QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 09, 13:48)
o as naudoju tik vienus klijus - jos ir mano nuomone jie geriausi is visu isbandytu
Labai noretusi suzinoti kas per klijai?
Papildyta:
QUOTE(Vannila @ 2010 11 09, 16:36)
Ačiū Vi-Vian už patarimus. Aš jau šiek tiek atsimerkiau
, bet skausmas dar nemažas akytėje...
O Tankiuk, atsiprašau, kad neatrašiau į až, prisimenu, kad rašei, atrašysiu vakare
Bent anksciau ji naudojo Perfekt silk leshes klijus. Blakstienos skirtingos-tarp ju is 3d lashes. Maciau jos darbus-tvarkingi. Klijai sitos firmos yra geri. (Kalbu apie kenksminguma) . Visa kita priklauso nuo Jusu noru, galymybiu ( kokias turite savas naturalias blakstienas) ir kontakto su meistre
Tiesa, nezinau, ar turi storesniu 0.20mm blk.
Papildyta:
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 09, 13:48)
zo valykliu, arba kad ir paprastu veido toniku, tik uztruksite ilgiau
o situacija del jusu akiu aiski - jus alergiska priemonems. o jei dar priemones but ne itin kokybiskos ..
Dar noriu pasakyti, atsiradus alergijai ( nuo priemoniu) , jau nebus labai svarbu pas kokia mestre eistis poto. Simptomai kartosis, net su geros kokybes klijais( aisku su blogais, gal but butu dar baisiau ) .
Merginos, visos mes individualios ir turiu klientes, kurios 2,5 metu be pertraukos nesioja blk ir jokios alergijos. Gal buvo koki viena rudeni siek tiek paraudimas, nezejimas ( silpnesnis imunitetas, vitaminu trukumas) . Liepiau nusiimti, bet neklauso. Palasino lasiuku -viskas praejo ir toliau nesioja.
As asmeniskai turejau priaugintas blk pries 1,5 metu. Viskas buvo gerai, nusiemiau. Po keliu menesiu nuo paakiu kremo prasidejo alergija-pakeiciau krema ir viskas praejo. Bet dar po keliu menesiu vel prisiauginau blk. ir vel alergija kaip nuo kremo. Viskas po keliu dienu praeina, bet diskomfortas baisus . ( buvau pas kita meistre-kiti klijai) Visai neseniai -pamirsau apie alergija ir vel prisiauginau blk-dar pas kita meistre ir vel tas pats
. Zinau, kad visu meistriu klijai buvo kokybyski. Va taip
. Dabar nerizikuoju, bet manau po kiek laiko vel pabandysiu.