Sveikos paneles, visa vasara buvau priaugintom blakstienom, buvau labai patenkinta , taciau dabar nusprendziau padaryti pertrauka... Iskritus visom netikrom blakstienom, mane istiko sokas, nes dabar mano tikrosios blakstienos yra vos ne per pus trumpesnes ir kaip nukastos. O juk pries tai padazius tik tusu atrodydavo tikrai ispudingai. Ar man ataugs normalaus ilgio blakstienos????
Kam idomu, galiu pasidalinti savo patirtimi. Su priaugintomis blakstienomis buvau tik apie 3.5 savaites, tai nieko blogo mano blakstienom nenutiko. Aisku kai kur jos nuluzo ir yra trumpesnes,bet plika tikrai nelikau. Turiu ka padazyti, gal siek tiek trumpesnes jos. Bet manau ataugs po menesio
QUOTE(Chocolata @ 2010 08 24, 07:16)
Sveikos paneles, visa vasara buvau priaugintom blakstienom, buvau labai patenkinta , taciau dabar nusprendziau padaryti pertrauka... Iskritus visom netikrom blakstienom, mane istiko sokas, nes dabar mano tikrosios blakstienos yra vos ne per pus trumpesnes ir kaip nukastos. O juk pries tai padazius tik tusu atrodydavo tikrai ispudingai. Ar man ataugs normalaus ilgio blakstienos????
o tai idomu del ko jos kaip nukapotos? tiesiog nuluzo priauginimo vietoje? Idomu ar pasikeitus blakstienom bus kaip buvo tokio pat ilgio ?
QUOTE(Jorky @ 2010 08 24, 11:53)
o tai idomu del ko jos kaip nukapotos? tiesiog nuluzo priauginimo vietoje? Idomu ar pasikeitus blakstienom bus kaip buvo tokio pat ilgio ?
Net neisivaizduoju... ir atrodo viskas buvo gerai. Na belieka dabar tiketis kad ataugs tokio ilgio kaip buvo.
QUOTE(Chocolata @ 2010 08 24, 09:16)
Tikrai viskas ataugs . Juk viena blk iskrenta, kita uzauga. Blakstiena gyvena apie 3 men. , o kadangi neesate plikom akim, tai po 1men-1,5 turesite tokias kaip ir turejote.
Todel visada klientems siulau nusiimineti palaipsniui , daryti kaip as vadinu "MINI" korekcijas. Ir jau po 2 tokiu korekciju galima atsisakyti blakstienu.
QUOTE(Jorky @ 2010 08 24, 11:53)
Istikruju nezinau. Kartais pastebiu, kad buna kokia 1-2 blk. liktai nukirpta su zyrklemis ir zinau , kad nei as nei kliente nekirpome. Manau, kad gal nuo priauginimo, gal nuluzta.
Bet kadangi tokiu vienetai, ne nera ko pergyventi. Ir kaip jau rasiau tikrai viskas atauga.
Dar merginos, negalite save lyginti su kita. Kiekvienai individualiai ir laikomumas, ir nesiojimas ir balsktienos skirtinos, augau, storis ir t.t.. Vienai siulau nebesiauginti po 2 korekciju, nes matau, kad silpnesnes blakstienos, kad vaizdas ne toks tobulas kaip noretusi ( nors klientei viskas labai grazu) , o kitai po 8 menesiu.
Kaip sakiau turiu klienciu, kur vaiskto su priaugitom blakstienom jau 3 metus. Dareme mini korekcijas, kai jau labai bariau, kad reikia sustoti . Viskas pagerejo ir vel auginame toliau, bet visai nusiimus nebuvo nei karto. Iki siol turi blasktienas.
Daug blogiau pataikyti 1 karta pas bloga meistre, kuri sukabina 5 blk i kruva, prideda geresniam laikomumui tona kliju, + dar pagrazina kuoksteliais. Vat jau tada po keliu savaiciu priverstinai iskrenta po 5 blakstienas, nes viena iskrisdama trauki kitas keturias, nes sulipdytos vienoje kruvoje.
Pritariu Lisai, po tokio priklijavimo ir skauda, nes pesa ir paciai pasitvarkyti neiseina.. is tokiu situaciju atsiranda ir gandai apie tai koks yra blogis priauginamos blakstienos, veliau sunku moterytem pakeisti nuomone po pirmo "prisvilusio blyno", teko ir man gelbeti kai kurias savo jau dabartines klientes po prasto priauginimo, o dabar nesioja patogiai dirbtines blakstienas ir yra labai patenkintos. Vat
QUOTE(Jorky @ 2010 08 24, 09:53)
kai ataugs, bus tokios kaip ir buvo. Aš vėl su savo normaliom blakstienom, gal net gražesnėm, nes tepiau ricinos aliejum savo nulūžėles
as siandien prisiauginau blk ir galiu pasakyti nieko ispudingo, kai pasidazau, gal net graziau atrodau, isivaizdavau tokias storesnes, ryskesnes, o dabar nesuprasi kas gavosi, br to kruva pinigu ismeciau
QUOTE(Lineta* @ 2010 08 25, 15:56)
as siandien prisiauginau blk ir galiu pasakyti nieko ispudingo, kai pasidazau, gal net graziau atrodau, isivaizdavau tokias storesnes, ryskesnes, o dabar nesuprasi kas gavosi, br to kruva pinigu ismeciau
o bent kokybiškai priaugino?
Kažkada labai norėjau ilgų plaukų. prisiauginau. prakeikiau tą dieną, kai protas suveikė taip daryt. tuomet nusipirkau prisegamas sruogas ir tai buvo geriausias mano atradimas - nori būni graži ryški, nori nesidedi.
Dabar buvo užėjęs noras prisiauginti blakstienas, tai visa laimė, kad skyriau daug laiko aiškinimuisi kaip kas.. galų gale atsiminiau istoriją su plaukais ir pabandžiau užbėgt įvykiams už akių - nusipirkau priklijuojamas blakstienas.. ir ką Jūs manote? žiauriai geras sprendimas!!! visų pirma - pigu, kainuoja viso labo 35lt (artdeco). kitas dalykas - jei depresinė diena ir nori likti nepastebima,tai tiesiog nesiklijuoji, o jei nori vakarėly sužibėti tai paėmi ir užsiklijuoji. žodžiu, aš patenkinta labiau nei labai skirtumas tik kad dabar nebijočiau pirkti ilgesnių ir tankesnių
Dabar buvo užėjęs noras prisiauginti blakstienas, tai visa laimė, kad skyriau daug laiko aiškinimuisi kaip kas.. galų gale atsiminiau istoriją su plaukais ir pabandžiau užbėgt įvykiams už akių - nusipirkau priklijuojamas blakstienas.. ir ką Jūs manote? žiauriai geras sprendimas!!! visų pirma - pigu, kainuoja viso labo 35lt (artdeco). kitas dalykas - jei depresinė diena ir nori likti nepastebima,tai tiesiog nesiklijuoji, o jei nori vakarėly sužibėti tai paėmi ir užsiklijuoji. žodžiu, aš patenkinta labiau nei labai skirtumas tik kad dabar nebijočiau pirkti ilgesnių ir tankesnių
QUOTE(Lineta* @ 2010 08 25, 16:56)
dar vienas "blynas pasviles", vadinasi nesusikalbejot su meistre ko norit ir kaip isivaizduojat, kad atrodys blakstienos.