Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

as manau, kad reakcija ne apskritai klijams ar blakstienoms (nes sintetikai irgi gali buti alergija, o visos tokios ir yra kaip jas bevadintu), o kazkokia kad ir vienai, bet konkreciai sudetiniai daliai. vienur ta "chemija" gali buti sudetyje, kitur - ne

maciau man adresuotu pasisakymu, bet tik permeciau akimis
rytoj atrasysiu, nes neturiu po ranka kliju
Atsakyti
As irgi isbanziau daug kliju. ( Kartu su kolege irgi viena is pradininkiu smile.gif . Priauginejo pirma karta blakstienas pries 6-7 metus) . Is mano bandytu skirtumus maciau tik darbo komforte.( ilgai dziuna, per daug skysti, arba per daug tirsti), keli gal trumpiau laike, o gal tiesiog taip pasitaike ( pvz. silpnesnes kliente blakstienos, greiciau keitesi). Iki dabar vis ieskau dar geresniu-tobulu biggrin.gif
Del alergijos sukilimo is mano bandytu nebuvo pastebeta nei vienu. ( apie blogos kokybes klijus nekalbu). Kaskada , mano patis pirmi priauginimai buvo daryti tokiais baisiais klijais ir kaip tik pradejau dometis ir suzinojau, kad buna ir kitokie klijai (apart tu , kuris isiule mane mokinanti meistre) ir skirtingos blakstienos-geros kokybes, o ne kietos zilkos, kad proceduros metu neturi grauzti akiu, kad yra specialus geliniai paakiu pleistriukai komfortiskam darbui ir kitos naujioves, kuriu nezinojau. Viskas pasikeite. biggrin.gif
Atsakyti
Dar viena veikeja pardavineja blakstienu reikmenis. gun_bandana.gif Saugokites situ prekiu merginos.

http://www.skelbiu.l....php?id=9703755
Atsakyti
Na va, man jau žymiai geriau ax.gif . Akytę dar peršti, paraudusi Ji, bet PAGALIAU galiu atsimerkti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 10, 21:06)
Dar viena veikeja pardavineja  blakstienu reikmenis. gun_bandana.gif  Saugokites situ prekiu merginos.

http://www.skelbiu.l....php?id=9703755

o taip, sitos priemones tai pagerintos, ypac tirpiklis kliju, atsimenu buvai davusi man jo pauostyti.. doh.gif nors paciu kliju nesu maciusi ir bandziusi, gal ten dar prasciau smile.gif
bet juk ir perka ir dirba su tokiom, o poto pasakoja klientes apie blakstienu priauginimo trukumus, perstejimus, alergijas ir visa kita.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Vannila @ 2010 11 11, 10:58)
Na va, man jau žymiai geriau  ax.gif . Akytę dar peršti, paraudusi Ji, bet PAGALIAU galiu atsimerkti  doh.gif  lotuliukas.gif

labai smagu, kad sveikstate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tankas @ 2010 11 09, 14:07)
Vi-Vian gal galite nurodyti kokius klijus naudojate, pvz as taip pat noreciau isbandyti. juo lab kad jus juos pripazinote kaip geriausius. aciu

Blink

kadangi skelbimu nededu, o blakstienas dedu tik pazistamiems, tai nezinau kaip placiai tuos klijus naudoja kitos merginos. bet manau, kad tikrai naudoja, nes jie tikrai labai geri

dar man neblogi amerikietiski, bet pavadinimo nerisienu. toks juodas buteliukas su baltu kamstuku uzsukamu. buteliukas is formos nagu lako buteliuka primena. bet jis yra ziauriai brangu, o buteliukas mazas. ir dziusta ilgiau nei tas Blink

Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 12, 13:33)
Blink

kadangi skelbimu nededu, o blakstienas dedu tik pazistamiems, tai nezinau kaip placiai tuos klijus naudoja kitos merginos. bet manau, kad tikrai naudoja, nes jie tikrai labai geri

dar man neblogi amerikietiski, bet pavadinimo nerisienu. toks juodas buteliukas su baltu kamstuku uzsukamu. buteliukas is formos nagu lako buteliuka primena. bet jis yra ziauriai brangu, o buteliukas mazas. ir dziusta ilgiau nei tas Blink

jus turbut nesate bandziusi Xtremu ar Deluxu, ju sukibimas zymiai geresnis negu Blinko. Blinkai, kad ir labai skysti, bet isdziuna ne taip staigiai ir laikosi prasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 12, 14:33)
Blink

As irgi naudojau Blink, bet labai kazko nepastebejau.
Del sukibimu, nezinau, mano daugelis bandytu kliju laiko gerai ir negaliu teigti, kad vieni ilgiau laiko, o kiti trumpiau . Su visas klientes isnesiodavo blakstienas mazdaug venoda laika. Del greito dziuvimo ir komforto darbe jau kitas kalba. Cia galima iskirti vienius ar kitus klijus.
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 11 12, 18:38)
jus turbut nesate bandziusi Xtremu ar Deluxu, ju sukibimas zymiai geresnis negu Blinko. Blinkai, kad ir labai skysti, bet isdziuna ne taip staigiai ir laikosi prasciau  smile.gif

nesu su jais dirbusi, bet esu juos "nesiojusi"
vieni nelabai laike - blakstienos nukrisdavo be mano naturaliu
o kiti neprisimenu del ko nepatiko, nes labai daug tu kliju bandyta
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 13, 01:46)
nesu su jais dirbusi, bet esu juos "nesiojusi"
vieni nelabai laike - blakstienos nukrisdavo be mano naturaliu
o kiti neprisimenu del ko nepatiko, nes labai daug tu kliju bandyta

As galvoju, kad daugelis kliju yra tie patys, tik buteliuku skirtingi pavadinimai. Kiekviena firma savo uzdeda. Kaip ir blakstienos. Kaip jau sakiau butent "blink" maciau Makvoje kitu pavadinimu. Svarbu, kad butu kokybiskos blakstienos, geri kokybyski klijai , kurie ir dziuna greita ir laiko pakankamai gerai ir nera labai kenksmingi. ( kalbu tik apie geros kokybes klijus).
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 13, 01:07)
As galvoju, kad daugelis kliju yra tie patys, tik buteliuku skirtingi pavadinimai. Kiekviena firma savo uzdeda. Kaip ir blakstienos. Kaip jau sakiau butent  "blink" maciau Makvoje kitu pavadinimu. Svarbu, kad butu kokybiskos blakstienos, geri kokybyski klijai , kurie ir dziuna greita ir laiko pakankamai gerai ir nera labai kenksmingi. ( kalbu tik apie geros kokybes klijus).

as vis delto liksiu prie nuomones, kad klijai is esmes skirtingos sudeties, o ne tie patys tik skirtingais pavadinimais (t.y. ispilstyti i skirtigo dizaino buteliukus)
del kokybisku blakstienu - pritariu is dalies. visos jos sintetines. skirtumas tik tas, kad vienur daugiau plastiko, kitur maziau.
o naturaliu gyvunines (kailio) ar zmogaus kilmes tiesiog nera prekyboje.
Atsakyti
Viskas tvarkoje. Akyčių nebeskauda, tik matau dar kaip per miglą su kairiąja... blush2.gif Ačiū padėjėjai už vaistukus, jie tikrai Stebūklingi thumbup.gif
Atsakyti