Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Vannila @ 2010 11 13, 13:20)
Viskas tvarkoje. Akyčių nebeskauda, tik matau dar kaip per miglą su kairiąja... blush2.gif  Ačiū padėjėjai už vaistukus, jie tikrai Stebūklingi  thumbup.gif

regos astrumas atsistatys per savaite dvi
bet tepaliuka dar naudokite apie savaite bent nakciai ir akytes bus kaip naujos:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 13 lapkričio 2010 - 12:26
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 13, 09:18)
as vis delto liksiu prie nuomones, kad klijai is esmes skirtingos sudeties, o ne tie patys tik skirtingais pavadinimais (t.y. ispilstyti i skirtigo dizaino buteliukus)
del kokybisku blakstienu - pritariu is dalies. visos jos sintetines. skirtumas tik tas, kad vienur daugiau plastiko, kitur maziau.
o naturaliu gyvunines (kailio) ar zmogaus kilmes tiesiog nera prekyboje.

Klijai kazkiek tikrai skiresi. Pvz "3D Lashes" fiormos visai kitokie, nei "blink" ir kiti mano bandyti. Laiko jie gerai ( 3 lygio) , ber nepasakyciau, kad man patiko su jais dirbti ( kai jau turejau paligynimas su kitais). Ir kvapas siek tiek skyresi ir konsistencija. Tikrai jie kitokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 13 lapkričio 2010 - 15:35
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 12, 14:33)

as ir situos naudoju bigsmile.gif man jie patinka ir greitu dziuvimu ir geru laikymu thumbup.gif

QUOTE(sojertoma @ 2010 11 12, 19:38)
jus turbut nesate bandziusi Xtremu ar Deluxu, ju sukibimas zymiai geresnis negu Blinko. Blinkai, kad ir labai skysti, bet isdziuna ne taip staigiai ir laikosi prasciau  smile.gif

g.gif tikrai ir as nebandzius situ g.gif
bet ir Blink laiko tai visai gerai thumbup.gif palyginimui- vakar mergina po 2men paskambino sako neseniai tik kritinet pradejo tai kitai savaitei ateit noreciau...tai sakau kelios blakstienos like? ta sako vienoj aky nemazai dar kitoj tik maziau...na bus matyt kaip atrodo akytes po 2men, bet diskomforto matyt nejaute, jei nesirode, nors papildymus tikrai dazniau reik darytis, bet gal dar ir nuo organizmo priklauso

QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 13, 02:07)
As galvoju, kad daugelis kliju yra tie patys, tik buteliuku skirtingi pavadinimai. Kiekviena firma savo uzdeda. Kaip ir blakstienos. Kaip jau sakiau butent  "blink" maciau Makvoje kitu pavadinimu. Svarbu, kad butu kokybiskos blakstienos, geri kokybyski klijai , kurie ir dziuna greita ir laiko pakankamai gerai ir nera labai kenksmingi. ( kalbu tik apie geros kokybes klijus).

drinks_cheers.gif as irgi taip manau
uztenka i kitas produkcijas paziurek kaip tie patys produktai tik su kitu firmu pavadinimais keliauja po pasauli doh.gif

QUOTE(Vannila @ 2010 11 13, 14:20)
Viskas tvarkoje. Akyčių nebeskauda, tik matau dar kaip per miglą su kairiąja... blush2.gif  Ačiū padėjėjai už vaistukus, jie tikrai Stebūklingi  thumbup.gif

wau bigsmile.gif kaip smagu thumbup.gif balioncikas sia proga tau 4u.gif ir padejejai uz gera patarima dar vienas 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Pentarda smile.gif 4u.gif .

O sesei jau apibyrėjo, bet dar laikosi neblogai. Manau papildymo po kelių savaičių reikės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannila @ 2010 11 13, 19:47)
Ačiū Pentarda   smile.gif  4u.gif .

O sesei jau apibyrėjo, bet dar laikosi neblogai. Manau papildymo po kelių savaičių reikės.  smile.gif

Na tikrai nuosirdziai dziaugiuosi ,ka tau gereja mirksiukas.gif

Na o sesei juk ne visas senasias blakstienas pakeiciau, mano tik papildyta ax.gif tikslingiausiai matysis kai susides visos vienos firmos ir su tais paciais klijais mirksiukas.gif be to jos toks darbas kad jos blakstienos turi buti kasdien taip kaip ka tik uzdetos , todel jai svarbi kiekviena blakstienyte mirksiukas.gif o kitos tiesiog gal nekreipia tiek demesio ar susisukuoja daugiau sklaidydamos blakstienas i visas puses arba tiesiog nuo organizmo dar juk viskas priklauso, visos mes esame skirtingos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 13 lapkričio 2010 - 18:15
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 13, 00:46)
nesu su jais dirbusi, bet esu juos "nesiojusi"
vieni nelabai laike - blakstienos nukrisdavo be mano naturaliu
o kiti neprisimenu del ko nepatiko, nes labai daug tu kliju bandyta

o kurie is mano paminetu blogai laike? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 13, 00:19)
As irgi naudojau Blink, bet labai kazko nepastebejau.
Del sukibimu, nezinau, mano daugelis bandytu kliju laiko gerai ir negaliu teigti, kad vieni ilgiau laiko, o kiti trumpiau . Su visas klientes isnesiodavo blakstienas mazdaug venoda laika. Del greito dziuvimo ir komforto darbe jau kitas kalba. Cia galima iskirti vienius ar kitus klijus.

del sukibimo turejau omeny, pati ta momenta, kad butent blinkai nesukimba staigiai, reikia braukyt kelis kart per blakstiena ir dar po keliu sekundziu galima ja nuimt smile.gif jie tokie skalsesni sakyciau, del to gal ir dregme juos labiau veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 11 13, 20:24)
Papildyta:
del sukibimo turejau omeny, pati ta momenta, kad butent blinkai nesukimba staigiai, reikia braukyt kelis kart per blakstiena ir dar po keliu sekundziu galima ja nuimt smile.gif jie tokie skalsesni sakyciau, del to gal ir dregme juos labiau veikia smile.gif

Manau kiekvienai meistrei skirtingai. Koleges drauge bande Deliuxu, tai nepatiko. Atsiklijuodavo blk. dibtine greitai. Manau kiekviena meistre atranda savo priemones smile.gif
Nors as visada linkusi ieskoti dar tobulesniu. biggrin.gif Kaip nors ir Deliuxus isbandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 14 lapkričio 2010 - 21:55
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 14, 22:52)
Manau kiekvienai meistrei skirtingai. Koleges drauge bande Deliuxu, tai nepatiko. Atsiklijuodavo blk. dibtine greitai. Manau kiekviena meistre atranda savo priemones  smile.gif
Nors as visada linkusi ieskoti dar tobulesniu.  biggrin.gif Kaip nors ir Deliuxus isbandysiu.

keista, gal kazka netaip dare arba taip sutapo, man taip nera buve su jais g.gif pabandyk butinai smile.gif
Atsakyti
jau nebe pirma karta randu skelbimu internete su mano darytu darbu nuotraukomis, vienas ju skelbimas
Vardas: Giedrė
Tel.nr: +37062408584
user posted image

pasiskambinusi paklausiau kodel taip negraziai elgiasi, atgal gavau rekavimo pliupsni ir man buvo palinketa gero vakaro doh.gif smile.gif
labai pikta, negi dabar kiekviena reikes viesinti, kad neuzsiimtu tokiais darbeliais..
P.S. manosios yra 2 ir 3ioji, jos darytu darbu kaip suprantu nera isvis. Labai siulyciau ir kitoms kolegems atradus tokius dalykus parasyti, kad poto netektu atsakyneti i klausimus, del prasto blakstienu priauginimo.
Negrazu skusti, bet jau supykau tai baisingai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 15 lapkričio 2010 - 20:45
QUOTE(sojertoma @ 2010 11 12, 18:38)
jus turbut nesate bandziusi Xtremu ar Deluxu, ju sukibimas zymiai geresnis negu Blinko. Blinkai, kad ir labai skysti, bet isdziuna ne taip staigiai ir laikosi prasciau  smile.gif

QUOTE(sojertoma @ 2010 11 13, 19:24)

tie pirmieji:)
Atsakyti
sojertoma, todėl ir reik dėt ant foto savo vardą, iniciatalus ir kažką tokio, ir ne kamputyje, kad apkirptų su programa mirksiukas.gif

bet čia ne vieta, manau, tokius dalykus aiškint, kaip ir jūsų diskusijos apie klijus. Klientėm vargiai rūpi kokiais klijais klijuojat, svarbu tik rezultatas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu kodėl, įdomu. Ypač po to įvykio su forumietės akytėm, kai nusvilo..
Juk klijai - blakstienų priauginimo dalis, o apie ką tema? biggrin.gif smile.gif
Atsakyti