu belenkur siuntinejamos nei as noriu kad kazkas ju foto kopijuotu ir belenkur talpintu.

na as visada pasiklausdavau ar nieko pries, net sakyciau jos buvo labai uz, aisku ne visos smile.gif
o kaip ateiti pasiziureti gyvai? kai dirbi? man nelabai patinka kai mane stebi bedirbant, trukdo susikaupt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 17 lapkričio 2010 - 17:54
QUOTE(Indra A. @ 2010 11 17, 18:48)

smile.gif Juk uzrasa galima uzdeti koki tik nori, ar 3D, ar kita firma smile.gif . Jeigu matote tikra kuoksteli, reiskes taip ir yra. Girdejau, kad yra gudruoliu, kurios ispradziu po viena priaugina, o tada dar kuoksteliu paklijuoja. Kad tankiau butu doh.gif . Man toks vaizdas primena sukytes kur blakstienoms sukuoti -viena puse sepetukas, o kita plasmasiniai dantukai. Nesuprantu kaip gali klientems patikti toks nenaturalus vaizdas doh.gif .
+ Dar kuoksteliai dazniausia buna bukais galais, kaip nukirptais. Tai tikrai baisiai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 17 lapkričio 2010 - 21:51
QUOTE(Indra A. @ 2010 11 17, 17:48)

jei kuoksteliais krenta, tai arba blakstienos prie saknu susiklijavusios viena su kita, bet kad jos taip kristu reiketu joms ir poveikio is salies. labai tiketina, kad jums sudetos kuoksteliais, o kuoksteliai ivairus buna - po 2,3,5 ar net daugiau blakstienu. pritarsiu Lisai - kuoksteliai, dazniausiai, buna bukais galiukais

kaip ankstesniuose pasisakymuose minejau, teko ir man atsusidurti tokioje situacijoje. man taip buvo sudeta , nors turejo buti ne kuoksteliai, o po viena blakstiena. lazdynu rajone anais laikais dirbo, dabar nezinau. viena karta tebuvau apsilankiusi
Papildyta:
QUOTE(jussstute @ 2010 11 17, 22:56)
sveikos,

as taip pat labai noreciau prisiauginti blakstienytes, kuris laikas jau apie jas svaistu  wub.gif  tik vis neapsisprendziu kur kreiptis, labai noreciau pas LISA tik gaila kad ji vilniuje, o as kaune, bet vis kamuoja mintis, sokt i automobili ir lekt i sostine  lotuliukas.gif nes esu begalo suzaveta darbais  4u.gif  dar galvoju apie rykute, bet truksta jos darbeliu siek tiek..  blush2.gif

pasiskaitykite atsiliepimus - Kaune yra ne prastesniu meistriu. patarciau rinktis meistre pagal atsiliepimus, nes nuotraukos ne visada informatyvios - galutinis rezultatas labiausiai priklauso nuo jusu nuosavu blakstienu. t.y. ju kiekio. bent jau mano praktikoje
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 11 17, 16:52)
o kaip ateiti pasiziureti gyvai? kai dirbi? man nelabai patinka kai mane stebi bedirbant, trukdo susikaupt schmoll.gif

na ne, as daug maz juk zinau kada baigsiu, tai pasakau laika, ir ateina. aisku cia ne masiskai tokie "ziurejimai" vyksta tiesiog nuo zmogaus priklausa. daugumai uztenka pasiulymo ateiti pasiziureti ir ateina tiesiai priauginimui
Atsakyti
gerai jei kliente sutinka, juk tikriausiai su jos sutikimu ateina i ja paziureti
as tai kategoriskai nesutikciau nei iskart po proceduros, juolab proceduros metu.. nesu koks muziejaus eksponatas:))
Atsakyti
QUOTE(jussstute @ 2010 11 17, 21:56)
sveikos,

as taip pat labai noreciau prisiauginti blakstienytes, kuris laikas jau apie jas svaistu  wub.gif  tik vis neapsisprendziu kur kreiptis, labai noreciau pas LISA tik gaila kad ji vilniuje, o as kaune, bet vis kamuoja mintis, sokt i automobili ir lekt i sostine  lotuliukas.gif nes esu begalo suzaveta darbais  4u.gif  dar galvoju apie rykute, bet truksta jos darbeliu siek tiek..  blush2.gif

sveika. parekomenduosiu bandyti pas Pentarda. As pas ja dejaus - labai kruopsciai deda, parekomenduoja ilgius ir tt. ir dar kas patiko - labai rupinas, kad klijai butu geresni - pamenu kai tik pradejo klijuoti, kaip pergyveno, kad nealergizuojanciu kliju nespejo isigyt, dare su standartiniais, o man paraudo akis (jautri buvau) tai sekanciam kartui jau jautriu akiu klijukai buvo.
ir laikydavo man ilgokai - eidavau kas kokias 5 sav as pas ja... tik kai pasikeite finansine padetis, teko pristabdyt, bet jau po biskiuka planuoju (dabar laukiuos, tai po nestumo) keliauti pas ja i svecius smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, norėjau paklausti, o išmokti šio amato įmanoma? ax.gif blush2.gif Ta prasme, išmokti, kad dirbti kad ir kaip papildomą darbuką, ne tik dėl savęs ar poros draugių mirksiukas.gif Ir kaip įmanoma išmoktio gerai dirbti, jei kursai trunka 1 dieną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 11 22, 15:01)
Mergaitės, norėjau paklausti, o išmokti šio amato įmanoma?  ax.gif  blush2.gif  Ta prasme, išmokti, kad dirbti kad ir kaip papildomą darbuką, ne tik dėl savęs ar poros draugių  mirksiukas.gif  Ir kaip įmanoma išmoktio gerai dirbti, jei kursai trunka 1 dieną?  g.gif

ismokti, zinoma, kad imanoma:)
as manau svarbiausia, kad darbas patiktu ir butu noras stengtis, nes kai jis nepatinka dazniausiai nieko doro neiseina. Ir aisku butina praktika, kuo jos daugiau ir dazniau tuo su kiekvienu kartu darbas atliekamas geriau. Per kursus mokoma technikos, kaip taisyklingai atlikti procedura, o jau praktikos kiekvienas semiasi pats ir tik nuo noro priklauso rezultatas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 11 22, 17:05)
ismokti, zinoma, kad imanoma:)
as manau svarbiausia, kad darbas patiktu ir butu noras stengtis, nes kai jis nepatinka dazniausiai nieko doro neiseina. Ir aisku butina praktika, kuo jos daugiau ir dazniau tuo su kiekvienu kartu darbas atliekamas geriau. Per kursus mokoma technikos, kaip taisyklingai atlikti procedura, o jau praktikos kiekvienas semiasi pats ir tik nuo noro priklauso rezultatas  4u.gif

O kas tais bandomaisiais triušiais norės būti? blush2.gif Nors gal pasitaiko, jei žmogus kruopštus, iš karto išeina neblogai, tik laiko daugiau sugaišti? ax.gif
Atsakyti