Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Luandra @ 2010 07 29, 09:49)
Man idomu su tais kampuciais... svarstau gal man daryti irgi tik kampucius
o tu  savosius dazai?

Kiek blastienu i kampucius priaugina?

Darant kampus priaugina mazdaug iki puses akies, palaipsniui perejnant iki savo balsktien ilgio.
Atsakyti
QUOTE(Comfort @ 2010 07 30, 13:21)
Merginos, nepykit, jei ne i tema pataikysiu, pirma parasau, paskui begu skaityti temos.

Reikalinga gera blakstienu priauginimo meistre Vilniuje. Tuoksiuos paskutini rugpjucio savaitgali, ir ta proga noriu prisiauginti blakstienas, kad akys israiskingesnes butu. Pacias trumpiausias, kokias imanoma priauginti (man rodos, 6 ir 8 mm buna), kad kaip plastake nemosuociau, bet vistiek grazu butu.
Naturalios blakstienos nera tankios, ar prie ju priklijavus dirbtines neatrodys ilgos ir retos? Kiek laiko iki vestuviu geriau darytis, kad vaizdas pats geriausias butu?
Noriu kuo naturalesnio ir tankesnio vaizdo smile.gif Buciau dekinga, jei meistre, neabejojanti savo darbu kokybe, parasytu i AZ savo darbu kainyte ir laika, kada geletu priimti. Labai dekinga is anksto! smile.gif

Sveikos mergaites 4u.gif
tiesa, trumpiausios auginamos ant virsutiniu blakstienu yra 6mm, tada 7,8 ir t.t. Galutinis vaizdas labai priklauso nuo jusu naturaliu blakstienu, tiksliai pasakyti ar bus labai tanku ar ne galima tik pasiziurejus i jusu naturalias. Kad atrodytu naturaliau reikia taip pat derinti prie naturaliu ilgio, tai nebutinai turi buti trumpiausios priauginamos, galbut jusu vos ilgesnes, tuomet deti labai trumputes nera prasmes. Svarbu pasakyti meistrei, kad norite ryskumo ir tankumo, bet ne ilgio, kad pvz ilgis butu toks kaip kad pasidazius tusu. Prisiauginti patarciau 2-3 dienas pries, del viso pikto, kad turetume laiko apsiprasti ir jei kartais akytes paraustu, dar turetumete rezervo joms nuraminti (nors tai buna labai retai). As asmeniskai padeti siuo laiku negaliu, nebent rugsejo pabaigai..
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2010 07 29, 13:35)

Papildyta:
na man su blakstienu padazymu ir pridejimu 80 lt smile.gif esu labai patenkinta smile.gif

O jei visa akyte prisiauginti, kiek kainuotu? smile.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien prisiauginau taip norėtas blakstienytes, ir visa diena lakstau patenkinta, kad akys tapo dar išraiškingesnės.. wub.gif

Noriu padėkoti / Lisai / už jos kruopštų darbelį, tad ir visoms rekomenduoju - labai gera meistre, bei labai maloni ir draugiška, bendrausime toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistaziede @ 2010 07 30, 14:29)
O jei visa akyte prisiauginti, kiek kainuotu? smile.gif

as nznau kiek smile.gif nes as tik kampučius auginausi smile.gif
Atsakyti
Vienas is sunkiu darbeliu ax.gif . Blakstienos ziuri zamyn, trumpos ir auga netvarkingai.
Padarem ka galejosm. 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
merginos sos. kiek ieskau veido prausikliu visiarba su glicerinu arba su aliejum, gal kas gali parekomenduoti koki. esu jau pakeliui iki to grozio tai noriu jau tureti ir prausikli, nu bet nerandu. blush2.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
man asmeniskai labai grazu priaugintos blakstiesnos, bet keistai ziurisi kai jos priaugintos vyriskiui g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistaziede @ 2010 07 26, 12:50)
O gal cia yra siaulieciu, kurios priaugina blakstienytes? ax.gif

Siauliuose sunku iskart pasirinkti gera meistre
as jau buvau pas dvi, ir dar eisiu pas trecia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xmigliux @ 2010 08 03, 09:34)
merginos sos. kiek ieskau veido prausikliu visiarba su glicerinu arba su aliejum, gal kas gali parekomenduoti koki. esu jau pakeliui iki to grozio tai noriu jau tureti ir prausikli, nu bet nerandu. blush2.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Taii jus ziurekit ne veido prausikli, o akiu arba makiazo valikli 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, sakykit ar čia normalu jei po blakstienų priauginimo vos na imkim nuo saulės sudrėkus nuo ašarų akim pradeda jas graužti ? seniau taip nebudavo
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2010 08 04, 11:20)
Laba diena, sakykit ar čia normalu jei po blakstienų priauginimo vos na imkim nuo saulės sudrėkus nuo ašarų akim pradeda jas graužti ? seniau taip nebudavo

cia nuo kliju verysad.gif
visokiu ju yra,bent jau taip man sake meistre
Atsakyti