Papildyta:
nu man tai negražu atrodo kažkokios persipynusios. Ir klijų labai daug. Nežinau, aš aišku nelabai ką suprantu-bet man neeee
[/quote]
kur matot klijus? persipynusios, nes sustojo, kaip joms geriau nestoves juk kaip kareiviai rikiuotei
kas ryta po miegelio randu nukritusiu, kokias 2-3 ar cia normalu?
QUOTE(lpd @ 2010 06 11, 10:33)
[kur matot klijus? persipynusios, nes sustojo, kaip joms geriau nestoves juk kaip kareiviai rikiuotei
matau ant blakstienų. Gal man tik taip atrodo, bet toks vaizdas, kad klijų daug tepta, nes atrodo blakstienos kaip plastmasinės.
o ir krenta tikriausiai todėl, kad per sunkios blakstienos gavosi
Bet jei kas kasdien po 2 - 3 iskrenta, tai jau manau tikrai silpnokai laikosi gaila, nes man graziai atrodo. Tikiuosi savo nuotraukyte ikelti, kai pasidarysiu si grozi
QUOTE(Tylene @ 2010 06 10, 20:04)
nu man tai negražu atrodo kažkokios persipynusios. Ir klijų labai daug. Nežinau, aš aišku nelabai ką suprantu-bet man neeee
Kiek matosi is nuotraukos tai kliju tikrai nera daug, cia paprasciausiai detos storesnes blakstienos. Del kritimo tai 1-2 blakstienos tikrai yra normalu, iki korekcijos per 3-4 sav prarandate kazkur 40-60% blakstienu Idomu ar krenta su jusu blakstiena ar atsikabina?
ir as bandziau ziureti, tai radau viena su mano blakstiena, o kitas su kazkokias mazais juodais gumuliukais ant galu..
QUOTE(lpd @ 2010 06 11, 13:11)
ir as bandziau ziureti, tai radau viena su mano blakstiena, o kitas su kazkokias mazais juodais gumuliukais ant galu..
O siaip esi patenkinta?
QUOTE(grretta @ 2010 06 11, 13:19)
O siaip esi patenkinta?
laaabbaiii vaikstau issisiepus ir mirksiu visiems tikrai kartosiu visa si grozi. Nors, aisku, yra ir prie ko priprasti - atsargiau miegoti, atsargiau prasustis, nenaudoti aliejaus arti akiu.. bet, kol kas tai tikrai nesigailiu.
QUOTE(lpd @ 2010 06 11, 13:26)
laaabbaiii vaikstau issisiepus ir mirksiu visiems tikrai kartosiu visa si grozi. Nors, aisku, yra ir prie ko priprasti - atsargiau miegoti, atsargiau prasustis, nenaudoti aliejaus arti akiu.. bet, kol kas tai tikrai nesigailiu.
Pavydziu tau o gal ne paslaptis kiek tau kainavo sitas grozis?
QUOTE(grretta @ 2010 06 11, 15:25)
Pavydziu tau o gal ne paslaptis kiek tau kainavo sitas grozis?
pastebejau, kad kainos mazdaug panasios, mano pilnas priauginimas 130 lt
kiek laiko užima priauginimas?
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 12, 08:30)
kiek laiko užima priauginimas?
man asmeniskai reikia 1,5-2 val, korekcijai 1-1,5 val
Kosmetologių kampelis Bendraminčiuose
Kosmetologių tema "Darbo" skyrelyje
ši tema ne darbo, jų priemonių, specifinių klausimų aptarimui
Kosmetologių tema "Darbo" skyrelyje
ši tema ne darbo, jų priemonių, specifinių klausimų aptarimui