Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Vi-Vian, Ačiū Tau labai.

Mano sesė liepė LABAI padėkoti Pentardai už gražų darbą, ir labai malonų priėmimą smile.gif wub.gif .

Tankiuk, dėkui wub.gif wub.gif

Dar nekas. Bet įsigysiu tą rekomenduojamą tepaliuką, gal praeis..
Atsakyti
QUOTE(Vannila @ 2010 11 06, 21:57)
Vi-Vian, Ačiū Tau labai.
Mano sesė liepė LABAI padėkoti Pentardai už gražų darbą, ir labai malonų priėmimą  smile.gif  wub.gif .

Tankiuk, dėkui  wub.gif  wub.gif

Dar nekas. Bet įsigysiu tą rekomenduojamą tepaliuką, gal praeis..

Malonu ,kad patenkinta liko flirt.gif o tau paciai dideles kantrybes, stiprybes ir kad viskas gerai baigtusi su akytemis 4u.gif
Atsakyti
Ačiū. Nusipirkau rekomenduotus vaistukus, gydausi toliau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, paskaičius kaip jūs džiaugiatės savo kerinčiomis blakstienomis ir aš tokių užsimaniau smile.gif 4u.gif O būtina papildymus darytis kas 3 savaites? koks galimas ilgiausias laiko tarpas? Nes nelabai turiu laiko tokioms procedūroms taip dažnai unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2010 11 07, 20:51)
Sveikos merginos, paskaičius kaip jūs džiaugiatės savo kerinčiomis blakstienomis ir aš tokių užsimaniau smile.gif 4u.gif  O būtina papildymus darytis kas 3 savaites? koks galimas ilgiausias laiko tarpas? Nes nelabai turiu laiko tokioms procedūroms taip dažnai unsure.gif  unsure.gif

Butina kas 3 sav, arba bent kas 4 sav. Kitaip grozio nebus ir kam tada tos priauginamos blakstienos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 07, 20:12)
Butina kas 3 sav, arba bent kas 4 sav. Kitaip grozio nebus ir kam tada tos priauginamos blakstienos.  smile.gif

nu juk nebutina daryt aplamai papildymu kaip as pvz. nedariau nei vieno, prisiauginau savo sventei, kai po menesiuko pradejo kristi, pradejau dazyti ir taip iskrito visos, o kitos tuo metu ataugo, na aisku nebent norima ilgam laikui jas tureti, tada jau Lisos tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2010 11 07, 19:51)
Sveikos merginos, paskaičius kaip jūs džiaugiatės savo kerinčiomis blakstienomis ir aš tokių užsimaniau smile.gif 4u.gif  O būtina papildymus darytis kas 3 savaites? koks galimas ilgiausias laiko tarpas? Nes nelabai turiu laiko tokioms procedūroms taip dažnai unsure.gif  unsure.gif

galite ir po 5 sav, jei jums patiks vaizdas. bet meistrei daryti toki "papildyma" uztruks ilgiau nei po 3-4sav unsure.gif
bet jums paciai tikriausiai noresis pataisyti po 3-4, nes bus labai grazu
Atsakyti
Man po dviejų savaičių visada verkiant korekcijos reikėjo. Nes kai ilgos labai, tai klaikiai atrodo penkios ilgos likusios ant akies, o kitos trumpos. Blogiau, nei išvis tik trumpos būtų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannila @ 2010 11 08, 19:49)
Man po dviejų savaičių visada verkiant korekcijos reikėjo. Nes kai ilgos labai, tai klaikiai atrodo penkios ilgos likusios ant akies, o kitos trumpos. Blogiau, nei išvis tik trumpos būtų...  doh.gif

po 2 sav 5 blakstienos?? unsure.gif
Atsakyti
Praktiškai doh.gif . Viena akis puikiai laikos, kita visada iškrisdavo. Traktavo visos meistrės, kad čia pirmosios klaida. Buvo ten baisokų dalykų.

Beje, jau gėrėja. Ūmiai.

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannila @ 2010 11 08, 21:12)
Praktiškai  doh.gif .  Viena akis puikiai laikos, kita visada iškrisdavo. Traktavo visos meistrės, kad čia pirmosios klaida. Buvo ten baisokų dalykų.

Beje, jau gėrėja. Ūmiai.

Ačiū  wub.gif

nu del kritimo per 2 sav iki 5 - laaabai blogai. prasti klijai, blakstienos per storos ir/ar per ilgos arba prastas darbas (tas man maziau tiketina)
bet tikekimes, kad tiesiog blakstienos atsiklijuodavo nuo jusiskiu, o ne iskrisdavo su jusu nuosavomis

o del gijimo, labai smagu!! gydykites!
sekame jusu akyciu busena! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannila @ 2010 11 08, 19:49)
Man po dviejų savaičių visada verkiant korekcijos reikėjo. Nes kai ilgos labai, tai klaikiai atrodo penkios ilgos likusios ant akies, o kitos trumpos. Blogiau, nei išvis tik trumpos būtų...  doh.gif

zinote, as manau, kad jusu akies nervu uzdegimas gali buti net ne nuo apatiniu blakstienu priauginimo. tai tiesiog galejo buti "paskutinis lasas", nes atmerktomis akimis. jusu akies nervai, matomai, buvo dirginami nuo anksciau, jei daretes kas dvi savaites. ar del daznumo, ar del naudojamu kliju.

gal parasytumete cia arba i az, kokio storio ir ilgio buvo jusu blakstienos ir kokie klijai buvo naudojami unsure.gif
Atsakyti