ATSIPRASAU UZ SAVO NUOMONE. SKELBIMU NEDEJAU, NEDEDU IR NEDESIU. KLIENTU NEIESKAU.
BLAKSTIENAS DEDU TIK SEIMOS NAREMS, DRAUGEMS IR DRAUGIU DRAUGEMS. MANE MOKE DRAUGE N. (ISVYKO I UZSIENI) IR DRAUGE R. IS KAUNO.
SUINTERESUOTUMO PRISIVILIOTI AR PERSIVILIOTI KLIENTU - NETURIU. TURIU DARBA IR JIS TOLI GRAZU SU GROZIO INDUSTRIJA NETURI NIEKO BENDRO.
stengsiuosi trumpai, nes mano poste viskas gana issamiai aprasyta. taip pat
viskas parasyta is mano asmenines blakstienu ir dejimo, ir devejimo patirties taip pat, tai mano asmenine nuomone, nes moksliniu tyrimu apie blakstienu priauginimo poveiki atlikta nera.
1. be abejo geriau jei "kvepuoja" nei "kvepuoja maziau". taip pat yra "kvepuoja maziau su viengubu svoriu" ir "kvepuoja maziau su dvigubu arba trigubu svoriu".
svoris itakoja naturalios blakstienos gyvevimo laika
2. apie kvepuojanti blakstienos galiuka..
analogija - jei po keliu tvirtai perrisite koja kraujotakai sustabdyti, ar pedoje tebetekes kraujas? (retorinis klausimas)
3. pats blakstienos galiukas blakstienos nutraukimui, nulauzimui itakos neturi, nes proporcingai ziurint i visa blakstienos ilgi bus keliskart trumpesnis
4. del visiskai mazu blakstienu - pritariu 100%
5. puiku jei meistre atsizvelgia!! taip ir turetu buti!!
problema yra tame, kad is mano minetu aplankytu meistriu i mano blakstienu individualias savybes tie patys 3/4 neatsizvelge. turejau tiketi, kad 0.2 tikrai nekenkia:)
kodel? galbut todel, kad konkrecios meistres storiu pasirinkimo neturejo (??). negaliu atsakyti, galiu tik spelioti.
6. dirbtine blakstiena keliskart storesne nei naturali. padengiama klijais (sutinku, storai reikia daugiau kliju, bet tai man sako tik viena - ji pasidaro dar sunkesne), o sukibimo su jusu naturalia blakstiena linija yra labai siaura. nezinau ar supratote mano minti... nezinau kaip paaiskinti.. iseitu lyg prie savo galvos plauko klijuotumete, tarkime, katino usa (isgalvota netiksli analogija)
7. galiu tik pasidziaugti, kad musu auksarankes pilna priauginima padaro per 2-2.5 val!
nes 2 val plius/minus mano papildymu laikas (taipogi, priklausomai nuo blakstienu tankio, augimo krypties
8. taip ir rasiau - apatines blakstienas cheminiu. atsiprasau, ko gero nepabreziau to.
Papildyta:
QUOTE(nufnuf @ 2010 10 31, 21:57)
Tai jau dabar atsiprasau uz kvaila klausima: o tai ant apatiniu blakstienu priauginimas neatliekamas?
Na, tokiu atveju tai tikrai reikes nusidazyt bent jau apatines chemiskai.
QUOTE(denciuke @ 2010 10 31, 22:05)
ant apatiniu priauginimas tikrai neatliekamas
jas galima pasidazyti ir tusu ir cheminiu budu
tikrai atliekamas,
bet nerekomenduojamas del keliu priezasciu:
1. priauginias daromas atsimerkus, o tai reiskia, kad jusu akis bus erzinama ir dirginama. tai gali pasireiksti niezuliu, asarojimu, akies obuolio raudoniu, akies gleivines uzdegimu ar ivairiomis alerginemis reakcijomis
2. nepraktiska - apatines blakstienos nuolat remsis i apatini voka, tad del nuolatinio mechaninio poveiko greitai iskris
3. apatiniu blakstienu priauginimui reikalingos trumpos blakstienos (as turejau 6 mm)
apibendrinus - prisiauginti galima, bet nepatartina, nebent iskilmingai progai
PS> tik dabar pamaciau, kad pirmame puslapyje skelbiami meistriu kontaktai. tokiu atveju atsiprasau diskutuojanciu cia praktikuojanciu meistriu uz nepalankius komentarus, nes tema pusiau komercine. tikrai maniau, kad cia vien nuomonemis dalinamasi