Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 01, 00:07)

meistre NEPRIVALO tureti visas priemones, pvz ir 0.12, ir 0.15, ir 0.2 ir 0.25. NEPRIVALO tureti ir J, ir C, ir B. NEPRIVALO tureti ir norka, ir 3D ir tt. TACIAU PRIVALO buti sazininga, dirbti kruopsciai

na privalo ar neprivalo keistas issireiskimas, jeigu dirbi toki darba turi tureti kuo ivairesni blakstienu pasirinkima, juk ir paciai tuomet lengviau dirbti ir parinkti blakstienas kiekvienam individualiai. O su "norka" atskiras atvejis, manau nei viena gerai ismananti savo darba meistre jokios norkos tikrai nesiulys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 11 01, 01:26)
na privalo ar neprivalo keistas issireiskimas, jeigu dirbi toki darba turi tureti kuo ivairesni blakstienu pasirinkima, juk ir paciai tuomet lengviau dirbti ir parinkti blakstienas kiekvienam individualiai. O su "norka" atskiras atvejis, manau nei viena gerai ismananti savo darba meistre jokios norkos tikrai nesiulys  smile.gif

Manau skirtingu firmu skirtingos blakstienos, ar "mink", ar "silk". As pvz. nezinau tokio diametro 0,12mm. ax.gif As zinau 0,10mm, 0,15mm: 0,20mm. 0,25mm. Vel gi , gal jeigu taip rasote, tai skirtingu firmu blk skirtingai zymi..
Del tos pacios norkos, kiek suuptantu silk-tai silkines, mink -tai norka. As naudoju ir vienas ir kitas. Tai kodel gi nesiulysiu. Gal skirtingu gamintoju skirtingos tos norkos? Kodel jos blogos, man labai net patinka.
Siuo metu naudoju keliu firmu blk. ir keliu storiu ( 0,15 ir 0,20) , ir riestumo J, B, C , turiu net D, bet nepatiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 31 spalio 2010 - 23:37
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 10 31, 22:53)
taip, ta ir vadinu komercija nekomercineje temoje

vadinas, temoje išvis negalima dalintis kontaktais? smile.gif
Atsakyti
Kas cia per nesamoningos diskusijos? Vi-vian, ko cia nepatenkinta dabar?
ar pavydas bamba grauzia? lotuliukas.gif

o as pasidalinsiu savo patirtimi. Buvau prisiauginusi blakstienytes vestuvems, auginausi Kaune Jos kaprizai salone, suplojau kruva pinigu ir likau ne labai patenkinta, nes meistre nesiklause manes, ko as noriu, vienos akytes blakstes per daug klijais sulipino doh.gif
tada kreipiausi i Rykute, kuri taip pat siame forume lankosi ir priaugina blakstienytes, ji suprato ko as noriu, istaise biski prisvilusi blyna kitos visazistes, padare man viska tobulai, taip kaip as ir svajojau. Blakstienos laike puikiai, praejus menesiui, as vis dar turejau tankias blakstes ir kerinti zvilgsni. Po truputi pradejo kristi, kai noredavau ryskesniu akyciu pasidazydavau tusu, vienos dirbtines blkst krito, mano naturalios atauginejo ju vietoje, as po truputi labai graziai jas atsiauginau, praejus 2 men nuo priauginimo vel dziaugiuosi savo naturaliomis ilgomis ir dar tankesnemis blakstienomis, jos ataugo puikiai ir dar stipresnes. Tai va mergytes, prisiauginkite, dziaukites ir bukite grazios 4u.gif

Tokia mano patirtis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lineta*: 01 lapkričio 2010 - 00:28
Kiekviena mes dirbam ir stengiames padaryti kuo geriau. Kiekviena turim savo patirti man priesingai nei Vi-vian kuo plonesnes blakstienos tuo labiau klientems jos veldavosi, ir tik keliom klinetems jos tinka tad stovi beveik nenaudojamos.
Gal ir neprivalo meistre tureti visokiu ilgiu ir storiu ar rusiu blakstienu, bet tuomet ji negales ispildyti skirtingu ir individualiu pageidavimu klienciu. Man ir paciai lengviau dirbti kai po ranka turiu visokiu rusiu blakstienu ir galiu jas derinti pagal blakstienas ir t.t...
Del kenkimo tai mano nuomone mums ir aukstakulniai kenkia, bet nesiojam, pailsinam kojytes ir vel nesiojam... Del tos "svorio, kupros" tai ji neatsiras jei taisiklingai nesiosi svori, tam kuprines spec yra gaminamos, taip pat ir blakstienos jei tinkamai bus priauginta ir priziurima viskas turi buti su jomis gerai.
Papildyta:
QUOTE(sojertoma @ 2010 11 01, 00:26)
na privalo ar neprivalo keistas issireiskimas, jeigu dirbi toki darba turi tureti kuo ivairesni blakstienu pasirinkima, juk ir paciai tuomet lengviau dirbti ir parinkti blakstienas kiekvienam individualiai. O su "norka" atskiras atvejis, manau nei viena gerai ismananti savo darba meistre jokios norkos tikrai nesiulys  smile.gif

O kodel ??? As nusipirkau perfektsilko naturalaus plauko blakstienas kaip naujove, pabandziau ant savu merginu ir galiu pasakyti, kad labai graziai blizga, nesivelia, nesilanksto ir gerai nesiojasi g.gif Dabar ketinu prikti ir daugiau... Nors seniau sios firmos man nelabai patiko, bet sitos man tikrai patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lineta* @ 2010 11 01, 01:26)

Aciu uz komplimentus, bet va priesingai nei Vi-vian meistres as pasakysiu, kad tavo blakstienos buvo priaugintos tvarkingai ir ten keletas vietu kur blakstienytes sukibusios buvo pasitaiko visoms, taip pat ir man rolleyes.gif Tiesiog tai ne pagal tave tau uzpilde jas ir ne tas vaisdas gavosi kurio tu tikejaisi ... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 01 lapkričio 2010 - 00:58
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 10 31, 23:08)
Jus manote toks darbas gali buti pagirtas. Turbut nebuvote pas tokia meiste.  unsure.gif user posted image

oooo Dievuliau,o eina kaazkaip istaisyti toki darba, gaunasi kazkas, nes toks vaizdas kad naturalios blakstienos tarsi "nusvilintos" unsure.gif
Atsakyti
na privalo ar neprivalo keistas issireiskimas, jeigu dirbi toki darba turi tureti kuo ivairesni blakstienu pasirinkima, juk ir paciai tuomet lengviau dirbti ir parinkti blakstienas kiekvienam individualiai.

pasikartosiu - ne privalo tureti visu priemoniu. taciau privalo su kliente buti sazininga.

QUOTE(Vitulka @ 2010 11 01, 01:13)
vadinas, temoje išvis negalima dalintis kontaktais?  smile.gif

atlygintinos paslaugos siulomos Paslaugu skyrelyje ir uz jas, ko gero, reikia susimoketi.
skyriuje Grozis ir sveikata dalinames nuomonemis ir patarimais
cituoju sio skyriaus pirmaja taisykle:
1. Komercinė reklama forume draudžiama, todėl komercinio pobūdžio žinutės bus netoleruojamos ir šalinamos.

QUOTE(Lineta* @ 2010 11 01, 01:26)
Kas cia per nesamoningos diskusijos? Vi-vian, ko cia nepatenkinta dabar?
ar pavydas bamba grauzia?  lotuliukas.gif

nekomentuosiu, nes jusu komentaras nemandagus ir nepagristas
maloniai su jumis diskutuosiu, jei nurodysite mano parasytas "nesamone" ir savo nuomone pagrisite

i likusius du klausimus atsakau: nekalbame apie pasitenkinima ar nepasitenkinima. isdestau savo nuomone kaip ir visos kitos dalyves jau 50 pulslapiu. labai gaila, kad ne visi moka diskutuoti, pagristi savo nuomone, kalbeti mandagiai
pavydas bambos negrauzia.

diskutuoti siame forume ir teikti savo nuomone turiu visus pagrindus - zinias, apsiskaitymas, patirti (tiek nesiojimo, tiek dejimo)

is jusu nei vienos nenurodziau kaip dirbancios nekokybiskai. kalbejau mandagiai ir taktiskai. is tu 12 meistriu nenurodziau kontaktu tu, kuriu darbu buvau nepatenkinta, tad nei vienos neizeidziau.

toms, kurioms mano pasisakymai kelia pasipiktinima -
jei esate puikios meistres, ismanote savo darba, kokybiskai dirbate, jusu klientes patenkintos - diskutuokime, tik savo nuomone motyvuokite. taip pat buciau labai dekinga jei tai darytumeme kaip suauge zmones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 01 lapkričio 2010 - 08:12
QUOTE(Rykute @ 2010 11 01, 01:57)
O kodel ??? As nusipirkau perfektsilko naturalaus plauko blakstienas kaip naujove, pabandziau ant savu merginu ir galiu pasakyti, kad labai graziai blizga, nesivelia, nesilanksto ir gerai nesiojasi  g.gif  Dabar ketinu prikti ir daugiau... Nors seniau sios firmos man nelabai patiko, bet sitos man tikrai patiko  4u.gif

as paprasciausiai esu tos nuomones, kad nei viena save gerbianti rimta firma nesiekia pakelti savo pardavimu rasytama "silk" ar "mink". Tie patys Xtremai nesiulo tokiu blakstienu, nors yra pirmaujantys pasaulyje, nes kokybiskos blakstienos yra tiesiog kokybiskos ir kaip bebutu visos sintetines. Jeigu ant blakstienu nurodyta, kad jos tik prilyginamos tam silk, tai tuomet dar dar, bet jeigu auginant akcentuojama, kad tai butent silkas ar norka, tai man asmeniskai cia yra akiu dumimas smile.gif
zinoma, as nesakau, kad jos kazkuom blogos, pati esu tokias turejusi, tik noriu butent ta ir pabrezti, kad jos tokios pat kaip ir kitos kokybiskos blakstienos, tik ant dezutes kitaip uzrasyta smile.gif
supratot mano minti tikiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
O su "norka" atskiras atvejis, manau nei viena gerai ismananti savo darba meistre jokios norkos tikrai nesiulys smile.gif

g.gif kodel? gal galetumete pagristi? jei gerai supratau juus velesni pasisakyma, tai jums kliuna irasas "mink " ant dezutes

QUOTE(Rykute @ 2010 11 01, 01:57)
Kiekviena turim savo patirti man priesingai nei Vi-vian kuo plonesnes blakstienos tuo labiau klientems jos veldavosi, ir tik keliom klinetems jos tinka tad stovi beveik nenaudojamos.

Gal ir neprivalo meistre tureti visokiu ilgiu ir storiu ar rusiu blakstienu, bet tuomet ji negales ispildyti skirtingu ir individualiu pageidavimu klienciu. Man ir paciai lengviau dirbti kai po ranka turiu visokiu rusiu blakstienu ir galiu jas derinti pagal blakstienas ir t.t...

Del kenkimo tai mano nuomone mums ir aukstakulniai kenkia, bet nesiojam, pailsinam kojytes ir vel nesiojam... Del tos "svorio, kupros" tai ji neatsiras jei taisiklingai nesiosi svori, tam kuprines spec yra gaminamos, taip pat ir blakstienos jei tinkamai bus priauginta ir priziurima viskas turi buti su jomis gerai.
Papildyta:
Papildyta:
Aciu uz komplimentus, bet va priesingai nei Vi-vian meistres as pasakysiu, kad tavo blakstienos buvo priaugintos tvarkingai ir ten keletas vietu kur blakstienytes sukibusios buvo pasitaiko visoms, taip pat ir man  rolleyes.gif Tiesiog tai ne pagal tave tau uzpilde jas ir ne tas vaisdas gavosi kurio tu tikejaisi ... 4u.gif

1 pastraipa.
klaidingai susidarete ispudi, kad proteguoju ir dedu TIK ploniausias.
galbut neidemiai skaitete mano pasisakymus

2 pastraipa.
neprivalo, bet tai privalumas - visiskai su jumis sutinku. nezinau kodel vis atrodo, kad as tai ginciju. as iskeliu kita problema - nepasako, turi tik vieno storio, bet sako, kad sios yra geriausias

mano sutiktos meistres per valanda skirtingu man nesiulydavo ir nededavo. liudna. cia su manimi aktyviai diskutuojancios merginos puikios meistres, priemoniu turi visa palete, dirba greitai ir modeliuoja is ivairiu ilgiu ir storiu ( rasau be ironijos!!!!)

3 pastraipa.
negaliu priestarauti - nuo pat pirmo savo pasisakymo sakiau kad kenkia. man meistres sakydavo kad NEkenkia
manau, kad meistres pareiga pasakyti tiesa, o kliente turi spresti ir susidaryti nuomone pati
as esu puikus pvz - zinau kad kenke, bet nesioju blakstienas jau 3 metai. pertrauku nedariau, nors tikrai reiketu doh.gif

blakstienu islenkimas, kokybe, medziaga ir kaip idealiai ji priauginta - tas pats papildomas svoris. papildomas svoris - papildomas kruvis blakstienai. jusu pav su spec kuprine manes neitikino. na nebent dirbtines blakstienas ir klijus kuria anatomai pagal kiekvieno asmens individualias savybes (stori, islenkima).
gerai priauginta blakstiena vadinciau "svoriu", blogai priauginta blakstiena vadinciau "kupra"

pakomentuokite kokiame kontekste vartojamas mano vardas melynai paryskintoje pastraipoje ir kam ta pastraipa yra adresuojama. nuotraukoje ne mano darbas, ne mano blakstienos, ir "priesingai Vi-Vian meistres" nesuprantu prasmes. buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 11 01, 12:20)
as paprasciausiai esu tos nuomones, kad nei viena save gerbianti rimta firma nesiekia pakelti savo pardavimu rasytama "silk" ar "mink". Tie patys Xtremai nesiulo tokiu blakstienu, nors yra pirmaujantys pasaulyje, nes kokybiskos blakstienos yra tiesiog kokybiskos ir kaip bebutu visos sintetines. Jeigu ant blakstienu nurodyta, kad jos tik prilyginamos tam silk, tai tuomet dar dar, bet jeigu auginant akcentuojama, kad tai butent silkas ar norka, tai man asmeniskai cia yra akiu dumimas smile.gif
zinoma, as nesakau, kad jos kazkuom blogos, pati esu tokias turejusi, tik noriu butent ta ir pabrezti, kad jos tokios pat kaip ir kitos kokybiskos blakstienos, tik ant dezutes kitaip uzrasyta smile.gif
supratot mano minti tikiuosi  lotuliukas.gif

Pritariu, kad kiekviena firma renkasi kaip jai save reprezentuoti, bet nemanau, kad raso naturalus plaukas kai istikruju yra dirbtinis. Nes tuomet jau butu musu apgaudinejimas g.gif Jos neraso, kad prilygsta nat.plaukui, o raso, kad tai yra nat. pl. kaip ir dekoratyvines kosmetikos sepeteliai yra dievju rusiu, kaip ir priauginami plaukai yra dvieju rusiu tai kodel negali pagaminti blakstienu ??? Man asmeniskai skirtumas tarp ju yra, o ar patiko ar nepatiko ci ajau individualus klausimas drinks_cheers.gif As su mielu noru pabandyciau Extrym blakstienas, bet man ju politika nepatinka, nes jei nori dirbti su ju produkcija eikia pas juos praeiti apmokymus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 11 01, 14:06)

As zinokite labai tingiu tokiais ilgais tekstais rasyti, ir cia rasau retai biggrin.gif Jus rasete, kad beveik visos meistres ispeikia kitu darba, tad ir paminejau klientes pastraipa su jusu mintim, kad kliente atejo kokybiskai priaugintom blakstienom tik jai nepatiko vizualiai...

O ispudis del plonu man asmeniskai susidare, nes jus akcentavot tik viena stori kuri propoguojat, daugiau kitu variantu jusu pasisakymuose nemaciau rolleyes.gif

p.s. galite man neatsakineti as tingiu diskutuoti is tuscio i kiaura... Nebent tai butu apie blakstienu firma kilme ir t.t. gal jus kokiu naujoviu zinote ???
Atsakyti
Sveikos, po priauginimo, tiksliau po dirbtiniu blakstienu iskritimo praejo jau koks 1,5 menesio, o mano blakstienos liko labai nusilpusios ir neatsistato, ilgis sutrumpejo mazdaug trecdaliu tai tikrai ir tikrai cia ne man vaizdinys. Ka daryti? ricina kaip ir atrodytu nepadeda.. verysad.gif gal kas susidure su tokia situacija ir galetu kazka rekomenduoti, ar atsistate ir per kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 11 01, 15:15)
Sveikos, po priauginimo, tiksliau po dirbtiniu blakstienu iskritimo praejo jau koks 1,5 menesio, o mano blakstienos liko labai nusilpusios ir neatsistato, ilgis sutrumpejo mazdaug trecdaliu tai tikrai ir tikrai cia ne man vaizdinys. Ka daryti? ricina kaip ir atrodytu nepadeda.. verysad.gif gal kas susidure su tokia situacija ir galetu kazka rekomenduoti, ar atsistate ir per kiek laiko?

man ricina padejo, as ja tepiau nakciai. Manau palauk dar kelias savaiteles ir atsigaus blakstienytes mirksiukas.gif

nu mano dabar tai nerealios po priauginimo thumbup.gif dar geresnes nei buvo thumbup.gif
Atsakyti