Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(klajojanti @ 2010 10 26, 19:15)
Sakykit, priaugintas dazote tusu?  g.gif

man irgi labai idomu, nes noreciau prisiauginti, bet nenoriu as tu ilgu, o kad atrodytu naturaliai, noreciau jas ir dazyti tusu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 26, 19:05)
man irgi labai idomu, nes noreciau prisiauginti, bet nenoriu as tu ilgu, o kad atrodytu naturaliai, noreciau jas ir dazyti tusu  unsure.gif

mano nuomone tai jos tam ir yra priauginamos, kad nereiketu dazyti tusu. Galima juk rinktis ir ryskesnes ir ne tokias ryskias, kad atrodytu arba kaip vos vos padazyta tusu arba ryskiau. Ryskios blakstienos juk nebutinai turi buti ilgos. Svarbiausia issiaiskinti kaip jums labiausiai patinka. As asmeniskai kasdien nesidazau, tik progom, jeigu norisi, kad butu super rysku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 26, 20:05)
man irgi labai idomu, nes noreciau prisiauginti, bet nenoriu as tu ilgu, o kad atrodytu naturaliai, noreciau jas ir dazyti tusu  unsure.gif

Jeigu norite naturaliai, tai paaiskinkite meistrei ir padarys naturaliai,. O tuso tikrai nereikia. Padarys naturaliai ir atrodys naturaliai. Norite dirbtinai, tai ir padarys dirbtinai, svarbu teisingai isaiskinti kokiu blakstienu norite. Blaksienu didelis pasitinkimas ir ilgio ir storio ir spalvu ir galima padaryti isilgintus kampus, galima naturalios akies forma ir "leline" ( visur vienodo ilgio), kaip tik pageidaujete. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 26 spalio 2010 - 18:46
O del dazu nuvalymo? reikia specialiom priemonem nuvalyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klajojanti @ 2010 10 26, 22:31)
O del dazu nuvalymo? reikia specialiom priemonem nuvalyti?  rolleyes.gif

Nuo odos viskas kaip visada, tik atsargiau. Nuo blakstienu ( jeigu kartais teko naudoti tusa) geriau veido prausikli. 4u.gif 25 psl. yra viskas smukliai aprasyta. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 26 spalio 2010 - 21:15
QUOTE(Tankas @ 2010 08 30, 19:59)
nori kad butu efektas kuo naturalesnis ir sudeda ploniausias blakstienas, neissiaiskine su mergina kokio efekto ji noretu. kam jas priaugineti jei merginai po priauginimo norisi dazytis....

nesutinku del pirmos pastraipos. as nesioju 0.12, bet ne del to, kad noriu naturaliai, o del to, kad tai maziau kenkia. mitas kad priauginamos blakstienos nekenkia. visu pirma, blakstiena padengiama klijai, kurie neleidzia kvepuoti blakstienai tiek, kiek anksciau (kad ir kokius stebuklus zadetu meistre ar priemones gamintojos). visu antra, jusu blakstieno laiko dvigubai uz save sunkesne. isivazduokite, primityvus pvz. - tas pats lyg nesiojate savo drauge sau ant kupros. jusu naturali blakstiena nuo gimimo buvo tokia, kokia buvo, o dabar ja padengiate klijais, ir dar jai reikia islaikyti svetimkuni, ko gero dukart ilgesni ar net daugiau

as asmeniskai devejau .25 stori, 0.2, 0.15 ir 0.12, C, J ir B islinkimus. mano nesiojimo stazas 3 metai, drauges - 4. BLAKSTIENU NEDAZOME, nes jos ne leliskos.

KAD JUSU BLAKSTIENOS BUTU ISPUDINGOS, VESLIOS, TURETU DIDELI APIMTI NEBUTINA DETI STORAS BLAKSTIENAS.
dedama blakstienas merginoms matau, kad storu blakstienu reikia deti maziau. taip yra del keliu priezasciu - storesne blakstiena yra keliskart storesne uz jusiske naturalia, todel uzima salia saves daugiau vietos (-> todel ju reikia ideti maziau, kad jos "nesispaustu". su storomis dirbti lengviau - jos kietesnes, tvirtesnes, lengviau suimamos, lengviau klijuojasi. plonesnes siek tiek sunkiau suimti, taciau tokias galima klijuoti ant kiekvienos blakstienos.

QUOTE(/ Lisa / @ 2010 08 30, 23:06)
Istikruju sudetingiau yra kada ateina kliente i korekciaja pas Jus po nekokybysko priauginimo kitur. Lengviau jau nuo "0" priauginti , negu taisyti kito meistro nekokybyska  darba.

esu "perejusi" kokias 12 meistriu. Vilniuje, Kaune ir Klaipedoje. ir zinote, 3/4 ispeike kitos meistres darba. as manau mazu maziausiai netaktiska ir neetiska peikti kitos meistres darba, nes tai panasu i uzuomina "jusu meistre nemoka dirbti, as moku, tai ateikite pas mane".
cia ne apie jus asmeniskai. kalbu is savo asmenines patirties

apskritai patarciau rinktis meitre pagal atsiliepimus, geriausiai per pazistamus. jei jau nusprendete pasirinkti mestre pagal skelbimus, ypac uz maza akcijine ar neakcijine kaina - bukite isrankios, reiklios, klausinekite visko, kas sauna i galva. jei meistre primigtinai siulosi skelbimuose, gal kas nors negerai?
as niekada nesiskelbiau, bet zmones ateina pagal rekomendacijas, arba pamate mano "darbus".
o ir fiziskai tureti daug klienciu yra abai sudetinga.. vienam klientui - viena diena. niekada nedarau kitaip. mano akys ir kruopstus darbas, kliento pasitenkinimas - svarbiausia. ypac kai is manes iseinantis zmogus yra mano vizitine kortele. be to, neisivaizduoju, kaip galima padarytoi pilna priauginima per 2 val, o papildyma per viena valanda. man tai mistika

QUOTE(veterane @ 2010 10 26, 21:10)
mano drauge prisiaugino tai atrodo labai naturaliai diena, bet vakarui as noreciau ju ryskesniu

is esmes galima dazyti tusu, tada vakare tiesiog nuimti bealiejiniu akiu makiazo valikliu. tai pat yra spacialus priaugintu blakstienu diskeliai tusui valyti, bet ju tikrai neverta pirkti. taip pat neverta pirkti tuso, skirto butent priaugintoms blakstienoms.

visos mano issakytos mintys yra is mano 3 metu ir drauges 4 metu blakstienu nesiojimo patirties.
na ir is blakstienu dejimo patirties.

atsiprasau uz klaidas ir padrikas mintis - skubjau rasyti, nes tuoj turiu lekti

Atsakyti
Seku tema jau kuri laika ir labai dziugu, kai tokie issamus pasisakymai atsiranda, kaip Vi-Vian 4u.gif

Turiu klausimeli: mano blakstienos sviesios, po menesio eisiu prisiauginti. Idomu, po kiek laiko nuo prisiauginimo ims matytis, na "sviesti" mano sviesios blakstienos? Taip isivaizduoju, kad tuomet jau vaizdas nebus labai geras ir reiks tuso pagalbos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nufnuf @ 2010 10 30, 16:43)
Turiu klausimeli: mano blakstienos sviesios, po menesio eisiu prisiauginti. Idomu, po kiek laiko nuo prisiauginimo ims matytis, na "sviesti" mano sviesios blakstienos? Taip isivaizduoju, kad tuomet jau vaizdas nebus labai geras ir reiks tuso pagalbos... smile.gif

mano drauge, kuria minejau, yra blondine. velgi is patirties pasakysiu, kad blakstienos nesvies, tiesiog virsutiniu blakstienu linija nebebus tokia israiskinga kaip iskart po priauginimo. taip yra todel, kad pries papildyma bus nauju blakstienu, naujai isaugusiu, visai mazyciu jau paaugusiu arba senu, nuo kuriu buna atsiklijavusiuos priaugintos (manau klaidinga teigti, kad blakstienos atsiklijuoja vien del nekokybisko darbo ar nekokybisku priemoniu. tam gali tureti itako ir gyvenimo budas (pvz. dregme, pasaliniai faktoriai (kaip ventiliatorius, jei sedite salia), miegas, akiu trinimas, per ilgos arba per storos blakstienos, pirtys, dusai, jusu organizmo ivairios savybes (pvz. per menesines blakstienos laikosi prasciau arba pats jusu organizmas gali prastai toleruoti chemija ir pasireiks atmetimo reakcija (man taip buvo su geliu nagu priauginimui)).

o vaizdas bus idealus pirmaja savaite, labai geras - antraja, geras - treciaja, o ketvirtaja patariama papildyti. bet velgi, patariama del to, kad geriau meistrui, nes reikia sudeti apie puse akies. jei merginai labai grazu ir nesiojant 4 sav - bingo. galima ateiti ir po 6 sav. siam momentui as esu 7 savaites be papildymo ir vaizdas so/so, bet papildymo reikia. tiesiog kuo veliau einama pildyti, tuo daugiau darbo meistrei, tuo daugiau blakstienu reikia sudeti. tad jei reikia daaau sudeti, tai jau panasiau ne i papildyma, o i pilna priauginimas. darbo daugiau, uztunka ilgiau. klientas ateina kaip i papildyma ir jam sunku isivaizduoti, kiek daug skiriaisi "laivu" blakstienu skaicius po 3 sav ir po 5.

o kad rezultatu butumete patenkinta ilgiau, patariu jums pasidazyti blakstienas ilgalaikiais dazais. atsikelsite ryte su grazesne, ir virsutines, ir apatines juodos blakstienos graziai iremins akis ir atrodys labai naturaliai. tuo tarpu nepasidazius apatiniu ilgalaikiu, o dazant tusu, ryte atsikelus virsutiniu blakstienu konturas bus grazus, taciau kontrastuos su apatinemis, nes ju tiesiog nesimatys.
as net ir tamsiablakstienems rekomenduoju nudazyti apatines blakstienas cheminiu - jos atrodo ryskesnes ir ilgesnes, nes is esmes blakstienu galiukai pas visas yra sviesios arba sviesiejancios ant galiuku, todel nesimato ju ilgio

Atsakyti
kodel manote, kad 0.12 storio blakstienos maziau kenkia? is jusu nuomones galima butu padaryti isvadas, kad geriau tuomet auginti storesnes blakstienas, nes ju auginama maziau, tad lieka daugiau "kvepuojanciu". Ar geriau auginti plonesnes, bet visas, tuomet jos buna pusiau kvepuojancios?
parasysiu savo nuomone, ji nebutinai turi sutapti su jusu smile.gif
priauginant bet kurio storio blakstienas, kaip ten bebutu klijais reikia padengti blakstienos dali prie kurios bus priauginta, ta dalis "nekvepuos" ir su mazesniu ir didesniu kliju kiekiu, o norint, kad blakstiena "kvepuotu" geriausia palikti laisva pati blakstienos galiuka, nes jis trapiausias, taip ta dalis nepazeidziama ir nenutruksta kai klientes trinasi akis ar atlieka panasius veiksmus. Taip pat neauginti ant visai mazuciu blakstienu, kurios dar yra paciam augimo ikarstyje smile.gif
Del blakstienu storio ir atitinkamai svorio, visada auginama atsizvelgiant i naturalias blakstienas, o ju buna labai skirtingu, todel teigti, kad storesnes labiau pakenks nera teisinga. Jeigu klientes naturalios blakstienos yra stiprios ir ne plonytes, nera jokio tikslo auginti jai ploniausias blakstienas, nes ji puikiai nesios storesnes, zinoma, jei ji pati nori ryskesnio vaizdo. Svarbiausia atsizvelgti i naturaliu blakstienu bukle ir pagal tai rinktis stori ilgi ir t.t.
Nesutikciau ir del storesniu blakstienu kiekio. Mano nuomone jeigu jau pasirinkote storesnes ir kliente tokiu pageidavo, vadinas ji pageidavo ir tokio pat ju kiekio ir is to gaunamo ryskumo, o jeigu storesniu auginate maziau, tai gaunate panasu efekta kaip augindama plonesniu daugiau. Taciau tikslas yra, kad tiek vienos tiek kitos ilgiau laikytusi, o su mazesniu kiekiu to nepasieksite.
Del to, kad storesnes blakstienas auginti lengviau irgi nesutikciau. Blakstienos storis (bent jau man) neturi jokios itakos jos paemimui ir priauginimui. Storesnei blakstienai reikia kiek daugiau kliju, nes sutepamas didesnis blakstienos plotas, tad jos dziuvimo laikas net kiek ilgesnis.
Priauginimo laikas taip pat labai individualus dalykas ir pilnas priauginimas per 2val tikrai nera jokia mistika. Sis laikas labai priklauso nuo klientes naturaliu blakstienu, kuo jos tvarkingiau auga tuo priauginimas vyksta greiciau. Zinoma, labai priklauso ir nuo blakstienu tankio, jis taip pat kiekvienos labai skirtingas. Kuo daugiau ir ivairiu blakstienu savo darbe sutinkate, tuo su kiekvienu kartu yra lengviau prisitaikyti prie kiekvienu is ju, o butent tai ir mazina priauginimo laika:) Taip, zinoma, labai priklauso ir nuo meistres. Juk viena gali rasyti ar atlikti kazkoki kita darba greiciau kita leciau smile.gif 4u.gif

tiesa, cheminis dazymas sutrumpina priauginamu blakstienu nesiojima, kadangi sukibimas su skalsia, dazu molekulem pripildyta blakstiena yra zymiai prastesnis, ypac jei ir naturalios blakstienos yra glotnesnes. Apatines galima drasiai dazytis chemiskai, bet virsutiniu dazyti nerekomenduoju, nebent jos ypatingai baltos ir erzina kliente praejus keliom savaitem po priauginimo, kai uzauga nauju blakstienyciu ar pailgeja trumpiausiosios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 31 spalio 2010 - 12:00
Tai jau dabar atsiprasau uz kvaila klausima: o tai ant apatiniu blakstienu priauginimas neatliekamas? biggrin.gif Na, tokiu atveju tai tikrai reikes nusidazyt bent jau apatines chemiskai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nufnuf @ 2010 10 31, 21:57)
Tai jau dabar atsiprasau uz kvaila klausima: o tai ant apatiniu blakstienu priauginimas neatliekamas?  biggrin.gif Na, tokiu atveju tai tikrai reikes nusidazyt bent jau apatines chemiskai. smile.gif

ant apatiniu priauginimas tikrai neatliekamas mirksiukas.gif
jas galima pasidazyti ir tusu ir cheminiu budu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denciuke: 31 spalio 2010 - 21:06

ATSIPRASAU UZ SAVO NUOMONE. SKELBIMU NEDEJAU, NEDEDU IR NEDESIU. KLIENTU NEIESKAU.
BLAKSTIENAS DEDU TIK SEIMOS NAREMS, DRAUGEMS IR DRAUGIU DRAUGEMS. MANE MOKE DRAUGE N. (ISVYKO I UZSIENI) IR DRAUGE R. IS KAUNO.

SUINTERESUOTUMO PRISIVILIOTI AR PERSIVILIOTI KLIENTU - NETURIU. TURIU DARBA IR JIS TOLI GRAZU SU GROZIO INDUSTRIJA NETURI NIEKO BENDRO.

stengsiuosi trumpai, nes mano poste viskas gana issamiai aprasyta. taip pat viskas parasyta is mano asmenines blakstienu ir dejimo, ir devejimo patirties taip pat, tai mano asmenine nuomone, nes moksliniu tyrimu apie blakstienu priauginimo poveiki atlikta nera.

1. be abejo geriau jei "kvepuoja" nei "kvepuoja maziau". taip pat yra "kvepuoja maziau su viengubu svoriu" ir "kvepuoja maziau su dvigubu arba trigubu svoriu".
svoris itakoja naturalios blakstienos gyvevimo laika

2. apie kvepuojanti blakstienos galiuka..
analogija - jei po keliu tvirtai perrisite koja kraujotakai sustabdyti, ar pedoje tebetekes kraujas? (retorinis klausimas)

3. pats blakstienos galiukas blakstienos nutraukimui, nulauzimui itakos neturi, nes proporcingai ziurint i visa blakstienos ilgi bus keliskart trumpesnis

4. del visiskai mazu blakstienu - pritariu 100%

5. puiku jei meistre atsizvelgia!! taip ir turetu buti!!
problema yra tame, kad is mano minetu aplankytu meistriu i mano blakstienu individualias savybes tie patys 3/4 neatsizvelge. turejau tiketi, kad 0.2 tikrai nekenkia:)

kodel? galbut todel, kad konkrecios meistres storiu pasirinkimo neturejo (??). negaliu atsakyti, galiu tik spelioti.

6. dirbtine blakstiena keliskart storesne nei naturali. padengiama klijais (sutinku, storai reikia daugiau kliju, bet tai man sako tik viena - ji pasidaro dar sunkesne), o sukibimo su jusu naturalia blakstiena linija yra labai siaura. nezinau ar supratote mano minti... nezinau kaip paaiskinti.. iseitu lyg prie savo galvos plauko klijuotumete, tarkime, katino usa (isgalvota netiksli analogija)

7. galiu tik pasidziaugti, kad musu auksarankes pilna priauginima padaro per 2-2.5 val! smile.gif nes 2 val plius/minus mano papildymu laikas (taipogi, priklausomai nuo blakstienu tankio, augimo krypties

8. taip ir rasiau - apatines blakstienas cheminiu. atsiprasau, ko gero nepabreziau to.

Papildyta:
QUOTE(nufnuf @ 2010 10 31, 21:57)
Tai jau dabar atsiprasau uz kvaila klausima: o tai ant apatiniu blakstienu priauginimas neatliekamas?  biggrin.gif Na, tokiu atveju tai tikrai reikes nusidazyt bent jau apatines chemiskai. smile.gif

QUOTE(denciuke @ 2010 10 31, 22:05)
ant apatiniu priauginimas tikrai neatliekamas mirksiukas.gif
jas galima pasidazyti ir tusu ir cheminiu budu smile.gif

tikrai atliekamas, bet nerekomenduojamas del keliu priezasciu:

1. priauginias daromas atsimerkus, o tai reiskia, kad jusu akis bus erzinama ir dirginama. tai gali pasireiksti niezuliu, asarojimu, akies obuolio raudoniu, akies gleivines uzdegimu ar ivairiomis alerginemis reakcijomis
2. nepraktiska - apatines blakstienos nuolat remsis i apatini voka, tad del nuolatinio mechaninio poveiko greitai iskris
3. apatiniu blakstienu priauginimui reikalingos trumpos blakstienos (as turejau 6 mm)
apibendrinus - prisiauginti galima, bet nepatartina, nebent iskilmingai progai

PS> tik dabar pamaciau, kad pirmame puslapyje skelbiami meistriu kontaktai. tokiu atveju atsiprasau diskutuojanciu cia praktikuojanciu meistriu uz nepalankius komentarus, nes tema pusiau komercine. tikrai maniau, kad cia vien nuomonemis dalinamasi
Atsakyti