Oho kiek informacijos perskaiciau sioje temoje, bet saukstai jau po pietu Gal ir gerai, kad eidama klijuotis nezinojau jokiu firmu pavadinimu ir panasiai, tiesiog paprasiau, kad kad priaugintu graziai ir kad neatrodytu barbiskai, rezultatu esu 100% patenkinta!!! Zinau, tik tiek kad jos silkines ir kad tikrai atrodo, kaip nuosavos! Zodziu visom kurios dvejoja - rekomenduoju. As irgi labai dvejojau, bet is puole didelis balius ir iskart po jo kelione, tai investicija atsipirko su kaupu
QUOTE(AusryteA @ 2010 06 15, 10:37)
Prisiklausiau visokiu dalyku: kad praustis po dusu negalima, kad maudytis negalima, dazyti tusu negalima, praustis veido vandeniu negalima... Tai ir nezinau... Apsvieskit visa situacija meistres ir turincios, ir ar verta jas augintis vasarai?
Is patirties sakau - slapinti jas galima kiek nori! Vienintelis dalykas kas kenkia tai aliejines sudeties akiu valikliai. To pasekoje nepatartina ir su tusu dazyti, nes veliau bus sunku nuvalyti. Bet kai jas prisiaugini tai tusas ir nebereikalingas!!! O veliau kai jau prareteja ir issiklaipo, tai galima ir tusu pasidazyti, nes visvien jau ju nebegaila
QUOTE(ViShy @ 2010 06 15, 15:41)
As labai megstu pravedimus skystu laineriu virsuje ir tarp blakstienu augimo linijos, bet ji nuvalyti reikia ilgiau trinant blakstienas
As irgi pravedima megau, bet kai prisiauginau, tai man jo nebereikia nes kai blakstienos stipriai patamsejo tai ir realiai ir nuotraukose atrodo beveik taip pat kaip su pravedimu
QUOTE(Skila @ 2010 06 17, 12:36)
Gal kas galetu parekomenduoti meistre Kaune Girdejau, kad deda "Jos kaprizuose" ir "Ametistejoj", bet negirdejau atsiliepimu
As pas tokia mergaite Aleksote namuose auginausi, man labai patiko! 867166661