Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(/ Lisa / @ 2010 07 16, 11:33)
Pagal Jusu akies forma ilginau daugiau i akiu kampus,stengiausi padaryti migdolo forma o per vidury dejau siek tiek ilgesbnes, nei Jusu.   Jeigu norite dar  ilgesnniu, tai galit uzbegti kada..    Jusu pacios blakstienos istikruju yra pakankamai ilgos,  grazioos ir daug. Gal nelabai supratome viena kita, turbut Jums per daug naturalus vaizdas.   rolleyes.gif

ne ne ilgesniu nenoriu, nes bus jau kaip paukscio spranai smile.gif
Man viskas tinka ir patinka. labai geras darbas, viskas tvarkingai padaryta ir dar ne viena neikrito biggrin.gif O kad naturaliai atrodo tai man labai patinka, tokio efekto ie norejau 4u.gif
tik sakau merginoms kad dideliu pakeitimu jos nedaro, jeigu savi yra neblogos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 16 liepos 2010 - 10:39
QUOTE(Luandra @ 2010 07 16, 12:37)
ne ne ilgesniu nenoriu, nes bus jau kaip paukscio spranai  smile.gif
Man viskas tinka ir patinka. labai geras darbas, viskas tvarkingai padaryta ir dar ne viena neikrito  biggrin.gif
tik sakau merginoms  kad dideliu pakeitimu jos nedaro, jeigu savi yra neblogos  4u.gif

Man irgi pasirode, kad dar ilgesniu bus perdaug. 4u.gif Net ir tankio didelio nedarem, nes pradetu stumdytis tarpusavi.
Aciu, saunu. wub.gif
Atsakyti
Zadetos vyro blakstienu nuotraukos. Atejo i korekcija visas patenkintas.

user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 07 21, 23:40)
Zadetos  vyro blakstienu nuotraukos.  Atejo i korekcija visas patenkintas.

Siaip ziurisi visai graziai, naturaliai, bet atrodo, kad su tusu pasidazes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 07 16, 11:41)
Man irgi pasirode, kad  dar ilgesniu bus perdaug.  4u.gif Net ir tankio didelio nedarem, nes pradetu stumdytis tarpusavi. 
Aciu, saunu.  wub.gif

O jeigu per korekcija daryti tik kampuciu priauginima, kaip manote butu gerai?
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 07 22, 10:40)
O jeigu per korekcija daryti tik kampuciu priauginima, kaip manote butu gerai?

Paziuresim pagal situacija. smile.gif Bandysime .
Istikruju pirmas kartas visada buna naturaliausias, o veliau klientes apsipranta , blakstienos paauga, pripranta jau tada prie ilgu ir norisi vis ilgesniu ir ispudingesniu.

Taip ir vyrukas atejo i korekcija i paparase si karta truputi tankiau. Siandien skambino patenkintas, kad sulauke daug komplimentu, kad visi atkreipia demesi, kad pagrazejo akys, tik nrsupranta kas butent. biggrin.gif Jis stilistas, tai jam blakstienos visai tinka. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(denciuke @ 2010 07 22, 19:45)
gal tikrai merginos turit kuri kliju, 4u.gif

Perfekt -silk-lashes Konarsio g. nera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 22 liepos 2010 - 22:39
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 07 14, 22:29)
user posted image

Vel sunki situacija, nes blakstienos nuo puses  auga zemyn ir pakankamai ilgos.
Mergina atejo i korekcija po 6 sav. Vaizdas labai neblogas.  smile.gif

Eina sau, kaip taip mergina issaugojo tokias blakstienas per 6 sav? Man tai po 4 sav beveik visos nukrito. Lisa, liuks darbeliai. Sekmes ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
aš šiauliuose prisiauginau bet aš ne pilnai o tik kampučius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2010 07 27, 13:56)
aš šiauliuose prisiauginau bet aš ne pilnai o tik kampučius  smile.gif

O kiek mokejai, kaip laiko?Patenkinta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2010 07 27, 13:56)
aš šiauliuose prisiauginau bet aš ne pilnai o tik kampučius  smile.gif

Man idomu su tais kampuciais... svarstau gal man daryti irgi tik kampucius
o tu savosius dazai?

Kiek blastienu i kampucius priaugina?

Atsakyti
Užsimaniau ir aš prisiauginti blakstienas, o ypač kai pamačiau pas draugę bigsmile.gif Tik dabar jau nežinau pas ką Vilniuje būtų geriausia prisiauginti. Gal ką nors patartumėte mirksiukas.gif Arba jau prisiauginėjote, likote patenkintos ir galėtumėte į až parašyti kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 07 29, 08:49)
Man idomu su tais kampuciais... svarstau gal man daryti irgi tik kampucius
o tu  savosius dazai?

Kiek blastienu i kampucius priaugina?

as nznau kiek man ten ju pridejo smile.gif atrodo labai graziai o savu nedazau man jas pries uzdejima padaze nes galiukai nuo saules buvo nusvieseje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(skaistaziede @ 2010 07 28, 20:15)
O kiek mokejai, kaip laiko?Patenkinta? ax.gif

na man su blakstienu padazymu ir pridejimu 80 lt smile.gif esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mur`miaw: 29 liepos 2010 - 12:35