QUOTE(tinakriste @ 2010 09 22, 12:55)
paskaitinėjau daug čia prirašyta, bet visvien man nelabai aišku
esu prisiauginusi blakstienas 2 mėn. bet kai jos iškrenta, o dažniausiai iškrenta taip tarpais, labai matosi , kad mano pačios blakstienos labai išretėjusios ir labai mažutės
po korekcijos blakstienos atrodo gražios ir tankios
norėčiau dar labai būti su priaugintomis, bet baisu , kad labai nenukentėtų manosios, net nežinau gal jau laikas daryti pertrauką ir jei daryti pertrauką, kiek maždaug laiko rekomenduojama būti be priaugintų blakstienų?
ir jei nedaryčiau pertraukos , kas gali atsitikti, ar gali taip būti ,kad taip pakenksiu blakstienom ,kad jos ir nebeatsistatys?
esu prisiauginusi blakstienas 2 mėn. bet kai jos iškrenta, o dažniausiai iškrenta taip tarpais, labai matosi , kad mano pačios blakstienos labai išretėjusios ir labai mažutės
po korekcijos blakstienos atrodo gražios ir tankios
norėčiau dar labai būti su priaugintomis, bet baisu , kad labai nenukentėtų manosios, net nežinau gal jau laikas daryti pertrauką ir jei daryti pertrauką, kiek maždaug laiko rekomenduojama būti be priaugintų blakstienų?
ir jei nedaryčiau pertraukos , kas gali atsitikti, ar gali taip būti ,kad taip pakenksiu blakstienom ,kad jos ir nebeatsistatys?
Turetu pasakyti Jus meistre, ar jau rekomenduoja daryti pertrauka.
Dazniausia pirmoje vietoje paskrenta blakstienos tos akies, ant kurios puses miegate ( labai daiznai tai buna desine). Dar greiciau iskrenta blakstienos link noses ir i isorinius krastus, ypac jeigu priaugintos labai ilgos. Tuose vietose virsutinio voko blakstienos lieciasi su apatinemis, arba tiesiog remesi i nosi. Reikia atidziai parinkti ilgi priauginamu blakstienu, forma ir blakstienu isdestima-atsizvelgent i akiu forma, balsktienu augimo krypti, antakiu atsuma, akiu dydi ir t.t.
Kartais klientes ir meistres nuomone nesutampa, bet tada isaiskinu kas gali buti negerai. Noriu, kad butu ir grazu ir praktiska ir galimybe ilgiau nesioti priaugintas blakstienas.