QUOTE(sojertoma @ 2010 11 01, 00:26)
O su "norka" atskiras atvejis, manau
nei viena gerai ismananti savo darba meistre jokios norkos tikrai nesiulys
kodel? gal galetumete pagristi? jei gerai supratau juus velesni pasisakyma, tai jums kliuna irasas "mink " ant dezutes
QUOTE(Rykute @ 2010 11 01, 01:57)
Kiekviena turim savo patirti man priesingai nei
Vi-vian kuo plonesnes blakstienos tuo labiau klientems jos veldavosi, ir tik keliom klinetems jos tinka tad stovi beveik nenaudojamos.
Gal ir neprivalo meistre tureti visokiu ilgiu ir storiu ar rusiu blakstienu, bet tuomet ji negales ispildyti skirtingu ir individualiu pageidavimu klienciu. Man ir paciai lengviau dirbti kai po ranka turiu visokiu rusiu blakstienu ir galiu jas derinti pagal blakstienas ir t.t...
Del kenkimo tai mano nuomone mums ir aukstakulniai kenkia, bet nesiojam, pailsinam kojytes ir vel nesiojam... Del tos "svorio, kupros" tai ji neatsiras jei taisiklingai nesiosi svori, tam kuprines spec yra gaminamos, taip pat ir blakstienos jei tinkamai bus priauginta ir priziurima viskas turi buti su jomis gerai.
Papildyta:
Papildyta:
Aciu uz komplimentus, bet va priesingai nei Vi-vian meistres as pasakysiu, kad tavo blakstienos buvo priaugintos tvarkingai ir ten keletas vietu kur blakstienytes sukibusios buvo pasitaiko visoms, taip pat ir man Tiesiog tai ne pagal tave tau uzpilde jas ir ne tas vaisdas gavosi kurio tu tikejaisi ...
1 pastraipa.
klaidingai susidarete ispudi, kad proteguoju ir dedu TIK ploniausias.
galbut neidemiai skaitete mano pasisakymus
2 pastraipa.
neprivalo, bet tai privalumas - visiskai su jumis sutinku. nezinau kodel vis atrodo, kad as tai ginciju. as iskeliu kita problema - nepasako, turi tik vieno storio, bet sako, kad sios yra geriausias
mano sutiktos meistres per valanda skirtingu man nesiulydavo ir nededavo. liudna. cia su manimi aktyviai diskutuojancios merginos puikios meistres, priemoniu turi visa palete, dirba greitai ir modeliuoja is ivairiu ilgiu ir storiu (
rasau be ironijos!!!!)
3 pastraipa.
negaliu priestarauti - nuo pat pirmo savo pasisakymo sakiau kad kenkia. man meistres sakydavo kad NEkenkia
manau, kad meistres pareiga pasakyti tiesa, o kliente turi spresti ir susidaryti nuomone pati
as esu puikus pvz - zinau kad kenke, bet nesioju blakstienas jau 3 metai. pertrauku nedariau, nors tikrai reiketu
blakstienu islenkimas, kokybe, medziaga ir kaip idealiai ji priauginta - tas pats papildomas svoris. papildomas svoris - papildomas kruvis blakstienai. jusu pav su spec kuprine manes neitikino. na nebent dirbtines blakstienas ir klijus kuria anatomai pagal kiekvieno asmens individualias savybes (stori, islenkima).
gerai priauginta blakstiena vadinciau "svoriu", blogai priauginta blakstiena vadinciau "kupra"
pakomentuokite kokiame kontekste vartojamas mano vardas melynai paryskintoje pastraipoje ir kam ta pastraipa yra adresuojama. nuotraukoje ne mano darbas, ne mano blakstienos, ir "priesingai Vi-Vian meistres" nesuprantu prasmes. buciau dekinga