Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(/ Lisa / @ 2010 08 30, 23:06)
Istikruju sudetingiau yra kada ateina kliente i korekciaja pas Jus po nekokybysko priauginimo kitur. Lengviau jau nuo "0" priauginti , negu taisyti kito meistro nekokybyska  darba.
Buna ateina i korekcija po kito meistro su gerai ir kokybyskai priaugintom blakstienosm, taga kitas reikalas. Darai kaip eiline korekcija.  smile.gif

drinks_cheers.gif net nesigincinu nes tai ir taip aisku,bet kaip tankas issireiske tai ne su viskuo sutikciau g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denciuke @ 2010 08 30, 20:48)
as turejau omenyje kad blk storis nelabai priklauso nuo kainos,idomu jeii jus darytumete pilna priauginima merginai kuriai reiketu deti 12 storio blk imtumete pigiau nei darytumete pvz 15 ar 20 ? ax.gif
Papildyta:
ir nemanau kad turite pykti jei tenka taisyti kazkieno klaidas,tiesiog toks yra jusu darbas uz kuri jus gaunate atitinkama mokesti,nebent taisant blk padarytas uz 50 litu kaip jus issiireiskete taip pat paemete nedaug,tada sutinku tikrai pikta,o jei pataisete merginai,ji sumokejo jums tai saunu mirksiukas.gif o del tu nemoksu kur suklijuoja kuokstais ir dar plius tona kliju prie pat blk saknu uzvaryta ant mazyciu blk tai doh.gif

manu kad pykti reikia tongue.gif nes taisyti nera taip lengva kaip atrodo smile.gif
dedant 12 storio imu tiek pat, nes sudedu taip, kad butu grazu ir mergaites matytu uz ka pinigus sumokejo, ir neisleidziu merginos namo "be blakstienu", kaip ne kaikurios.
o toms, kurios nusivyle efektu siulau kreiptis i mestre dar karta ir paprasyti pakoregavimo. tai yra normalu , nereikia kuklintis. geriau meistrei pasakyti, kad ji pati zinotu ka ne taip daro. mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip su swarovski priauginėja? ar aš kažka ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2010 09 10, 12:55)
o kaip su swarovski priauginėja? ar aš kažka ne taip supratau?

Klijuojami akmenukai 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 11 rugsėjo 2010 - 12:59
ar jie matosi kai atidarai akis? ar tik užsimerkus? ir kiek jis kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 11 rugsėjo 2010 - 13:08
QUOTE(.code. @ 2010 09 11, 14:02)
ar jie matosi kai atidarai akis? ar tik užsimerkus? ir kiek jis kainuoja?  ax.gif

nors ne manes klausete, bet isikisiu. Mano drauge turejo ta deimanciuka prisidejus, tai labai graziai jis blizgejo. Matomas jis kai kuriuo rakursu ir atsimerkus, o mirkciojant labai graziai zybsi kaip rasos laselis wub.gif i kokia svente man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 09 11, 14:09)
nors ne manes klausete, bet isikisiu. Mano drauge turejo ta deimanciuka prisidejus, tai labai graziai jis blizgejo. Matomas jis kai kuriuo rakursu ir atsimerkus, o mirkciojant labai graziai zybsi kaip rasos laselis  wub.gif  i kokia svente man  thumbup.gif

bendrai visų klausių kas žino mirksiukas.gif
idomu būtų pamatyti gyvai kaip atrodo
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2010 09 11, 15:02)
ar jie matosi kai atidarai akis? ar tik užsimerkus? ir kiek jis kainuoja?  ax.gif

SaiMita labai teisingai paaiskino.
Kaina keleta litu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 09 11, 18:28)
SaiMita labai teisingai paaiskino.
Kaina keleta litu  smile.gif

o dedamas tik prie priaugintu blakstienu ar galima ir prie naturaliu toki daikciuka uzsidet ir kiek kainuotu jei yra galimybes prie naturaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 09 11, 20:10)
o dedamas tik prie priaugintu blakstienu ar galima ir prie naturaliu toki daikciuka uzsidet ir kiek kainuotu jei yra galimybes prie naturaliu  ax.gif

Isitkruju galima ir prie naturaliu, tik reikes atsargiau dazyti blakstienas tusu, kad neuztepri kristala, kad blizgetu. smile.gif
Klijuoju prie keliu (pvz. 2- 3) blakstienu, kad grazei laikytusi ir nebutu virsvorio blaklstienai. 4u.gif Kaina 10lt ant abeju akiu
Atsakyti
paskaitinėjau daug čia prirašyta, bet visvien man nelabai aišku blush2.gif
esu prisiauginusi blakstienas 2 mėn. bet kai jos iškrenta, o dažniausiai iškrenta taip tarpais, labai matosi , kad mano pačios blakstienos labai išretėjusios ir labai mažutės verysad.gif
po korekcijos blakstienos atrodo gražios ir tankios
norėčiau dar labai būti su priaugintomis, bet baisu , kad labai nenukentėtų manosios, net nežinau gal jau laikas daryti pertrauką g.gif ir jei daryti pertrauką, kiek maždaug laiko rekomenduojama būti be priaugintų blakstienų?

ir jei nedaryčiau pertraukos , kas gali atsitikti, ar gali taip būti ,kad taip pakenksiu blakstienom ,kad jos ir nebeatsistatys?
Atsakyti
QUOTE(tinakriste @ 2010 09 22, 09:55)
paskaitinėjau daug čia prirašyta, bet visvien man nelabai aišku blush2.gif
esu prisiauginusi blakstienas 2 mėn. bet kai jos iškrenta, o dažniausiai iškrenta taip tarpais, labai matosi , kad mano pačios blakstienos labai išretėjusios ir labai mažutės verysad.gif
po korekcijos blakstienos atrodo gražios ir tankios
norėčiau dar labai būti su priaugintomis, bet baisu , kad labai nenukentėtų manosios, net nežinau gal jau laikas daryti pertrauką g.gif  ir jei daryti pertrauką, kiek maždaug laiko rekomenduojama būti be priaugintų blakstienų?

ir jei nedaryčiau pertraukos , kas gali atsitikti, ar gali taip būti ,kad taip pakenksiu blakstienom ,kad jos ir nebeatsistatys?

as nesioju du metus ir man jokio neigiamo poveikio nera.
buna kad kartais iskrenta "tarpeliais"bet nebutinai kiekviena syk taip ir bus, gal labiau patrynete toje vietoje ar panasiai ...
Atsakyti