Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Lineta* @ 2010 11 01, 14:31)
man ricina padejo, as ja tepiau nakciai. Manau palauk dar kelias savaiteles ir atsigaus blakstienytes  mirksiukas.gif 

nu mano dabar tai nerealios po priauginimo  thumbup.gif dar geresnes nei buvo  thumbup.gif

tai savaime suprantama, kad geresnės. smile.gif Juk tepei ricina. (čia ricinos nuopelnas, ne priauginimo biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 11 01, 15:15)
Sveikos, po priauginimo, tiksliau po dirbtiniu blakstienu iskritimo praejo jau koks 1,5 menesio, o mano blakstienos liko labai nusilpusios ir neatsistato, ilgis sutrumpejo mazdaug trecdaliu tai tikrai ir tikrai cia ne man vaizdinys. Ka daryti? ricina kaip ir atrodytu nepadeda.. verysad.gif gal kas susidure su tokia situacija ir galetu kazka rekomenduoti, ar atsistate ir per kiek laiko?

As siulyciau pagerti vitaminus ir is vidaus, nes plaukai, nagai ir musu odai reikalingi vitaminai ir kt. medziagos. Ypac ziema ir pavasary...
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 11 01, 14:18)
O ispudis del plonu man asmeniskai susidare, nes jus akcentavot tik viena stori kuri propoguojat, daugiau kitu variantu jusu pasisakymuose nemaciau  rolleyes.gif 

smagu kai zmogus savo nuomone pagrindzia. sunku diskutuoti, kai viena salis (siuo atveju Jus) kalba teiginiais kuriu nepagrindziai ir "vien susidariusi ispudi"
jusu mintys tik jusu ispudziai (kaip pati pastebejote), nes savo teiginiu negrindziate ir savo nuomones nemotyvuojate, o mano postus iskraipote

QUOTE(ugnuzhe @ 2010 11 01, 15:15)
Sveikos, po priauginimo, tiksliau po dirbtiniu blakstienu iskritimo praejo jau koks 1,5 menesio, o mano blakstienos liko labai nusilpusios ir neatsistato, ilgis sutrumpejo mazdaug trecdaliu tai tikrai ir tikrai cia ne man vaizdinys. Ka daryti? ricina kaip ir atrodytu nepadeda.. verysad.gif gal kas susidure su tokia situacija ir galetu kazka rekomenduoti, ar atsistate ir per kiek laiko?

kadangi akcentuojate, kad problema atsirado butent po priauginimo, o kitu naujai atsiradusiu problemu nepastebejote (pvz. plauku slinkimas, nagu luzinejimas, serpetojanti veido ir kuno oda, bendras silpnumas ir tonuso praradimas), tada problema tikrai priauginime. tokiu atveju
ricinos aliejus nakciai ir fitoval maisto papildo kursas (2 men) 4u.gif

jei yra minimu skliaustuose nusiskundimu, tada vertetu vitaminu ir mineralo komplekso (geriausiai Spectrum) ir zuvu tauku. arba BENT jau zuvu tauku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 01 lapkričio 2010 - 17:04
QUOTE(Rykute @ 2010 11 01, 14:18)
Pritariu, kad kiekviena firma renkasi kaip jai save reprezentuoti, bet nemanau, kad raso naturalus plaukas kai istikruju yra dirbtinis. Nes tuomet jau butu musu apgaudinejimas  g.gif  Jos neraso, kad prilygsta nat.plaukui, o raso, kad tai yra nat. pl. kaip ir dekoratyvines kosmetikos sepeteliai yra dievju rusiu, kaip ir priauginami plaukai yra dvieju rusiu tai kodel negali pagaminti blakstienu ??? Man asmeniskai skirtumas tarp ju yra, o ar patiko ar nepatiko ci ajau individualus klausimas  drinks_cheers.gif  As su mielu noru pabandyciau Extrym blakstienas, bet man ju politika nepatinka, nes jei nori dirbti su ju produkcija eikia pas juos praeiti apmokymus  doh.gif
Papildyta:

na as visgi liksiu prie savo nuomones biggrin.gif kadangi esu isbandziusi milijonus blakstienu ant kuriu ir parasyta, kad prilygsta naturaliam plaukui ir neparasyta, tik pamineta mink arba silk, galiu garantuoti, kad dar neteko auginti nei vienu pagamintu is 100% ar net 50% naturalaus plauko smile.gif manau, kad tai ir nebutu praktiska, o jeigu jau jie kazkokie pagerinti, t.y susintetinti, sumaisyti su papildomom medziagom, apvilkti kazkokia spec plevele ir panasiai, ir to naturalaus plauko ten tik kvapas, vistiek tai bus sintetika. Esu daug blakstienu lyginusi tarpusavyje, patikekite sudejus skirtingas blakstienas "ale naturalias" ir sintetines neatskirtumete kuri is ju kuri, nes pagamintos jos is tos pacios medziagos. Zinoma, kalbu tik apie geros kokybes blakstienas, prastu tikrai neverta net lyginti smile.gif
Ir visgi as tikrai nesu pries jas, esu tik pries akiu dumima kaip ir sakiau smile.gif
Del Xtreme, galeciau jum duoti pameginti, butu idomu suzinoti ar vis dar tiketumete blakstienomis is naturaliu plauku smile.gif neisizeiskite, as tikrai ne piktuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 11 01, 13:20)
as paprasciausiai esu tos nuomones, kad nei viena save gerbianti rimta firma nesiekia pakelti savo pardavimu rasytama "silk" ar "mink". Tie patys Xtremai nesiulo tokiu blakstienu, nors yra pirmaujantys pasaulyje, nes kokybiskos blakstienos yra tiesiog kokybiskos ir kaip bebutu visos sintetines. Jeigu ant blakstienu nurodyta, kad jos tik prilyginamos tam silk, tai tuomet dar dar, bet jeigu auginant akcentuojama, kad tai butent silkas ar norka, tai man asmeniskai cia yra akiu dumimas smile.gif
zinoma, as nesakau, kad jos kazkuom blogos, pati esu tokias turejusi, tik noriu butent ta ir pabrezti, kad jos tokios pat kaip ir kitos kokybiskos blakstienos, tik ant dezutes kitaip uzrasyta smile.gif
supratot mano minti tikiuosi  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Sutinku. Svarbu, kad geros kokybes, lankscios, juodos, norimo storio o tai "silk", ar "mink" nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 11 01, 20:36)
na as visgi liksiu prie savo nuomones biggrin.gif kadangi esu isbandziusi milijonus blakstienu ant kuriu ir parasyta, kad prilygsta naturaliam plaukui ir neparasyta, tik pamineta mink arba silk, galiu garantuoti, kad dar neteko auginti nei vienu pagamintu is 100% ar net 50% naturalaus plauko smile.gif manau, kad tai ir nebutu praktiska, o jeigu jau jie kazkokie pagerinti, t.y susintetinti, sumaisyti su papildomom medziagom, apvilkti kazkokia spec plevele ir panasiai, ir to naturalaus plauko ten tik kvapas, vistiek tai bus sintetika. Esu daug blakstienu lyginusi tarpusavyje, patikekite sudejus skirtingas blakstienas "ale naturalias" ir sintetines neatskirtumete kuri is ju kuri, nes pagamintos jos is tos pacios medziagos. Zinoma, kalbu tik apie geros kokybes blakstienas, prastu tikrai neverta net lyginti smile.gif
Ir visgi as tikrai nesu pries jas, esu tik pries akiu dumima kaip ir sakiau smile.gif
Del Xtreme, galeciau jum duoti pameginti, butu idomu suzinoti ar vis dar tiketumete blakstienomis is naturaliu plauku smile.gif neisizeiskite, as tikrai ne piktuoju  4u.gif

Vel sutinku su viskuom, ir mano visos bandytos ir sutiktos sintetines. Ir Maskvoje kitokiu neradau ( neseniai grizau) . Ir Xtrinmo nekuom nesiskiria nuo kito gamyntojo, jeigu tikrai geros kokybes. Vel gi visas gamina arba Kinija, arba Koreja. Tik skiresi kaina ir kokybe. Kinija pagamina, stambesbnes firmos nuperka ir uzdeda savo firminius lipdukus. smile.gif Irgi su tuo jau susiduriau. Pvz. mano vienos bandytos blakstienos Maskvoje radau visai kitu pavadinimu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 11 01, 23:14)
Vel sutinku su viskuom, ir mano visos bandytos ir sutiktos sintetines. Ir Maskvoje kitokiu neradau ( neseniai grizau) . Ir Xtrinmo nekuom nesiskiria nuo kito gamyntojo, jeigu tikrai geros kokybes. Vel gi visas  gamina arba Kinija, arba Koreja. Tik skiresi kaina ir kokybe.  Kinija pagamina, stambesbnes firmos nuperka ir uzdeda savo firminius lipdukus. smile.gif  Irgi su tuo jau susiduriau. Pvz. mano vienos  bandytos blakstienos Maskvoje radau visai kitu pavadinimu.  biggrin.gif

O kadangi as buvau pacioje Kinijoje ir kt. Azijos salyse tai tu blakstienu ir kliju tiek rusiu ir tiek pavadinimu doh.gif Veliau buvau USA tai ten viskas kas ir Kinijoje tik graziau pateikta biggrin.gif Va dar Europa kazkaip maziau su jom cia sukasi, nors LT pilna jau visokiu rusiu ir firmu....
Ispudziai tokie, pirkau spicialiai pabandyti visokiu ir kliju ir plakstienu, tai klijai pirkti Kinijoj isvis nesudziudavo lotuliukas.gif O bandymai vykdavo viena dirbtine blakstiena suklijuodavau su kita ir net sekancia diena galejau jas graziai atskirti ir nuvalyti klijus doh.gif Kiti klijai kaip tysalas toks ir baisiai daug uzsideda ant blakstienu doh.gif Priedo maciau tokius Akropoly pardavineja cool.gif Na o vienus pirkau spec. parduotuveje tai buvo super thumbup.gif
Tad tokia mano patirtis. USA nepirkau, nes kaina daug didesne, o sudas tas pats....
Tiesa paciu blakstienu Kinijoj tikrai superiniu yra thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
anksciau nuosirdziai sekiau tema, o dabar buvau atitrukus, darbai prispaude blush2.gif Bet noreciau pasidalinti savo patirtimi. Prisiauginau blakstienas vasarai - neakeiciamas reikalas vaziuojant i kelione, taupant laika ir norint visa laika but grazia thumbup.gif dariausi viena korekcija. Kai po korekcijos praejo beveik 2 menesiai, pradejo kristi jos. Taip viena po kitos krito ir nereikejo net eiti pas meistre, kad nuimtu. Nusiemiau, nes tai siuo metu per brangus man malonumas. Pirma savaite po nusiemimo tikrai jauciausi kaip be akiu, taciau jau 2 savaites kasdien tepu ricinu alieju ir maniskes vel ataugo tokios, kaip buvo smile.gif Tikrai nesigailiu, kad auginausi. Kai tik galesiu, vel prisiauginsiu smile.gif
Atsakyti
Nors rašau čia pirmąjį kartą, noriu papasakoti savo situaciją ir duoti patarimą Toms, kurios dar tik ruošiasi šiai procedūrai, ar nori pakeisti savo Meistrę kita.

Blakstienas prisiauginu maždaug pusę metų. Pirmasis priauginimas buvo pagal situaciją, atliktas visai neplanuotai, praėjo sklandžiai ir man atrodė, kad viskas puiku ir geriau būti net negali. Papildymo reikėjo po trijų savaičių, nusprendžiau pamėginti kitur, radau Meistrę, kaina vidutinė [pilnas priauginimas 120lt], pas Ją vaikščiojau keturis mėnesius, kas kelias savaites darydavausi papildymą ir viskas man labai patiko. Tiesa, kai reikėjo darytis papildymą, sužinojau, kad Meistrė išvyko trumpam, o man jo verkiant reikėjo [15mm man dėjo, ir labai daug, tai kai iškrenta patys kampučiai, atrodo baisiai...], ir susiradau Kitą, kuri mane priėmė jau sekančią dieną. Priaugino Ji man viršutines, ir pasakė, kad jau išmokusi ir apatines, daug prikalbėjo, susigundžiau ir sakiau-priauginkite, taip mane "prakankino 5h", bet rezultatu likau patenkinta. Žinoma, akys atrodė raudonos, nes apatines deda atsimerkus, graužė, todėl galvojau, kad tas dilgčiojimas normalus ir man viskas praeis. Sekančią dieną negalėjau atsimerkti. Akys užtinusios, blakstienos sulipusios [apatinės su viršutinėmis], skauda baisiausiai. Važiavau pas Okulistą, išrašė antibiotikų, per savaitę išsigydžiau. Dar savaitę palaukusi, [blakstienos beabejo visos buvo nuimtos] nuvažiavau į "Ametistėją", bijojau kitur, galvojau, kad prestižinis salonas, priaugins, ir viskas bus gerai. Ėjau su drebančia Širdimi, bet darbo mety akių neskaudėjo, po- irgi, todėl nustojau baimintis. Dėja, kitą dieną akys vėl degė, ir sumokėti dideli pinigai, šuniui ant uodegos. Tada padariau begales akių tyrimų, ir galiausiai sužinojau, kad man pažeistas vienos akies nervas, todėl laimė, kad laiku pastebėjome, antraip viskas gaėjo baigtis daug liūdniau. Aišku, su priauginamom blakstienom atsisveikinau ilgam, nes akies nervai ypatingai jautrūs ir puikiai "prisimena" blakstienų klijų sudėtį, ir iškart pradeda tinti.

Išvada, atsargiai su meistrais. Pirmiausia, eikite tik su rekomendacijomis, nesigundykite mažomis kainomis, didele savireklama. Ir, svarbiausia- daug žmonių kalbinau, daug domėjausi- Lietuvoje nėra oficialiai jokių atvežtų klijų, jokių priemonių priauginti apatines blakstienas. To neatlieka sertifikuotai ir daugely užsienio šalių. Netikėkite kalbomis, ir net, jei priauginimas gavosi puikiai, nepiknaudžiaukite tuo. Beabejo, Jums pasisekė, kad viskas gerai, bet noriu perspėti, ir priminti, kad Akys yra labai svarbi dalis Žmogui, nežaiskite ir nejuokaukite su Tuo.

Sėkmės, linkiu, kad nenukentėtumėte kaip aš, ir visuomet būtumėte gražiomis 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannila: 03 lapkričio 2010 - 16:23
QUOTE(Vannila @ 2010 11 03, 18:21)
Nors rašau čia pirmąjį kartą, noriu papasakoti savo situaciją ir duoti patarimą Toms, kurios dar tik ruošiasi šiai procedūrai, ar nori pakeisti savo Meistrę kita.

laukusi, [blakstienos beabejo visos buvo nuimtos] nuvažiavau į "Ametistėją", bijojau kitur, galvojau, kad prestižinis salonas, priaugins, ir viskas bus gerai. Ėjau su drebančia Širdimi, bet darbo mety akių neskaudėjo, po- irgi, todėl nustojau baimintis. Dėja, kitą dieną akys vėl degė, ir sumokėti dideli pinigai, šuniui ant uodegos. Tada padariau begales akių tyrimų, ir galiausiai sužinojau, kad man pažeistas vienos akies nervas, todėl laimė, kad laiku pastebėjome, antraip viskas gaėjo baigtis daug liūdniau. Aišku, su priauginamom blakstienom atsisveikinau ilgam, nes akies nervai ypatingai jautrūs ir puikiai "prisimena" blakstienų klijų sudėtį, ir iškart pradeda tinti.

Labai graudi ir siaubinga istorija. Apatines blakstienu priauginimas man yra tas pats, kai meistre priaugineja pati sau. Priaugineti atsimerkus yra tikras siaubas. Gali buti ne tik nervas pazeistas, bet ir akliu nudegimas nuo garuojanciu kliju. Net , jeigu isivaizduoti, kad klijai jautriom akim ir juose maziau akrilo, tai toks priauginimas ilgai nelaikis. Dar nelaikis ir del to,kad apatines blakstienos priesingai nei virsutines daug daugiau lieciasi su veido oda, voku . Ir kokio minkstumo turetu buti blk., kad neatsiklijuiotu is voko puses. O klijai turetu buti labai stiprus, kad uzdejus visai mazai nesimatytu , bet laikytu.Zodziu ios visu pusiu diskomfortas.
Dar klausymas, ar Jus nesikreipet i mestre su pretenzijomis? Juk tai kosmaras, ji ir toliau tai darys... gun_rifle.gif
Atsakyti
Vanilla, paviesinkit jos varda, teesa ir viska viska, dar issireikalaukit is jos kompensacijos uz vaistus ir uz moraline zala, jei nesutiks, pagrasinkit teismais, nes daktarai tikrai paliudytu ar rasta parasytu, kad tai ivyko del siaubingos intervencijos.

Laukiam tos nemoksos kontaktu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(grretta @ 2010 11 02, 18:42)
Sveikos smile.gif
anksciau nuosirdziai sekiau tema, o dabar buvau atitrukus, darbai prispaude  blush2.gif  Bet noreciau pasidalinti savo patirtimi. Prisiauginau blakstienas vasarai - neakeiciamas reikalas vaziuojant i kelione, taupant laika ir norint visa laika but grazia  thumbup.gif  dariausi viena korekcija. Kai po korekcijos praejo beveik 2 menesiai, pradejo kristi jos. Taip viena po kitos krito ir nereikejo net eiti pas meistre, kad nuimtu. Nusiemiau, nes tai siuo metu per brangus man malonumas. Pirma savaite po nusiemimo tikrai jauciausi kaip be akiu, taciau jau 2 savaites kasdien tepu ricinu alieju ir maniskes vel ataugo tokios, kaip buvo smile.gif Tikrai nesigailiu, kad auginausi. Kai tik galesiu, vel prisiauginsiu smile.gif

mano blakstienos taip pat jau nubyrejo. kai jau buvo like ju nedaug vis patepdavau artdeco blakstienu balzamu, nes siaip ar taip vistiek ju nesaugojau jau. ir kagi kuo graziausios puikiausios ir lygios visos blakstienukes, jokiu tarpu jokiu isretejimu, zodziu viskas ciki piki.
Atsakyti