Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(tinakriste @ 2010 09 22, 12:55)
paskaitinėjau daug čia prirašyta, bet visvien man nelabai aišku blush2.gif
esu prisiauginusi blakstienas 2 mėn. bet kai jos iškrenta, o dažniausiai iškrenta taip tarpais, labai matosi , kad mano pačios blakstienos labai išretėjusios ir labai mažutės verysad.gif
po korekcijos blakstienos atrodo gražios ir tankios
norėčiau dar labai būti su priaugintomis, bet baisu , kad labai nenukentėtų manosios, net nežinau gal jau laikas daryti pertrauką g.gif  ir jei daryti pertrauką, kiek maždaug laiko rekomenduojama būti be priaugintų blakstienų?

ir jei nedaryčiau pertraukos , kas gali atsitikti, ar gali taip būti ,kad taip pakenksiu blakstienom ,kad jos ir nebeatsistatys?

Turetu pasakyti Jus meistre, ar jau rekomenduoja daryti pertrauka.
Dazniausia pirmoje vietoje paskrenta blakstienos tos akies, ant kurios puses miegate ( labai daiznai tai buna desine). Dar greiciau iskrenta blakstienos link noses ir i isorinius krastus, ypac jeigu priaugintos labai ilgos. Tuose vietose virsutinio voko blakstienos lieciasi su apatinemis, arba tiesiog remesi i nosi. Reikia atidziai parinkti ilgi priauginamu blakstienu, forma ir blakstienu isdestima-atsizvelgent i akiu forma, balsktienu augimo krypti, antakiu atsuma, akiu dydi ir t.t.
Kartais klientes ir meistres nuomone nesutampa, bet tada isaiskinu kas gali buti negerai. Noriu, kad butu ir grazu ir praktiska ir galimybe ilgiau nesioti priaugintas blakstienas.
Atsakyti
sakykit, kiek laiko reikia,kad blakstienos atsigautu po priauginimo.turejau jas 7men ir kai jau nusiemiau maniskes dar iki siol neataugo kokias turejau.liko mazutes plonytes net negaliu padazyt su tusu normaliai doh.gif
seip labai patiko jas turet , vasarai liux dalykelis,labai patogu.
Atsakyti
as buvau nuo rugpjucio galo uzsidejus, dabar dar kelios like, maniskes atauga, bet kol kas labai maziukes, tepu ricinos aliejuku, tikiuosi atsigaus ir bus kaip anksciau, nes anksciau tikrai grazios buvo, padazyti irgi sunkoka, nes kol kas dar tik seriukai tokie mazi islinde... nezinau ka reikes daryt kai dirbtines visai iskris doh.gif o siaip tai man irgi labai patiko tureti priaugintas thumbup.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...u/4/Fh-EfRzdiEk

šitą pasižiūriu, atšoksta visi pagalvojimai net apie priauginamas blakstienas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2010 10 11, 19:27)
http://www.youtube.c...u/4/Fh-EfRzdiEk

šitą pasižiūriu, atšoksta visi pagalvojimai net apie priauginamas blakstienas  blush2.gif

nu ka as zinau, pasiziurejau ir as sita filmuka, mergina papasakojo savo istorija ir tiek, jai nepasiseke ... tikiuosi man blakstes ataugs ir viskas bus gerai, nes jeigu ne, tai tada nezinau ka reiks daryti. Tada turbut toki pati filmuka irasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 10 11, 21:20)
nu ka as zinau, pasiziurejau ir as sita filmuka, mergina papasakojo savo istorija ir tiek, jai nepasiseke ... tikiuosi man blakstes ataugs ir viskas bus gerai, nes jeigu ne, tai tada nezinau ka reiks daryti. Tada turbut toki pati filmuka irasysiu smile.gif

Aisku, kad bus gerai, juk ne depiliacija padaryta smile.gif . Blakstiena gyvena apie 90 dienu, bet juk nelikote visai be blakstienu. Reiskias maksimum 60 dienu blakstienoms atsigauti. Ir atejus vasarai dar tikrai susigundysit vel prisiauginti. mirksiukas.gif
Atsakyti
kai kurios raso kad blakstienos iskrenta tarpais ir negraziai atrodo, nu tai nueini ir prisiaugini, va pavizdziui man sitaip isbyredavo mano pacios blakstienos ir joks tusas nepadedavo, tai manau kad jau priaugintos daugiau bedos nepadarys, o kaip tik gali pakoreguot kas negerai.
Atsakyti
skaitineju tema kelinta diena. kaip as pries dedamasi blakstienas cia neuzejau doh.gif
zodziu, mano patirtis tokia. visa vasara pravaiksciojau su priaugintom blakstienom.
dariausi airijoje, pas mergina, kuri bent jau musu miestelyje, kiek domejausi, seniausiai tuo uzsiima.
pirma karta viskas buvo super. isvaiksciojau 6 svtes, o drauges stebejosi, kaip grazu. atrode, nesenai padarytos. bet ta pirma karta ir saugojau jas lb. miegojau tik ant nugaros biggrin.gif ranku prie ju nekisau, pasukuodavau. zodziu, buvo man kaip kiausinis jos biggrin.gif
ta mergina nedaro korekcijos. o tiesiog nuima visas ir vel is naujo deda. klausiau, kodel, tai aiskino, kad nera tikslo tiesiog pataisyti iskritusias, nes vis tiek senosios toliau kris, tai neva ir vaiksciosiu nuolat koreguoti.
zodziu, antra karta sudejo ir nezinau kodel, bet jau lygiai po savaites eme man jos bireti. po viena, kita. po dvieju savaiciu jau eme byret smarkiau. siaip ne taip istempiau iki 4 savaiciu. kai pasiskundziau, kad antra karta eme kristi per greitai, tai pasiule kazkokius super duper klijus, kuriuos tik ka gavusi is UK, ir kurie neva turi laikyti maziausiai 5 savaites, o tik po to ims tos blakstienos byreti.
zodziu, patikejau ir kagi, sikart po 2 savaiciu eme byreti rolleyes.gif bet cia gal kalta buvo aplinka, nes taip tik tuo metu atostogavau LT, buvau atsipalaidavusi, ir tikrai taip baisiai nesaugojau ju, kaip iki to blush2.gif bet nepaisant to, manau, arba buvo nekokybiskas darbas, arba tiesiog man netiko tie jos klijai g.gif unsure.gif
pirma karta dejo tiesias. o abu kitus kartus - riestas "c" formos, ar kaip ten vadinasi blush2.gif tai riestos man zymiai lb patiko. israiskingesnes akys.
kai nusiemiau visiskai, aisku, istiko sokas, kad likau "be akiu". blakstienos man rodos, kad tikrai sutrumpejusios. bet gal cia tik taip atrodo po tu ilguju. bet faktas vienas, kad jos retesnes. nes maniskes nors ir nebuvo niekad ilgos, bet kad tankios tai tikrai. dabar stiprinu spec blakstienu "stirpintuvu", ketinu ir ricinos isigyti.
manau, kitai vasarai vel mielai prisiauginsiu. tik nesu tikra, ar rinksiuos ta pacia meistre blush2.gif
Atsakyti
Dirbtine blakstiena klijuojama prie naturalios ir ji iskrenta ne del to, kad atsiklijuoja, o del to, kad naturalios blakstienos gyvenimo laikas baigesi. Nebent klijai prasti ir atsiklijuoja. Manau, kad buvo tiesiog nekokybiskas darbas. Blakstienas turiu dar neseniai, ketvirtas menuo eina, bet esu labai patenkinta, korekcijas darau mazdaug kas 5 savaites smile.gif
Atsakyti
TFU TFU TFU nu bet dar neteko nei vienos matyti su nusilpusiomis blakstienomis del priauginimo. as pati jau kelerius metus nesioju. mano viena kliente jau keturis metus nesioja, padarius viena keliu menesiu pertrauka nes buvo isvykusi ir viskas gerai. manau kad jei priauginama su specialiai tam skirtomis priemonemis, nieko panasaus negali nutikti.
perziurejus filmuka kur ikelete nuoroda vaizdelis gerai zinomas. esu dariusi nebezinau kiek , gal kokius penkis ar sesis taisymus, po nepatyrusiu meistriu priauginimo, kurios blakstienas merginoms priaugino kuokstais. panaikinus sulipusius kuokstus vaizdas buvo lygiai toks pats kaip pas sia mergina, taciau po keliu savaiciu blakstienos atsigavo o dar po keliu isvis atsinaujino. zodziu antrai korekcijai mergina pas mane atejo su TIKRAI atsigavusiomis ir ataugusiomis blakstienomis. dabar toliau darosi koreksijas ir viskas ciki piki.
Atsakyti
QUOTE(laur* @ 2010 10 15, 17:30)
labai labai pati noreciau to ismokti.. gal kuri patartumete kur geriausiai paruosia?  4u.gif  arba papasakotumete kur pacios to ismokote rolleyes.gif

As mokiausi Rygoje "Xtreme Lashes", lyginant su kosmedija, manau Rygoje mokslai kur kas rimtesni smile.gif dabar ir pati vedu apmokymus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xmigliux @ 2010 10 12, 14:29)
kai kurios raso kad blakstienos iskrenta tarpais ir negraziai atrodo, nu tai nueini ir prisiaugini, va pavizdziui man sitaip isbyredavo mano pacios blakstienos ir joks tusas nepadedavo, tai manau kad jau priaugintos daugiau bedos nepadarys, o kaip tik gali pakoreguot kas negerai.

taip buna gana daznai, bet net neakcentuojame to, kuri laika nepavyksta pasidazyti ir tiek, taciau po blakstienu priauginimo kazkodel visada atrodo, kad blakstienos tarpeliais trumpesnes butent del to, kad buvo priaugintos. Nuo kokybisko blakstienu priauginimo blakstienos tikrai niekur nedingsta, tik norint jas nusiimti ta taip pat reikia padaryti tinkamai (neispesioti, nenukrapstyti ir panasiai) ir stengtis nenuimti ju butent tuo metu kai yra keitimosi faze, t.y. kai dauguma blakstienu naturaliai keiciasi ir yra didesne trumpesniu blakstienu dalis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 15 spalio 2010 - 17:52
Sakykit, priaugintas dazote tusu? g.gif
Atsakyti