Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

po dvieju savaiciu teko darytis korekcija.. kaire akis 'nusokinejo' blink.gif meistre sake, kad klijai buvo prasti, tai dabar kad uzdejo.. bigsmile.gif tai klijai kelias valandas akis grauze savo garais. Ale siand jau nieko smile.gif pora su mano blastiena nukrito, bet seip gerai laiko smile.gif uzdejo stióresnes, tai tikrai maziau veliasi, nors ir susivelusios gerai atrode.
Atsakyti
po keliu dienu
as jau isimylejau jas bigsmile.gif
user posted image

nu gyvai graziau kazkodel g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilayte: 24 birželio 2010 - 00:20
mano žinutės nematomos? mastau.gif
kartoju, kelkitės į AŽ doh.gif

i 
Jei skyrelis apie grožį, tai nereiškia, kad galim off - topint, tada atsidarom vieną temą per visą skyrelį ir rašom apie viską. Tam ir yra specializuotos temos, kad nebūtų off - topic'ų.
Antakių priežiūra
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2010 06 27, 23:57)

O kur jus daretes? kokiame salone? 4u.gif nes matau is Siauius esat mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites smile.gif ir as jau su blakstienytem!!!! Pagaliau!!! lotuliukas.gif Rezultatu esu be galo patenkinta, o dar ir atostogos prasidejo, tai isvis super thumbup.gif
Atsakyti
ar normalu kad po 2.5 savaites iskrito beveik visos blakstienos doh.gif ( ta prasme priaugintos) na liko keletas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2010 07 05, 21:50)
ar normalu kad po 2.5 savaites iskrito beveik visos blakstienos doh.gif  ( ta prasme priaugintos)  na liko keletas  ax.gif

Manau, kad normalu, jei naturalios blakstienos krito, tai ir priaugintos kartu iskrito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle2003 @ 2010 07 05, 21:50)
ar normalu kad po 2.5 savaites iskrito beveik visos blakstienos doh.gif  ( ta prasme priaugintos)  na liko keletas  ax.gif

Jeigu mazai priauginta ir krito kartu su sava, tai ir iskrito beveik visos.
Atsakyti
na va kaip zadejau idedu klientes blakstienas pries korekcija ir po. Po paskutinio karto praejo menuo. Primenu, kad auginome storas ir ilgesnes nei iprastai, o naturalios labai plonytes ir trumpos, nuotraukos keli puslapiai atgal. Issilaike visai neblogai smile.gif
user posted image
user posted image

si karta auginome plonesnes ir vos ilgesnes blakstienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 07 06, 20:48)
na va kaip zadejau idedu klientes blakstienas pries korekcija ir po. Po paskutinio karto praejo menuo. Primenu, kad auginome storas ir ilgesnes nei iprastai, o naturalios labai plonytes ir trumpos, nuotraukos keli puslapiai atgal. Issilaike visai neblogai smile.gif

man kazkaip is sonu ju truksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 07 06, 22:35)
man kazkaip is sonu ju truksta  blush2.gif

Jeigu ju tenai daugiua nera, tai ir nepridesi... Tik man noretusiu jau paskutines kokias 4vnt. deti mazejancia tvarka ir paskutine baigti trumpais, o na ilgais . Taip butu naturaliau smile.gif Taip pat ir priekyje link noses norisi uzbaigti trumpesniais ax.gif .
Siap tikrai gerai issilaike ir matosi, kad klientes naturalios nera tankios, todel vaizdas tikrai geras. Saunuole thumbup.gif

Siandien priauginejau blakstienas vyrui-stilistui. Labai naturaliai isejo ir jam ir man patiko. Tankiai nedariau, kad niekas neitartu, kad praugintos. Jo pacio blk auga zemyn, todel norejosi siek tiek riestumo. Jeigu pavyks nufotografuosiu. Dejau 6mm-7mm-9mm-8mm ( c) -7mm blk. Visos kitos (J) formos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 06 liepos 2010 - 23:27
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 07 07, 00:27)
Jeigu ju tenai daugiua nera, tai ir nepridesi... Tik man noretusiu jau paskutines kokias 4vnt. deti mazejancia tvarka ir paskutine baigti trumpais, o na ilgais . Taip butu naturaliau  smile.gif Taip pat ir priekyje link noses norisi uzbaigti trumpesniais   ax.gif .
Siap tikrai gerai issilaike ir matosi, kad klientes naturalios nera tankios, todel vaizdas tikrai geras. Saunuole  thumbup.gif

Siandien priauginejau blakstienas vyrui-stilistui. Labai naturaliai isejo ir jam ir man patiko. Tankiai nedariau, kad niekas neitartu, kad praugintos. Jo pacio blk auga zemyn, todel norejosi siek tiek riestumo. Jeigu pavyks nufotografuosiu. Dejau 6mm-7mm-9mm-8mm ( c) -7mm blk. Visos kitos  (J) formos

tikra tiesa, kai nera kur tai nelabai ir priauginsi smile.gif O del trumpinimo, labai akyte sumazeja, nes nera vietos kur isijaust labai, kai nutrumpeja stipriai ir prieky ir kampuciuose, gaunasi, kad tik viduriukas lieka ilgesnis ir akyte optiskai sumazeja smile.gif nuotraukoje pries korekcija tas siek tiek ir matyti. Zinoma, sitaip auginant atrodo naturaliau, naturaliai labai retai kada kampuciai buna ilgesni, mes butent to ir siekeme smile.gif

Beje, tikrai labai smalsu pamatyti kaip atrodo blakstienos vyriskiui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 07 liepos 2010 - 17:52