Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(sojertoma @ 2010 07 07, 19:48)
tikra tiesa, kai nera kur tai nelabai ir priauginsi smile.gif O del trumpinimo, labai akyte sumazeja, nes nera vietos kur isijaust labai, kai nutrumpeja stipriai ir prieky ir kampuciuose, gaunasi, kad tik viduriukas lieka ilgesnis ir akyte optiskai sumazeja smile.gif nuotraukoje pries korekcija tas siek tiek ir matyti. Zinoma, sitaip auginant atrodo naturaliau, naturaliai labai retai kada kampuciai buna ilgesni, mes butent to ir siekeme smile.gif

Beje, tikrai labai smalsu pamatyti kaip atrodo blakstienos vyriskiui  4u.gif

Nu kazkaip nesumazeja, kalbu apie kelias paskutines blk, o nes trecdali akies, bet nesvarbu. Man patinka, kad musu su tavimi poziuris skyresi ir darbai irgi. Kiekviena meistre turi savo styliu. Taip klientems lengviau pasirinkti ko jos nori ir kokia meistre joms tinka. thumbup.gif Juk kiek zmoniu tiek nuomoniu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 07 07, 23:27)
Nu  kazkaip nesumazeja, kalbu apie kelias paskutines blk, o nes trecdali akies,  bet nesvarbu. Man patinka, kad musu su tavimi poziuris skyresi ir darbai irgi. Kiekviena meistre turi savo styliu. Taip klientems lengviau pasirinkti ko jos nori ir kokia meistre joms tinka.  thumbup.gif  Juk kiek zmoniu tiek nuomoniu.  smile.gif

4u.gif as kalbejau butent apie sios klientes akytes, su kitom aisku buna ivairiai smile.gif
pasirodyk savo vyriski, labai smalsu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 08 liepos 2010 - 08:55
o aš grįžau šian iš Lisos, korekciją darėm, nu blyn, kaip gražiai sau atrodau, negaliu atsižiūūūrėt biggrin.gif atsistoji prieš veidrodį ir "klap klap" akytėm wub.gif laaabai patenkinta.
Atsakyti
Tutia. o kiek tu nesioji jau blakstinas?

Gal nuotrauka imesi ? smile.gif

As vakar buvau salone, daziau antakius ir blakstienas. Praeita karta meistre buvo su priaugintomis blakstienomis. Na galvoju paziuresiu kaip atrodo dabar, paklausinesiu (nes ji irgi priauginimu uzsimineja). Ziurejau i ja ir negalejau suprasti ar ji su blakstienomis ar be biggrin.gif Paklausiau, sake neturi laiko korekcija daryti, todel be blakstienu. Na as apsidziaugiau, kad jos blakstienos atrode visiskai nesugandintos thumbup.gif Pasake, kad kai nueme buvo lanai trumpos, bet po 2 svaiciu ataugo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 08 liepos 2010 - 12:41
QUOTE(Luandra @ 2010 07 08, 12:40)
Tutia. o kiek tu nesioji jau blakstinas?   

Gal nuotrauka imesi ? smile.gif

As vakar buvau salone, daziau antakius ir blakstienas. Praeita karta meistre buvo su priaugintomis blakstienomis. Na galvoju paziuresiu kaip atrodo dabar, paklausinesiu (nes ji irgi priauginimu uzsimineja). Ziurejau i ja ir negalejau suprasti ar ji su blakstienomis ar be  biggrin.gif  Paklausiau, sake neturi laiko korekcija daryti, todel be blakstienu. Na as apsidziaugiau, kad jos blakstienos atrode visiskai nesugandintos  thumbup.gif  Pasake, kad kai nueme buvo lanai trumpos, bet po 2 svaiciu ataugo

Aš dabar antrą kartą prisiauginau, tai va tik pirmą korekcija buvo, "išnešiojau" mėnesį ir dar visai neblogas vaizdas buvo smile.gif
O pirmą kartą, prieš metus, gal kokius 4 mėnesius, ar daugiau, buvau "priauginta" biggrin.gif

Nuotraukėlių mano akyčių tai įmetus aš 6tam puslapyje temos. Šian Lisa, beje, fotkino manąsias, gal įdės vėliau. Ale labai kažko moderatorė pyksta už tas nuotraukas g.gif

Na, aš to sugadinimo irgi nelabai suprantu, kaip gali sugadint, jeigu nuauga ir iškrenta su senom blakstienom (kas yra natūralu, juk krenta savosios), o ir naujos auga tuo pat metu smile.gif Čia tik optinė apgaulė gaunasi, kad tau atrodo, jog jos trumpesnės, nes buvai pripratus prie ilgųųų ir tai yra man atrodo natūralu smile.gif Bet sakyt, kad sugadino, pažeidė ar dar ten bile ką pridarė, nu tai nesąmonė schmoll.gif Nebent meistrė nelabai kompetentinga, gal ten kokią toną prastų klijų užvarė, ar ką biggrin.gif Man irgi užteko praeitą kartą poros sav. apsipratimui prie savų natūralių po priauginimo ir vėl viskas ok mirksiukas.gif

Žinau tą jausmą, kaip tu dabar lauki, bet pamatysi, bus grooožis wub.gif Lisa labai natūraliai padaro, nors šį kartą aš prašiau vos ilgesnių, bet rezultatas man labai labai gražus wub.gif Jau kai būna super ilgos, lėlinės tokios, nu tai ne-aaa schmoll.gif
Atsakyti
Kaip ilgai riuosesi si karta nesioti? smile.gif

Kiek galima is vis jas nesioti? Reiki daryti pertraukas ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 08 liepos 2010 - 14:36
QUOTE(Luandra @ 2010 07 08, 14:35)
Kaip ilgai riuosesi si karta nesioti? smile.gif

Kiek galima is vis jas nesioti? Reiki  daryti pertraukas ar ne?

Neįsivaizduoju, nešiosiu, kol atsibos biggrin.gif Praeitą kartą buvo kažkoks PMS'as musiau ir pradėjo erzinti mane jos, dėl to nusiėmiau blush2.gif
Manau galima tiek, kiek galima "išgaut" gerą vaizdą, t.y. pakankamai greit auga tavo naujos, jaunos blakstienytės, ant kurių galima dėt smile.gif Juk yra mergaičių nešiojančių metus ar kelis be pertraukos ir patenkintos smile.gif
Atsakyti
laba diena sakykite gal zinote kur siauliuose graziai priaugina blakstienas ?
Atsakyti
Na va, mano blakstienos prieš ir po korekcijos, pas Lisą 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Tutia, labai grazios blakstienos wub.gif
saunuole meistre thumbup.gif
Atsakyti
Tutia. cia po menesio ? thumbup.gif atrodo labai gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 09 liepos 2010 - 15:33
QUOTE(Luandra @ 2010 07 09, 15:32)
Tutia. cia po menesio ?  thumbup.gif atrodo labai gerai smile.gif

aga, po mėnesio ir dviejų dienų berods biggrin.gif o ir Egipte buvau, kai užsimiršta viskas, atsipalaiduoji, ir nebe taip prižiūri blush2.gif ir po visokius turistinius, prie ežeriukų,.. tai atlaikė man jos tikrai labai gerai thumbup.gif
Atsakyti