Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

O dar girdejau, kad procedura ne is maloniuju, ane? Ypac, jei jautrios akys...... o paskui po priauginimo buna paraude akys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grretta @ 2010 06 13, 19:19)
O dar girdejau, kad procedura ne is maloniuju, ane? Ypac, jei jautrios akys...... o paskui po priauginimo buna paraude akys?  4u.gif

proceduros metu kai kurios klientes miega, jokiu nemaloniu pojuciu tikrai nejaucia, sunku nebent isguleti toms, kurios labai judrios ir nepatinka pats gulejimo procesas. Kai akys labai jautrios siek tiek kitaip klijuojamas akiu padelis ir po priauginimo jos gali buti paraudusios, bet tai buna tik su ypac jautrias akis turinciomis klientemis, dazniausiai paraudimo nebuna arba jis buna labai lengvas ir greitai praeina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(iloniukas111 @ 2010 06 12, 18:17)
mergaites, dirbancios su 3D lashes, o kur jus moketes? ir kiek kainavo kursai? as db dirbu su petrfect silk lashes, bet noriu ant 3D pereit, man jos grazesnes

Su 3D Lashes apmoko dirbti Kosmedija. O del grozio, tai 3D Lashes yra geresnes kokybes, perfect silk man atrodo per daug dirbtinai ir lamdosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 06 13, 21:07)
proceduros metu kai kurios klientes miega, jokiu nemaloniu pojuciu tikrai nejaucia, sunku nebent isguleti toms, kurios labai judrios ir nepatinka pats gulejimo procesas. Kai akys labai jautrios siek tiek kitaip klijuojamas akiu padelis ir po priauginimo jos gali buti paraudusios, bet tai buna tik su ypac jautrias akis turinciomis klientemis, dazniausiai paraudimo nebuna arba jis buna labai lengvas ir greitai praeina smile.gif
Papildyta:
Su 3D Lashes apmoko dirbti Kosmedija. O del grozio, tai 3D Lashes yra geresnes kokybes, perfect silk man atrodo per daug dirbtinai ir lamdosi smile.gif

Sojertoma, tai ir patartumet tas 3D lashes prisiauginti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grretta @ 2010 06 13, 20:24)
Sojertoma, tai ir patartumet tas 3D lashes prisiauginti? smile.gif

jas tikrai galima rinktis kaip vienas is geresniu, bet yra ir kitu firmu, Xtreme Lashes atrodo dar naturaliau, prikauso nuo to kokiu norite rezultatu smile.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema, bet gal profesionales galetu atsakyti, kokius punktus zinodama turiu eiti pas kosmetologe (blakstienu meistre) ir sakyti, kad noriu blakstienu smile.gif
Kokybisku, 3D, plonu, neilgu ir kuo naturaliau kad detu...
kas dar?
Atsakyti
Aj ir dar, ar jas klijuoja kuoksteliais po kelias? ar tik po viena?
nes man sake, kad po kelias, o cia forume skaitau, kad po viena...
Atsakyti
man klijavo po viena, uztrukau 2,5 val. pilnam priauginimui po viena blakstienike. norejau neilgu ir naturaliu, mano tikrai ne 3 D ir ne silkines, kazkokios kitos, bet atrodo, pacios matot biggrin.gif tik, va is kaires akies atsikabina blakstienos, eisiu korekcijai...
Atsakyti
manau kad tai visai nereikalinga... pasidazai tusu ir gerai,be to visa laika jos gi nebus,reiks keisti daznai... o be to matosi juk kad jos netikros... bent jau man taip atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(grretta @ 2010 06 13, 18:19)
O dar girdejau, kad procedura ne is maloniuju, ane? Ypac, jei jautrios akys...... o paskui po priauginimo buna paraude akys?  4u.gif

man labai ašarojo akys, tai toks tas nemalonumas. Kažkiek akytes graužė, bet nieko baisaus. Namuose buvo pirmą vakarą šiek tiek paraudę, ir atrodė kad į vieną akį kažkas įkritęs, bet iškrapšyti negali (toks jausmas buvo). Bet ryte jau nebejaučiau.
Man labai ilgai priauginėjo (atrodo nuo 11 iki 15 val. ar dar ilgiau), bet todėl, kad ašarojo akys ir negalėjo normaliai dirbti meistrė.
Atsakyti
na, ka, as prisiauginau tam, kad nereiktu kiekviena diena dazyti tusu, bet koks paradoksas, kaip tik ir pasiilgstu to nuiprausimo jausmo po dienos tongue.gif visad su blakstienom.. ir i kaire aky siandien lyg kazkas ikrite.. o priauginimo procedra nebaisi, man truputi pagriauze pradzioje ir atsimerkiant. akys neparaude ir neasarojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lpd @ 2010 06 14, 21:31)
na, ka, as prisiauginau tam, kad nereiktu kiekviena diena dazyti tusu, bet koks paradoksas, kaip tik ir pasiilgstu to nuiprausimo jausmo po dienos  tongue.gif visad su blakstienom.. ir i kaire aky siandien lyg kazkas ikrite.. o priauginimo procedra nebaisi, man truputi pagriauze pradzioje ir atsimerkiant. akys neparaude ir neasarojo  biggrin.gif

apsiprasi gal mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš galiu savo patirtim pasidalint smile.gif Prisiauginau neseniai, pries pora savaičių, pakrenta tos blakstienytes, bet atrodo puikiai. Mano yra Perfect Silk, kitų nebandžiau, bet šiomis tikrai džiaugiuosi, atrodo natūraliai, netrukdo ir nejaučiu jokio nepatogumo. Miegu, prausiuosi kaip įprasta. Beje, aš jas kartais dažau tušu, nors tikrai nebūtina, o nuprausiu tiesiog su vandeniu. Ir manau susidraugausiu su jomis ilgam smile.gif
Atsakyti