Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Rykute @ 2010 05 19, 19:00)
Nepykit, bet is foto sprenziant darbas nekoks  schmoll.gif  Pirmas dalykas ju mazai ir kazkaip netolygiai iskirstytos, manau del to ir veliasi, nors aisku velimasis priklauso ir nuo paciu blakstienu augimo krypciu...
Manau arba sekanti karta paprasykit daugiau sudeti arba keiskit meistre  4u.gif

Tai ko gi man pykti, del to ir idejau nuotrauka, kad jus man patartumet, pasakytumet, ar darbas atliktas nekokybiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 20, 13:05)
Ka-kada norėjau prisiaugint, bet po priaugintų plaukų atšoko fantazijauser posted image

Plauku priauginimas ir blakstienu priauginimas ir du skirtingi dalykai. Kai blakstienos priaugintos kokybiskai, jos priauginamos po viena, tvarkingai, netempia viena kitos, todel gali normaliai augti ir keistis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ziuuzia @ 2010 05 19, 17:33)
Labas :} pasirodysiu ir as, vakar prisiauginau, bet kazkaip nezinau net... veliasi jos man  g.gif
Nelabai gerai padare turbut, m?

manau reikejo ir kiek trumpesnes jas daryti, lengviau jum butu su jom susitvarkyt. O bendras vaizdas tai kiek retokos ir nelabai tvarkingai priaugintos unsure.gif
Papildyta:
C formos blakstienos (t.y. labiau riestos) smile.gif
user posted image
Atsakyti
ir aš šiandien įstojau į ilgablakstienių gretas flirt.gif iš pradžių, buvo šokas, bet grįžus žiūrėjau žiūrėjau į save ir su kiekvienu žiūrėjimu vis gražiau atrodė biggrin.gif dabar jau visai graži jaučiuosi biggrin.gif ačiū Rykutei dar kartą, labai rekomenduoju šią meistrę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2010 05 20, 21:06)
ir aš šiandien įstojau į ilgablakstienių gretas  flirt.gif iš pradžių, buvo šokas, bet grįžus žiūrėjau žiūrėjau į save ir su kiekvienu žiūrėjimu vis gražiau atrodė biggrin.gif dabar jau visai graži jaučiuosi  biggrin.gif ačiū Rykutei dar kartą, labai rekomenduoju šią meistrę  4u.gif

Sveikinu 4u.gif tikriausiai pirmomis minutemis visoms taip buna, nes turi priprasti prie to ko neturejai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Norejau pasiteirauti ar meistre pries priaugindama dirbtines blakstienas turetu nudazyti esamas blakstienas? ar reikia paciai tai pasidaryti pries procedura?
Toks klausimas iskilo, kai pamaciau drauges priauginima, kurios naturalios blakstienos sviesesnes ir po priauginimo tai matosi.
Atsakyti
QUOTE(me_egle @ 2010 05 22, 17:38)
Sveikos merginos
Norejau pasiteirauti ar meistre pries priaugindama dirbtines blakstienas turetu nudazyti esamas blakstienas? ar reikia paciai tai pasidaryti pries procedura?
Toks klausimas iskilo, kai pamaciau drauges priauginima, kurios naturalios blakstienos sviesesnes ir po priauginimo tai matosi.

Galit pati pries tai pasidazyti, o galit ir meistres paprasyti, is anksto tai aptarus.Bet meistre neprivalo, nes tai nera butina, net jeigu Jusu yra sviesios blakstienos. Jeigu priaugini gerai, tai savu sviesiu nesimato mirksiukas.gif Nebent ziurineti is 5 cm atstumo smile.gif Atejus i korekcija savo blakstienos jau paaugs ir paaugs sviesios.
Atsakyti
nu ir aš jau su blakstienom biggrin.gif Ačiū Pentardai už kantrybę su mano ašarotom akim doh.gif net nežinojau, kad jos tokios jautrios blush2.gif
Kadangi mano pačios blakstienos retos, o vietomis visai nėra-tai dabar atrodau tikrai gerai smile.gif natūraliai labai. smile.gif
Atsakyti
Nu ka, vakar tik prisiauginau blakstienas, o siandien as ju nebenoriu. Siaip neiskrito, nesusivele per nakti- viskas joms gerai. Bet, kadangi mano pacios blakstienos tiesios, tai ir priaugintos kazkaip nusviro ( kampuose), tai akys uzgriuvusios atrodo. Su naturaliom atrodziau graziau. Bet pabandziau ir dabar jau zinosiu, kad man ju nereikia, nes labai jau norejosi anksciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 05 24, 12:57)
Nu ka, vakar tik prisiauginau blakstienas, o siandien as ju nebenoriu. Siaip neiskrito, nesusivele per nakti- viskas joms gerai. Bet, kadangi mano pacios blakstienos tiesios, tai ir priaugintos kazkaip nusviro ( kampuose), tai akys uzgriuvusios atrodo. Su naturaliom atrodziau graziau. Bet pabandziau ir dabar jau zinosiu, kad man ju nereikia, nes labai jau norejosi anksciau biggrin.gif

Kai tiesios savo naturalios blakstienos kampuose nereikia deti ilgu blakstienu ir geriau deti "c" formos ir trumpas , kad didesnis uzrietimas butu ir vizualiai pakels kampus. Nepanikuokit, paskambinkit meistrei ir paprasykite galius patvarkyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 24 gegužės 2010 - 11:03
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 24, 11:01)
Kai tiesios savo naturalios blakstienos kampuose nereikia deti ilgu blakstienu ir geriau deti "c" formos ir trumpas , kad didesnis uzrietimas butu ir vizualiai pakels kampus. Nepanikuokit, paskambinkit meistrei ir paprasykite galius patvarkyti.  mirksiukas.gif

aš nepanikuoju ax.gif Man net nedėjo ant pačių kampinių, nes tada visai būtų vaizdas nekoks biggrin.gif bet kad reikėjo "C" formos ir trumpesnes, tai matyt nežinojo. Nes manosios visos "J" formos, 10-11 mm berods.. smile.gif
Nu gal reikės pakalbėti. ax.gif
Ačiū, už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 05 24, 12:45)
aš nepanikuoju  ax.gif  Man net nedėjo ant pačių kampinių, nes tada visai būtų vaizdas nekoks  biggrin.gif  bet kad reikėjo "C" formos ir trumpesnes, tai matyt nežinojo. Nes manosios visos "J" formos, 10-11 mm berods.. smile.gif
Nu gal reikės pakalbėti.  ax.gif
Ačiū, už informaciją  4u.gif

Dar kitas variantas deti i kampucius dar plonesnes blakstienas, pvz 0,10mm storio, jos labai lengvutes todel nekris ir visai neapsunkins blakstienu kampuciuose ir vokui pakelti butinai dekites C formos blakstienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 05 24, 12:17)
Dar kitas variantas deti i kampucius dar plonesnes blakstienas, pvz 0,10mm storio, jos labai lengvutes todel nekris ir visai neapsunkins blakstienu kampuciuose ir vokui pakelti butinai dekites C formos blakstienas smile.gif

bet kad žiūriu jos man visos svyra žemyn, ta prasme prie šaknų g.gif gal tikrai per plonos manosios blakstienos, ir neišlaiko svorio sad.gif man dabar net regėjimui šiek tiek trukdo, nes matosi man jos pačiai žiūrint (ta prasme tokie juoduliukai matosi, nemoku išsireikšt blush2.gif )

nors gal taip ir turi būti, tik aš nepratus. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 24 gegužės 2010 - 12:26