po dvieju savaiciu teko darytis korekcija.. kaire akis 'nusokinejo' meistre sake, kad klijai buvo prasti, tai dabar kad uzdejo.. tai klijai kelias valandas akis grauze savo garais. Ale siand jau nieko pora su mano blastiena nukrito, bet seip gerai laiko uzdejo stióresnes, tai tikrai maziau veliasi, nors ir susivelusios gerai atrode.
mano žinutės nematomos?
kartoju, kelkitės į AŽ
kartoju, kelkitės į AŽ
i | Jei skyrelis apie grožį, tai nereiškia, kad galim off - topint, tada atsidarom vieną temą per visą skyrelį ir rašom apie viską. Tam ir yra specializuotos temos, kad nebūtų off - topic'ų. Antakių priežiūra |
QUOTE(lilayte @ 2010 06 27, 23:57)
O kur jus daretes? kokiame salone? nes matau is Siauius esat
Sveikos, mergaites ir as jau su blakstienytem!!!! Pagaliau!!! Rezultatu esu be galo patenkinta, o dar ir atostogos prasidejo, tai isvis super
ar normalu kad po 2.5 savaites iskrito beveik visos blakstienos ( ta prasme priaugintos) na liko keletas
QUOTE(egle2003 @ 2010 07 05, 21:50)
ar normalu kad po 2.5 savaites iskrito beveik visos blakstienos ( ta prasme priaugintos) na liko keletas
Manau, kad normalu, jei naturalios blakstienos krito, tai ir priaugintos kartu iskrito
QUOTE(egle2003 @ 2010 07 05, 21:50)
Jeigu mazai priauginta ir krito kartu su sava, tai ir iskrito beveik visos.
na va kaip zadejau idedu klientes blakstienas pries korekcija ir po. Po paskutinio karto praejo menuo. Primenu, kad auginome storas ir ilgesnes nei iprastai, o naturalios labai plonytes ir trumpos, nuotraukos keli puslapiai atgal. Issilaike visai neblogai
si karta auginome plonesnes ir vos ilgesnes blakstienas
si karta auginome plonesnes ir vos ilgesnes blakstienas
QUOTE(sojertoma @ 2010 07 06, 20:48)
na va kaip zadejau idedu klientes blakstienas pries korekcija ir po. Po paskutinio karto praejo menuo. Primenu, kad auginome storas ir ilgesnes nei iprastai, o naturalios labai plonytes ir trumpos, nuotraukos keli puslapiai atgal. Issilaike visai neblogai
man kazkaip is sonu ju truksta
QUOTE(SaiMita @ 2010 07 06, 22:35)
man kazkaip is sonu ju truksta
Jeigu ju tenai daugiua nera, tai ir nepridesi... Tik man noretusiu jau paskutines kokias 4vnt. deti mazejancia tvarka ir paskutine baigti trumpais, o na ilgais . Taip butu naturaliau Taip pat ir priekyje link noses norisi uzbaigti trumpesniais .
Siap tikrai gerai issilaike ir matosi, kad klientes naturalios nera tankios, todel vaizdas tikrai geras. Saunuole
Siandien priauginejau blakstienas vyrui-stilistui. Labai naturaliai isejo ir jam ir man patiko. Tankiai nedariau, kad niekas neitartu, kad praugintos. Jo pacio blk auga zemyn, todel norejosi siek tiek riestumo. Jeigu pavyks nufotografuosiu. Dejau 6mm-7mm-9mm-8mm ( c) -7mm blk. Visos kitos (J) formos
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 07 07, 00:27)
Jeigu ju tenai daugiua nera, tai ir nepridesi... Tik man noretusiu jau paskutines kokias 4vnt. deti mazejancia tvarka ir paskutine baigti trumpais, o na ilgais . Taip butu naturaliau Taip pat ir priekyje link noses norisi uzbaigti trumpesniais .
Siap tikrai gerai issilaike ir matosi, kad klientes naturalios nera tankios, todel vaizdas tikrai geras. Saunuole
Siandien priauginejau blakstienas vyrui-stilistui. Labai naturaliai isejo ir jam ir man patiko. Tankiai nedariau, kad niekas neitartu, kad praugintos. Jo pacio blk auga zemyn, todel norejosi siek tiek riestumo. Jeigu pavyks nufotografuosiu. Dejau 6mm-7mm-9mm-8mm ( c) -7mm blk. Visos kitos (J) formos
tikra tiesa, kai nera kur tai nelabai ir priauginsi O del trumpinimo, labai akyte sumazeja, nes nera vietos kur isijaust labai, kai nutrumpeja stipriai ir prieky ir kampuciuose, gaunasi, kad tik viduriukas lieka ilgesnis ir akyte optiskai sumazeja nuotraukoje pries korekcija tas siek tiek ir matyti. Zinoma, sitaip auginant atrodo naturaliau, naturaliai labai retai kada kampuciai buna ilgesni, mes butent to ir siekeme
Beje, tikrai labai smalsu pamatyti kaip atrodo blakstienos vyriskiui