Nors rašau čia pirmąjį kartą, noriu papasakoti savo situaciją ir duoti patarimą Toms, kurios dar tik ruošiasi šiai procedūrai, ar nori pakeisti savo Meistrę kita.
Blakstienas prisiauginu maždaug pusę metų. Pirmasis priauginimas buvo pagal situaciją, atliktas visai neplanuotai, praėjo sklandžiai ir man atrodė, kad viskas puiku ir geriau būti net negali. Papildymo reikėjo po trijų savaičių, nusprendžiau pamėginti kitur, radau Meistrę, kaina vidutinė [pilnas priauginimas 120lt], pas Ją vaikščiojau keturis mėnesius, kas kelias savaites darydavausi papildymą ir viskas man labai patiko. Tiesa, kai reikėjo darytis papildymą, sužinojau, kad Meistrė išvyko trumpam, o man jo verkiant reikėjo [15mm man dėjo, ir labai daug, tai kai iškrenta patys kampučiai, atrodo baisiai...], ir susiradau Kitą, kuri mane priėmė jau sekančią dieną. Priaugino Ji man viršutines, ir pasakė, kad jau išmokusi ir apatines, daug prikalbėjo, susigundžiau ir sakiau-priauginkite, taip mane "prakankino 5h", bet rezultatu likau patenkinta. Žinoma, akys atrodė raudonos, nes apatines deda atsimerkus, graužė, todėl galvojau, kad tas dilgčiojimas normalus ir man viskas praeis. Sekančią dieną negalėjau atsimerkti. Akys užtinusios, blakstienos sulipusios [apatinės su viršutinėmis], skauda baisiausiai. Važiavau pas Okulistą, išrašė antibiotikų, per savaitę išsigydžiau. Dar savaitę palaukusi, [blakstienos beabejo visos buvo nuimtos] nuvažiavau į "Ametistėją", bijojau kitur, galvojau, kad prestižinis salonas, priaugins, ir viskas bus gerai. Ėjau su drebančia Širdimi, bet darbo mety akių neskaudėjo, po- irgi, todėl nustojau baimintis. Dėja, kitą dieną akys vėl degė, ir sumokėti dideli pinigai, šuniui ant uodegos. Tada padariau begales akių tyrimų, ir galiausiai sužinojau, kad man pažeistas vienos akies nervas, todėl laimė, kad laiku pastebėjome, antraip viskas gaėjo baigtis daug liūdniau. Aišku, su priauginamom blakstienom atsisveikinau ilgam, nes akies nervai ypatingai jautrūs ir puikiai "prisimena" blakstienų klijų sudėtį, ir iškart pradeda tinti.
Išvada, atsargiai su meistrais. Pirmiausia, eikite tik su rekomendacijomis, nesigundykite mažomis kainomis, didele savireklama. Ir, svarbiausia- daug žmonių kalbinau, daug domėjausi- Lietuvoje nėra oficialiai jokių atvežtų klijų, jokių priemonių priauginti apatines blakstienas. To neatlieka sertifikuotai ir daugely užsienio šalių. Netikėkite kalbomis, ir net, jei priauginimas gavosi puikiai, nepiknaudžiaukite tuo. Beabejo, Jums pasisekė, kad viskas gerai, bet noriu perspėti, ir priminti, kad Akys yra labai svarbi dalis Žmogui, nežaiskite ir nejuokaukite su Tuo.
Sėkmės, linkiu, kad nenukentėtumėte kaip aš, ir visuomet būtumėte gražiomis